Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hangszórók topicja
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitor hiba topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubyy
aktív tag
Lehet ugy gyorsabb lenne, ha leirnad pontosan mire vagy kivancsi v. ha latsz v.mit ami nem teljesen tiszta akkor arra rakerdezni.
-
geri20
újonc
Valaki segitene?pár napja töltöttem le ezt a játékot de elsőre nagíyon megtetszett csak az a baj hogy pontossan mi a lényege és hogy mit hogyan is kéne csinálni.. megkérhetek valakit hogy leirná a lényegét ennek a jó játéknak és hogy a játékban a különböző épületek mire vannak meg ilyenek? előre is köszönöm
-
nubyy
aktív tag
Ah, sorry.
Nem tudom 4900 korul mi a helyzet, attol nagyon messze vagyok
Milyen szintu herok vannak ott? Eddig a legnagyobb amit lattam raid soran asszem v.mi lv110-115 volt.
-
nubyy
aktív tag
Sosem tolok end-et raidre, 90%+-ban 100%-ra tolom oket, igy ott nem bukok honort es tobb XP is jon, bar ha folyamatosan endet tolsz par % utan es nem buksz troopokat akkor hosszutavon jobb end-et tolni, de annyit azert en sem jatszok ill. igy is kene most 50k honor 2 herohoz
Arenaban pedig probaltam, h vedek rendesen, olyan 3000-4000-ig vittem el de lassabban jon a honor mintha kissebb rankon folyamatosan nyerek. Amikor nem dolgozok/alszok akkor telon timert beallitom aszerint, h mikor mehetek megint raidelni es olyankor eltolom arenat is. Nem nagyon szokott 1-2 lehetosegnel tobb lenni arenaban mikozben ezt csinalom.
-
Land
veterán
Banyek így tobb pontot szerzel, mint én aki 6-10. ezredik vagyok és küzdök a nagyokkal?
Amúgy sok pontot vesztek farmolasnal. Oldalso banyakat vagy manna tarolokat kilovom és minimalis veszteseggel lelepek. Így mind a 4 epitesem maximalisan pörög. Viszont 14 pontokat bukok ezzel per csata.
-
nubyy
aktív tag
Raidelek amilyen gyakran csak tudok.
Arenaban valtozo, mert 1 heroval vedek. Eleg gyakran nezek ra es igy jobban megeri az alacsonyabb rank a sok 40 win bonus miatt. -
nubyy
aktív tag
-
Land
veterán
6-7 napig épülnek már az épületek és ilyen 50 pontokkal kiszúrja a szememet a játék. Eddig azért bőven kaptam érte pontot. Ez gáz...
-
Moonwolf
senior tag
Paladin a Revive másodlagos skillel és a Ninja Scrach másodlagos skillel mennyire jó? Mind a kettő 1 es szinten van sajnos.
-
nubyy
aktív tag
Sehogy, 300 gem porgetni es random kapsz egy masikat. Eldontheted, h marad a regi v. kell az uj.
-
Kaltgarn
csendes tag
A hősök másodlagos skilljei hogy a retekbe fejlődnek?
-
vendingo
veterán
Ez egy vicc... zsinórba sokadszor bukok 1 szem fos ellenség miatt... Lejár az idő...
Azért van a fal, hogy megvédjen, nem azért, hogy miatta vesszek...
Most komolyan, tüntessem el a falaimat, hogy legyen esélyem nyerni? -
nubyy
aktív tag
En ugyanazt hasznalom mint tamadasra, Centaur. De am. nezd meg, h mi az amivel leggyakrabban tamadnak es az alapjan valassz. De kb. mind1, tamadas alapjan nem sok vizet zavarnak a vedekezo egysegek. Hero ill. Tower mar inkabb.
-
vendingo
veterán
Akkora gyökérség, hogy az ellenfélnek marad egy embere lejár az idő és én kapok ki.
Szerintem jobb lenne, ha ilyenkor alapból továbbléptetne, nem én bénázok, hanem az ellenfél.Ha farmolok egy másik játékost, vagy dungeont és lejár az idő, akkor is én kapok ki, nem a másik játékos...
-
nubyy
aktív tag
Csak szerintem konnyebb a C mint a B?
-
hey73
tag
Itt van valamennyi ezek szerint D -ben a madarak is jönnek
http://castle-clash.wikia.com/wiki/Monster_Siege
Land egyszer láttam egy ajánlást, hogy melyik másodlagosok jók abban berserk, stone skins, revitalize voltak a nagy favoritok...
Na ha eddig panaszotok volt, hogy nincs arany na akkor most már lehet. Most már mindenki építi bele a falba
-
nubyy
aktív tag
B-5
Mindig van 1db enemy ami megtalalja, h meddig tart a hatosugara a tornyoknak/heroknak es lovi a falat. 2x neztem eddig, majd kesobb meg ranezek ill. felcserelek par epuletet es jo lesz az.
Elvileg a D vegen van egy boss is, az sokmindenkinek letolta az egesz mapet -
Land
veterán
Szerintetek hülyeség egy Ninjanak Revive képesség? Nagyot üt gyorsan, hamar hal. Hátha a halála előtt még feltunigolná magát HP-pal.
Sőt azon gondolkodtam, hogy minél több Revive-s hős kellene.Thunder Godnak és Paladinnak milyen másodlagos képesség ajánlott? Thunder most 1/5 Slow Down, a Pala 1/5 Heavy Blow.
C-ben én is leakadtam.
-
nubyy
aktív tag
-
nubyy
aktív tag
Pala es Thunder God NAGYON jo Legendaryk, siman huzd barmelyik Elite helyett. Thunder God poen, fel varost szedszedi a skilljevel
Am. kijott a Here be monsters is, tolta mar v.melyikotok? Visszavettek a goldot eleg rendesen TW verziohoz kepest. Viszont rogton az elso adott 10 shardot.
-
nubyy
aktív tag
Tokfej az gem only.
Pala es Thunder God melle Druid megvan?
-
Tyutyu88
csendes tag
Nekem semmi megint!!:-(
-
vendingo
veterán
Végre lett legend hősöm.
A sucubbus vagy mi a szösz jónak számít? -
kecmec
csendes tag
Ma szüret van.
Ismét nincs szerver 300gem-ért.
Ez ma már 700 lesz... -
nubyy
aktív tag
Akkor ugy irom, h konnyebb mint a sima nem skull dungeonok elotte D4-ben. Itt bukok atlag 3-4 Centaurt tobbinel neha befigyelt 15-20 is. Am. 80 folott elkezd fogyni a Legendaryk elonye. Kissebb szinten nagyon nagy a kulonbseg, itt mar kezd kissebb lenni. 90 Executioner pl. siman le tudja csapni a 95-os Druidom ha bejon a stun skillje.
-
nubyy
aktív tag
D4S1-et probaljatok ki, baromi konnyu dungeon, 1800XP meg 10 shard.
-
hey73
tag
Amit fórumon ajánlanak ill. nekem is bejött a dungeonokat érdemes váltogatni minden egyes járat után
Ha 100 % akkor is jobban adja és fél percen belül nem érdemes megcsinálni
Én csak az első kettőbe 4 halálkopponyásába tudok menni néha benézek 3 dungeonba is de napi 60 körülinél többet nem nagyon kapok
-
nubyy
aktív tag
Olyan dungeont tolj amin van egy skull. Azok jobban dobnak. D2S1 az nagyon konnyu, D2S2 egy kicsit nehezebb de az is jol dob. V. csak nekem van makom abban a kettoben.
-
-
Land
veterán
Van arról táblázat valahol, hogy a Troopok milyen gyorsan ütnek? A hosoknel ez egy hasznos infó.
-
Land
veterán
Veszegetem 150 Gemekért a hősöket, de a Legendeket nem nagyon akarja megadni. Szerencsejáték az egész.
Gondolom HB-ért esélytelen Legendás hős?! -
hey73
tag
Mivel a tökfej csak a legendás nálam és druid is majd 350 zöld bigyó után vehettem meg valószínűleg más taktikával kell tolnom pl én 5 hőst rakom le először hogy tökfej képessége elő jöjjön és én inkább dungeonokba (első 3 ba) járok nekem ott kisebb a vesztességem velük mert gyorsak és a falakon se akadnak fennt. De ahogy változnak a hőseim és a tp igényem valószínűleg én is hasonlóan teszek mint te.
Igaz én óránként rátudok nézni 1* így nem zavar a hosszabb gyártás amibe a gyors dungeon körök és esetleg egy raid is belefér.
-
nubyy
aktív tag
Toltam meg1 kort, 2 heroval ahogy huzni szoktam. Ebben a korben 47 Griffin gondolta ugy, h o nem szeretne tovabb elni. Ugyanebben a felallasban fele ennyi Centaurt bukok, pedig azok meg kapjak a cannonoktol is. Nalam maradnak a Centaurok, sztem egy probat meger, de ha neked jobban bejon a Griffin akkor told azzal. Nem lenyeg mit hasznalsz, addig amig sikeresek a raidek
Nalam az sem utolso szempont, h sokkal kevesebb ido legyartani egy Centaurt, igy mikor van idom tolni kb. 2x olyan gyakran tudok menni raidelni ill. dungeont tolni. -
nubyy
aktív tag
Dungeonben neztem most csak meg, herot huzni ugyis ott fogok most sztem. Baromi gyorsan ledaraljak a dungeont, de buktam 10-et. Centaurral meguszom 5-6 veszteseggel, de herot huzni jobbnak tunik a Griffin. Raidelni viszont nem vinnem oket.
-
Land
veterán
Erre én is kíváncsi vagyok
A Griffin nagyot üt, de kicsi a HP-ja. Védeni nagyon rossz. Centaur még csak 4-es szintű, 5-ösön lenne jó, sokaknak az van védeni is. Amúgy 3-as a Dragonom. Az már erősebbet üt, meg jobb a páncélja, viszont 5 helyet foglal 1 db belőle, plusz 5-ösre kellene húzni. -
nubyy
aktív tag
Kinyirattam a Centaurokat, megnezem a Griffineket, bar ugy remlik azok hullanak mint a legyek. 1 ora es le is gyartja oket
Am. boss miatt probalom most jobban huzni a paladint, de sok ido mire 90+ lesz. Ugy remlik azt irtak forumon, h ott mar tudnia kene tankolni a Tier1-et.
Am. az ordinary meg elite heroknak is megy fel a lila csik ha utik? V. csak legendarynal van ez?
-
nubyy
aktív tag
Kiprobalom Griffineket megint. Neztem oket regebben, de a Centaur jobban bejott. Falak torese nalam + pont, ugyis van ra achi
-
hey73
tag
nekem a legerősebb hősöm 67 én ennél csak ritkán kapok gyengébbet leginkább 70+ rendelkezőeket kapok amúgy én a falak miatt választottam a griffeket mert azok átrepülnek felette míg a többi ott fennakadnak és ha nem egyszerre törnek át a falon vagy ne adj isten több falszabdalás van akkor az elég kellemetlen tud lenni.
Amúgy általában kb 200 k van nálam abból 60 k-t lehet elvinni de múltkor valaki visszatámadt akitől elhoztam sokat és ő csak 10 k-t tudott elvinni 100 % leveréssel. Innen gondolom, hogy ad valamennyi pluszt a rendszer.
Amúgy 54 griffet egy tökfej beinduló képessége + 3 első varázslat is üt
-
nubyy
aktív tag
Secondary skillek sz@rok, probalom porgetni oket de eddig semmi ertelmeset nem adott.
1.
2.Szerintem nem ad extra goldot (clash of clans igen, de ott jelzi eleg feltunoen). En is toltam mar le olyan varost, ahol volt 5k arany meg 6k elixir. De kivancsisagbol beprobaltam mert volt ott 5db 110-es legendary. 100% lett de kb. elbuktam majd az osszes egysegem, de megerte. Sok XP volt. En addig szoktam csak nezni mennyi resource van amig meg nincs a napi (jelenleg) 270k mindkettobol. Utana mar csak azt, h XP szempontjabol megeri-e letolni. Sok helyen azert latsz olyan keves goldot, mert amikor nincs szabad builder beletoljak falba v. csak toljak a magicet akkor is mikor nem kell. En is azt csinalom, inkabb "kidobom" igy, de legalabb raidnel nem nagyon kapnak semmit
Atlagban (patch ota) 95-105 kozotti full legendary, de neha befigyel egy jobb v. ritkan egy gyengebb.
Am. ha van idod probald ki a centaurt is. Griffin ill. dragon mintha ott sem lenne raid kozben. 2-3mp alatt szetkapnak egy army campet. -
hey73
tag
Hát személy szerint a clash of clans grafikája nem ragadott magával így nem is játszok vele.
Hát én spec. ha raidre megyek aranyért nekem mindig az én hőseimnél +10 hösökkel felszerelt helyekre kell mennem, leginkább ha tudok griffekkel megyek de 80 szintek alatt még egy rosszul felépített városra treant+hunter kombóvval is ráugrok.
Szerintem a kijelölt városok esetében a rendszer is ad plusz aranyat engem rendre nagy vesztességgel de kb 60 k aranyért legyaktak. Persze az is hihetetlen hogy a hasonló erős szomszédaimnál rendre csak pár ezer arany van fosztani.
Te milyen hőssel felszerelt városkat kapsz?
Eddig a might nem nagyon érdekelt de hogy írogatok róla így nézem: tegnap még 7400 körül volt de ma már volt 5500 most beállt 6300 körül.
A két főhösödnek mi a másodlagosa?
-
nubyy
aktív tag
Boss HP a patch utan:
Tier 1 Boss - 26000000HP
Tier 2 Boss - 80000000HP
Tier 3 Boss -120000000HPA fel-le valtozo might elvileg bug, jelentve van mar.
-
nubyy
aktív tag
Egyaltalan nem ad mar mightot a wall. Erdemes azt csinalni, h van extra goldod es nem tudod most eppen mire kolteni mert foglalt minden builder, akkor felhuzni a falat amennyire csak tudod. Igy kissebb az eselye a raidnek, mert nem nyernek semmi goldot toled.
szerk: Nem emiatt csokkent a might. Amit eddig adott az elvileg megmaradt. Nekem is fel voltak huzva patch elott is a falak, de nekem magasabb lett a might nem alacsonyabb.
-
nubyy
aktív tag
En is shardokat szedek most, skillhuzasra baromi sok kell, de 2 herot ledobni a sarokba eleg hamar unalmassa valik
Azert unalmas egy kicsit, mert tul egyszeru. Raidnel kb. mind1 hova rakom le az egysegeimet, 90%-ban 100% lesz a vege anelkul, h az elso par mp-t leszamitva raneztem volna. Forumon sokan sirnak, h nehezebb lett a raideles, szerintem most sokkal konnyebb mint patch elott, viszont kevesebb a loot mert sokan mielott kilepnek beletoljak falba, mert mar nem ad mightot. Kb. maradt a hero szintezes.
Raidre nem tudom ki mit hasznal, nekem eddig a Centaur jott be legjobban (ill. a shotgun dwarf, de arra meg nincs szukseg). Pont mikozben irtam ez talaltam egy jonak tuno raidet. Fullos army campek, 5db 100-105-os legandary hero. Vegre v.mi amire figyelni is kell. Nem. Ugyanugy, egysegek 1 sarokba lerak es onnantol ledaraltak mindent. Nah mind1, hero szintezessel elleszek meg sokaig
Am. tolja v.melyikotok a Clash of Clanst? Ott jobban bejon a raid mert nehezebb. -
knajf
senior tag
30p es go whisky...
-
nubyy
aktív tag
Kivancsi vagyok kijon-e meg iden az utolso patch 2. resze. Lenne megint 300 gem meg shard. Meg az uj dungeon, kezd mar kicsit unalmas lenni a jatek.
-
Land
veterán
A frissítés után a 8000. helyről visszaestem a 12500. helyre. Miért is?
-
nubyy
aktív tag
10 Shard, 1000XP es 70k gold ez az uj dungeon stage 1
Sry a duplaert, lejart a szerkesztes.
-
nubyy
aktív tag
Igaz ez a Tier2, de azert van HP rendesen... Ugy voltam vele, h a Succubus nem kell, arenan kivul ugysem jo nekem semmire, de a skillje elvileg mukodik erre is. Ugy nez ki olyan nagyon nem lottem melle a herokkal kedden, ugyanilyenekkel toltam en is
Nyilvan low level kancsi amatorok voltak ezekhez kepest
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- League of Legends
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hangszórók topicja
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest