-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hibarin
tag
Bőven lehet ezt úgy is használni, ha nem állítgat rajta az ember dolgokat. Én csak azért használom a CIS-t az ingyenesek közül, mert jobban bízom ennek a hipsében s a sandboxában. Amúgy feltelepítettem, beállítottam egy 10 perc alatt egy pár dolgot és azóta úgy van hagyva két éve. Érdekes módon semmi gondom nem volt sose. Persze van egy csomó dolog benne, amit lehet állítgatni, de ha valaki átlagfelhasználásra telepíti fel, akkor nem hiszem, hogy bármi gondja lesz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest