Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Gaming notebook topik
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Egérpad topik
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arki
tag
Úgy rémlik igen, néhány helyen nem volt értelme fordítani a "programok nevét" (ezt most értsd úgy, mintha a neve pl. ZXZ lenne Sandbox helyett, kitalálnál valami spéci elnevezést). Pár helyen találsz Antivirus szöveget is (tehát ékezet nélkül, Nagy betűvel), így láttam megfelelőnek, funkciót viszont lefordítottam.
Azt tudom, hogy ezen jómagam is töprengtem egy darabig, legközelebb talán meggondolom a program nevek lefordítását is és erőltetni fogom.. (Installer is gondolkodóba ejtett, ezzel kapcsolatban konzultáltam a CIS fordítások vezetőjével is /sok kibocsátó nem szereti, ha minden funkció le van fordítva/).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Steam topic
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- Telekom mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest