Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Succubus skillje csökkenti a Boss skilljenek erejét is?
Grat Hey. Idővel megpróbálom akkor én is.
-
tuszy
tag
Elvileg az egy bug volt, hogy megáll a bos lassítástól és már javították. Sokan foglalkoztak vele fórumon, meg youtube videókat is készítettek róla, de ha jól emlékszem már a 1.2.3x frissítésnél jelezték, hogy nem működik. Azóta mondjuk nem olvastam erről, de szerintem nem megy
-
hey73
tag
válasz
Mazda6_2.0D #3192 üzenetére
Az a gáz evvel hogy hiába szedsz le pl 5/5 scatterrel 25 -t ha az üttések vagy ütés fogadása +15 jelent tehát ha 5 hössel támadsz egyből lesz 50 rajta, boss üt egyet 65 áll szóval újabb körbe vagy eggyel később biztos kiváltodik a skillje. Lerakni meg hogy pont ne váltodjon ki szerintem lehetetlen
Más: Ma lenyomtam a H hbm -t garrison nélkül
Bár félre nyomtam és ezért inditottam el
-
tuszy
tag
válasz
Mazda6_2.0D #3192 üzenetére
Szerintem nem sokra mész vele bossnál, pillanatok alatt felmegy energyje, és 5/5 talent is csak 25 energyt szed le.
Megpróbálhatod, nekem személy szerint a talentel nincs tapasztalatom, de a bossal igen, bár ettől függetlenül működhet -
hey73
tag
válasz
Saskakas18 #3191 üzenetére
pedig jó lehet az keres vissza itt a forumon van egy link youtube-s videóra ahol stun nélkül intézik el bosst.
Lényege az volt:
Úgy kell lerakni egy távtámadót cupid v. druid hogy felé induljon és amikor rámozdul odarakni pd-t aminek ha atalentja aktiválodik belassitja, másodikra meg is állítja egymás utáni kiváltodására Mivel nem éri el mindig a druid felé megy te meg nyugodtan üthetted és még a druid is eléri a video mutatja mennyire keményÉn tesztelgetném a helyedbe mert ez lehet többet ér én pl örülnék ha kapnék vmely hösömre forgatáskor
-
Mazda6_2.0D
tag
Sziasztok!
Vasárnap a klánunk a boss 2 ellen fog menni, sokat tudok sebezni,az elso 3-ban altalaban benne vagyok, de viszonylag gyenge 1-2 legendem. A kérdésem az lenne, hogy a scatter talent az jo? Gondoltam felrakom a gr-re es hatha nem hagyná hogy feltöltödjon a boss skilje, mert elvileg 10k felett sebez, es a ninja meg a succu meg gyenguszkaszerintetek ez mukodne?
-
Saskakas18
tag
Sziasztok!
A PD-nek 4/5 Slow Down talentje. Használható valamire? Pl. bossnál nem sok mindent mutatott... Illetve a Revitalize az ideális talent a pd-nek vagy a Berserk?
-
keszo
őstag
Megtudnátok mondani, sikertelen bossnál is van 500 honor annak aki ütött. Mégakkor is ha utolsó?
-
hádzsime
tag
-
Tyutyu88
csendes tag
Bocsi benéztem,az
nem is az!!:-/ -
hádzsime
tag
Szerintetek lesz még PD-s event ?
-
Tyutyu88
csendes tag
Holnap elvi frissítés!Kiváncsi vagyok mit újítanak!!
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
dzsonesz #3173 üzenetére
Szia, most jelenleg igy nez ki a bazisom, egy kicsit megnoveltem mind a 4 iranyba 1 egységgel a falakat. Es most megint lazán megy az E. Igy a ranged troopok nem tudnak beloni, a madarak mire leszedik az epuleteket és elernek a toronyhoz, addigra meg vannak tizedelve, es ha már a tornyokhoz érnek akkor a hosok is elérik. A benti epuletek ezert jók mert nem egybol a hosoket vagy a tornyokat tamadjak hanem a tobbivel szoszolnek igy a towerek tudnak apritani. Most eddig 4szer toltam E-t és volt amikor mind a 4tornyom és az 5 hosom is megmaradt.
Koszonom a privatban elkuldott infókat, kiprobalom, ha megint elakadok, vagy valamiert megint nem menne az E. -
smisa
őstag
Ha már így témánál vagyunk alábbival érdemes/lehet vlamit csináni hogy menjen a C?
TH13;
Driuda / Pala / EXE lvl70
TG/Panda lvl60
4 Arrow torony lvl 5 -
tuszy
tag
válasz
Mazda6_2.0D #3172 üzenetére
Mint már említettem, próbáld meg pl. Csajszi bázisát (TuszysLegion guildban megtalálod) vagy akár Gyutu-ét. Csajszival még ugyan csak D-t csinálom, de a két bázis azonos és gyutu-val Et csinálom eddig 10ből 10x.
Csajszival csak azért nem, mert még nem mindegyik torony 8as (2 csak 7es) és még TG kellene. Gyutu-nál gond nélkül megy E. -
dzsonesz
tag
válasz
Mazda6_2.0D #3172 üzenetére
Hidd el a magic tower nem segít rajtad. Kicsi sebzés, kevés élet ergo egy pillanat alatt leszedik.
Az a sok felesleges benti épület csak nehezíti a dolgod, továbbá a towereid sincsenek megfelelően elhelyezve, túl közel vannak a falhoz, így a ranged troopok, pl. centaurok falon kívülről is tudják lőni.
Sorolhatnám még, hogy miért rendezd át másképpen, de hosszú lenne.
Ha kell kép a megfelelő elrendezésről, szólj, és küldök.szerk: 2 perc múlva nézd meg a privát üzeneteid.
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
dzsonesz #3170 üzenetére
Igen az, de most atalakitottam a belso elrendezest. Kicsit kozelebb raktam a tornyokat egymashoz, az aranytarolok helyere. Azert van magic mert a repulo ellenseg ellen jok. A madarak gyalulnak le mindig. , azert van bent annyi minden, mert ha bejonnek azzal kezdik es addig a hosok apritjak oket. Most kiprobalom ezt, ha nem megy akkor atrendezem ugy ahogy irtad es kiprobalom.
A saját bazisodrol tudnal képet mutatni. Koszi.
-
zsezse1990
újonc
Hi
Ha valaki keresne klánt 10000 might alat van pár hely! Boss1 lazán megy 21:00-21:20 közt szoktuk lenyomni.
Kiss klán akarunk maradni szvl max 15 főJelenleg 3-an vagyunk heti 100 shard a tagság
GyrosZabalok a nevünk -
dzsonesz
tag
válasz
Mazda6_2.0D #3169 üzenetére
Ha az a jelenlegi bázisod amit feljebb is láthatok a képen, akkor mondom mit változtass.
Nem kell magic tower, kevés az élete, hamar leverik. Mind a 4 torony legyen arrow. Hbm nél pakold ki azt a sok felesleges cuccot bentről. Csak a 4 arrow tower, és 2 gold vault legyen bent, de ne ebbe az elrendezésbe ahogy a képen van. A bejárat felőli oldalakról tedd valahova máshova az army campeket, mert miután leverik őket, nagy valószínűséggel a hőseidre fognak agrózni.
-
Atus85
aktív tag
válasz
Mazda6_2.0D #3167 üzenetére
Tegnap csak szerencséd volt. Egyszerűen nem vagy elég erős az E-hez. Fejleszd tornyokat hősöket stb.
-
Mazda6_2.0D
tag
Hat ilyen nincs. Valami ma valtozott a jatekban. Ma 10bol 1 E challenge sikerult, tegnap 1 nemsikerult ennyibol. Ma a boss sorra olte az embereimet. Ossze-vissza utot. Általában 1 max 2 host kell ujraelesztenem mig vege nincs, ma 10-et. A hevy blow talent egyszer sem sult el. Ilyenkor mi van??? Nem vagyok a bossban béna meg kezdo sem, de ennyi host elvesziteni... Tg-t rakom elsonek, mire az meghal addigra champ bestunnolja, tg ujraeled es meg o is rastunnol. A mai napig ez igy mukodott, de ma boss megoli tg-t majd a ninjamat es ekkor stunnol csak champ. Volt olyan is hogy tg utan a champot is megolte akinek 2/5os revitalize talentje van. Pedig frissites nem is jott. Hat ma elment a kedvem ettol a jatektol rendesen. Vagy 200shard minusz. Most mehetek vissza a c challengere. Pedig tegnaprol mára még a hoseim is erosebbek lettek. A mightnek nincs koze az erosseghez? Mert ugye az is megnott, par epulet kesz lett. Plussz a hosok fejlodese.
-
Nova96
őstag
Köszönöm, akkor meg lassabb lesz, de most már muszáj leszek.
-
Nova96
őstag
Kérdés, ha BOSS 1-t megütöm az is 1000 honor?
Vagy csak ha boss 2-t?
Mert muszáj leszek belépni...most is gyűjtők a cupid 80+-ba lépjen + a többi hős, pár nap és megvan a Thunder és előtte be akarok lépni valahova. -
Mazda6_2.0D
tag
Sziasztok, nem tudom mi történt, de tegnam minden E challenge sikerult ma meg egy sem, ez miert van???
-
dzsonesz
tag
válasz
IIIZIII #3158 üzenetére
Egyrészt remélem, hogy ez is csak kamu, másrészt a buff stack kivételét nem hinném, hogy meg merik lépni. Szerintem, ha tervbe lett volna, már meglépték volna. Csak gondold el, hogy milyen felháborodás lenne, és milyen visszaesés gem-vásárlásban.
Ha amit linkeltem igaz lesz, akkor ez egy ésszerű nerf lenne ellensúlyozva a buff stack-et. Belegondolva sokkal kisebb kárt okoznának vele. -
tuszy
tag
A fene sem tudja, sok az eltérő vélemény. A játék fejlesztőit kellene erről kérdezni, de szerintem nincs összefüggés. Csak az 50% és a 100% között van külömbség.
Én azért csinálom így mert az többet ad viszont nem 100% hogy nem hal meg hősőm ezért ahogy elfogynak a lehetőségek, az utolsót azon csinálom, így ha meghal hős is van bőven idő:-) -
-
Atus85
aktív tag
Whisky klán ettől a héttől 100 Shard a heti követelmény. Újra van zászló, használjátok. Boss2 ma is ne felejtsétek el.
És várunk új tagokat is a Whisky klánba, csatlakozzatok.
-
dzsonesz
tag
válasz
Shokkolo #3155 üzenetére
Röviden:
A fejlesztői-teszt szerveren játszott a többi tesztelővel. Megdöbbenve tapasztalták, hogy a frissítésben amelyet teszteltek, de már megerősítést nyert, a druid skillje többé nem ad sebzés buffot.Elmondása szerint ez a következő updateben várható, bár én valahogy nem hiszek neki.
-
dzsonesz
tag
Ha a srác igazat ír, és nem csak trollkodik, akkor ez elég szomorú. [link]
Röviden összefoglalva, a druidnak elképzelhető, hogy elveszik az a sebzés buffját, valamelyik jövőbeli updateben.
.
-
tuszy
tag
Igen én is a 37est nyomom általában, de kb. 5ből 1x a 40est. Egész jól adnak, de azért az a 28% az érezhető, mikor van, hogy 10ből semmi
persze olyan is, hogy 3-4x egymás után.
Én még anno sandseven youtube videója alapján kezdtem el csinálni 37est. középre druid, bal szél SM, jobb szél többi -
Land
veterán
Tegnap óta átálltam a 36 shardosról a 37 shardos dungeonre. Könnyebb nekem és 100%-ban le tudom tolni Restoration és Guardian Angel varázslatokkal veszteség nélkül, míg előbbinél csak az 50%+ taktikát követtem. Ma így kaptam 5-ből 4x 37 shardot. Jelentősen jobban ad.
Bár ez biztos nem lesz mindig így.
Itt van egy Dungeon 1-8 adatbázis érdemes böngészni: link
Illetve a 37 shardosban nekem ezt segített: link -
tuszy
tag
Tegnap az előző postokon felbuzdulva elkezdtem Dről átállni E-re. Eddig 5ből 5 siker. Ajánlom Gyutu bázisát. 14 Th, lvl8 towers, lvl13 hero bases.
104 druid 4/9
93 TG 3/9
80 succ 3/9
102 Serpent queen 3/9
100 reeper 3/9Hősök nem ugrálnak ki.
Más:
Észre vettétek, hogy aréna atk buff nem működik? Nekem ninja alap dmgje 4282, 5/9 (550% dmg), de az alap 23k dmg körül sebez skillel pedig rá kellene jönnie az arénás 65%nakFeltűnt nektek, hogy a 37 shardos dungeon több XP-t ad, mint a 40 shardos?
37es ~6345, 40es ~6060
-
rolikafaszik
csendes tag
Az én öcsém legelső 150-es pörgetése egy cupid volt!
Nem kicsit voltam ideges...én 10.000-et elpörgettem hogy meglegyen de semmi
Lehet hogy neki kellene átadnom pörgetèskor! -
-ZeeZee-
senior tag
Azt a mázlit... Fiamnak összegyült 1500+ gem. Elpörgettem... 450: semmi, 450: semmi, 450: Snowzilla, maradt még 150, jó, akkor menjen a kerék... PD...A hóember, self destruct-tal, a PD 2/5-ös revive-vel jött
Boldog vagyok...
-
Shokkolo
addikt
-
kovsol
titán
-
Ocygord
újonc
Csáo tudnátok segiteni abban hogy gemet vennék és nem fogadja el a bank kártyámat valamiert . Mi a teendő ienkor?
-
bokorugró
tag
válasz
Mazda6_2.0D #3131 üzenetére
Persze a talentre gondoltam, csak nem jutott eszmbe, megnézni meg lusta voltam :]
-
bokorugró
tag
Mit gondoltok, a TG, Immo, driuda, succ, champ csapatból melyiknek kellene először valami normális skill és mi lenne az?
-
smisa
őstag
Ma betámadott egy gazdag ki köcsög szerencsérre nem vitt szinte semmit
de MC volt neki
én még nem láttam, nem igazán tünt durvának a TD jobban apritott
-
keszo
őstag
3x450-es pörgetésből a legnagyobb egy Assassin (ezt jobbra is költhettem volna)
-
Shokkolo
addikt
válasz
Mazda6_2.0D #3122 üzenetére
én egy kaszást szeretnék még, de szerintem egy darabigh nem lesz, legalábbis amíg el nem éri a TG, Imo, Druid legalább a 9/6 -ot...
De kéne legalább 5 a CH -ra is... szóval max esetleg ha pörgetésből esne, amitől nem félek
TG fölött nem forgott ki semmit ~35k gemből -
IIIZIII
tag
válasz
Shokkolo #3115 üzenetére
Alapvetően Def box, vagy Death box...de ebben a "box" kategóriában ahány annyi féle. Az én változatomban az tetszik, hogy lassítós bejárati pontok vannak, és elfér a tornyokon kívül 3 vault is. Egyedüli hibája, hogy ha meglesz a 6. hero base, annak pont nincs hely, úgyhogy át kell a belső részt kicsit variálnom, és az egyik vault ki is fog esni.
-
nubyy
aktív tag
válasz
Mazda6_2.0D #3118 üzenetére
PD nelkul max akkor, ha van par Heavy Blow herod es bejon a stun.
-
Mazda6_2.0D
tag
Sziasztok!
Tudja valaki mi kell a perma stunhoz? Milyen hosokkel lehet elérni? Pd es cupid nelkul ossze lehet hozni? -
bokorugró
tag
válasz
hádzsime #3104 üzenetére
Most 16-os a TH. Tudom hogy kevés a falad és azért törnek ott be (vagy alacsony szintű), de erre írtam, hogy próbálj meg a bejárattól elvenni 1-1 faldarabot és azzal egészítsd ki.
Itt is megerősítette Mazda (#3106), hogy az E egyszerűbb mint a D. Emlékeim szerint D-ben talán több a repölő egység vagy a kentaur, azert szopóbb. -
kovsol
titán
Én nagyon az elején járok még csak, de nem is régóta játszom. Most a B-t farmolom. Holnap fogom megkapni a free druidát, remélem segít majd abban, hogy a C is lemenjen.
-
Imree970
csendes tag
Amúgy az csak véletlen hogy megvolt nekem az E, vagy farmolhatom azt, heroim AC 75 3/9, succubus 91 3/9, druid 91 3/9, champion 80 3/9, TG 81 2/9. Tornyok 6 osok. Falak mid 10 és 40:1 bázis alapú. Vélemény?
Szerk. Maradt még a végén mindig 2 hero meg 2 torony -
Mazda6_2.0D
tag
Sziasztok!
Most olvasom hogy a d nehezebb mint e. Na gondoltam kiprobalom és ténylegaz e lazan lement, mig a d nél szinte 5-4szer elbuktam. E-nél a vegere meg minden hosom es tornyom megvolt. Most mar csak garisonok nelkul kene kiprobalni meg griffek nelkul. A 30 shard jobban esik mint a 20
Amugy a bazisom ilyen:A hoseim pedig: tg lv100, druid lv90, champ lv95, gr lv83, pala lv80 es succu lv70. Mind 3/9es skillel.
A tornyok mind lv9, th lv15 de lehet 16 nem tudomgarisonok nélkül nem kene mennie az e nek? Most immorteph-re gyujtok, az hbm-re jól fog jönni.
-
-ZeeZee-
senior tag
A frissítés óta nektek is akkor ad "battle reportot", amikor rámentek a "levélkére"? Elég zavaró...
-
hádzsime
tag
Rendbe akkor falat megnövelem, már csak pár 8as maradt, és a zoom-ot is köszi
(#3091) nubyy
vaultok kikerültek ahogy Tuvix is javasolta, meg a falfejlesztésbe is belekezdtem, megyek 1000rel farmorni
(#3092) bokorugró
Milyen szintű Town Hall-od van ? nem jutott oda fal =/ most 3 sorosra csináltam, de így inkább diamond-ra hasonlít =/ látom a falas is magas szinten van
illetve lentebb írtad hey73-nak h nehezebb a D mint az E , ez h-h ?(#3093) hey73
Átalakítottam most akkor ilyen lett , csak mennyen le a D
(#3098) rolikafaszik
elirtamdruidnak, meg immonak 4es , tg-nek meg félúton van, de akkor megpróbálom gyorsan felhúzni neki
Fentebb linkeltem milyen lett a kialakítás, sajna az alacsony falszintem miatt mindenképp kell a 3 sor fal :S
Köszönöm a válaszokat!
-
Baulu81
tag
Köszi a válaszokat.
-
Land
veterán
válasz
Baulu81 #3097 üzenetére
Lassítja.
Én nagyon szeretem a Snowzillát. Akinek van, annak bossra szerintem kötelező.
6/9 skillel magas szinten PD/Druid buffal 90k körül üt a bossra. És rá nem vonatkozik a 35k-s dmg limit a bossnál (ahogy hey is írta), mivel nem egyben süti el a skilljét, hanem 8 részletben. Dungeonre is használom egyelőre. Sokkal jobban túléli 100-as szinten, mint a 138-as Champion.IIIZIII: Lassan nekem is érik, hogy rápróbálkozzak, de szerintem immot addig fel kell húznom hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One mobilszolgáltatások
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magisk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED monitor topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest