- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
Igen, mert a régebbi mintákon kevésbé teljesít jól és ez az első vb tesztje.
Mondjuk amit nem fog meg az av, az úgysem jut át a viselkedés elemzés vagy a felhő után.Sőt, én arra számítottam, hogy lesznek fals riasztásai is, ami nem jött be, de ez jó, hiszen az 5-ös AV része rengeteget fejlődött.
riki
Mint ahogy az av topikban is írtam, ennek a tesztnek csak reklám szempontjából van jelentősége, emiatt ne háborodj fel, már csak azért se, mert teljesen más tesztmetodika szerint dolgoznak, teljesen más mintákon, így az eltérés nem számon kérhető, szerintem.
Az Emsi is bukta, igaz, hogy ők az FP-k miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- CNC topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged