- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi hangfal építés
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Semplar #10106 üzenetére
Sajnálatos valóban,jómagam is bejártam ezt az utat,most az utóbbit nem raktam már fel,de felraktam volna,ha nem használnám a CIS 10 bétát,ez 2 hete megy nálam,tökéletesen rendben..azzal a félelmetes 15 megás ram fogyasztásával
nem is tudom hogy lehet egy ilyen komplex védelmi program ennyivel el..nem veszem észre hogy fent van.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest