Új hozzászólás Aktív témák
-
zola79
csendes tag
Írtam privit még 16-án, de nem jött rá semmi válasz, pedig érdekelne.
Míg nem tudom, hogy mik az elvárások, addig a sajátomat nem akarom megszüntetni... olyan HB éhségben szenvedek, hogy megéri még a napi 50 shardért az a 1350 HB. De egy klánba olcsóbbra kijönne, és a HB is több ha kinyúvad a boss. -
Edo001
újonc
Szia Atus85!
Szeretnék belépni a klánba, csak előtte szeretném megkérdezni, hogy van valami feltétele, hogy csatlakozzak? Valamint az a shard amit az enyémbe invesztáltam az el fog veszni, vagy azt tudom vinni magammal. Mert már kb. egy éve játszom, de nem vagyok valami penge.
Köszi!
-
Csillagkuty
tag
Atus: Köszi szépen! Van egy fórum, ahol lehet kérdezni/beszélni a klánról vagy itt is lehet?
Más kérdés, adjatok tanácsot kérlek. Épp hősre gyűjtök, és nem tudom melyiket érdemes megvenni, a TG-ot, ami már most menne, (láttam elég sokan ajánlják) vagy a 3 drága nagyágyú közül melyik lenne a nyerő?
A meglévő hőseimből a Santa Boom-ot mindenképp fel akarom fejleszteni, és a Druid-ot is. PD-ra hajtok, és/vagy Draculára még, ezek mellé kéne a jövőben egy ütős hős.
Szóval TG, Atlanticore, Grizzly, vagy Immortep?
Ezek a drága hősök megérik az árukat egyébként?
-
Mike
veterán
Atus, nem kötözködésképpen, de miben? iszonyat lassan mozog, lassan üt, challange-nél a legjobb ellenfél mert általában a tornyok előbb szétlövik, minthogy a falak előtt lévő épületeket lebontaná
arénában esetleg jó a magas hp-ja miatt, de támadni már nem jó oda sem. szvz akkor inkább egy exe, mert az legalább kómázik 1sec-et vagy az assassin.
egy palám van, az is 80-as, mert arra gondoltam hátha ér valamit, de nagyjából semmire nem jó, csak toronyba, de oda is csak addig amig nincs más.de ha leírod szerinted miért jó, azt elfogadom
-
Dualblade
csendes tag
Azert ez igy kicsit inkorrektnek gondolom elvárjátok hogy az első héten áldozza be az ember az összes shardját, így hogy bármikor kitehetik a klánból.Adtam be első héten már 100 at voltak nálam roszabbak is gondolom nekik is ez lett a sorsuk.De akkor én inkább nem akarok ehez a klánhoz tartozni ahol csak a klán részéről vannak követelmények hogy ennyi meg annyi shard hetente bár nem tudom hogy miből. De mikor én kértem segitséget csak 1 mesa körre akkor az volt a válasz hogy menjek random.
Ez igy szerinted korrekt?
Van egy pár ember aki összetart és ennyi a többiekre nincs is szükségetek! -
robekraptor
tag
te nem is tudom hányadszorra írod hogy én viccezem a te klánodat és szidom. csak azt nem tudom hol irtam én ilyet?!? mikor irtam hogy sokan elmentek tőled néztem kereken 30an voltatok, mikor én ottvoltam 49en. én nem a "TE" klánodról beszélek a shard és a boss téren, hanem az összesről.... nem szidtam senkit és nem "vicceztem" ke a klánodat sem. a felfogás terén pedíg általánosan beszéltem. mert én berakom a napi 100shardot a klánba de ha felvennék egy 5000mighteset a negyedét kérném el tőle... erre a cukor a boltban példa nagyon jó. még 1x leírom Atus kedvéért nem kimondottan a Whisky klánról beszélek, hanem mindről akik lehúzzák a kezdőket.....
-
robekraptor
tag
Atus az a baj a klánoddal, hogy sokan vagytok olyanok akik nagyon erősek, és vannak olyanok is akik kevesebb mightel rendelkeznek. boss 3 néha véget ér 3perc alatt, elhappolva a lehetőséget mások elől, bepróbálkoztam én is nálatok, de a napi 2000csillag miatt inkább csatlakoztam a SATU hoz, igaz hogy még csak 1es a boss, de ott tutira megvan a 3750csillagom naponta. sajnos én még nem tudok.2perc alatt 41milliót ütni....
-
tuszy
tag
Azért mondjuk lehetett volna úgy is, hogy mondjuk 2vel nő db száma heroknak lvlenként, vagy l3ig 1el, l6ig 2vel stb... és a talent leveljüket is lehetett volna megosztani... de ezzel időt kellett volna tölteni, viszont a bevétel meg kell ezért a fizető játékosok érdeklődését fenn kell tartani, ami meg csak úgy megy, ha újdonságokat vezetnek be... de nem tudom ezzel mit akartak elérni
-
tuszy
tag
lol, akkor csak igazam van és a fejlesztők nem sok időt töltöttek a támadó hősök statjainak átgondolásával, ha már L4en bebukod PD ellen 3x8*, 2x7* 5/9,7/9 hősökkel 2,3 szintű garrisonnal..., Tornyok kb. semmit nem csináltak, hőseim szintúgy, Ha troopjaim lettek volna, akkor szerintem még gyorsabb lett volna, mert hamarabb feltolták volna skilljeiket... úgy kb. 8 sec lett volna a bázisom...
-
xltt
tag
Én egyet értek tuszy-val, mert ez tényleg nem kihívás. Vegyük pl. a közepét, Lvl 10. Ez 30 herot jelent. Legyen a legkönnyebbnek vett Paladin a példában. Most HP növeléssel legyen 120.000 HP-juk (talán még keveset is írtam).
Szerinted van a játékban olyan, aki leveri ezt a kb. 150-es 30 herot 3 perc alatt, pláne ha még a skilljüket is el sütik és csökkentik a rájuk mért ütések erejét? Max. a top 10, de még azt is kétlem. És akkor még nem is beszéltünk a TG, PD, stb. herokról.
dzsonesz Én simán kinézem, mert oda van írva a szintek alá, hogyha teljesíted a trialokat, akkor nyerhetsz herot. Nem tudom hogy megy, mert nekem eddig csak HB-t adott. De elvileg minél magasabb a trail szint, annál nagyobb az esély, hogy nyerj herot (gondolom azt, ami jön a trialban ellened).
-
tuszy
tag
Részben egyetértek veled, bár úgy gondolom, és ha megnézed HBM top20at, akkor abból szerintem kb. 15 hacker progival vitte végig. És nem is értem, hogy miért nem törlik őket, mert ha egy laikus ránéz a bázisukra látja, hogy kb. Ht nem csinálja végig nem, hogy J-t. Persze tisztelet a kivételnek (ebből van a kevesebb).
Kihívásnak természetesen jó, de annyira elmérték a támadó hősöket a játékos hősökkel szemben, mintha olyanok készítették volna, akik nem ismerik a játékosok által használt hősök képességeit és statjait.Milyen bomba, troop, vagy trap állít meg 20+ 140+os 3-4xHPs, (nem beszélve arról, hogy kb. nem 9/9, hanem 12/9es talentü) Immot, Druidot, PDt, Cupidot, TGt, Champot és még sorolhatnám, mert a 14 (ha jól számolok) féle Legendary hősböl tényleg csak Paladint tudod megfogni....
Szóval anélkül, hogy a szám sírna - mert pusztán csak nem értem mit akartak ezzel -, szerintem ez nem kihívás, hanem szívás
-
Herczi
senior tag
Amúgy mivel kétszer annyian lehetnénk, mint amennyien most vagyunk, nem gondoltál még arra esetleg, hogy felvegyünk gyengébb embereket is, akiknek kevesebb shardot kell beadni? teszem azt hasra ütés szerűen 10 000 might alatt 50 shard felette 100. A Top 10 embernek nem igen okoznának kárt, viszont jobban jutna shard zászlókra, klán fejlesztése, meg ők is fixen meg kapnák az 1000 Hb-t bossonként.
-
Nova96
őstag
-
skorpio6369
tag
Atus, itt látszik, hogy te hazudozzol!
Akkor a Wisky hetente 2x Boss1-et nyomta, arra szedtétek bea nag adot!Mivel sülthal emberrel nincs értelme vitatkozni, én lezártam ezt a vitát veled!
Ha valakinek jo a klánotok vezetése, nyilván ott marad.
Sok szerencsét kivánok a játékhoz. -
skorpio6369
tag
Szegény Atus! Olyan butuska vagy!
Szerencsére tudom melyik klánba vagyok, a tietekben soha nem voltam, de "sok jot" hallottam rola.
Látom,, nem érted a különbséget aközött, hogy mostantol fizess többet, és majd egyszer jobb lesz neked, de bövitjük a klánt, meg aközött, hogy kicsi adobol kibővitjük, megcsináljuk a BOSS 2-t, és majd onnantol kell többet fizetni.
+ nekünk nem okoz nehézséget minden nap fix időpontba inditani a Boss-t.
Mind1, én sem vagyok a ti klánotokba, és soha nem is vágytam.
Kicsit kusza, a vezetés kénye alapján müködik.
Ha nektek igy jo, nekem nagyon megfelel! -
Mike
veterán
aha, szal nem az van, hogy minimum 50, és berakhatsz bármennyit, akkor köszi, szép adomány volt a héten? jövőhéten várjuk az 50-et
nálam ezt jelenti mininum heti 50
-ZeeZee- hol hibáztattam én a klánt, hogy nem boss-ozok, idézd már légyszives! jelenleg még adom az 50-et, szal szavad nem lehet
eddig max annyi bajom volt, hogy rapszodikus időpontban van kezdésés majd elmegyek ha akarok
-
Mike
veterán
Azért annyi tolerancia lehetne, hogy pl. szólsz előtte, mert emlékeim szerint én befizettem múlt héten, de mi van ha mégsem? Egyáltalán hol látom, hogy mikor mennyit adtam be, én ilyet nem találtam sehol. Meg felteszem mondjuk elutazok 2-3 hétre akkor ki vagyok baszva a klánból mire vissza jövök?
-
Falatozos
újonc
Elég szépen mutatja ki menyit adott be és én nem ingyen bossoztam ezt visszautasítom. Persze előfordulhatott, hogy kimaradt egy, de azért egy figyelmeztetést megért volna szerintem, hiszen minden nap a top 5-ben toltam veletek a bosst. De nem vitatkozok, elfogadom a döntésed további sok sikert nektek.
-
skorpio6369
tag
Idegbeteg Atus!
Lehet hogy azért irok rola, mert lehet hogy van közöm hozzá egy kicsit...
Persze nagy arcos klán vezérreket láttam már szétzülleszteni klánokat,de igazad van...Hogy mit csinálsz a saját klánoddal, a te dolgod...Mint irtam, kisebbeknek ez csak jo, ugy hogy hajrá...
Heti 100 shard 500 csillagért? Nagyon elmés....Ugyanis az első 9 kap csak többet a 40 játékosbol...
Ügyes vagy -
Mike
veterán
ok, de akkor ki lehetne írva mikor lesz boss fight a felületen is, illetve ugye lehetne minden nap ugyanakkor, mivel az egész kb 7 perc vagy még annyi se. folyamatosan lemaradok róla
szal ne ilyen ad-hoc módon legyen ha lehet, hogy vagy olvasom a fórumot aznap vagy nemmeg lehetne zászló is újra
legyen vmi értelme a kicsiknek is
-
IIIZIII
tag
szuper
...amúgy...nem tudom mi van a HBM-el nálam...még mindig muszáj vagyok E-t csinálni, holott TG-nek már 2 skillből(!!!) megvan a dínó....F-en pedig sorozatosan, 5ből legalább 3szor besülök...komolyan nem értem mi történt az uccsó 2 updateben.:S A centaurok AI-ja teljesen megváltozott...1 kilométerről elkezdenek targetelni, és egyből a hero-t.
-
IIIZIII
tag
Én először azt hittem szint alapján, az tünt logikusnak, ileltve azonos szint esetén, amelyik hamarabb lépte meg a szinte vagy ha esetleg adott szinten már magasabb a rankja (5-6-7 csillag) a hősnek.
Ez így tökéletes is volt bossnál...erre nem berakja előre a 79-es Championt?....
bocsi az off-ért...tudom nem válasz a kérdésedre, de akkor ezek szerint a szintnek semmi köze hozzá -
ZseZseZse
újonc
Ja én azt mondom szar akkor az okoskodás...ha te azt mondod nem szar az akkor mi?Bocs hogy nem egy a véleményünk de ez van.
Lehet hogy neked jo, de mivel én nem venném hasznát ( van 100 fölöti hösöm) ezért irtam csak hogy szar.Több hasznát veszem rendes skileknek ami növeli atk vagy hp-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Autós topik
- PlayStation 5
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- OLED TV topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest