- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pittu1986
tag
Tegnap este feltettem az AVG Internet Security 2012-t próbálgattam de a Comodot letöröltem az AVG fogott néhány dolgott az MDL-ről de volt 1 amit nem gondoltam futtatom hátha, a fájl eltünt azt hittem minden oké esetleg az AVG nem figyelmeztetett. Úgy döntöttem vissza rakom a Comodot. Jól is tettem. Az AVG uninstall után vissza fel Comodo már a bejelntkezésnél a D+ kiabált na mondom tilt. Szerencse a felhő is riasztott, adatbázis frissítés után az állandó védelem fogta is. Ma reggel lefuttatam a keresést és még egyet fogott. Most már marad a Comodo végleg nincs más virnyák kergető tesztelgetés.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest