Új hozzászólás Aktív témák
-
kranazoli
senior tag
válasz
Steelmanus #13426 üzenetére
Épp most találtam meg, dettó.
Ill. egy általad írt korábbi hsz-t is, de ott még teljesen más infóval. Most fenn van az ápr. 5-i 11.4 és letiltottam ezt a szolgáltatást. Mind a feszültség, mind az órajel értékek változnak, szóval több mint vszínű, hogy valóban "csak vmi hotkey funkció lehet ez", ahogy abban a leírásban is szerepel:
"Atiedxx.exe and atiesrxx.exe are the AMD External Events Client Module and AMD External Events Service Module. Both processes are executed when the Windows Service AMD External Events Utility is started. This service was known as the ATI Hotkey Poller in Windows XP and Windows Vista.
This means that the service is responsible for providing hotkey access to various ATI features. It is therefor recommended to disable the service if hotkeys are not used to manage ATI features."
Nekem most ez a 11.4 van fenn: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest