Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
h.adam.92
őstag
itt a link, most tedd el, ha még később meg akarod esetleg nézni
http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_5870_PCI-Express_Scaling/1.html
-
h.adam.92
őstag
válasz
kranazoli #13334 üzenetére
neten található tesztek alapján 8x és 16x között 1-2% volt az eltérés a teljesítményben, szal ezért sem nagyon hajtottam sokáig ezt a problémát...
megnézem ezt a flash-elést.szerk.:leszedtem ezt a winflash progit és rátettem egy pendrive-ra.
rajta van a régi és az új BIOS is. most akkor restart és Q-Flash utilitivel "nyissam" meg a VGA BIOS-t, mintha alaplapi BIOS-t akarnék frissíteni?[ Szerkesztve ]
-
-
h.adam.92
őstag
jól látod, és nem direkt van így...
már mindenhol és mindenkit kérdeztem itt ph-n, hogy miért van ez így de eddig nem adott senki sem választ...gondoltam, hogy megkérdem most is, dehát inkább nem...
Neked van vmi tipped esetleg?
a lap 16x-os, a BIOS-ban PEG illet PCI módra is állítottam a 16x-es foglalatot, tökmind1 mit csináltam...
kitakarítottam, kifujkodtam a karit illetve a lapot is...várom az egyéb ötleteket, ha van...
-
h.adam.92
őstag
Üdv!
Lenne 2 kérdésem:
1. Ki lehet kapcsolni valahogy, hogy pl a youtube vidiket ne a GPU számolja, hanem a CPU?
2. A GPU-val is lehet pl Sony Vegasban renderelni a CPU helyett? -
h.adam.92
őstag
Üdv!
A driverben be lehet valahogy állítani, hogy egyes játékokat mekkora felbontással indítson el?
Ha pl egy játék opciójában nincs 1280x720-as felbontás, de én azon szeretném játszani.