Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Hai!
4650(PCI-E)-hez melyik lenne a legstabilabb,legtöbb fps-t hozó catalyst?
Szerk: Most feltettem egy DiRT2--es hotfiexet,mikor indítanám a CCC-t "a program működése leállt" hibaüzenetet kapok.Ötlet? -
kranazoli
senior tag
válasz
Mukorka #13436 üzenetére
"Itt az a gond hogy ha vége a videónak sem kapcsol vissza. Teljesen frissíteni kell az oldalt hogy megszűnjön a flash és utána működik."
Lejátszás után illene visszaállnia idle üzemmódba. Lehet, hogy van az ablakban talán egy másik flash is. Néha elég, ha csak egy flash hirdetés az.
Szüneteltetve UVD; lejátszás és/vagy szünet aktív/inaktív tab UVD.
-
Barell
senior tag
Sziasztok. A napokban lett újra Radeonom és Catalystben találtam egy "Morfológiai Szűrés" opciót az AA beállításoknál. Utánanéztem hogy mi is ez majd kipróbáltam. Tényleg nagyon jó dolog GTA IV-hez például elengedhetetlen kellék. Minden játékomban (Crysis 1/2, FIFA 11, Shift 2, GTA IV) tökéletesen működik és nagyon tetszik is de viszont DiRT 2 játszhatatlan lesz tőle. Míg más játékban észre sem veszek tőle lassulást addig a DiRT 2-ben felére csökken az FPS. Van erre valami megoldás? Szívesen használnám abban is ezt MSAA helyett.
-
Male
nagyúr
válasz
Steelmanus #13442 üzenetére
A DVD-t nem próbáltam a letiltás esetén, hogy mit csinál... de szerintem az sem menne, mert olyankor ez van "The following boot-start or system-start driver(s) failed to load:
cdrom". Mindegy, ez már nem lényeges gond, ahogy nézem amióta megvan a log (Január), azóta bentvan minden indulásnál. -
Steelmanus
addikt
Ertem, de akkor nem a DVD-vel val gond hanem a virtualis meghajtoval. Gondolom amikor telepited a W7-et akkor uzemben van es telepszik az OS.
En mar reg nem hasznalom a free Alcohol-t mert lecsereltem a DaemonTools-ra, de azt sem hasznalom csak van, de mukodik, egy LG GH20NS10 mellett.
A B's Recorder GOLD-rol nem tudok semmit. -
Male
nagyúr
válasz
Steelmanus #13437 üzenetére
Optiarc 7243S van, de nincs is rádugva, mert kéthavonta ha egyszer kell... ezen kívül Alcohol 52% van fent. Ez a sys, amit be akar tölteni, ez a winbe épített B's Recorder GOLD-hoz tartozik. Ha ebben a programban letiltom, akkor az eszközkezelőben kifelkiáltójelezi az Alcoholos virtuális DVD-t.
-
Mukorka
addikt
válasz
Steelmanus #13437 üzenetére
Firefox 4.0
-
vlevi
nagyúr
Találkozott már valaki olyannal, hogy a Visual Studio Express 2010 állandóan újraindítja a videókártyát? Tök mindegy mit csinálok, egy C# Consoleapplication-t írnék (Hello world), és egyszercsak elfeketedik minden. Aztán 5-10mp múlva visszajön, kiírja, hogy újraindult a videókártya, aztán egy kicsit lehet megint dolgozni. De 1-2 perc múlva megint
Win7 32bit, Intel E7500 proci, Sapphire 5770 kártya, Catalyst 11.3 van fennt.
De ugyanezt csinálta a 11.1-es driverrel is -
Steelmanus
addikt
válasz
kranazoli #13427 üzenetére
Hat ez jo, en is arrol a linkrol szedtem le a 11.4-et amit linkeltel, es meg raadasul ugyanott kerestuk a leirast is
(#13428) Male Milyen DVD irod van amihez a W7 nem talal drivert, mar amennyiben kell hozza gyari driver?
(#13429) Mukorka Milyen verzioszamu FireFox-ot hasznalsz?
-
Mukorka
addikt
válasz
kranazoli #13435 üzenetére
Ezt még talán értem de akkor mi a jó beállítás? Itt az a gond hogy ha vége a videónak sem kapcsol vissza. Teljesen frissíteni kell az oldalt hogy megszűnjön a flash és utána működik. Nem mintha Játék közben akarnák youtubot nézni de gondolom minden flash alapú cuccnál ezt tapasztalnám és konkrétan behal a 2. gpu-m miközben az első is gyatrán megy 300mhz-val 970 helyett.
Nekem elég komoly CPU-m van nem hiszem hogy sokat segít neki ez de ha szebb lesz a videó akkor érdekel a dolog. Engem az zavar hogy nem áll vissza attól hogy vége a videónak.
-
kranazoli
senior tag
válasz
Mukorka #13434 üzenetére
[AMD Catalyst Application Profiles 11.3 CAP5 (April 21) ]
YT UVD:
1.) Arra jó, hogy nem a CPU számol, hanem a GPU.
(tehermentesíti a CPU-t; mint Fox4-ben a hardveres gyorsítás)2.) Ha engedélyezve van, akkor jobb a videó minősége. Plusz CCC-ben még be lehet állítani, hogy a videó beállítások az Internet-es videókra is legyenek érvényesek.
YT és UVD persze, hogy elfogadott. Ha kikapcsolod, semmi sem javul meg, csak nem fogja lefixálni a driver az órajeleket UVD szinten.
-
kranazoli
senior tag
-
Mukorka
addikt
Háát ez most érdekes. Visszaraktam a 11.3-at meg a Cap3-at. Most ha pl youtube megy és közben visszamegyek játékba akkor belassul az egész. Ha altabozok a 2. kártyám 2D-ben van és az első is csak annyin megy amennyi kell a hardveres gyorsításhoz a foxnak. ha viszont pl frissítem az oldalt ahol a video megy tehát már nem játsza le vagy csak bezárom az oldalt akkor visszaáll mindkét kártyám maxra( játék közben. )
Tegyek egy próbát Crome-val?
-
kranazoli
senior tag
válasz
Mukorka #13429 üzenetére
YT-on nincs 3D. Flash-nél ha engedélyezve van a GPU gyorsítás (nem Fox4, hanem Flash objektum) akkor UVD szinten megy a 6870-esed.
Nekem most április 5-i Cata 11.4 van fenn. Ezzel még nem akadt be a VGA 3D-ben. A rendszer indítási DCOM hibát pedig azzal ignoráltam, hogy leállítottam az AMD External Event Utility szolgáltatást. Ennek eddig semmi negatívumát nem tapasztaltam.
Tettem be link-et is ehhez a szivárgáshoz.
-
Mukorka
addikt
Most én is tapasztaltam hogy a firefox miatt beáll 3D-be de sztem akkor csinálja ha videót nézek pl youtube-on ahol megy a hardveres gyorsítás. 2 VGA-m van is ha ez történik az egyiket eldobja és nem kapcsolja be amíg ki nem lépek firefoxból.
-
Male
nagyúr
válasz
Steelmanus #13423 üzenetére
Többnyire én is akkor nézek csak bele, ha valami gond van... illetve néha belepillantok, hogy minden oké-e.
(most pl ez megy minden indulásnál "\SystemRoot\SysWow64\Drivers\cdrbsdrv.SYS has been blocked from loading due to incompatibility with this system. Please contact your software vendor for a compatible version of the driver." Még jó, hogy ezesetben a Software Vendor az MS, mert ezt a Win7 teszi fel telepítéskorHa letiltom, akkor meg nem megy a DVD...
A Hot-Swapnál meg ilyeneket kapok: "The driver detected a controller error on \Device\Harddisk6\DR6."
...de igazából megy minden most) -
kranazoli
senior tag
válasz
Steelmanus #13426 üzenetére
Épp most találtam meg, dettó.
Ill. egy általad írt korábbi hsz-t is, de ott még teljesen más infóval. Most fenn van az ápr. 5-i 11.4 és letiltottam ezt a szolgáltatást. Mind a feszültség, mind az órajel értékek változnak, szóval több mint vszínű, hogy valóban "csak vmi hotkey funkció lehet ez", ahogy abban a leírásban is szerepel:
"Atiedxx.exe and atiesrxx.exe are the AMD External Events Client Module and AMD External Events Service Module. Both processes are executed when the Windows Service AMD External Events Utility is started. This service was known as the ATI Hotkey Poller in Windows XP and Windows Vista.
This means that the service is responsible for providing hotkey access to various ATI features. It is therefor recommended to disable the service if hotkeys are not used to manage ATI features."
Nekem most ez a 11.4 van fenn: [link]
-
Steelmanus
addikt
válasz
kranazoli #13424 üzenetére
Hat talan ez valamit segit hirtelen ezt kugliztam.
What Are CCC.Exe, Atiedxx.exe, Atiesrxx.exe, Mom.exe And CLIStart.exe?
Jövő 7en jön az official 11.4, akkor majd meglátjuk mi lesz a szitu.
Koszonom az infot most mar en is kivarom nem bajlodok vele tobbet. -
kranazoli
senior tag
válasz
Steelmanus #13422 üzenetére
Itt Én is jártam, sőt még a hotfix-et is igényeltem meg is kaptam, de valóban Server 2003-hoz van, nem fut le.
Azonban lentebb írtam a megoldást a DCOM hibára, vagyis inkább csak ignorálására:
Le kell tiltani az AMD External Event Utility szolgáltatást és akkor nem lesz több DCOM hibabejegyzés az eventlog-ban.
Természetesen nem ajánlott ennek a szolgáltatásnak a kikapcsolása. No, de az sem nyerő, hogy Nekem kelljen regedit-et módosítgatni új driver installálása után.
Ergó, egyelőre Én csak ezt az 1 "megoldás" féleséget találtam erre a DCOM hibára. Amiről azt is el tudom képzelni, hogy nem is szó szerinti hiba. Ui. állítólag 6950-esnél nincs ilyen probléma. Ezért vmi olyasmire tudok gondolni, mint az ACEeventlog írogatása rendszergazda fiókban. Nem hiba, 1xerűen nem talál a driver egy hardver elemet. Vmi ilyesmi, de ez csak 1xerű következtetés. Jövő 7en jön az official 11.4, akkor majd meglátjuk mi lesz a szitu.
De ha vkit csak szimplán zavar a 11.4 DCOM hibabejegyzése, akkor le kell lőni a fenti szolgáltatást. Azt azonban nem tudom, hogy ez mit is csinál pontosan, mármint ez a szolgáltatás?! Ha vki tudja, akkor ossza meg Velem.
-
Steelmanus
addikt
Szivesen segitettem, orulok hogy egy bosszanto hibat kilehetett javitani.
Jo hogy irtad az NVidia infot, legalabb tudom hogy nem csak AMD chipset-nel fordul elo.Fura, hogy mások nem tapasztalták... vagy csak nem néznek be az eseménynaplóba?
Sajnos az utobbi a valoszinubb szerintem, en hetente ranezek, es akkor mindig amikor valamit telepitek. Pl kiprobaltam AMD monitorozot az is irt hibat a naploba valamilyen 64 bites fajlt hianyolt, leszedtem.
Szoval erdemes belenezni a hibanaploba legalabb hetente mert pl nemreg volt egy ilyen hogy hibat talat a IDE driver betoltesekor a Dev0-an, ez a rendszervincsi, mar szedtem is szet a gepet es vegigneztem a csatlakozokat biztos ami biztos, mert bar lehet szoftveres hiba is azert nem art az ovatossag. El is tunt a hiba. -
Steelmanus
addikt
válasz
kranazoli #13418 üzenetére
Na mit gondolsz, mivel toltottem az idomet delelot,
hat a 11.4 driver DCOM hibaelharitas lehetosegek kereseseben de nem sikerult megoldani pedig mar a DCOMCNFG segedeszkozt is nezegettem de az messze meghaladja a tudasom igy nem bantottam.
Innen indultam, kugli, DCOM 10010
majd tovabb mas linkeken, forumokon egeszen delig, utanna meguntam es visszatettem a 11.3-at.
Eredmeny: kinullazni a UVD-t, ezt minden 2011-es drivernel, letiltani az AODDriver4.0-t, csak nalam de pl masnal is mint olvashattad, es Nalad akinek nem 4XXX hanem 5XXX karija van pedig orajel problema van.
Amugy leakartam szedni az AMD oladalarol a 11.4 elozetest, nalam azt irta ki hogy nem talal fajlt, vagyis lehet hogy leszedtek az oldalrol de a hivatkozas az él.
Leszedtem mashonnan egy 2011 04 05 drivert persze nem csodalkoztam hogy telepites utan teleirta a hibanaplot egy csomo hibaval, vegulis a vegen csak a DCOM bejegyzes maradt
de pont azert tettem fel hogy reprodukalni tudjam a hibajegyzest, mert mint fentebb olvashattad a 11.3-nal mar ez meg van oldva, gondoltam megprobalok segiteni de nem jott ossze. -
Male
nagyúr
válasz
Steelmanus #13420 üzenetére
Igen, közben megcsináltam. Mégegyszer köszi!
Annyival kiegészíteném, hogy nálam nincs letiltva az integrált VGA, tehát megy az 5770 is és a 4200 is. Amit linkeltem másik esetet, ott viszont nVidia chipset mellett volt a jelenség, tehát ez alapján elég neki az AMD proci + AMD VGA. Fura, hogy mások nem tapasztalták... vagy csak nem néznek be az eseménynaplóba?
-
Steelmanus
addikt
Oke, majd irj egy rovid valaszt hogy mi lett Nalad az eredmeny. Sajnos hogy mikor fogjak javitani ezt az AODDriver4.0 telepitesi hibat ki tudja, a 11.4-ben is benne van.
(#13410) kranazoli Nem bantaskent irom de nem olvastad el figyelmesen vagy nem gondoltad at azt amit irtam, Male-nek es nekem full AMD konfigunk van raadasul integralt IGP van a lapon nekem AMD/ATI 3200 Male-nek pedig ha jol neztem AMD/ATI 4200-as. Hiaba van letiltva az IGP a BIOS-ban, es kulso egy Sapphire 4670 van nalam uzemben az 11.x vagyis az ez evi driverek telepitesekor megjelenik a Esemenynaplo Rendszer opciojanal egy AODDriver4.0 hibajegyzes, ugy mint nalad az UVD es ugye Te is haragudtal ra hogy minek firkal a driver a hibanaploba. Abu85 segisegevel egy egyszer *.reg fajllal ki lehet kuszobolni, de AODDriver4.0-hez tartozna egy \??\C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Fuel\amd64\AODDriver2.sys fajl is amit mar nem telepit fel mivel nem Fusion proci van a gepben. Egy egyszeru mezei felhasznalo logikaval ugy gondolom hogy telepiteskor lat egy AMD procit egy egy AMD integralt videochipet, igy bar latja hogy nem Fusion lapka megis elhelyez egy registry bejegyzest egy a telepito altal fel nem telepitett AODDriver2.sys-re hivatkozva es ezt a HKLM \ System \ CurrentControlSet \ Services agaba teszi, majd oroklodik a ControlSer001 es a ControlSet002 agaba is vagy ha van tobb ControlSet00X akkor abba is. Vagyis szervizkent futna ha Fusion lapka lenne de nincs, csupan dobalja a hibakat. Ugyebar az UVD is ugyanide helyezodik el:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Atierecord]
"eRecordEnable"=dword:00000000 de mivel kinullazzuk, akkor nem ir hibat a naploba.(#13419) Male Ok, mikozkozben irtam a hsz.-t mar meg is csinaltad.
-
Male
nagyúr
válasz
Steelmanus #13409 üzenetére
Köszi, meg is oldotta a dolgot!
A hibabejegyzés eltűnése melletti tapasztalat: Induláskor most rögtön ottvan a CCC ikonja az óra mellett... eddig vagy egy perccel később jelent csak meg. (mondjuk letiltottam még vagy 10 bejegyzést, amit a korábban telepített WinMount csinált... az a csodaprogram uninstall után benthagyta mindenütt magát)
#13418: Valószínűleg az Intel procid miatt ez eleve nem kerül bejegyzésre.
-
kranazoli
senior tag
Áhám. Jahh, látom Steel-nek is azzal voltak problémái, vagyis azzal is. Nálam az eseménynaplóba nem szemetel viszont Fox4-nél meg bennragadt 3D-s üzemmódban a driver.
Hát, kezdek szkeptikus lenni ezzel a 11.4-el is.
Notice:
Arról nem is beszélvén, hogy Nálam meg ami konstans az az, hogy az AtiRecordEnable változót kell még mindig 0-ra állítani a regedit-ben.
-
Mukorka
addikt
Hello!
Az mitől lehet hogy a 11.4 telepítésben hiba van: A HydraVision telepítés közben dobja ki és a naplóban az AMD WMV9/VC-1 Videó lejátszás és az AMD húzással használható kódolás nem telepítődött. Megpróbáltam a 11.3-at és azzal sem ment. Korábban sikerült mindkettőt feltennem de újrarakás óta ezt tapasztalom. N-es windows 7 64 Bit.
Azt is tapasztalom hogy néha bekapcsoláskor elfelejti hogy két Vga van a gépben és csak 1-et működtet . Restart megoldja a gondot ezzel de azért érdekes. A windows élményindexet sem tudom lefuttatni. Köszi a helpet előre is.
Üdv.
-
kranazoli
senior tag
Male
Igen Nektek írtam, de mivel nem közvetlen válasz akart lenni Steel hsz-ére hanem csak általános ezért írtam új hsz-ként.
Nekem a 11.3-assal semmiféle hibabejegyzés nem generálódik a rendszer ágba. És igen Nekem is volt hibaüzenet, de csak a 11.4-el.
Most épp Én is kísérletezgetek az asztali gépen, notin meg net-ezek.
Steelmanus: Ez a lenti művelet mely hibára vonatkozik?! Mert most nem világos előttem, hogy Nálatok csak a 11.4 szemetel az eseménynaplóba, vagy a 11.3 is?!
btw:
Megpróbáltam azt, hogy feltettem az összes VCRedist futtató környezetet, hátha segít vmit, de semmi. Azonban Nekem csak a 11.4 szemeteli az ACEEventlog ágat és helyezi el a rendszer ágba a hibabejegyzést.
Szolgáltatások között van egy olyan, hogy AMD External Event Utility. Ezt az előbb leállítottam, majd letiltottam és úgy vettem észre ezzel meg is szűnt a 11.4 driver által kreált hibabejegyzés az eventlog -> rendszer ágába.
Engem csupán annyiban érdekelne ez az áprilisi 5-i 11.4 szivárogtatott driver, hogy azzal amíg fenn volt nem tapasztaltam 3D-s órajel bennragadást Fox4-ben.
A hibabejegyzés (nem ACEeventlog) bug-ot az official-ban remélem majd javítják.
-
Male
nagyúr
válasz
Steelmanus #13409 üzenetére
Hú, köszönöm a részletes leírást! Este megcsinálom én is.
Amúgy ez egyszerűen gáz... csinálnak egy részt, amit telepítésnél felismer, hogy ehhez a cucchoz nem kell, mert nem Fusion van a gépben, ezért nem másolja fel (eddig oké), viszont a bejegyzést meg beteszi, ahelyett, hogy az is rendes feltétellel kerülne csak be a registrybe... olyan alapon, hogy "úgyse fogja akkor megtalálni, hibát dob, és kész, jó az úgy is"... végülis nem indul el, tehát jó a végeredmény, de azért ez inkább gányolás, mint színvonalas programozási megoldás.
kranazoli, ha nekünk írod: Nem az ACEeventlogban van, hanem a rendszer bejegyzéseknél sorakoznak az Error-ok, és rendes 11.3 Catalysttal.
-
kranazoli
senior tag
Én úgy értettem amit Abu írt, hogy gondolom Nektek is megjelenik olyan 10-20 eventlog bejegyzés az ACEeventlog ágában. De ez csak restart-nál.
Már nem emléxem pontosan, de ez nem probléma, hanem egész 1xerűen a 11.4-es driver nem talál vmit amit keresne, de csak 1x teszi ezt restart idején is utána már elkussol.
Ilyenkor Én még nem nézegettem, hogy van-e hibabejegyzés is, csak ezeket a felesleges ACEeventlog-okat láttam. Amik Nálam akkor is keletkeztek, ha meg volt nyitva a CCC felülete és pl. futott vmi VGA terhelő alkalmazás pl. YT videó.
Most meg úgy telepítettem és használom a Seven-t, hogy user módban (nem aktiváltam a beépített rendszergazda fiókot) és most 1általán nincs is ACEeventlog eseménynapló ág.
Jövő 7en vmikor már be fog esni a 11.4-es official verzió. Akkor már érdekesebb lesz a helyzet.
-
Steelmanus
addikt
Szia!
Ugylatszik hogy az integralt AMD+AMD IGP tulajokat sujtja ez a "telepitohiba"(?) vagy maskent hogyan irjam, Abu85 akkor ugye azt valaszolta hogy lehet a rendszerembe van a hiba. Vagy vegyek Fusion procit amiben mar integralva van a videochip is mert a 11.x driverek mar tamogatjak.
Ezert a rendkedveert ujratelepitettem az amugy jol mukodo W7 64-et hogy kizarjam ezen hibalehetoseget, de a problema tovabbra is maradt, vagyis nem a rendszerem volt a bunos, minden inditas utan tovabbra is 1-el tobb lett a hibajegyzes. Link:
En a kovetkezokeppen haritottam el a hibat, letoltottem az Autoruns progit, - ne zavarjon hogy csak 32 bites a celnak megfelel - es elinditottam, majd az Everyting fulon, alapbol ez nyilik meg amugy is, kikerestem a AODDriver4.0 bejegyzest es kivettem a pipat elole.
Fontos hogy pl ne torold mert ugyis ujrageneralodik, a masik hogy mashoz ne nyulj mert az a rendszeredet veszelyezteti.
Ezutan a registry-ben ellenoriztem a AODDriver4.0 bejegyzest es lattam hogy bekerult egy uj bejegyzes "AutorunsDisabled DWORD bejegyzes decimalis 3-as ertekkel.
Es ezzel kesz is van, igy kell hagyni mert ezentul minden 11.x driverben benne lesz a Fusion chip tamogatasa igy a AODDriver4.0 is mindig bekerul a registry-be.
Es akkor is ott marad, ha szabalyosan tavolitod (uninstallalod) el/le a 11.x drivert magyarul nem torlodik ki a registry-bol.
Ezutan kitisztitottam az Esemenynaplot a hibas bejegyzesektol es tobbet nem jelenik meg a hibajegyzes. A mellekelt kepen latszik is hogy nemreg tisztitottam mert meg keves a tobbi bejegyzes, ugyanis a 11.4-el szenvedtem delelott es kikapcsolas elott kitakaritottam es azota most amikor irok inditottam el a gepet, de mint lathato nincs mar hibajegyzes. -
Male
nagyúr
Szia!
Ugyan az van nálam is, mint Steelmanusnál... minden egyes gépindításnál hibabejegyzés az eseménynaplóba, hogy:
"The AODDriver4.0 service failed to start due to the following error:
The system cannot find the path specified."
(konfig az adatlapon, 11.3-as Catalyst, Win 7 x64)
Ahogy látom máshol is panaszkodnak erre, de megoldást még nem találtam... tudsz valamit? -
laszlohu
addikt
válasz
Steelmanus #13405 üzenetére
Sziasztok!
Nem akarok kötözködni, de 10.3 - as helyett 11.3 - as
10.4 - es helyett 11.4 - es Catalyst-ról beszélünk, ugye? -
Steelmanus
addikt
válasz
kranazoli #13404 üzenetére
HD5830; 5850 topic-ból is megerősítették a hírt. Erre a fájlra nem akadtam, Én csak olyanokra, hogy a permission-ök nem megfelelőek a regedit kulcsban és ezért nem tud regisztrálódni az, vagy azok a dll fájlok, melyeknek kellene.
Melyek voltak azok a *.dll fajlok amikre kulon engedelyt kell adni es milyen jogosultsagot?
Vagy menjek a 58xx topikba ott leirtak, mert nekem csak 4670-em van.Ami érdekes, hogy SG-n akinek 6950-ese van és Márc. 23-i 11.4 nem kap hibabejegyzést.
En is azt tettem fel de a helyzet valtozatlan volt, vagyis maradt a hiba es a bejegyzesek gyarapodtak.
Mi ez a regedit kulcs amit exportáltál?!
Rakerestem a {EB2D089B-51AD-4DEA-98D3-C37A0F3479D7} kulcsra a registry-ben es a wbocx.ocx-re es hogy konnyeben keressek a kuglin es eppen a DirectSkin Control-t exportaltam hogy meglegyen mert torolni akartam de nem engedte.
Nalam volt meg egy masik hibajegyzes is allandoan keresett egy AODDriver4.0
C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Fuel\amd64\AODDriver2.sys-t ami szinten nem volt megtalahato de erre Abu85 azt valaszolta hogy ez mar a Fusion lapkaknak kell vagyis a 10.4 driver tamogatja az uj egybe CPU+GPU procikat.
Namost nekem full AMD konfigom van es a lapon van egy integralt 3200-as IGP persze tiltva van a BIOS-ban de lehet a telepito tevesztett, csak registry-bol lehetett tiltani, le is tiltottam hogy ne irkaljon hibat.
Most nezem a registry-t es hiaba installaltam le a 10.4-et szabalyosan es tettem fel a 10.3-at a 10.4 szemete most is bent maradt.
Es hogy mi a wbocx.ocx, hat ez.Namost megvarom hogy kijojjon a vegleges10.4, mert ahogy irtak nekem a driver az kozos lesz de a ControlCenter kulon lesz az Intelhez es kulon az AMD-hez lehet hogy abban mar javitva lesz a hiba.
-
kranazoli
senior tag
válasz
Steelmanus #13400 üzenetére
Köszi! HD5830; 5850 topic-ból is megerősítették a hírt. Erre a fájlra nem akadtam, Én csak olyanokra, hogy a permission-ök nem megfelelőek a regedit kulcsban és ezért nem tud regisztrálódni az, vagy azok a dll fájlok, melyeknek kellene.
Megadtam rá jogokat (rákerestem az összes ilyen regedit kulcs-ra
) és 1enként beállítottam, de semmi.
Különösebb hibát nem tapasztaltam és valóban megszűnt vele a Fox4 vs GPU órajel bennragadás (ápr. 5-i szivárgással), de ezek a reg. bejegyzések nem egészségesek.
Ami érdekes, hogy SG-n akinek 6950-ese van és Márc. 23-i 11.4 nem kap hibabejegyzést.
Nem tudom nem ez áll-e a háttérben, hogy talán csak olyan vmi nem tud regisztrálódni, ami ellenőrzi a VGA-t és 6950-nél okés, de 5850-nél nem.
Passz!
Mi ez a regedit kulcs amit exportáltál?!
-
alvesss
csendes tag
hello nekem egy ati hd 4650 es AGP karim van és egyszerűen nem tok rá telepíteni semien catalystot ha valaki tudna nekem segiteni hogy elmagyarázná az elejétől kezdve hogy mit töltsek le mit mi után telepitsek azt meg köszönném
msn: lantnim07@citromail.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest