Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hangszórók topicja
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Monitor hiba topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzda
aktív tag
A Druidának a "Nearby" kb mekkora távolságot jelent? Ma sikerült vennem egyet, és érdekelne, hogy mekkora az a távolság amiről még adja az életet.
Egyébként, most hogy van már Druidám, Ninjám, Grizzly Reaperem, akkor a Paladinnak kéne lenni-e a következőnek?Előre is köszi
1000. Hozzászólás
Ennek örömére egy képet kaptok tőlem
Majdnem sikerült -
kismagi
csendes tag
válasz
Dragster72 #995 üzenetére
Miért nem lépsz be egy akármilyen klánba?
-
Land
veterán
Lassan érdemes akadémiát nyitni.
-
Dragster72
csendes tag
Sziasztok, klánt keresek, ha van fogadóképes szóljatok. köszi. (kb. 6800 might 6 legend)
-
Baulu81
tag
Hát igen én is most kezdem érezni a HB szűkét. Eddig ugy ahogy el voltam de most már volna nekem is mit fejleszteni a hősök terén. Tulajdonképpen már csak a két nagy hiányzik AC meg GR bár a találkozások alapján GR veszélyesebb úgyhogy lehet hogy majd egy olyanra beruházok.
-
-
Paninim
újonc
köszönöm
-
Paninim
újonc
Köszi. és a másodikkal mit lehet akkor csinálni?
-
Paninim
újonc
Helló. nekem egy olyan problémám van, hogy van egy csomó Hero Base-m és két Hero-m, két Executioner, és nem tudom letenni a másodikat, akárhogy próbálom. Két azonos típusú hőst nem lehet lerakni őrjáratba, vagy miért van ez?
válaszotokat köszönöm -
Land
veterán
Ha ma lenne Boss szintet lépne az egyik hősöm.
Mi az oka amúgy, hogy csak heti 3 lehet? Szerintem 3-4-en bármikor összedobjuk rá a shardot ha ezen múlik.
Szerintetek: HBM-nél hogyan jobb?
1. A 3 húzandó hős a tornyokban.
2. A 3 húzandó hős a Hero Basekben. -
Kissztani
újonc
Jó csak fölöslegesem nem akarom pazarolni a fejlesztést Atus ék raidre mindig succut visznek ezért gondoltam meg arénában is elég erős hogy inkább azt választom.
-
Kissztani
újonc
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne jelenleg így épül fel az elit csapatom
Pala tankol Druida van egy pumpkin kid és egy TG most kaptam gemből egy championt azt húzzam vagy inkább várjam ki a succut mert arra gyűjtök és 600 shard múlva meglesz. -
Land
veterán
Köszönöm!
hey73: Sajnos eleinte elkövettem azt a hibát, hogy azokat az Ordinary hősöket húztam, melyeket adott a játék, utána ugyanez az Elite hősökkel és végül ráálltam a Legendekre.
60-as szint felett van 3 Ordinary, 5 Elite és 7 Legend. 80 felett ebből csak 3 Legend... Ha az elejétől Legendekkel nyomulok, akkor már elég erősek lennének. -
kismagi
csendes tag
Át épitetem a falum, kiváncsi leszek ez mit fog birni.
-
kismagi
csendes tag
Nyertünk kb 7 perc alatt
-
Land
veterán
Na megvan a 15.000 Might.
Már "csak" 5 db 120 körüli legendary hős kellene, hogy legyen esélyem a Raidek során... -
kismagi
csendes tag
Gondolom az ördögnö akkor annyit vesz le.
-
IIIZIII
tag
Én most azt a taktikát követem tornyokkal kapcsolatban, hogy minden poszton van 1-1 lv20-es hero, ami ugyebár nem kerül semmibe, és amint meglesz kb 2 nap múlva a TG-m, a képességüket felfejlesztem lv1-re, ami ha jól számolok minimum 75 maximum 100 shard hősönként. Így megvan minden toronyban minden szinten az lv1 garrison képesség, minimális áldozat (és 0 HB) árán.
-
kismagi
csendes tag
Még egy valamin gondolkodtam, az ördög csaj a bosstol is leveszi a 20 % kot? Mert az a képesége.
-
hey73
tag
válasz
Csunyello #953 üzenetére
Felesleges ennyi hőst fejleszteni csak szétforgácsolod a HB-d és később hiányozni fog sőt ebből csak az első 3-t fejleszteném leginkább az elsőt ha majd lesz druid és TG akkor pedig őket felrántani a többiekhez.
Hátulról az angel elötti azaz az elitekből ucsó 4-t garantáltan beolvasztanám
Wikia -n fennt van és korábban be is raktam a linket, hogy a hösök és azok fejlesztéseik mit jelentenek a toronyban inkább azt fejleszd bár szerintem 80-s GR és 4 ágyús toronnyal illetve erős falakkal a B-t simán meg kellene fogni. Youtube-n fennt van jópár HBM-es video és itt láthatsz hatékony vár / bázis felépítéseket is
-
kismagi
csendes tag
válasz
Dragster72 #951 üzenetére
Bocs nem bolt aktív jelenkezö kiszáltam,neléptem egy tutiba.
-
kismagi
csendes tag
Sziasztok már valameikötök a fentiekben irta, hogy a boss ellen ha nem vagy benne az elsö tizben akor is megkapod a hb -t ez biztos? És ha nem vagy fent rajta de a klánod megnyeri akkor megkapod?
-
Csunyello
csendes tag
Köszi a segítséget...hát nem tudom sajnálnám kidobni a hőseimet mert a tornyokban nagyon jó helyük van...3 db legendem van és a druidra gyúrok na meg a TG persze...
HBM nekem még mindig csak az A megy gond nélkül max B3-ig jutok...
Egyébként az elite hősöket meddig érdemes fejleszteni??? -
Dragster72
csendes tag
KISMAGI, hello, én csatlakoznék, de nálam valamiért nem működik a keresés. Hiába írom be a nevet nem ismertként mondja. Csak a Hungary klánt dobta ki de az is tele van. Azt mondd meg ha a kupára kattintasz és a guildra, akkor hányadik helyre teszi a klánt? Megpróbálom úgy megkeresni. Én 5800 might-on állok és 6 legendem van.
-
hey73
tag
Tegnap brutálisan akadt a boss közben a rendszer, egyszer még újra is inditottam a gépet azt hittem nálam a baj.... remélem csak egyszeri alkalom volt
Atus akkor lesz +1 alkalom a héten ?
-
sodokan
tag
válasz
Csunyello #946 üzenetére
jól látod a helyzetet, 5 hőst tarts meg, a többit áldozd fel, mire oda jutsz hogy tornyokat fel kell töltened, lesz elég shardod venni ordinaryt, meg elite-et, szerintem
én most vagyok 9300mighton, és a tornyokban csak azért vannak hőseim, hogy a C HBM-t tudjam tolni, amúgy tegnapig mingid csak azokat a hősöket használtam, amik tudtak fejlődni -
Csunyello
csendes tag
Hali!
Egy kérdés lehet valahogy a mightot csökkenteni? 5300 van de még nagyon nem tartok ott,hogy akiket dob játékosokat legyőzzem...A drága hőseim szerintem nagyon megdobták... -
hey73
tag
Attól függ kitől... Amúgy a boss1 6000 körül ütöget a druidom 18240 élettel volt, hogy csak 4 ütéssel szedte le szóval 3 ütést tutira ki fog birni.
A TG szerintem a dungeonokba nagyobb szolgálatot tesz bár neked a SM ugyanúgy tolja le az ellent csodálom, hogy nem támogatják egymást jobban egy druiddal és 80 felett már a 5ds1 is csak kézi munkának kéne lennie e 3 hőssel
-
Baulu81
tag
Na végre 22k a PD így már remélem fixen megbír két ütést. Egyébként jobb a csapatom a 77 Ex_el mint a 74-es TG-vel. Érdekes pedig a számok alapján nem így kén lenni.
-
kismagi
csendes tag
Már még van minden! Rájötem
-
kismagi
csendes tag
Valaki help! Hogy van most a boss? 50 talér edig ok! Aztán azt irja ki hogy bukta ez is ok utána már nincs ott az 50 es lehetöség miért? És a klántagok rám adják a talért, hogy én beaktiváljam ismét?
-
kismagi
csendes tag
Sziasztok alapitottam klánt Nagymagyarország néven várom akí még szabad!
-
kismagi
csendes tag
Na de ha netán mégis, valakit érdekelne egy klán?
-
-
kismagi
csendes tag
Nekem a legrosszabb élmény mikor a zöld talérból összeszedtem a thunder god -ra és megvettem rá egy órára megadta a gemért is
)
-
Nova256
újonc
Sziasztok!
Guildot keresek
Nova256 a nevem. lassan egy hónapja játszom vele -
hey73
tag
válasz
Dragster72 #922 üzenetére
Mindegyik legendás jó, ez a jobbak közé tartozik egy nagyon jó másodlagossal meg szuper
Szerintem 6-7000 alatt ill. legalább 4-5 legendás nélkül a klán nem ad annyi pluszt sőt semmilyet
-
nubyy
aktív tag
válasz
Saskakas18 #919 üzenetére
HBM E es Dungeon.
-
Dragster72
csendes tag
Atlanticore milyennek számít? Erős?
-
Dragster72
csendes tag
Sziasztok, tudtok javasolni klánt kezdőnek? 4000 might kb.
-
Atus85
aktív tag
válasz
Saskakas18 #919 üzenetére
Alap.
-
Land
veterán
Igencsak jól jönne a HB, szóval akár ma is lehetne csata
-
hey73
tag
Nekem 9 email cimem van hozzáadva.
Nem a játékon belül tudod hozzáadni az email cimeket hanem a telefon vagy tablet beállítások menüjében.
Land: Ha újra rakod a gépet és CC újra letöltöd akkor nem tom miért de elöről kezdi a játékot de ha nyomsz egy switch kiválasztva az email cimet akkor betölt az ucsó játékállas. Samsung minin és tableten is már megcsináltam.
-
IIIZIII
tag
Asszem ezt meg kell osztanom.....valakitől itt már olvastam hogy darált már bázist vagy őt darálták le Druid+TG kombóval, egységek nélkül, hát...most vettem meg a Druidnak az upgradet "80<100" fejlődéshez...
A gyorsabb fejlődés érdekében csak a Druidot és GR-t rakom le raid-oknál. Háááát...azt hiszem ez az a játékélmény amiért érdemes volt ezt a game-et feltolni a telóra.Az egy dolog, hogy a pálya legtávolabbi sarkából indulva rend szerint úgy tűnik el az ellenfél egész serege hogy oda se megyek hozzájuk (!!!), de hogy egy lv7x-es TG-t két lélekszívásból úgy intézett el a GR (war god a secondary) hogy mikor épp felé indult volna egyszer csak "instant die"
Azt hiszem ez lett a két kedvenc karim, na persze a TG is az lesz, ha végre meglesz
-
hey73
tag
571. hozzászólás
Ha tableten is hozzárendeled a beállításoknál azt a gmail es cimedet mint amivel most játszol illetve amikor először lépsz be a játékba akkor a bal alsóban a fogaskerék aztán "switch" gomb nyomogatás kiválasztod az email cimed és betölt a játékod. Egyszerre csak egy gépen tudsz a másikon simán kidob.
Ha több gmailes cimet rendelsz hozzá akkor azokon csinálhatsz + accountokat...
-
keszo
őstag
Sziasztok
Segítenétek?
Hogy lehet az adott felhasználó névvel és email címmel, a játékot vissza tölteni egy androidos készülékre OS frissítés után?
Valamint átvinni egy másik telefonra? -
sodokan
tag
most komolyan, gem rollra egy alchemistet dob..........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- foobar2000
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest