- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitor hiba topik
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Samsung LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Here Be Monster-t. A challangeket a barlangban.
Druid, TG, Ninja, Succu, Paladin->Druid, TG mindenképp maradjon. Succu Bossra, Arenaba jó lehet, én 80 fölé nem húztam. Pala, Ninja is maradt 80-on. Egyiket sem használom. Ninja Arenaba lehetne jó, de ha szemben jön valaki, akkor hamar felborul.
GR, Immo, Cupid, Pumpkin D., Hóember jobb hősök. Egy részük sok shard, egy részük szerencse kérdése...
Venni Championt tudnál, mely a 3 mp kóma miatt Bossra erősen ajánlott. Továbbá Arenaba is jó ugyancsak a kóma miatt. Én használtam Raidra, HBM-re is. Vannak nála jobb hősök is, de nálam a Ninja, Succ, Pala triót verné HBM-nél, Raidnél.
-
Atus85
aktív tag
Whisky klán: Felemeljük a heti minimum követeményt 50 Shardra.
Boss pedig ma 7-kor. -
Shokkolo
addikt
nekem "csak" egy 95 ös TG van ~90 duid & scuc és 80as CH 60 pala (van értelme a palát tovább húzni ha immo -ra gyűjtök?!
bár csak 3k shardom van és heti 1-2 k ha összejön
)
-
killerhagyma
csendes tag
Nekem ilyen van http://kepfeltoltes.hu/140405/Screenshot_2014-04-05-10-37-19_www.kepfeltoltes.hu_.png csak a hőseim gyengék :/
-
dzsonesz
tag
válasz
Shokkolo #2182 üzenetére
Diamondot építsd át 40:1-re. Alakítsd ki a bejárati falakat úgy, hogy az ellenséges troopok, pl. centauroknak minél nagyobb utat kelljen megtenni ahhoz, hogy elérjék a tornyaidat.
Egyébként E a sok lassú mechaman miatt könnyebb, főleg, hogy az utolsó wave-ben is azokból jön egy tonna. -
Herczi
senior tag
Na akkor kezdhetem a prögetést új Legendaryért, pedig már inkább a másodlagos skillekre akartam koncentrálni.
-
Shokkolo
addikt
válasz
killerhagyma #2176 üzenetére
Facebook...
"Guess what, Clashers? There's a new update coming soon, and it's adding a sixth hero base! What new tactical possibilities will you discover with a sixth hero? There's only one way to find out, and that's to Clash on!"
-
Shokkolo
addikt
ez vicces lesz, mehetünk 6 heroval
-
Mystic303
újonc
Ja és én sem kaptam még sosem legendary hőst, pedig elpörgettem már vagy 10 ezer rubintocskát.. bár sosem voltam egy szerencsés típus, pedig nagyon szeretnék egy pumpkin duke-ot!
az új hősöket nem nagyon ismerem, a shardsokkal még megvehető utolsó 3-at, azokról tudtok mondani vmit? melyiket érdemes megvenni?
-
szp73
csendes tag
sziasztok!
HBM-mel mit rövidítetek?
a másik a kövi hero felállásom van: Druid, TG, Ninja, Succu, Paladin
ez ok, vagy valamelyiket cseréljem le (az hogy mit pörgetek ki az egy dolog), esetleg vegyek egy másikat?
kinek mi jött be és mit ajánl?
level 5 griffet használok. érdemes felgyúrni a sárkányt? vagy vegyes csapatokkal toljam? kinek mi jött be?
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
Mystic303
újonc
Köszi az infót! Közben kipróbáltam a dolgot..hát..gondolom nem kell beszámolnom milyen eredménnyel..
Egyébként milyen kötelezettségekkel jár egy klán, mennyi might kapható érte és az hogy oszlik szét mondjuk klánon belül? Én egy darabig nem is építettem semmit, még nem volt ez a might alapján ATK %-os rendszer az arénában és így könnyű volt fejleszteni a hősöket, csak lerohantam az ellenfeleket, sereg nélkül, csak a hősökkel és kaptam a pontokat, de ugyebár ez megváltozott pár hónapja így már építkezem is. Érdemes lenne akkor beállni egy klánba? Köszi
-
-
dzsonesz
tag
-
Csubak09
csendes tag
IGENIGENIGENIGEN
Ma beléptem az egyik kiskarimba,volt benne 300gem..gondoltam pörgetek kettőt..MÁSODJÁRA KAPTAM EGY IMMORTEPET..
Ha valaki igényt tart a véleményemre róla,akk majd leírom -
Mystic303
újonc
Helló! Mi az értelme a klánoknak, nem vagyok benne egyben sem, pedig játszom már egy ideje?! Hősök: Paladin: 110, TG: 108, Druid 106, Subuccus 99, Champion: 91, Ninja: 76, bérgyilok: 92(elite)! 80 hb-t kapok óránként általában, rekord 3218. És mi az a boss harc? Itt olvastam róla, de fogalmam sincs mi az?! Köszi
-
Pflegheim
csendes tag
En is kivi vok ra! Lehet elolrol kezdodig ugyanezzel a felalassal, de lehet lesz benne uj esemenyes+ immo.
almodni meg csaktan szabacccsagos.
-
hey73
tag
válasz
IIIZIII #2155 üzenetére
A legegyszerűbb taktika bossnál egy revive-s hös....
Amúgy csak árnyalni akartam a képet a saját tapasztalatommal.
Amúgy valaki járkál rendre 8 dungeonba ? mostanába ucsóra oda megyek de hiába a 100% leverés, shardot nem ad, melyiket érdemes csinákolni?
Mike majd meglátjuk, még alszunk rá kettőt
-
Mike
veterán
1 nap és elfogy a napi ajándék. druida után mi lesz? vége?
-
IIIZIII
tag
PD hiányában AC szerintem Bossnál elengedhetetlen..legalábbis nálam, pláne hogy revive van az enyémen. Így kb 6-8 ütés erejéig tudok bent maradni úgy hogy egy darab stunt lőne bárki is....mert nincs ki lőjön...pláne nem időben és kellő rendszerességgel.
Néhány hibájától eltekintve (valamit valamiért) szerintem az egyik leghasznosabb és leginkább taktikai hero. Ha le is cserélem Immo-ra, legalább lesz belőle egy lv3-as garrison. -
Atus85
aktív tag
Boss 8-kor.
-
hey73
tag
válasz
killerhagyma #2150 üzenetére
Ami nagyon alap hbmre az druid kiskarimon 80+ hösök vannak druid nélkül de D-t már nem tudják megugrani, az angyal ott már semmit se ér.
Ha már hbm és korábban Ac dicsérete volt... Nekem egy 100 szintű +25%hp-som van.
- Hát arénában tényleg lenyügöző amit csinál. A +25% buffokkal szemben is győzök ha tank nélkül jönnek, pláne szeretem akik ninjával jönnek
- Ugyanakkor hbmre egyáltalán nem való 2* v 3* lassabb mint a többi hős ráadásul kicsiket is üt ha immortep vagy gr lenne a helyén garrison nélkül csinálhatnám a G-t így F-t tolom rendületlenül. (Az is igaz nincs is kit rakni garrisonokba) HBM-n én se érzek amúgy változást.
- Bossnál, hát ebben szintén a lassú ütésével van bajom egyszerűen ki se váltodik a skillje, egyszerűen agyoncsapná/ta, egy suc lvl1 is többet lerak az asztalra.
- Raiden a nagy életereje és a skillje miatt természetesen sokat elbír ezért hasznos de lehet lenne más, jobb hasznosabb. egyedül hiába küldeném simán szétkapnák.Amikor pont jókor beaktiválodik a pajzsa azért az nagyon poen tényleg élmény nézni a képernyőt
-
Shokkolo
addikt
válasz
thunder god, druid alap...
-
Land
veterán
válasz
Druid, TG, SM, Snowzilla. Nekem néha Champion is beszáll. Pumpkin Duke és Cupid alap lenne ha van neked.
-
killerhagyma
csendes tag
A grizzlyn meg az immortepen kívül melyik hős jó hbm-re?
-
IIIZIII
tag
Na ez érdekes, most már sok mindenkitől hallani ezt, úgyhogy biztos van alapja.
Viszont én egyenlőre semmit nem tapasztaltam. 40:1 bázison vagyok jelenleg.
Update előtt és most is F-et nyomom full 2-es garrisonokkal, és elég kényelmesen megvan mindig.
Persze a k*csög kentaurok néha szívóznak, meg az ellenséges druid elkezd falon kívülről lőni a hero-imra...de az előtte is volt. -
nubyy
aktív tag
PD 9/9
Am. HBM valtozott v.kinek maint. utan? Eddig rohogve ment a HBM G garrison nelkul, most pedig az F nehezebb mint a G maint elott. G-t meg el is buktam sokszor:S Druid keresztul megy 3 falon mikor ott van mellette a bejarat meg ilyenek. -
xltt
tag
-
Pflegheim
csendes tag
válasz
Szabolcs4 #2138 üzenetére
A tuzcsova az akkor lesz ha lvl 10-es a falad. Es akkor sa zaroelem langol.
A lakat hmm sokaig en sem tudtam mire jo, aztan rajottem! Azzal meg tudod jelolni a herokat amik kellenek, es igy veletlensem fogod tudni beleepiteni masba. Ugyan is a lelakatolt az nem is jelenik meg a consunable-ban.Ui: Javitson ki valaki ha tevednek.
-
Szabolcs4
csendes tag
-
IIIZIII
tag
válasz
dzsonesz #2136 üzenetére
Csak 4-es a skillje, de így is bőven jó. Szerintem meg fogja kapni a következő upgrade-et is..persze a sor végén van...de akkor is, mert megéri.
Én egészen más taktikát követek arénában. El akartam kezdeni húzni a Ninja-t meg a succubust is...de letettem a DPS squad-ról. Ez nekem sokkal hatékonyabb. -
IIIZIII
tag
válasz
dzsonesz #2134 üzenetére
nekem 3/5 revive van rajta, és elsősorban arénába jó, illetve bossra vannak vele jó taktikák, meg sokszor raidnál jól jön....én már nagyon megszoktam hogy használom.
Most gyűjtök immortepre....de azért így belegondolva...nagyon nem szívesen cserélem le, kíváncsi leszek.
Arénába magas szinten kb mindenkinek van PD+Cupid amit én azért szeretek mert ha feljön a pajzs, akkor kb 3 mp alatt kinyírja az ellenfél saját magát. ^^Az meg hogy nincs revitalize, azért nem gond mert már van olyan magas szintű az AC, hogy feltöltődik mielőtt meghalna....ha esetleg mégis meghal, akkor pedig...revive..
Még ezen a szinten is van hogy kétszer tud pajzsot tolni. A startot meg mindig úgy állítom be, hogy őt kezdik el először ütni. -
IIIZIII
tag
Hú...új aréna rekord
1330. hely....6*-os hero-kkal...Buff hero nélkül...
Elképesztő hogy az AC mekkora kincs arénába ha az ember face to face küzdelmekkel képes csak előrejutni... -
-
IIIZIII
tag
válasz
Baulu81 #2129 üzenetére
Sajnos egyre gázabb a HBM...nagyon bolygatják az AI-t...szóval G-n lehet hogy tényleg változott valami.
Én 1-2 hete próbálkoztam G-vel..talán már menne is...de inkább nem csinálom mert ha csak egyet is elbukok a napi 8ból akkor már nem éri meg.
Úgyhogy én F-et nyomok..és még szerintem egy JÓÓÓ darabig azt is fogom. Mondjuk engem csak a shard érdekel belőle. -
Pflegheim
csendes tag
Nem szoltam
-
Pflegheim
csendes tag
Az SM Az melyik hős?
-
Baulu81
tag
Sziasztok. Mi a tapasztalat frissítés óta 3 HMB "G"-t buktam zsinórba elötte 90% os volt :-((
-
Pflegheim
csendes tag
Remelem valami husveti legendary nyulacskaval gazdagodunk.
ha mar leallnak ket orara.
-
Land
veterán
Végzet klánosok!
Nyomjuk meg shard beadást, mert klánbővítésre gyűjtünk. Összesen 4800 shardba kerül. Amint összejött beadási limit is változni fog HETI 100 shardra, ami napi 16 shard... Ennél persze többet bármikor lehet adni.
Ez csak a MINIMUM.
Nem hiszem, hogy bárkinek megerőltető lenne.Köszönjük!
-
rolikafaszik
csendes tag
Sziasztok!IOS-ről gyertek a Hungary_2014 nevű klánba!
rolikafaszika néven vagyok fent
Üdv -
smisa
őstag
hányas központ adja meg a 4. tornyot ?
-
Csubak09
csendes tag
Valaki lvl11-és lvl12-es TH-hoz tudna jó taktikát ajánlani?...amúgy holnap lesz meg életem első legendje..
-
szp73
csendes tag
Sziasztok. Új vagyok a fórumon. véletlenül találtam ide. A játékot több hónapja tolom, kb október-november környékén töltöttem le. Fő csapatom: Druid 98, TG 96, Ninja 91, Succ 79, Pala (az ajándék) 71.
Might 13692, Arena 37062
"Véletlenül" találtam egy klánt, normális társaságnak tűnik (TG82HUN), fejlesztést is csinálnak, bár lassan mert nem mindenki szeret shardot adományozni. Szerintem örülne mindenki aktív játékosnak a klánban.... Vagy ha tudtok jobbat..... -
beci0330
tag
Hunniások ma este 8 kor boss !
-
beci0330
tag
hello! írtam pár sort privátba boss ról!
üdv csapatban! -
Sugar Snekov
csendes tag
Hali!
Köszi, már látom Kázmér barátomat is felvettétek a klánba. Valaki meséljen már a boss fightról valamit mert azt se tudom eszik e vagy isszák! Köszi!
-
Pflegheim
csendes tag
Udvozletem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ukrajnai háború
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest