- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hibarin
tag
Bőven lehet ezt úgy is használni, ha nem állítgat rajta az ember dolgokat. Én csak azért használom a CIS-t az ingyenesek közül, mert jobban bízom ennek a hipsében s a sandboxában. Amúgy feltelepítettem, beállítottam egy 10 perc alatt egy pár dolgot és azóta úgy van hagyva két éve. Érdekes módon semmi gondom nem volt sose. Persze van egy csomó dolog benne, amit lehet állítgatni, de ha valaki átlagfelhasználásra telepíti fel, akkor nem hiszem, hogy bármi gondja lesz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest