Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigManus
addikt
Volna egy kis gondom...
Van egy exe fájl ami megjelent az asztalon. Elindítottam, gondoltam full biztonság mellett minden ok lesz, nem ismeri sandboxba rakja, ha kapcsolódni akar akkor rákérdez a Comodo.
Nos ráqrtam de nagyon!
Nem vágta sandboxba mint ahogyan képzelte. De az asztalon megjelent két Internet Explorer ikon. Plusz a start menü mellé is beköltözött.
A röhej, ha el akarom indítani az IE-t, fel csatlakozik egy kínai oldalra, de a Comodo meg sem rezzen. Rá sem kérdezett, hogy engedélyezem-e a kapcsolatot.
Az IE8 használhatatlanná vállt. Nem érek el bizonyos oldalakat. A hosts fájlban 97 bejegyzést találtam különböző oldalak címeivel. Közte van a Symantec, ESET, BitDefender és jó pár biztonsági cég oldalának címe.Ezt jó benyeltem. Elkezdem kipucolni a gépet. Ha nem sikerül akkor vissza kell állítanom partíció mentésből.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gurulunk, WAZE?!
- Microsoft Excel topic
- Még mindig készül a The Division: Resurgence (Android, iOS)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- iPad topik
- További aktív témák...
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest