- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuvix
tag
Hali!
Most Druidomon 1/5 Tenacity van, így bosson általában pont bír plusz 1 ütést. De ha nincs szerencsém meghal és éleszthetem fel. A kérdésem az lenne, mire érné meg lecserélni ezt a talentet? Revive-nek örülnék, de szerintetek mi lenne még normális, vagy jobb talent neki? -
Tuvix
tag
Hali!
Úgy vettem észre, minél több mana és gold csücsül a tárolóimban, annál gyakrabban ad a HBM goldot vagy manát, főleg az utolsó körben. Más is tapasztalta ezt, vagy csak nekem nem volt szerencsém, hogy nem XP-t adott? -
Tuvix
tag
Ha van Smurf accod, amivel le tudod tolni a main accodat akkor mindegy milyen bázist használsz. Nemrég vettem észre, hogy a kis Kupa ikonnál helyezés alapján lehet keresni és támadni. Szóval egységek off, Herok off, gerison off, így egy gyengébb csapat is le tudja ütni 100%-ban, ami 10 óra Free Shield.
-
Tuvix
tag
3325-ös hozzászólásban leírtam milyen Herokkal és talentekkel rendelkezek. Azóta annyi változott, hogy TG kapott 5/9-es Skillt és 5/5 War Godot, Immortep 4/9-es Skillt. 100 Dungeon ki van pucolva. 10,16 és 18 Shardos Dungeonokat szoktam ütni.
Szerintetek ezzel a csapattal megérné felküszködni magam D8-ig, vagy van később olyan Dungeon, ami több Shardot ad és viszonylag könnyebb. Úgy értem elején spellekkel gyorsan lecsapni a Herokat, vagy ami egyvonalú és egyben maradnak. Mert már a D7-ben is vannak gondok, 150-es Spiritmage meg tud szívatni elég rendesen. Remélem érthető voltam -
Tuvix
tag
Na végre úgy látom van értelme talentrollnak:
TG 1/5 Scorch helyett lett 5/5 War God
Champ 2/5 Sprint helyett 1/5 Heawy Blow (Még több Stun)
-
Tuvix
tag
válasz
dzsonesz #3326 üzenetére
Hali!
Köszi. Ninja, Succubus Arena miatt lenne érdekes, de lehet csak amiatt nem éri meg arra költeni HB-t.
Talent rollról: TG 1/5 Flame Guarddal kezdte, lett neki 1/5 Scatter kétszer és 1/5 Slow down. Szóval semmi értelmes sajnosDruid is 1/5 Flame Guarddal kezdte, lett belőle 1/5 Tenacity.
Valahogy egy Pumpkin kellene, akkor nem lenne ilyen gondom, hogy mire költsem a gemeket(Nem mintha olyan sok lenne...)
-
Tuvix
tag
Hali!
Heroim:
Druid 129 4/9 Tenacity 1/5
TG 121 4/9 Scatter 1/5
Champion 120 2/9 2/5 Sprint
Grizzly Reaper 120 3/9 Heavy Blow 1/5
Immortep 113 3/9 Scatter 1/5
Paladin 100 2/9 Slow Down 2/5
Succubus 100 2/9 Flame Guard 1/5
Ninja 80 1/9 Stone Skin 1/5F és G HBM-et tolom az első 5 Herommal, van 4k Shardom. Venni jelenleg nem tudok semmit. Nem tudom megéri-e gyűjteni, hátha jön valami Shardért vehető Hero a közeljövőben? Vagy melyik Heromnak jönne jól leginkább a skillnövelés?
Honor Badgest mire kellene költenem? Champion, GR, Immortep közül kellene valamelyiket 120+ ra húzni, vagy Succubust/Ninjat upoljam Arena, Boss miatt? Paladint nem szeretném.
Utolsó kérdés: Gemeket mire költsem? Elég rosszak a talentjeim, azokat cseréljem, vagy még pörgessek Herot? Igazából egy Pumpkin Duke kellene már csak, de az nagyon.
Előre is köszönöm a válaszokat -
Tuvix
tag
válasz
Baulu81 #3309 üzenetére
HBM-re tényleg jó lehet, de Dungeon/Raidre nem annyira, mert általában a falat bontja a skilljével.
Más: Min múlik, hogy TG skillje mit üt? Nekem nagyon random, van amikor egy Vaultot a tér másik sarkában, van hogy egy full Army campet kiírt. De amikor engem támadnak 1 db TG-vel, HBM-es elrendezés, rengeteg kis sárkány, mégis a középen lévő heroimat és tornyokat üti skillel -
Tuvix
tag
Hali!
Magas Shardköltségű Herok közül (AC, GR, Immo) szerintetek melyiket éri meg kifarmolni? Melyik az, amelyik a legjobban használható, a legtöbb helyre jó? -
Tuvix
tag
Hali
100+ Druid, TG, Succubus, 100-as Champion, 92-es Ninja mellé megérné szerintetek felhúzni Lvl 1-ről egy 5/5 Revitalize-es Paladint? Ér az valamit egyáltalán? -
-
Tuvix
tag
Rájöttem mit jelent az Upgrade a Hero Altar fölött
Eddig azt hittem az épülethez van köze, de nem. Szerintem csak szimplán azt jelöli, hogy van Upgradelhető Herom. Ami amúgy teljesen felesleges.
-
Tuvix
tag
Frissítés megvolt, Bluestacken még mindig megy a Castle Clash. Telefonon meg még mindig nem akar elindulni, még a töltőképernyőig sem jut
-
Tuvix
tag
Bluestacken most toltam Arénát és 5 HBM-et, ott nem volt gond. Telón 1. HBM-nél kidobott.
-
Tuvix
tag
El is felejtettem, hogy van egy 97-es Succubusom is
Lehet azt kellett volna inkább felhúzni és azt upolni 100 fölé? -
-
Tuvix
tag
Egyre kevésbé tetszik a bossozás. Van hogy 100+ Druid kibír 3-4 ütést, de van hogy 2. ütésbe belehal majdnem full hp-ról. Vagy bug vagy csak nekem van ekkora szerencsém vele, mert úgy tűnik mintha a boss 2x tolná el a skilljét, vagy a skillel beüt auto attackot is.
Ma is 1 percig tartott nekem a bossfight, Druid feküdt, következő körben Palával tankoltam, az is megfeküdt.
100-as heroknak meg szerintem ki kellene bírni legalább 2 ütést. -
Tuvix
tag
Azt úgy értettem, mint ahogy a Druid is biztos 30 nap után.
Azt a random Herot meg nem tudom hogy kellene érteni. Mi alapján rollolhat vajon? Olyan szintű roll mint ha HB-ból rollolnánk, vagy mint ha Gemből?
Vagy azt is befolyásolja a Might? Mert ha igen az eléggé igazságtalan, aki már így is magasra jutott még könnyebb lesz, aki meg kicsi az is marad még jó ideig. -
Tuvix
tag
válasz
IIIZIII #1473 üzenetére
Lvl 8 Arrow tower mind a 4, mindegyikben zöld Garrison, 3-ban kék és van egy epic.
100+ Druid, TG, 100-as Pala, Succubus, Champion, 80-as Ninja. Hero basek lvl 9-10.
Griffek nem mindig szedik szét a tornyokat, de pont elég ha ugyanarról jön a Dino amerre egy low hp-s torony van. Torony lévő, herok aggróznak és halnak. -
Tuvix
tag
Milyen elrendezést használtok? Griffek nem szedik szét a tornyokat? Hero centrikust használok, aminek a lényege az lenne, hogy a tornyok tankolnak míg körbemennek a földi enemyk, herok meg gyorsan leölik őket. De amikor griffek jönnek akkor lelövik a tornyomat így a herokra aggróznak, akik nem mindig bírják.
Zöld Garisonnal megoldottam, hogy C mindig lemegy, nem akad be semmi. de jó lenne D-t farmolni 100-as herokkal. -
Tuvix
tag
Hali!
Ti milyen HBM-et szoktatok tolni rendszeresen, ami általában le is megy?
Most alakítottam át az egészet, így C laza lenne, de mindig beragad egy kis Guardian és azon megy el
D-ben meg a Griffek szívatnak meg lecsapják a tornyaim, majd jön a Dino 5. körben és az ledarálja a herokat -
Tuvix
tag
Érdekes lesz az a rendszer. Mivel buffot csak arénában kapsz, így raiden a magasabb Might még mindig hátrány. Persze a napi shard+gem nagyon jó, valamint a buff miatt arénában is nehezebb lesz nyerni.
Más kérdés: Akinek van GReaperje, mennyire szereti, milyen jó lenne egy 100 lvl körüli csapatba Druid, TG, Pala, Champion, Succubus közül valamelyik heyére? Mennyire lenne jó ebbe a csapatba. És a legfontosabb megéri-e a 7000 Shardot kifarmolni rá?
-
Tuvix
tag
Hali!
Testvéremet folyamatosan ledobja a Castle Clash, főleg HBM végén, meg amikor raidelni szeretne. Van rá esetleg lehetőség hogy PC-n tudja azt az accot továbbvinni?
Köszi előre is -
Tuvix
tag
Remélem nem fognak ide berakni semmi ilyesmit, főleg az 1 perces hülyeséget.
Nekem például tetszik ez a Hit and Run módszer. Tudom melyik herom mennyi ütést bír ki, és ügyesnek kell lenni, végig figyelni, 1 ütés, 2 ütés, ha él még Paladinom 3 ütés, gyors Leave. Ha nem figyelek máris meghalt egy herom.
Ha meg bekerülne az a perces valami, akkor lerakok 5 herot, azok szépen meghalnak és 10-15 perc után ha feléledtek mehetek újra, így a boss esélytelen. Vagyis nem teljesen, hiszen 10 gemért felélesztheted a heroid, de annyit meg nem ér. -
Tuvix
tag
Hali!
Jelenleg van 80+ Druid, TG, Paladin, Champion herom. Van még egy 80-as Ninjám, kb 3000 shardom. A kérdésem az lenne, hogy megérné-e venni egy Succubust, vagy inkább gyűjtsek még GR-re, és upgradeljem a Ninját?
GR még messze van, Succubus tankosabb, skillje is nagyon hasznos főleg Arénában. Ninja meg sajnos elsők között szokott elhalálozni dungeonban és raideken is, túl gyors, hamar különválik a csapattól.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Tuvix
tag
Qbucastle nevű kisaccommal jelentkeztem, bosshoz még kicsi shardot tudok vele adni.
-
Tuvix
tag
Hbm alatt a toronyban lévő herok is kapnak xp-t. Dungeon és Raid alatt csak a Hero Base-ben lévő herok kapnak xp-t, amivel támadsz. Toronyban lévőket is ugyanúgy upgradelni kell 20 szintenként. De Hbm-en kívül a toronyban lévők nem fejlődnek, nem kapnak xp-t.
Érdekes elgondolkodni azon, mennyire éri meg neked növelni a mightodat herok fejlesztésével, lehet tudsz bepakolni tornyokba, viszont lehet erősebb ellenfelekkel fogsz összekerülni. -
Tuvix
tag
Fel kell húznod a tornyokat lvl 10-re, ott választani Arrow, Magic és Cannon közül. Ezután megjelenik egy olyan opció a tornyoknál hogy Garrison, ott megnézheted milyen Herok mit adnak a toronynak, és ott tudsz bepakolni Herokat a toronyba. Ha eléred a szükséges pontot, a tornyod kap valami pluszt (damage, range, hp...).
-
Tuvix
tag
Hali!
Van 80-as Paladinom, Ninjám, Championom, a kérdésem az lenne ezek közül melyiket érné meg elsőnek upgradelni? Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Projektor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Így változat a Xiaomi 16 dizájnja
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD, i5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- HP ZBook Studio G4, 15,6" FHD, i7-7700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, W11, 27% áfás szá
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest