Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
1. Mi köze az újság teszteknek a korábbi HSZ-omhoz? Engem is hidegen hagynak amúgy.
2. Tudod mennyi az esély, hogy egyazon védelmi progi ugyanolyan eredményt produkáljon a régi ill. új teszteléssel(ha csak a tesztek számát nézem is, nem hogy az eljárást)? Számold ki...(Meg azt is, hogy 2 vagy több szinte vagy teljesen ugyanazt az eredményt hozza)
3. Azt a tesztet már régebben megnéztem(forráskód is van benne), némelyik eljárás annyira primitív(és igazából érthetetlen is, hogy miért lenne veszélyes), hogy nem is csodálkozom rajta, hogy egyes szoftverek nem is foglalkoznak vele.
4. Az RVS köszöni jól szuperál, épp ma frissítettem új build-re
5. Én is tudok olyan "terminátor tesztet" készíteni, amit teljesen mindegy milyen AV meg virtuális gép meg stb alatt futtatsz, mert ha megengeded hogy fusson, akkor ledarálja a HDD-t...
Szóval az eredmények teljesen értéktelenek számomra(nem az érdekel, hogy melyik progi milyen eredményt ér(t) el és nem is a rangsor bántja a szemem), csak ilyen egyezés nem lehet(ne).

Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi