Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Na megvan végre a 7/9 Pumpkin Duke. Kíváncsi leszek rá.
-
Kimu
csendes tag
Ha pörgetek, főleg trutyi jön, ami még mindig jobb, mint egy ordenary hero...Amúgy meg semmi használható, szóval nem is szórom el erre a gemet.
-
Dane03
csendes tag
Mai pörgetés 450-ben: Werewolf, Triton, Executioner. Elég gyakori, hanem a leggyakoribb. Nektek milyen hero-k jönnek leggyakrabban?
-
IIIZIII
tag
válasz
vendingo #2589 üzenetére
Detto. Pont ma reggel lettem 90 napos a játékban. A 650-ből pörgettem 4-et...még ordinary is volt benne
Pretty funny!
Arénában én is csak úgy tudok előre jutni ha face to face megyek...úgy nagy szerencsével 2000 környékére feljutok....egyszer voltam 1330-adik..kb 2 percig.... Pillanatok alatt kivernek a 10.000-ből....szal azért szoktam küzdeni, hogy legalább abban benne legyek. -
dzsonesz
tag
Más,
hasznos olvasmány PD-tulajoknak.
ATK speed kalkuláció, hiteles adatokkal,
[link] -
hey73
tag
válasz
IIIZIII #2585 üzenetére
Hát ez nem igaz nekem van olyan D8 amibe bemegyek PD nélkül és meg van simán az 50%+ de ehhez 130+ hös kell legalább 3. Én druid, tg champ és immoval simán bemegyek a 36 shardosba.
De ahogy dobja a shardot több mint vicc tegnap 9-18 ig 28 ból 9 ből nyertem utánna még kb 8 mentem be és 1-2 kaptam. Na de a mai nap 11:0 az állás. Poenból irom is ezért a napközbeni adatok tuti jó
-
IIIZIII
tag
Egyébként meg az IGG cseszte el szerintem azzal, hogy ennyire létkérdéssé tette PD-t...nem kellett volna ennyire durva, mindent ütő hero-t betenni eleve a játékba, és akkor nem lenne háborgás. Mindenki kialakítaná a neki tetsző, saját játékstílusának megfelelő csapatot és annyi. De így..ha nincs meg...kb el vagy vágva mindentől... 6-7 csillagos hősökkel nem tudok D8-at tolni...az azért elég vicces szerintem
180k kell minden körben magicra- hogy egyáltalán 70-80%-ra le tudjak tolni egy akármilyen D8-at. Nagy ritkán megvan a 100%.
-
hey73
tag
válasz
dzsonesz #2560 üzenetére
Hát én csak azért várom mert akkor adnak pár száz gyöngyöt ingyé
De hát elég sokan háborognak és ráadásul PD sok játékosnak meg van így azoknak alapból már nincs is mire hajtaniuk. Mivel szerintem már a taiwanin megbukott ezért már ide be se tették amit duplán fájlalok mert amikor meg kiveszik a játékból akkor is kapnánk gyöngyöt.
Amúgy pl shardokból is lehetett volna tojást venni max napi 3-t és az adja ezeket vagy a felét azt mondom jó van de így szánalom... 10 % esély meg azért még mindig nagyon lutri
-
Atus85
aktív tag
Whisky klán Boss 8-kor.
-
Kimu
csendes tag
Egyszerűen képtelen vagyok 180 shardnál többet összeszedni egy nap. Ilyen tempóval másfél hónap kell az Immohoz. Ez elég szomorú.
-
Nova96
őstag
válasz
dzsonesz #2576 üzenetére
Oké, csak egyszer láttam egy csigát lvl 3-an (kép) és azt hittem.
rolikafaszik
Nekem sok, a napi 100 shard nincs meg, kb. napi 40-50 van meg..nagyon alacsony szintű vagyok.
Csak mák volt, hogy első pörgetésre cupidot dobott.Lehetne ha lenne mobilnet, de köszönöm mindenkinek.
-
rolikafaszik
csendes tag
Azt nem tudod növelni tudomásom szerint...
De javítsatok ha tévedek..
Igazad van dzsonesz!!nem tudom miért keverem a szezont a fazonnal??
10k az nem sok...pörgesd a shardokat ha napi 100 megvan akkor ugy 5 nap és meg is vagy!!
Lehet gyüjtögetni szünetben retyón ülve buszon buszra várva.. -
Nova96
őstag
Köszönöm mindenkinek, de ezt tudtam arra voltam kíváncsi lehet e a szintjét növelni a takonynak?
Mert pl. Cupido lvl 3-os skilljéhez 10e kell..és az sok-sok csiga/takony/akármi...
-
dzsonesz
tag
válasz
rolikafaszik #2573 üzenetére
Az első volt a jó, kár volt magad javítani, de sebaj.
-
rolikafaszik
csendes tag
Bocsánat!!!Tehát Hungary_2014 nevű klánunkba...
-
rolikafaszik
csendes tag
válasz
Csubak09 #2566 üzenetére
Szia!A "csiga" arra jó hogy növeld a hőseid skilljét!Minél magasabb annál jobb!Egyébként "csigát" tudsz venni shardért is..shardot pedig hbm dungeon ad..de shardot először hősökre költs..alap hősök tg druid champion
Ha minimum ezek megvannak akkor vegyél "csigát"
Gelatinous Champion ez a neve de általában "slime"-nak nevezzük..
Minden ios tagot várunk a Magyarok_2014 nevű klánba
Nincs adó meg hasonlo kritérium..elég ha aktívan játszol
Üdv -
-
szp73
csendes tag
köszönöm a snowzillás fejtegetéseket. kicsit lassan fejlesztek így ma még csak 60-as lesz
-
Nova96
őstag
Bocsi, hogy hülyeségeket kérdezek megint, de még kezdő vagyok.
A csiga/azt a cuccot lehet szintezni hogy könnyebben lehessen a skill szintjét növelni?
Csillagot, hogy lehet még szerezni?Cupidot vinném 60+-ba és csak 6e csillagom van... És mindenki max. szinten van..nincs elég csillagom.
*Bocsi, hogy nem tudok a szakneveket.
-
dzsonesz
tag
Ez a húsvéti update egy nagy vicc lesz...
Aki még nem olvasta annak itt egy kis infó:Minden megvásárolt 1000 gem után a játékosoknak lehetőségük nyílik, hogy feltörjenek egy tojást.
A tojások tartalma, a következő lehet:1. Pumpkin Duke
2. 200 Gems
3. 1,100 HB
4. 60 shards
5. 150 Gems
6. 1,000 HB
7. 50 Shards
8. 500 HB + 25 Shards
9. 100 Gems
10. 900 HB
11. 40 ShardsMekkora lehúzás már ez az egész, ha egy picit elgondolkodik az ember, látva a "jutalmakat".
PD kivételével nagy szemét az egész, legalább a többi jutalomnál ne lennének ilyen minimálisak az adott mennyiségek.
Csak pár példa:
2*230 gem= 60 shard
50 gem = 1000 hb
stb-stb... -
tuszy
tag
válasz
KohanTroon #2557 üzenetére
Garrisont jelent (a tornyokban lévő hősök )
-
Baulu81
tag
Egy érdekesség szepen ment F gari nélkül :-) 6/6 Utána csodák csodájára bukta vissza G bukta G garival bukta és közben semmi változtatás. Na erre varjon gombot valaki azért k..va bosszantó.
-
Csubak09
csendes tag
Ezt csak én vettem észre,vagy tényleg ha 150-eset pörgetek,akkor soha nem jön legend,vagy ez teljesen random?
-
Pflegheim
csendes tag
Udvozpetem. Van egy champim es a talentje tena city! Nem tudom mire jo sajnos, es hogy csereljem-e vagy sem?
-
dzsonesz
tag
válasz
IIIZIII #2545 üzenetére
Az a baj vele egyébként, hogy mindenki lebecsüli a többi gem-only hőshöz viszonytva és így nem is foglalkoznak vele. Pedig tanúsíthatom, hogy érdemes, csak húzni kell a skilljét. Lvl 5-6 skillnél már iszonyúakat sebez. Főleg ha van mellé egy PD, akkor durva igazán.
Konkrétan rajta kívűl nem láttam még másik hőst, aki képes kiosztani 8*30k+ sebzést 4 másodperc alatt.
Ebből kiindulva én nagyon nem becsülném őt alá... -
IIIZIII
tag
válasz
dzsonesz #2544 üzenetére
...ezzel amúgy én is egyetértek, tényleg az látszik a legkiegyensúlyozottabbnak. Csak az a probléma, hogy pont ezért nem fér be, mivel most már elég sok szélsőségesen erős hős van.
Pl így hogy már van Cupid..sokaknak már a TG sem fér be a csapatba.........
Szinte az összes top (50k might feletti) játékos lecserélte a TG-t GR-re...
Na persze ez is olyan, hogy akkor éri meg igazán ha legalább 7/9-es, mert akkor már 5 lelket szív, és 5szörös heal....ja és persze ez magasabb HBM szinteken, ahol az utolsó kis szarnak is van legalább 5-6k hp-ja...na úgy már elég sokat ér. -
IIIZIII
tag
Igen, most nekem is ez a fő gondom, hogy mi az amit fejlesszek. Mert ugyebár sorra jönnek az új hősök, viszont csak 6 hely lesz. És az - személy szerint - nekem nem pálya, hogy minden játékmódnál más hero setup-ot használjak (kivéve aréna)...mert az rohadt macera, úgyhogy nagyon meg kell válogatni, hogy mit használ az ember.
Most ami nálam fix team az Druid, TG, GR, SM....az 5., ileltve a leendő 6. pedig mozgó hely. Jelenleg Immo tölti be az 5. posztot...ha lesz 6. hero base, akkor jön vissza az AC is, mert érezhetően többször támadnak meg mióta Immo van a bázison...
Az AC-tól valahogy félnek, mert az ellen még a GA magic sem nyújt igazán védelmet....ezt én is tapasztaltam sokszor.
A tornyok miatt viszont most minden legendary-t felhúzok 4/9-re..még az immo és a pala van hátra. Viszont én nem duplikálom a hősöket, szóval nekem mindenből csak 1 darab van. Anynira nem mozgat meg ez a might bónusz dolog..úgyis csak az nyer vele nagyot arénában aki legalább 32-33k körül van...a napi bónusz meg kb. el is megy ha van vagy 50 hősöd akit húzol a rank miatt.....értelmetlen. -
tuszy
tag
válasz
IIIZIII #2541 üzenetére
Én champ helyett raktam be Immot HBMre, és dungeonba is ő megy champ helyett. Teljesen jól nyomja, 98as most skillje még csak 3/9, bár nem igazán tervezem 4nél tovább húzni. Hóembert én csak bossra tudom elképzelni mint hasznos hőst, de szerintem Immonak sokkal jobban lehet használni game szinten.Azt is mérlegelni kell, hogy mennyi hőst akar az ember fejleszteni mert HS, és HB is sok kell.
-
IIIZIII
tag
Most már nekem is van egy kevés tapasztalatom Immoval..bár még nagyon kis törpe...most 87-es.
Viszont lv60 óta olyan simán megy vele a G, mint korábban az F.
Már csináltam pár kört..nem tudom, hol tarthatok, de nagyjából 30/30 lehet a mérleg, mivel vasárnap este óta van meg. -
hey73
tag
Hát ha jó másod skillje lenne Immonak akkor persze vedd meg
Mindkettő hpja azonos, de a hóember 10%kal magasabb a támadási ereje és szerintem hbm-nél is szépen takarit de ott valóban immo verhetetlen.
Hóember föleg ha skilljét növelik erőseket üt bossnál, és arénában mig immo az 1 mp stunjaival okoz kellemes meglepetést. Hóember 180 al fut mig immo 195. Tehát pl ninját jobban kiséri immo mint a többi de ha nem ninjával akarsz menni a késöbbiekbe akkor ő futhat előre nekem pl pd-vel Én azt gondolom közel azonos a két hös.
Gondold végig, hogy mennyire illik a csapatodba melyiket mennyire szeretted/szeretnéd aztán dönthetsz
-
Pflegheim
csendes tag
Jajjj és amit ma vettem észre (gondolom az öreg rókák vágják), hogyha azonos típusú heronak áldozok be ugyanolyan herot, akkor dupla pontot ad. hmmmm havi fix druida )
Ezt nem ertem teljesen! Magyarul ha pl egy druidaba olvasztok be druidat akkor nem mittomen 100xp-t, hanem 200-at fog erni?
-
Land
veterán
Ma és holnap a Boss2-ezés ismét 20:15-kor lesz. Aztán szombattól újra 21:15-kor. Megerteseteket kköszönjük.
-
tuszy
tag
Valaki tudja miért van az, hogy PD buff druid healjét nem növeli? A heal a base atk x%a, a PD a base atk-ot növeli (többek közt), de a heal mégsem lesz nagyobb? Ez valami bug? Lehet van forum, ami foglalkozott vele, de nem találtam
-
Kimu
csendes tag
Hey! Lennél olyan kedves, és nekem is megírnád? Arikának is bizonytalan a dolog, lehet kimaradtunk. Előre is köszönöm!
-
szp73
csendes tag
Ahoy mindenki.
Ma pörgettem egy snowzillát. A kérdés, hogy milyen hatásfokú, kinek hogy vált be.
Csapatom Drd 101, Tg 100, Ninja 97, Succu 90, Nemrég vett Cha 62.
Kirakjam valamelyiket toronyba, vagy..... ?
Mert az írások alapján elkezdtem gyűjteni Immora.... de akkor már tényleg mi legyen az összetétel....
Jajjj és amit ma vettem észre (gondolom az öreg rókák vágják), hogyha azonos típusú heronak áldozok be ugyanolyan herot, akkor dupla pontot ad.
hmmmm havi fix druida
)
-
Nova96
őstag
Kérdés: Hogy csinálja más, hogy nem a tornyokra mennek a nem hősök ? Nekem automatikusan arra rohannak.
-
Saskakas18
tag
válasz
FrankyShogun #2524 üzenetére
succubus és champion!
Mind a 2 elengedhetetlen bossozáshoz.
A champion kábít míg a succu nagyot üt.
-
FrankyShogun
csendes tag
Végre sikerült megcsinálni a B HBM-et.
Van paladinom, druidom, thunder godom, ninjám, assasinom szerintetek bossozáshoz assasinon kívül még mit cseréljek le és mit vegyek még hozzájuk?
-
-
smisa
őstag
lassan összejön rendes menyiségű shard melyiket érdemes megvenni a free pala és dudu melé ?
-
beci0330
tag
Üdv!
Várjuk a Hunnia Guildba 8000 might feletti játékosokat!
heti 30 shard és mindennap boss csata este 8 kor ! -
Shokkolo
addikt
Apró örömök a kispályások életében:
Megvan az első lvl 6-os heroma TG
-
Atus85
aktív tag
Boss 7-kor.
-
Mike
veterán
válasz
dzsonesz #2495 üzenetére
annyira azért nem nehéz
de fokozatosan le kell cseréli az ordenarykat és az eliteket is
ám ordenaryt nem kell kidobni, felesleges pazarlás, szépen fel kell őket hőzni 60-ra, meg 3/9-re hogy adjanak 150 pontot a toronybaén mindet kidobáltam, vehettem újakat
igaz nem olyan drágáknekem most az a bajom, hogy unom a farmolást. monoton. pedig kellene az xp. jó lenne valami app ami farmol
HBM-et is úgy csinálom, hogy közben mondjuk filmet nézek
-
IIIZIII
tag
válasz
killerhagyma #2510 üzenetére
Egy csöppet sem....
....viszont hogy a kis kék kezdőkörön belül hová rakod le a hero-kat (előre, hátra és kissé oldalra is lehet), konkrétan azon múlhat az egész győzelem. -
killerhagyma
csendes tag
Számít az, hogy arénába milyen sorrendbe rakom le a hősöket?
-
Pflegheim
csendes tag
Valaki meg tudna nekem mondani, hogy a DEADLY STRIKE talent az valojaban mit is csinal? Nekem van egy 1/5-os ami 10% es 3x target .
Koszontem -
TiszaG
csendes tag
Erős harcosokat keresünk a Magyar Titánok klánba, teljesen aktív kolónia vagyunk, aki elégedetlen a jelenlegi csapatával vagy még nem tartozik sehova, azt várjuk szeretettel! Feltétel, hogy facebokkal rendelkezzen az illető, ugyanis egy zárt csoportban ott vitatjuk a lehetséges stratégiákat illetve a klánnal kapcsolatos egyéb témákat.
Üdv
-
anniston
csendes tag
Sziasztok!
Mindenkit szeretettel várunk a Static nevü klánunkba.
Most indult nemrég,van férőhelyünk bőven. (IOS szerver)
Van közös boos támadás stb.
Nincsenek elvárások, senkinek nem kell megfelelned, csak magadnak.
Ha van kedvetek csatlakozzatok.
Jó játékot mindenkinek! -
hey73
tag
Kicsit össze-/le-/fel-/kiakadt a gépem és lehet, hogy kiraktam valakit a klánból ha megtörtént akkor elnézést visszavárjuk és bocs a bénázásom miatt.
-
xltt
tag
válasz
dzsonesz #2493 üzenetére
Köszönöm a gyors és tartalmas választ!
Akkor Immo nagyon megéri a shardját
Majd a bossra én is Palát akarom tanknak használni (már csak azért is, mert reviveot dobott rá a game), de még ez messze lesz, még nem vagyok klántag sem, mert még gyengusz vagyok addig nem látom sok értelmét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest