-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigManus
addikt
Volna egy kis gondom...
Van egy exe fájl ami megjelent az asztalon. Elindítottam, gondoltam full biztonság mellett minden ok lesz, nem ismeri sandboxba rakja, ha kapcsolódni akar akkor rákérdez a Comodo.
Nos ráqrtam de nagyon!
Nem vágta sandboxba mint ahogyan képzelte. De az asztalon megjelent két Internet Explorer ikon. Plusz a start menü mellé is beköltözött.
A röhej, ha el akarom indítani az IE-t, fel csatlakozik egy kínai oldalra, de a Comodo meg sem rezzen. Rá sem kérdezett, hogy engedélyezem-e a kapcsolatot.
Az IE8 használhatatlanná vállt. Nem érek el bizonyos oldalakat. A hosts fájlban 97 bejegyzést találtam különböző oldalak címeivel. Közte van a Symantec, ESET, BitDefender és jó pár biztonsági cég oldalának címe.Ezt jó benyeltem. Elkezdem kipucolni a gépet. Ha nem sikerül akkor vissza kell állítanom partíció mentésből.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged