- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
BigManus #1684 üzenetére
Nekem nem jöttek elö a hibaüzenetek a sandboxba betettem a progit és simán elindult...
WIN 7 Home prof x32 oprendszeren próbálom viszont a CMDAGENT.EXE szerintem még mindig rettentö sok memöriát fogyaszt berakok pár képen a memüfogyasztásról...
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Én csak az antivirus részt és a defense plust használom a Tüzfalat azt nem....Szóval a képek....Viruskeresés közben pedig a procihasználat eröteljesen ingadozott 2 százaléktól egészen a 95 % os procihasználatig minden volt...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Reklámblokkolók topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest