- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csubak09
csendes tag
Oh,bocsi félreértettem...engem bevenne valaki?
valaki nem tud egy "legend szerző taktikát?"
Edit:1900. comment yeah
-
Csubak09
csendes tag
Na akkor...
Amit én eddig tapasztaltam csináltam,hova jutottam,stb...
A várépítés terén próbáltam valami fallal körbe vett cucckombót gyártani..persze több kevesebb sikerrel
Mostanában a legjobban a sarkos erődítményeket szoktam előnyben részesíteni...tornyokban nekem teljes mértékben az ágyútorony a kedvencem..Hírók terén,nekem nem igazán sikerült bármilyen legendet szereznem,a tritonok meg a pandák jöttek dögivel,pedig azért a nehezen megspórolt kristályaimat ebbe öltem bele(persze a haveromnak az első 150 kristályosa druidot dobott...na mindegy
Mostmár hogy bejött ez a release a naptáras jutalmakkal,sokkal jobban reménykedem,mert végre lehet legendem
Klánt azt azért keresek(magyar tagokkal),napont játszok,3980 might-em van,de holnapra meglesz a 4ezer..
Ide írjátok a neveket ahova jelentkezhetek,vagy a játékba megtalálhattok kuntobias néven(asszem
)
-
beci0330
tag
hy!
tagokat várunk Hunnia nevű guildunkba! szerdán és vasárnap boss este 8 kor -
IIIZIII
tag
-
nubyy
aktív tag
válasz
Saskakas18 #1886 üzenetére
Mar nem tudja, TW szerveren mar tuti kiszedtek, de v.mi ilyesmit olvastam mar a rank vonatkozo updatek kozott is.
-
Atus85
aktív tag
Whisky klán Boss 7-kor.
-
Lord Eruthal
újonc
Sajnos nem megy, nagyon lefagyasztja a gépet, de azért köszi
-
Saskakas18
tag
válasz
Lord Eruthal #1884 üzenetére
-
Lord Eruthal
újonc
Sziasztok. Nemrég óta játszo, nekem 5880 Mightom van Androiddal tolom, de kegyetlenül meríti az akksimat. Lehet ezt valahogy pc-n is játszani?
-
Mike
veterán
komolyan hülyét kapok ettől a játéktól. Most hogy hajtok a shardra, tapasztalom, hogy sokszor nem hagy végigmenni egy HBM-et se. Most az előbb is connection failed-del dobott ki. Permanensen fagy, akad, jellemzően amikor jön egy új hullám, és persze bukom a próbálkozást. komolyan mondom, marha idegesítő. Dungeonoknál is csinálja, de ott ritkábban.
-
IIIZIII
tag
Na igen, a hero base range is folyamatosan nő...erre lesz majd megoldás TH17től a def box..vagy a death clover amit már inkább TH19-20nál éri meg használni...de az majd 1000 év múlva, ha még akkor is játszani fogok
Más....végre meglett a 300 láng...az achivement miatt nekiálltam..plusz 600 shard.
Nem tudom van-e aki használja, de ez a snowstorm eszméletlen jó magic...gyakorlatilag egy másik guardian angel, ami még sebez is, hiszem a teljes területet (tornyokat is) lock-olja 6 másodpercre. Így ez, a GA, restoration és a frenzy azért elég nagy boost tud lenni, ha csak arra megy az ember hogy meglegyen az összes dungeon 3 lánggal. Óriási segítség volt minden dungeonba...szerintem nekem a relic hall lesz az első lv20as épületem. -
hey73
tag
válasz
IIIZIII #1869 üzenetére
Szerintem nem az AI, hanem a hösök ill a seregek is egyre fejlettebbnek ezért a támadási kör nagyságuk is nagyobb és ez okoz egyre több gondot. Így a támadás körben bekerülő első vagy ha több egyszerre akkor legközelebbit fogják támadni ha az ippeg egy kifutó hős akkor azt. Pl ezért jó hogy szamuráj mindenkit bevisz a vár belsejébe.
Én már bő egy hete 40:1 tolom és azért sajnos van olyan ív, ívek ha 4 v 5* ugyanarról jönnek akkor bukta van de ez mindegyiknél benne van szerintem. Aztán persze lehet, hogy az AC lassú az ütésnél és ez is probléma
-
nubyy
aktív tag
válasz
IIIZIII #1869 üzenetére
Durva ez a 40:1. Atpakoltam en is megnezni. Elsonek E garrison nelkul. Mind az 5 wave ugyanonnan jott es 1 towert buktam csak. F-nel, szinten garrison nelkul Wave 2-5 ugyanonnan es ott is csak 1 tower. Ha mas iranybol jonnek akkor meg kb. alig serul a tower. 11 nap es megvan a TH17, egy HBM G-re kivancsi leszek 5 towerrel. Ahogy neztem F Wave5-nel mikor stackel a PD kb. megszunik letezni minden. Durva lesz a 6/9 ill a 7/9
Koszi a tippet rola. -
smisa
őstag
Sziasztok pár napja kezdtem Androidon
1853 Might-m vanközpont lvl9 ennek megfelelő bázis Training center 2-4-4-2 3 db 8 torony szívesen veszem a építő kritikát
-
IIIZIII
tag
Így van, én is ezt vettem észre.
Én tegnap váltottam 40:1-re...arra amit egy sruPL nevű játékos csinált. Ő már G-t nyomta elég lazán ezzel, ugyanúgy TH15-el, azonos szintű hősökkel..persze nála van PD...ami szerintem sokat számít.
Plusz amit észrevettem, hogy nem is TH levelre, hanem wave-re kell specializálni a bázist, mert ami működik E-n, az nem biztos hogy működik F-en..vagy G-n. Szerintem a wave-ek között is már más az AI...egyre inkább ez igazolódik vissza.
Most az F ezzel az új bázissal úgy 70%-ban megy, szóval én is bajban vagyok...tetves kentaurok...nem győzöm kitolni a sarkokat miattuk..:S -
dzsonesz
tag
válasz
IIIZIII #1865 üzenetére
Arra figyelj, hogy ha valamelyik hősöd átugorja a falat, amikor betámad valakit, abban a pillanatban ahogy átugorja rögtön rámásznak a szörnyek (kentaurok miatt én is szívtam diamond bázisnál sokszor). Picit alakíts a bázison, pl. teszteld le a 40:1-es bázist, szerintem jobban műkszik mint a diamond.
-
IIIZIII
tag
szuper
...amúgy...nem tudom mi van a HBM-el nálam...még mindig muszáj vagyok E-t csinálni, holott TG-nek már 2 skillből(!!!) megvan a dínó....F-en pedig sorozatosan, 5ből legalább 3szor besülök...komolyan nem értem mi történt az uccsó 2 updateben.:S A centaurok AI-ja teljesen megváltozott...1 kilométerről elkezdenek targetelni, és egyből a hero-t.
-
Atus85
aktív tag
Boss 7-kor
-
dzsonesz
tag
válasz
rolikafaszik #1860 üzenetére
Szia!
Ha ios-en tolod, akkor gyere a Magyarok_2014 nevű klánba, kellenénk még sokan.
Egyébként párosítsd a bankkártyádat az apple idd-hez és utána már tudsz fizetni.üdv
-
Logeeen
senior tag
Átléptem a bűvös 10k might határt!
)
-
rolikafaszik
csendes tag
Sziasztok!Új vagyok még itt!
4767 mightom van..
rolikafaszika nèven játszok!ios-el tolom!nagyon tetszik a játék!
Egy bajom van hogy gondba vagyok a gemek vételénél.
Nem tudom hogyan kell pénzt feltölteni hogy appstoreban tudjak vásárolni
Tudna nekem valaki segíteni??
Köszi -
Kimu
csendes tag
Nem tudom, láttátok-e, de fb-n már elérhető a Castle Clash. Még nem vizsgáltam meg a játékot, de erős a gyanúm, hogy a meglévő bázisodat nem lehet a gépre betölteni...
-
Land
veterán
válasz
dzsonesz #1856 üzenetére
Én tegnap pörgettem, tehát nincs tapasztalatom. Ezért érdeklődtem, hogy Boss 2-re jó lehet-e idővel.
Egyelőre örülök, hogy megvan, pipa.
És HB-t egy jó darabig nem fogok rá áldozni. Van előtte a rangsorban jó néhány hősöm, melyekre sok 10.000 HB fog kelleni rövid időn belül. -
-
-
Atus85
aktív tag
Boss 7-kor.
-
dzsonesz
tag
Nálam csak 4 hely van, még nem jött az ios update hivatalosan. A jövő hét elejére ígérték, de ahogy elnézem az IGG szerver oldalról updatelte a játékot, viszont az app storban az apple még nem adta ki hivatalosan. Ez lehet a gond forrása, így tele van buggal a játék. Amiket említettem, azon kívül még van egy csomó. Akik meg Láthatatlan hősöket rolloltak, azoknak valószínűleg a cupid volt az, most imádkozhatnak, hogy a hivatalos update után meglegyen.
(#1848) endhy666: HBM= here be monsters, a kék portálból támadó szörnysereg, akiknek a főnökük egy T-rex.
-
IIIZIII
tag
cooldown-ja van a skillnek...soha nem lesz folyamatos pajzs, teljesen mindegy menynire van szétbuffolva..
9/9-en 6,5 másodprec a pajzs, és legalább 10 másodperc a cooldown, ha nem több.
Nekem 4/9-es, és szó se róla, így is űberbrutál, pláne HBM-en amikor van akkora mákom hogy rá agrózik először a dínó. -
vendingo
veterán
Kéne írni egy kis összefoglalót az első HSZ-be, hogy mi micsoda és minek a rövidítése, mert naponta 5-en visszakérdeznek olyan dolgokat, amit már 1000x-r kitárgyaltunk.
-
Land
veterán
Kb hanyas AC skill kell a boss ellen, hogy folyamatosan legyen védő burok?
PD celebrateje 5/9-es és idővel 6/9-es lesz. -
dzsonesz
tag
Valamit eltoltak ezzel a maintenance-el, tele lett buggal a játék.
Ahogy beléptem elkezdtem tolni a szokásos HBM-eket. 2hbm után nézem, hogy nem fogyott egy sem, toltam még1 et, megnéztem megint, erre látom, hogy a számláló 10 másodpercről számlál vissza és adja a következőt.
Így sikerült eltolnom egyhuzamban 9et mire elfogytak a lehetőségeim. lolMások meg arról írtak, hogy a gemrolloknál láthatatlan hősök jelentek meg, üresek voltak az ablakok.
Fura..... -
Tyutyu88
csendes tag
Megint semmi gemsből!!:@
-
Land
veterán
Menni fog az új verzió 4.4-en, de csak Dalvik futofeluleten, ART-on nem. Ez nem baj.
-
dzsonesz
tag
válasz
Logeeen #1833 üzenetére
Succubusnak revitalize vagy berserk, esetleg revive, de mint kiderült a videóból, gondolva a későbbi boss raidekre, a slow down se egy rosz talent.
Igazad van exet pazarlás lenne 80 fölé húzni.Szerintem succubust vegyél előbb, jobban jársz.
endhy666: elmagyarázom, hogy hogy működik....
Kell egy ranged karakter, lehetőleg legyen 3-as a távolság amire tud lőni. Azt kell kitenni először, hogy a boss arra menjen. Ezután leteszi a két slow down-os hőst, amelyek belassítják picit. Ezután a pumpkin duke eltolja a celebrate-et, felgyorsulnak az ütések és a bossnak lenullázódik a mozgási sebessége. Magyarán ahogy a videon is van a spirit mage-et sose éri el, egy-helyben fut. -
endhy666
csendes tag
válasz
dzsonesz #1826 üzenetére
Mi a franc az a slow down.. nekem van paladinom 85lvl champion 90 succubus 93lvl executioner 80 assasin 73 ezekkel bosszozok aztan ha assasin kinyulik akkor jon tobbi nyomorult a helyere.. meg nem fedeztem volna fel semmj olyasmit h slow down.. succubusnak van talent az 3/9 executionernek pedig 2/9...
-
Logeeen
senior tag
-
-
Logeeen
senior tag
válasz
dzsonesz #1828 üzenetére
Értem már.
Jelenlegi felállás :
Druid: 90 Revive 3/5
Champion: 87 Berserk 1/5
Paladin: 81 Berserk 3/5 (itt fordítva kéne a Championnal)
Executioner: 80 Slow Down 1/5
Thunder God: 74 Enlighten 1/5Az Exe helyett kb holnap összejön a Ninja, utána Paladin helyett szeretnék valamit, de még nem tudom, hogy melyik hőst. HBM-ből a C megy most könnyen, a D is megvolt már, de az is csak valamilyen szerencsével.
Kérhetnék valamilyen tanácsot? Jól gondolkodom?
-
dzsonesz
tag
Ez kvanagy! [link]
Nem kell ide stun lock meg tank se. Szegény mozdulni se tud.
És én eddig azt hittem, hogy a slowdown talent szart se ér, pedig dehogynem! -
hey73
tag
Lesz valamikor közel jövőben frissités és ehhez kapcsolódoan a Android 4.4 nem bírja. Aki az androidját akarta frissiteni az dönthet android vagy castle clash...
-
Baulu81
tag
Egy kérdés. Arénában tapasztaltam hogy az ellenfél TG-je 3-4 ütésből feltölti a silkjet ez valami másodlagos silk vagy egy bizonyos szint fölött ilyen gyorsan tölt. Az enyém még csak 80-as 3/9 de az ilyet nem tud :-).
-
hey73
tag
Nekem 50 bedobásból össz 1 legendást adott igaz pont pumpkin duke-t.
Sajna szerencse függő van aki az alkalmi egy egy bedobásra van aki zsinorba 3-5 bedobásra esküszik. Specc szerintem mindegy ha nincs szerencséd megpistulhatsz akkor se kapsz jót.
Amikor specc nekem dobta akkor úgy voltam ha most se kapok semmit abbahagyom a küzdést tehát lehet van a játékba valami hangulat érzékelő
-
hey73
tag
Egy kis matek feltételezve, hogy van egy halom HB*d amivel druidot fejleszthetted meg egy halom időd
még 3,5 napra vagy durván az 1800 shardtól még további két nap amig druidból 80+ csinálsz ekkor már némi szerencsével és evvel a csapattal 4 dungeon 2 toronyosát is letudod verni így napi további 150 shardot tudsz szerezni szorgos játékkal és a D is tutira menne. Így 8 nap * 150 extra dungeon shard + 9nap * 8 alkalom * 5 extra sharddal 1520. Amennyiben az E hullámok is mennek bár ebbe vannak kételyeim akkor további 320 shard összejönne azaz kb ugyanott tartanál de van 2 druidod. Ha nincs HB-d és időd a buli se müxik.
-
keszo
őstag
Sziasztok!
Félve kérdezem meg, ha nem tolsz bele pénzt, nem add legendet? -
xltt
tag
Köszönöm a választ mindkettőtöknek!
hey73 nem hittem volna, hogy ennyi mindentől függ, de akkor írok egy rövid ismertetőt, hogy hogy állok.
Hőseim: 85 TG (Lvl 3-as skill), 76 Champ (Lvl 2-es skill), 80 Ninja (Lvl 2-es skill), 80 Exe (2-es skill), 60 Assasin (2-es skill).
Másodlagosat nem írom le, mert azokkal még nem foglalkoztam és mindegyik kuka.Jelenleg 1250 shardom van és a C HBM-et nyomom 100%-osan (néha beakad valami, de nagyon ritkán). Ebből kifolyólag napi 160 shard bevételem van (dungeon nem számottevő). D-vel próbálkoztam, de a griffekkel nem tudok mit kezdeni és leszedik a tornyaimat (3 arrow 1 cannon Lvl 6-7) és ezután az 5. hullámban már egyből a hőseimet támadják.
Igazából ennyi jut eszembe, ha valamit kihagytam volna, akkor szólj és pótolom.
-
hey73
tag
1, az 5. griff erősebb mint az egyes sárkány kb a 3. szintnél fordul a kocka. Ha fönix varázslattal operálsz valami miatt akkor persze lehet jobb a sárkány helyzettől függ..
2, Véhetőleg druid nem hozna annyi elönyt, hogy a mostanihoz képest két hét alatt további 1800 shardot hozna neked a mostanihoz képest. Bár a hőseid szintjét melyik hbm-t tolod le biztonsággal stb ismerete ill napi átlagos shard bevétel info nélkül nehéz mit mondani
-
xltt
tag
Sziasztok!
Két kérdéssel fordulnék hozzátok.
1. Szerintetek megéri lecserélni a griffeket (Lvl 5) sárkányokra (Lvl 1)? Egy Army Camp-be 14 griffet tudok tenni 8 sárkánnyal szemben.
2. Ti mire gyűjtenétek a helyemben?
TG, Champ, Ninja van meg. Én GR-re gyűjtenék, mert Palát kapok 1 hét múlva. Csak ugye Druid elég fontos karakter és nem tudom, hogy elverjek rá 1800 shardot vagy várjam meg azt a 2 hetet.
-
dreta
tag
Így még egy játék sem b...ott fel, mint ez. Ma hat HBM-ből egyet sikerült megnyernem, háromnál simán kilépett majd újratöltődött, egynél mindet sikerült legyilkolni majd A-5nél az óra nem állt meg hanem lejárt és failure. Még egynél pedig egy kis nyavalyás túl messziről lőtt, persze nem bírt elpusztítani egy épületet sem de lejárt az idő és én vesztettem.
Valami nem ok a játékkal! -
IIIZIII
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Befellegzett a Call of Duty Warzone Mobile-nak
- Így változat a Xiaomi 16 dizájnja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest