- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baulu81
tag
válasz
Mazda6_2.0D #5690 üzenetére
A Boss-ra ez egy jó módszer, de tényleg: -)
-
Baulu81
tag
válasz
Mazda6_2.0D #5690 üzenetére
Nem most volt elég régen és lehet hogy nem voltam pontos akkor bocs.
-
Baulu81
tag
Aszem beszéltem már Renossal. 280 (40/nap) az alap csak az nincs reklámozva, hogy Bossra külön kell fizetni +ba alkalmanként aszem akkoriba 300/boss volt. Nálunk (Whisky) 300/hét az adó boss3 és folyamatos zászló. Most nemtudom hogyvan náluk nekem ez az u. infom.
-
Baulu81
tag
Na ez dicsekvés volt. De sokat küzdöttem érte!!!
-
Baulu81
tag
Új hősről vélemény? Kos vs Sárkány?
-
Baulu81
tag
válasz
skorpio6369 #4476 üzenetére
Mind az 5-en megkapjatok.
-
Baulu81
tag
Sziasztok sárkányt lehet pörgetni vagy csak event ből jönhet össze?
-
Baulu81
tag
-
Baulu81
tag
Sziasztok. Az ingyenes láda nyitás egynap csak egyszer megy? Másik a 6 ládából kell kijelölni vagycsak a nyitásgomb aztán vagy lessz valami vagynem? Nem egészen tiszta próbáltam már de semmi. Közületek valakinek adott ezmár valamit?
-
Baulu81
tag
Sziasztok ez a láda nyitogatos hogy megy, mert nem egeszen tiszta. Mármint a nyitás része.
-
Baulu81
tag
válasz
skorpio6369 #4195 üzenetére
74 milliót ütöttem 3 perc alatt utana + 8-at. Nálunk.
-
Baulu81
tag
Valaki tudja mire jók a beolvasztható könyvek és milyen tulajdonsagot erősít. És az edit mód hogy mükszik mert nem talatam ra a wikin.
-
Baulu81
tag
válasz
Mazda6_2.0D #3282 üzenetére
Huzd fel 90-100 környékére és min 4/9-re. Ninja helyére mehet nyugodtan.
-
Baulu81
tag
A jo raideket hogy tudjátok vissza keresni? Ha listából támadok hiába van képen tele csak pár k és a sorsoltakat nem lehet vissza keresni.
-
Baulu81
tag
Csak nekem újdonság hogy a rang is adja a gemet,HB,meg a shardot. (Jo sokat bent hagytam :-( eddig), na mindegy aki meg rajtamkívül nem tudta annak mondom a rangra katintva dobja.
-
Baulu81
tag
Köszi a válaszokat.
-
-
Baulu81
tag
Sziasztok. Snowzillával kapcsolatban kinek mi a tapasztalata. És mennyire érdemes fejleszteni. A válaszokat előre is köszi. Ill.mijen talent illik hozzá most Heavy Blow 3/5
-
Baulu81
tag
Én is most néztem utána 5 torony TH17 6hiro lásd előttem szóló. :-) Amúgy Castle Clash Wiki-n sokmindent megtalálható.
-
Baulu81
tag
válasz
KohanTroon #2736 üzenetére
HBM-be kapod a legtöbb exp-t ott tudod a legjobban fejleszteni. Ha az összeset akarod akkor teszel a tornyokba is, ha csak egy párat, akkor csak a hiro.bázison legyenek hősök.
-
Baulu81
tag
válasz
kisvakond88 #2702 üzenetére
Hát ennyiért nagyjából tökmindegy :-)
-
Baulu81
tag
válasz
FrankyShogun #2633 üzenetére
Vannak erről legendák. Szerintem tökmindegy. Nekem meg lett SM úgy hogy nem jött semmi értelmes. Aztán 3000 ből ledobta AC GR PD valentinkor CP 150*2 tök esetleges szerintem. Már majdnem úgy voltam vele hogy mindet shardbol, de azt megkaptam mindent. Neha ez is a bajom ennyi legendet nem lehet fejleszteni.
-
Baulu81
tag
válasz
killer1203 #2629 üzenetére
HBM ill. Dungeon.
-
Baulu81
tag
válasz
FrankyShogun #2628 üzenetére
Campion 3mp kómája jó arénában is.
-
Baulu81
tag
válasz
FrankyShogun #2628 üzenetére
Jóljön mind a kettő bár a stunja miatt előbb campion utána succubust.
-
Baulu81
tag
Egy érdekesség szepen ment F gari nélkül :-) 6/6 Utána csodák csodájára bukta vissza G bukta G garival bukta és közben semmi változtatás. Na erre varjon gombot valaki azért k..va bosszantó.
-
-
Baulu81
tag
Sziasztok. Mi a tapasztalat frissítés óta 3 HMB "G"-t buktam zsinórba elötte 90% os volt :-((
-
Baulu81
tag
Viszonylag stabilan megy a "G" 3/3 a mostani felállással. H egyenlőre eséjtelen a második körben vég van de nagyon. :-)
-
Baulu81
tag
Köszi
-
Baulu81
tag
Valaki le tudná írni pontosan hogy mit tud a cupido? Előre is köszi. (Wiki auto fordítása nem teljesen tiszta számomra)
-
Baulu81
tag
válasz
Szabolcs4 #1901 üzenetére
HBM-ből ill. Dungeon-ból. tudsz sardot szerezni HMB a kék portal a pálya szélen. Eddig nem volt ilyen de mostmár van ugyhogy én a helyedbe élnek azzal hogy kivárom a paladint meg a druidot. Campiont meg Succubus vennék. Arénában és Bossnal is jók lessznek ill raidek során is jok.
-
Baulu81
tag
Egy kérdés. Arénában tapasztaltam hogy az ellenfél TG-je 3-4 ütésből feltölti a silkjet ez valami másodlagos silk vagy egy bizonyos szint fölött ilyen gyorsan tölt. Az enyém még csak 80-as 3/9 de az ilyet nem tud :-).
-
Baulu81
tag
Mi a vélemény a Var god-ról. TG 3/5 Durid nak 4/5 érdemes megtartani vagy valami mást inkább helyette?
-
Baulu81
tag
15000 Might :-)
-
Baulu81
tag
Jo jo SM de inkább raid vagy dungeon szerintem. Nemtudom de valahogy mas nála a matek. 80 SM 2107 sebzés melett silk olyan 6800-7500 közt van ha egy célra tolja. Boss alatt simán jobban jövök ki 80 NJ v. 77 succubus-al. Szerintem úgy kell eztelmezni v. úgy lehet, hogy 260% 5-felé osztva 5 célra.
-
Baulu81
tag
Jo a manna. Kell az majd seregre ha majd drágábbak lesznek az egységek, vagy fejleszsd az aranybányákat, a klán házat nő a hp-ja (több támadást fog fel). Nem haszontalan dolog az. Majd amikor azon kinylodsz hogy nemtudod feltolteni a csapataid mert nincs manna gondolj erre vissza.
-
Baulu81
tag
Amúgy kárérte mert tenyleg nemsok kellet.
-
Baulu81
tag
Neked mi a véleményed?Fejlesztések elött állok. A Paladinba már sokat öltem (88 lassan 5/9 és revi 3/5) most hagyam abba és fejlesztsem AC-t? És szerinted mivel kéne szintet lépni? AC 60-ról vagy Pumkin 60-ról vagy Druida 80-ról vagy esetleg 80-ról a Campit? Kis dilemma :-)
-
Baulu81
tag
Bocs én campionra gondoltam. Egyébként cupido csak 40-es fixet még nemtudok róla mondani. Egyszer amikor kihalt mindenki egy másodlagos csapattal küldtem raidelni kígyónő pumkin ex stb. és meglepő mód jól teljesítették mellete úgyhogy biztos nem csak vicc a szivecske a fejekfölött. De komoly tapaszta még nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Így változat a Xiaomi 16 dizájnja
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Nők, nőügyek (18+)
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD, i5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- HP ZBook Studio G4, 15,6" FHD, i7-7700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, W11, 27% áfás szá
- Yamaha RX-V4A
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest