Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
h.adam.92
őstag
Üdv!
A driverben be lehet valahogy állítani, hogy egyes játékokat mekkora felbontással indítson el?
Ha pl egy játék opciójában nincs 1280x720-as felbontás, de én azon szeretném játszani. -
Steelmanus
addikt
válasz
(ÉN)közPONT #11593 üzenetére
Lemaradtam a modrol.
Nezzel ra a GPU-Z-el mit ir ki. -
Steelmanus
addikt
válasz
(ÉN)közPONT #11593 üzenetére
A ketto kozul melyik a Te kartyad?
Amit leirtal az igy nez ki. -
pottyantós
aktív tag
Halihó!
Lenne egy kérdésem!
Felraktam a 10.11-es drivert, és 3. nap után az overdrive össze kakilta magát! Nem lehet állítani semmit... Az MSI Afterrel meg lehet! De ha beállítok valamit, és kikapcsolom a gépet akkor a kövi bekapcsolásnál elfelejt mindent! Alapon megy a kártya! Ez mitől van?
Köszi!
-
(ÉN)közPONT
őstag
Hali!
Lett egy Sapphire 3650 es 512MB-s AGP-s karim...Vista 32 bit alatt azt irja ki rá a Catalyst ,hogy : Grafikus chipkészlet VisionTek Radeon HD 2600 XT AGP
Illesztőprogram csomag verzió 8.791-101026a-107891E-ATI
Catalyst™ verzió 10.115letek ,hogyan lehet belőle 3650 est varázsolni? term minden funkciójával XD
THX
-
Cola889
csendes tag
válasz
polonic #11589 üzenetére
igen,és hibás mivel éni s innen töltöttem le,hotfixel szart se érek.....ezzel adja ki a kékhalált,mindig is innen töltöttem le,de hibát észlel telepítésnél,újrainditom és a catalyst leáll...lekell törölni a drivert és az eredetit kell visszatenni.Egyszóval semmit nem érek vele.
-
szumo
senior tag
Nos ma próbálkoztam, hogy application profilt csináljak magamnak, és minden másfajta dologgal is, de arra jutottam, hogy ha állítok a frekvenciákon, akkor mindenképp visszaveszi 157/300 ra. Ha alapon hagyok mindent, akkor 400/1200 ra veszi vissza a kártya magát.
Valakinek valami ötlet? -
ViTaZi
aktív tag
Hali
Most raktam újra a gépet, felraktam az ati drivert 10.11-est (már vagy 3x) és egyszerűen olyan mintha a display drivert nem rakná fel -> nem állítja be a képet (HDMI-n keresztül csatlakozik a vga és TV) eddig semmi gond nem volt, de most valahogy nem tudja beállítani. Valaki találkozott már ilyen problémával?
-
Cola889
csendes tag
Sziasztok.AGP-s HD2400-ashoz driver tudtok linkelni nekem?Mert a 10.11-sel hiába frissitem akkor az hibát ír ki.Próbálkoztam 9.8-sal is de nem telepíti fel,driver frissitve: 2007.-ben volt utoljára,ezt írja ki.Kérlek segítsetek.
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Van egy Ati Sapphire Radeon HD5750 Vapor-X kártyám és kéne nekem hozzá a legújabb Driver hotfix verziója mert mikor legutóbb frissítettem gond volt a Méretezéssel ha megszűnik a kapcsolat a monitorral(újraindul a gép vagy alvó állapotba áll)vissza jön a 2cm fekete szegély! -
Daniford
tag
Jelenleg 10.9-es driverem van a HD5870-esemhez és hibátlanul működik!
Érdemes feltenni a 10.11-est vagy várjak inkább vele??? -
RootRulez
félisten
Jobb lesz nekem valamivel, ha felteszem a Catalystot is, nem csal a Display Drivert? Évek óta hanyagolom és nem is kellett, de most már sok ficsőr lehet benne, aminek talán hasznát is vehetem, szóval kell nekem?
-
polonic
félisten
Pontos megjelenési dátumról tudtok a 10.12-es catalysttel kapcsolatban? Vagy csak valaki beírta valahova, hogy elvileg a héten jön?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
///Krisz\\\ #11572 üzenetére
Azzal nem. Ha indok nélkül frissítesz BIOS-t, akkor van gariprobléma.
Az Overdrive esetében el kell fogadni a feltételeket. Ez lényegében arról szól, hogy a szolgáltatás nem hivatalos, és minden változtatás tuningnak számít, vagyis stabilitási problémák léphetnek fel. Az AMD csak az alapbeállításokért felel, így a tuning alól teljesen kizárják magukat, tehát ha nem stabil, akkor az nem az ő hibájuk. -
///Krisz\\\
senior tag
Sziasztok!
ha az ATI Overdrive-ot használom elszáll a garanciám?
-
szumo
senior tag
Hát nekem nem jött le a lentebbi hozzászólásodból, hogy az egy projector.
Próbáld már meg pls a projectort közvetlenül bedugni. S szerintem csak adtak valamidriver cd-t hozzá. Amúgy a CCC minek ismeri fel? Mert van egy sanda gyanúm, hogy az erősítőnél jelvesztés lehetséges (Vagy 5-6 éve nem volt dolgom onkyo-val). -
dni
őstag
Sziasztok!
Az alábbi konfigon nem tudtam megoldani, hogy az egyetlen rákötött megjelenítőn teljes méretű legyen a kép, körbe van egy fekete csík. A beállítások között nem találtam erre megoldást, pedig emlékszem, hogy régen (kb. 2 éve 780G igp HD3200-vel) egy csúszkán lehetett állítani a kép méretét.
(H55ős és 730i-s IGP-vel nem ilyen problémám, egyből kitöltött a kép a vásznat.HTPC-m nem Win7 32bit, Sapphire 5570 512 gddr5, CCC 10.10e- 192*1080 24p, Onkyo 875, Pana PT-AE2000
Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
polonic
félisten
válasz
pete_21 #11562 üzenetére
Lehet, hogy nem teljesen jól írtam neked az opencl-ről, ezt tán írtam is akkor. Van az opencl, amit NV, AMD, Intel is támogat. De AMD-nál van olyan is, hogy stream technology. Na most ezt nem tudom, hogy az AMD-nél közös-e vagy ezzel van-e kapcsolatben az opencl. Nem néztem utána, lusta voltam.
Annyit tudok, hogy ezt a stream technologyt az adobe flash player támogatja, a cyberlink és az arcsoft. -
katt777
félisten
Nem arról van szó, hogy mennyire látható, hanem hogy átverés, és emléxem, anno ATI-sok hogy szidták a szemét nV-t ugyanezért.
A 8% nem 1-2 pont v. FPS, egyébként én talán MoH képmentéseken láttam, hogy nV-n szép tiszta részek (pl. arc) ATI-n sötétebb és homályosabb volt. Persze, hogy játék közben annyira nem venni észre, no rosszabb grafikához az ember vehet gyengébb kártyát.pete_21: GPU Caps Viewer.
Asszem pont ez a pörgés volt a hiba, amit a frissítéssel javítottak, de tényleg megnézhetnéd HD68xx topicban.
mod: Látom, már utánanéztél.Arcania-bugra valaki?
Nem véletlenül van a méretes nVidia - meant to be played logo a telepítő közepén?
-
pete_21
addikt
válasz
katt777 #11558 üzenetére
Köszi a választ!
Egyébként az OpenCL-t milyen programok használják ki? Mert a CUDA-t a TMPEGEnc használta, de OpenCL-t nem tud. Illetve pm-ben el tudod küldeni, hogy mire gondoltál a hsz-edben, mert nekem nem jött le.
És még azt szeretném megkérdezni, hogy a Gigabyte 6850-em ventijét GPU-Z szerint 73%-on megy Windows-ban. Ez ugye kicsit sok? Ha jól olvastam, másoknak 25%. Ha ráeresztek egy bios-frissítést, akkor ugye nem úszik el a gari? És érdemes lefrissíteni, ez stabil bios, vagy még csak valami tesztkiadás? -
RpPRO
őstag
válasz
katt777 #11559 üzenetére
Szerintem elenyeszoek lehetnek a kulonbsegek. Full HD-s felbontasban 8AA mellett akciojatekban aki ilyenekre figyel, annak ez legyen a legnagyobb orome. Ugy erzem, mintha ez az e-penisz mutogatos 3dmark "dikkma, mennyi pontom van" korszak lealdozoban lenne. Plusz 15 pontert talan mar senki nem rak fel masik drivert (igaz, itt is vannak kivetelek) ....
-
katt777
félisten
Mit tudtok arról az optimalizálási eljárásról, amit Guru3D szerint az AMD csinál mostanában a drivereiben, hogy a képminőség árán gyorsabbak legyenek? (G3D szerint ez kb. 8%.) Szerintük "remélhetően" majd kiveszik, de valóban így lesz? Régen azért hagytam ott az nV-t, mert ilyeneket csinált (no meg anno eleve jobbak voltak képminőségileg az ATI-k - nem AMD-k!), most meg az nV képminősége jobb (láttam shotokon is, még ha nem is kirívó, de nem szeretem, ha átvernek).
-
katt777
félisten
válasz
Oliverda #11555 üzenetére
De azt a Heaven is ki tudja hagyni, ugyebár...
pete_21: Nem egyforma a 2 bios (csak a verzió), menj át a HD68xx topicba, ott megtalálsz mindent.
Nem, az csak a driver, az AVIVO-t és az OpenCL-t le kell tölteni az individual pack-ek közül.
AVIVO nem csak dekódol, hanem kódolásra is használhatod, főleg olyan frankó kis programmal, amelynek az említéséért engem itt bannolnának (annyira tartanak tőle a Catalyst-fanek), de mást nem, úgyhogy majd megmondják, melyik az....
Az lehet, hogy az Arcania a VGA-driver miatt nem megy? 10.11 van fent, és a játék, ahogy elindulna 3D-ben, szabálytalan művelettel kilép. Feltettem a grafikát gyorsító patchet, azzal még a 3D képernyőig sem jut el, ugyanez a hatás (szóval ezért gondolok a driverre). Régebbi driverekkel dettó. Túl új még a játék, és majd 10.12-vel menni fog?
-
pete_21
addikt
válasz
katt777 #11551 üzenetére
Köszi a választ! A Drivert és az AVIVO-t és az OpenCL drivert ebből kell feltenni? Display Driver 52.6 MB.
Az Avivo a HD videók hardveres dekódolása, ugye?Más: Gigabyte HD6850-em megjött, nagyon tetszik. Érdemes a bios-t frissíteni?
Az oldalán ezt találtam a leírásánál: ATI Source BIOS Version: 013.007.000.003.
Ez a friss bios verziója? Mert nekem a Catalyst szerint ez van a kártyában. Viszont ott 10.12 a dátum, a Gigabyte oldalán lévő biosnak pedig 11.03.
Valaki meg tudná mondani, hogy akkor ez hogy is van?
Illetve hogyan kell frissíteni a biost, és van-e nagy rizikófaktor?
Köszi!
MOD: Ugye így kell frissíteni a bios-t?
Windows-ból célszerű, ugye? -
Ayg0
senior tag
üdv
hd4200 10.3-as driverének frissítéséhez kérnék kis segítséget:
- ajánlott a 10.11 (problémamentes) vagy egy korábbi verziót nézzek? ha az utóbbi, akkor melyiket?
- hogy telepítsem az új meghajtót? egyszerűen nyomjam rá a régire vagy...?válaszokat előre is köszönöm!
-
katt777
félisten
Ha a DX11 régebbi kártyákon DX10(.1) módban fut, akkor miért kell az új 3DMarknak DX11-es kártya? (Lásd: Heaven, amely megy DX11 módban DX10.1 karin.)
-
szumo
senior tag
válasz
katt777 #11551 üzenetére
Na tegnap kaptam az ötletet, hogy az App. Profiles ban csináljak saját házirendet, hogy ne váltson vissza a kártya 157/300 ra.
Mondjuk oda nem jutottam, hogy este meló után ránézzek, de csinált már valaki saját profilt?
S ha igen, hogy kezdjek neki? Bár lehet, hogy ha megnézem rájövök pikk pakk, de lusta vagyokNa ha meg a lustaság félegészség én teljesen az akarok lenni.
-
katt777
félisten
Már csak zöld kártyát lehet venni. Azt még nem látom, hogy fizikailag is zöldülnének az AMD kártyák...
Talán a 69xx sorozat...
pete_21: Driver, AVIVO, App. Profiles, és ha kell, OpenCL driver, ezeket tedd fel, szigorúan NE az AMD telepítővel, hanem külön-külön. Drivert és AVIVO-t csomagold ki, aztán drivert eszközkezelőből, AVIVO-t meg a saját apró kis .msi packjából telepítsd. CC-vel (ill. AMD telepítővel) ne szívasd magad, ha úgysem használod.
-
Nokedli92
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy bármilyen ATI Catalystot fel teszek, és valamiért, a képernyő egy percre kikapcsol, de néha átvált ilyen furcsa színekbe, és úgy marad egy ideig. Nem tudom lefényképezni, mert a készített képen nem látszik
Sony LCD TV-m van és 10.11-es catalyst,
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv: Csaba -
xplayerx
csendes tag
helo!
ccc-ben ha beállítom a "fullscreen3d" fényerőt/gammát, az ha elindítok egy játékot nem látszik. hiába állítom be, ha teljes képernyőn játszok valamivel ugyanolyan marad!
ez miért van? lehet ezzel csinálni valamit?
directx frissítve, legújabb ccc van fennt, és egy hd4670 1giga kártya -
polonic
félisten
válasz
pete_21 #11545 üzenetére
Funkcióját tekintve ugyanazt a szerepet tölti be, mint az nvidia control panel. Ha az nv-nek sem használtad ezt a programját, akkor ebből kiindulva itt sem fogod, és nem fontos telepíteni. Viszont, hogy ha használni szeretnéd a morfológikus élsimítást, akkor ezt csak ebből tudod engedélyezni, játékokon belül erre nincs lehetőség.
Én feltettem a CCC-t, elfér. Úgy tűnik most második telepítésre az én problémám is megoldódott. Szerintem ez meg annak volt betudható, hogy nem egy végleges driver ez a hotfixes. -
polonic
félisten
válasz
pete_21 #11543 üzenetére
Nekem nem ez az első ati-m, volt már ati-m régebben, egy 9200-as.
A hotfixes drivert én egyből feltettem, nem telepítettem semmit. Ez nem végleges driver, ez a hotfixes. Majd jön hamarosan, ezen a héten, ha minden igaz, az új 10.12-es driver, ennek már teljes támogatása lesz a 6800-as szériához.
Szerintem, ha majd megjelenik az új, akkor az APP edition-t tedd fel, ebbe minden benne van, ami kell, opencl driver is. Aztán ha nem kell a CCC, akkor azt a telepítésnél ki tudod választani, hogy ne tegye fel. Bár szerintem a hydravision sem kell, mert ha jól tudom az ilyen asztalkezelő valami. Ezt sem teszed fel ha nem kell.Aztán majd kiegészíti valaki vagy kijavítja, ha hibádzik.
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Előre is bocsánat a hülye kérdésemért. polonic kollégával egy cipőben járok, eddig csak nVidia kártyával volt dolgom, és ha minden igaz, holnap lesz meg a 6850-em, ami életem első ATI kártyája.
Az ati.com oldalon kiválasztva amit kell, ilyeneket találok:
Catalyst Software Suite (64 bit) English Only
AMD Catalyst™ Accelerated Parallel Processing (APP) Technology Edition
ATI Catalyst Application Profiles
Illetve az Individual downloads alatt:
Display Driver
Catalyst Control Center
És az Optional downloads alatt:
HydraVision Package
Avivo™ PackageSzeretném megkérdezni, hogy ezekből melyiket érdemes felrakni? Úgy látom, hogy a CCC-vel vannak gondok. De úgy emlékszem, hogy azt régebben se rakták fel sokan, elég volt a driver. Valaki meg tudná mondani, hogy a CCC nélkül vígan el lehet-e lenni, illetve az mit nyújtana? És a többi dolog mire jó? Illetve a hotfixes drivert a 10.10-es után kell feltenni, vagy az már alapból tartalmazza a 10.10-est is, és elég azzal kezdeni?
Köszönöm előre is! -
polonic
félisten
A legutolsó driver, ami megjelent a hd 6850-hez. Ez egy hotfixes driver, 10.10e hotfix. Ez az első amd driver a gépen. Előzőleg nv kártyám volt, azt leszedtem, csökkentett módban driver sweeperrel takarítottam utána. Egyébként windows használata és játékok alatt semmi rendellenességet nem tapasztaltam, mióta megvan a kártya.
-
szumo
senior tag
válasz
Gucunja #11535 üzenetére
Én egy más hibát ajánlanék:
AutoCad 2010 keringetéskor Végzetes hibával kifagy, és csak az újraindítás marad lehetőségnek, majd nem kapok hálózati license-t, akkor meg könyöröghetek, hogy indítsák úrra a licenselést!Viccet félretéve:
Direct-x mikor lett frissítve, .net 4 és a .net 3.5 fentvan a gépen rendesen? S milyen oprendszer? -
Gucunja
aktív tag
sziasztok HD4670-em van 10.11-es catalyst van fent és a játékok pár perc után meghalnak, kikapcsol a monitor, aztán jön a reset gomb mert máskülönben semmi nem történik.
ASRock 870 EXTREME 3 Athlon II X2 3,1Ghz 2X2GB KINMAX HERCULES1600a gép, ja és Win7 64 bit
tudtok ajánlani másik drivert? vagy más hiba?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
digo00 #11528 üzenetére
Extended desktop avagy kiterjesztett asztal miért nem jó neked?
Pont megfelelne annak amit szeretnél. Igaz tálca nem lenne a TV-n, no de itt lenne játékhoz ill. filmezéshez neked a megoldás:[link]Full HD-s TV mellett el kell felejten a klón módot, hacsak nem Full HD felbontású a monitorod is
Mod:
Filmezéshez ez is megoldás lehet, Én pl. így használom(tam): [link] -
digo00
tag
Szia!Igen ezt elég érthetetlenül írtam le bocs!
Arra gondoltam,hogy:
Ha klon módban van akkor nem tudom külön állítani a TV-n látható képet mert a monitorom elég régi fajta és a LED TV-n gondolom jobb képet kapnák a megfelelő beállításokkal de ha állítok a minőségen akkor viszont a monitoron lessz más a kép!
Tehát nekem az volna a jó ha külön tudnám állítani a monitor és a TV képét!Reméllem már érthetőbb!
Előre is THX! -
AtHoS
nagyúr
válasz
digo00 #11526 üzenetére
"nem jelenik meg a tálca pedig így be tudnám állítani a kép élességét!"
Ha lenne tálca, akkor hogyan is állítanád a kép élességét, illetve miért is kellene azon állítani?
Klón módban ugyanolyanok a színek is vagy csak a látható tartalom ugyanaz? (Ez utóbbi nem meglepő, ezért klón mód)
-
digo00
tag
Lehet nem ide tartozik de talán nem gond,hogy ide írom!
Egy UE32c6000-es TV-t összekötöttem egy DVI-HDMI kábellel a PC-vel és a gondom az lenne,hogy a TV-n halványabb a szin mint a monitoron ez játéknál és filmnél is zavaró!Catalyst control centerel Klón módba ugyanazt a képet kapom de viszont így nem tudok állítani a TV tulajdonságain!Ha kiterjesztettbe teszem akkor meg nem jelenik meg a tálca pedig így be tudnám állítani a kép élességét!
A TV-n még nem tudom milyen beállítási lehetőségek vannak mert 1 napja van nálam!
Ha van erre megoldás légyszi írjátok meg!Előre is THX! -
Ceree
senior tag
Megoldódott a probléma ezzel a programmal. Bár nem egészen erre volt, hiszen abban az esetben tudta engedélyezni a gpu skálázást, és csak az opciók nem jelentek meg, viszont a nálam lévő esetben is működik.
-
Ceree
senior tag
Sziasztok!
Megtaláltam a polcon a Starcraft 1-et, gondoltam tolok vele egyet, de olyan problémám van, hogy a kisebb felbontású képet beteszi a videokártya középre. A monitorom (notebook) felbontása natívan 1024*768, így elég kicsi az a terület, amire az SC 640*480-as képét teszi... A régi catalyst-ben volt erre egy opció, hogy kitegye full screenre, azonban a mostaniban (10.02) már nem találom. Mióta Win7-et (Ultimate 64bit) használok, nem játszottam nagyon régebbi játékkal, most futottam bele a problémába. Nem tud erre valaki valamilyen megoldást? Újabb catalyst nem támogatja a videókártyámat (x1150), régebbi meg az oprendszer miatt nem nyerő.
Előre is köszönöm!
-
Oliverda
félisten
A cryptic message from Terry 'Catalyst Maker' Makedon on Twitter last night indicates AMD have some big plans for December - not only are they expected launch their new high-end performance enthusiast graphics cards, but the 12th driver official driver set is going 'to be huge'.
Does this mean another driver re-architecture, like previously unveiled in Catalyst 10.2? Or is it referring to new features, new options and new design? Are these 'big bang' drivers that will improve performance? Enhanced multi-GPU modes?
-
Amartus
senior tag
válasz
gera021 #11475 üzenetére
Nekem ugyan ez volt a bajom, írtam is pár héttel ezelött, ahogy kijött a driver. Pluszba még annyi volt, hogy az új 10.11-es, ha a 3d beállításnál a catalystben, kiegyensúlyozottra raktam, akkor a két neocore játék, a lionheart és a king arthur, nem omlott össze. Picit jobban melegedett a kártya a driver felrakása után(2-3fok), és remegett is időnként a kép. Sajnos az asus új drivere is ezt csinálta.
Megoldásként én is visszaraktam a 10.9-est. Az tökéletes.
-
polonic
félisten
Feltettem a 6850-hez a legutolsó hotfixes catalyst-et, először még jobb klikk és katt ccc-re elindult, most már nem történik semmi és a jobb sarokban a tálcán sincs kinnt a ccc ikonja. Folyamatok között pedig ott van a CCC.exe. Mi a fene történt?
-
szumo
senior tag
válasz
Szab02 #11509 üzenetére
Több progi is a rendelkezésedre áll. A katt777 által említett RivaTuner, vagy az Ati Tray Tools, esetleg megpróbálhatod a RT alapú MSI Afterburnert. Ezek mindegyike tud ventilátor szabályozást.
Szerintem holnap én is takarítok egyet, és megnézem mi történik, mert ami másnak öröm, hogy 157/300 ra visszaveszi a kártya az órajeleket, nekem átok. Meglátjuk mit sikerül összehoznom, ha alapállapotba rakok mindent, és onnan kezdem.
-
Szab02
aktív tag
Mondanám, hogy van nálam egy söröd, de csak kis sör
Köszi!
Részben megoldódott, van, amelyik alkalmazás alatt most már jó a kép, de van, ahol még mindig visszaáll a színprofil.Még egy:
CCC-t nem raktam fel, csak drivert. Most mivel tudom szabályozni a ventit? (Sapphire v3)
(MÁr nem akarok olvasni...lassan az internet végére érek)
-
szumo
senior tag
válasz
katt777 #11504 üzenetére
Ohh, nekem akkortól van az ati segédprogija, amikor még nem is catalyst-nak hívták.
Eddig semmi baj nem is volt vele, csak most valamiért önnállósította magát, én pedig nem szeretem, ha egy program döntéseket hoz helyettem.
Majd én tudom, hogy mi jó nekem, a program meg hajtsa végre (bármelyik) -
katt777
félisten
Tudom én, csakhogy van egy olyan probléma, hogy az egyszerűsítéssel egy rakás olyan dolgot kivettek a RivaTunerből, amellyel rendesen lehetett vezérelni a programokat (és a kártyát).
Tudok én jó programot RT helyett, de Catalyst-mániások már megfenyegettek, hogy bannolnak, ha csak említést is teszek róla. -
Szab02
aktív tag
Léci valaki erre megoldást? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy óra, két rendszer
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Facebook és Messenger
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest