- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saskakas18
tag
válasz
Saskakas18 #12349 üzenetére
Senki?
-
Tockos25
tag
válasz
Saskakas18 #12340 üzenetére
Sajna halott a topik!
Reddit-en jobban jársz, bár ahhoz angol tudás kell! -
Saskakas18
tag
válasz
Saskakas18 #12339 üzenetére
Nagy a tolongás
-
TheHessian
tag
válasz
Saskakas18 #11545 üzenetére
Én egyre inkább a lifedrain, ds crestbe gondolkodom.. Pedig egyszer már atcseréltem őket
-
pulffy
őstag
válasz
Saskakas18 #11545 üzenetére
Enyem 5.Deadly talent, 3.Scatter crest es Goblet artifact
-
Depression
veterán
válasz
Saskakas18 #8358 üzenetére
Igazad van! Minek okoskodnék, hisz egy csomóan több ezer dollárt költenek, hogy 5/5 revites ariesük legyen, azok is mind bolondok.
5/5 cupid vs 5/5 aries
Aries: 1. ütés: az ellenség csapata nem használhatja a skilljét
Cupid csapat: első ütés egyszerre, mindenki feltöltődik. 2. Mindegyik skillezhet. Ja, hogy aries miatt egyik sem? Semmi baj, de legalább tele lesz az összes lila sáv, amíg meg nem halnak.Mihez is kell 5/5 revites cupid? Boss, raid? Egyik sem kihívás?
5/5 aries pedig lr-ben hozta volna a towereket, ami több kék kristály, azaz magasabb inscribe, és több crestet is keverni.
Arena: több hb...Szóval gondold végig hogy ki volt itt az okos, aki eszt a csuda jó ötletet adta a cupidra...
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
Saskakas18 #8358 üzenetére
Pont hogy igaza van, mert akinek az Ariesén nagyobb revit van, az nyer arénában és Lostban is...
-
bokorugró
tag
válasz
Saskakas18 #6426 üzenetére
Tehát ha jól értem, akkor ha fent van az egész klán háromig és ha mákunk is van, akkor még össze is jöhet annyi?
Nyilván erre sok példa lehet itt a fórumozók között.... -
pcpunisher88
tag
válasz
Saskakas18 #6426 üzenetére
Azt el tudja valaki mondani h torchba hogy az istenbe szedtek ossze annyit? Mi kevesen vagyunk fent hajnalban sajnos.2.45 korul szoktunk tamadni igy 55 kor mar javaban vedekezunk.5 emberke kb 1000hb-t es 80 shardot szed ossze
-
Csixi68
tag
válasz
Saskakas18 #6046 üzenetére
Szia!
Nem ismerlek, nem haragszom!
De tévedsz, igenis van akit érdekel... momentán engem. Építő jellegű hozzászólásod jobban jött volna, hogy amire én nem tudok rájönni, nekem zavaró, esetleg segítséggel megoldottá vált volna. Amit meg leírtam példának írtam le és nem azért hogy hencegjek.
Különben meg nem rangra hajtok, hanem a totális hatalomra!
A faszságokat meg itt Te írod, de hidd el rögtön bocsánatot is fogok kérni, ha látom azt, hogy építő jelleggel szólsz hozzá a fórumon zajló beszélgetésekhez.Üdv: Csixi
-
Csixi68
tag
válasz
Saskakas18 #5983 üzenetére
Hogy sikerült hozzá kulcsot szerezni? nekem még az ezüstöt is ritkán adja...
-
Mike
veterán
válasz
Saskakas18 #5947 üzenetére
Amióta lefotózom mikor ad legendet roll-kor, azt vettem észre, hogy mind hónap 30-ai (október 30, november 30) de eddig csak kettő ilyen volt (mármint amikor lefotóztam), ebből én nem vonnék még le általános következtetéseket
ám ha dec 30-án is sikerül, akkor igen -
Herczi
senior tag
válasz
Saskakas18 #5929 üzenetére
Akkor ez kb esélytelen, felraktam a Linket, de Castle Clash csoporthoz már nem tudtam csatlakozni, mert fullon van mind, na meg amúgy se nézném, szóval 500 ember közül úgyse én venném észre először.
Azért köszi hey73!
-
Csixi68
tag
válasz
Saskakas18 #5915 üzenetére
akkor örülök, bár még mindig egy PD-re hajtok. Na az lenne ám a kéjmámor
Igaz én úgy vagyok vele, hogy 900 gemből ha nem jön semmi, akkor leállok és csak másnap folytatom. Így jött Aries a két VD, Cupid és egy Schampion is.
-
KohanTroon
tag
válasz
Saskakas18 #5901 üzenetére
Köszi
-
Padawan333
tag
válasz
Saskakas18 #5852 üzenetére
Már ki lehet rollozni?
-
pcpunisher88
tag
válasz
Saskakas18 #5854 üzenetére
lost realma jo h ha van berakva 2.talent.pdmen es ariesen is slow down van.arrol beszeltem h a rendes jatekban szart se er es szerin tem nem is hasznalja.amugy meg lost realmba ugyan ugy 5 heroval lehet nyomi igy eleg 5-öt huzni
-
sirmalac
csendes tag
válasz
Saskakas18 #5695 üzenetére
Ha van 4 azonos crested, össze tudsz rakni egy szinttel nagyobbat - így lehet level 2-es talentet kihozni pl, amihez 41es inscription kell. Ha olyat raksz be pl hogy az egyik level2es, többi level1, akkor az 1es érvényesül amíg mind 2es nem lesz.
-
sirmalac
csendes tag
válasz
Saskakas18 #5693 üzenetére
Mindkettő. Annyi csak, hogy ha két azonos talent lenne, csak a magasabb érvényesülne.
-
Treavis
csendes tag
válasz
Saskakas18 #5565 üzenetére
80.
-
pcpunisher88
tag
válasz
Saskakas18 #5474 üzenetére
Szerintem nem lesz uj.kinai vagy japan verzioban masabb herok vannak
-
vendingo
veterán
válasz
Saskakas18 #5482 üzenetére
Mert azok miatt nem vesz senki gemet.
-
hádzsime
tag
válasz
Saskakas18 #5474 üzenetére
Szerencsére egy újabb gem only hős
-
Nova96
őstag
válasz
Saskakas18 #5268 üzenetére
Kicsit OP.
-
zed111
csendes tag
válasz
Saskakas18 #5268 üzenetére
Hű, ezt megtaláltam én is
A végén a kiskatonák azért kellettek!
-
Shokkolo
addikt
válasz
Saskakas18 #4977 üzenetére
nemrosz, nem rosz, de igazából ismét hangsúlyozom h. egy gyenge kisérlet!!!!
ez a heri gyakorlatilag egy repülő imo stun helyett gyógyítással.
0 kreativitás -
Shokkolo
addikt
válasz
Saskakas18 #4925 üzenetére
humor herold... ^^'
szánalmas vagy, vedd már észre -
Shokkolo
addikt
válasz
Saskakas18 #4920 üzenetére
Gyökér ?!
legalább keresni tanulj már meg
sikerült kikeresned azokat a HSZ -eket ahol engem említettek meg és nem azt amit írtamTudod mit segítek egy kicsit:
" /keres.php?suser=******** "Menni fog, vagy a copy-paste is kihívás?!
Látom a sértegetésen kívül más nem megy.
Rád igaz a tipikus mondás: "még a negro is világít..." -
Shokkolo
addikt
válasz
Saskakas18 #4918 üzenetére
ugatok ?!
gratulálok, igazi IQ vitéz vagy.te szóltál be már megint valakinek. aki rájött h. ki is keresheti a választ, de mivel HSZ -t törölni nem lehet így szerkesztette.
neked viszont qva nagy arcod van, csak épp azt nem értem h. mire fel.
Mutasd már a te fantasztikus HSZ -ed ami előre vitte a világot... ?!ezek között nem sok van, de sebaj, verd a melled
@tuszy:
gondolom kiguglizta, de ahogy pár sorral fentebb írtam, ugyebár HSZ -t törölni nem lehet. -
Shokkolo
addikt
válasz
Saskakas18 #4915 üzenetére
mert te úgy kezdted h. mindent tudtál ?!
-
sirmalac
csendes tag
válasz
Saskakas18 #4753 üzenetére
A wiki szerint van esély lilára is, csak gondolom mennyi az esélye...
Mi a legjobb bázis TH17re? 3 nap múlva lesz 6ik bázisom ezért ilyen verziót keresnék. Jelenlegivel F-et farmolom garrison nélkül, ilyen kellene G/Hra, 120+os hősökkel. Valami konkrétat ha lehetne, a fórumokon összegyűjtöttekből kipróbáltam most 2t de az egyik nem vált be a másik meg eddig 2ből 1, ezért inkább egy beváltat keresnék ne bánja sok shardom.
Ha már végre meglesz a 6ik hős, milyen felállással érdemes bossra menni? Most van TG, Druid, Succubus, Ninja,Immo, mind 129es 4/9es skillel. A 6iknak championt gondoltam, 120as, meg van még egy paladinom 120-as ami esetleg érdemleges. Jó lehet vagy inkább egy reapert farmoljak ki?
-
Treavis
csendes tag
válasz
Saskakas18 #4746 üzenetére
Hali!
Hát 2 féle ranglista van a klánoknál. Az egyik a bedobott shard alapján van, a másik meg a klántagok mightjának az összege. A torch battlehez a mightosat kell 3000-en belül hozni.
-
Atus85
aktív tag
válasz
Saskakas18 #4706 üzenetére
Szerintem jó neki.
-
Bazsa14
csendes tag
válasz
Saskakas18 #4699 üzenetére
Nem olyan rossz...bár jobb lenne ha 5/5 revi talet lenne rajta
Sima dungeonbe (37,40 shardos) ha lerakom hip-hop eltünnek a hősök
szinte csak tornyok ellen megyek
Arenaba nagyon jó Grizzlyvel 1üt...(van 1 kis esélyed a Minotaurosok ellen)
de nekem legjobban az új Team dungeonba jött be...főleg 5/5 Scatterel
2es team dungeonbe 2x ha eltudja nyomni a skilljét a boss...folyamatosan szedi le az energy-t
HBM,Heroes Trial,Hero exp, ezeken még nempróbáltam de holnap letesztelem azokon is és megírom -
robertinyo70
tag
válasz
Saskakas18 #4457 üzenetére
Mi az a TH18?
-
skorpio6369
tag
válasz
Saskakas18 #4185 üzenetére
Neha nincs kedvemm ekezettel iirni, lletve beragad a billentyu
Néh van ékezet....
-
tuszy
tag
válasz
Saskakas18 #3734 üzenetére
Succubust addig húzod,amig úgy gondolod hogy szánsz rá shardot:-) az enyém 135ös, 5\9. Arénára használom csak 3\5 speedje van
-
tuszy
tag
válasz
Saskakas18 #3730 üzenetére
Immot én pl. HMBre használom, a Ninjat meg arénába. Nekem ninja 150es 6/9, immo meg 138 5/9.
Szóval kinek mire kel, annak megfelelően kell fejleszteni őket. Én champ helyére tenném, fejleszteni meg azt is érdemes, mert boss2nél gyorsan fog halni, hacsak nem instant perma stunt tudsz produkálni. Champnál egyedül skillt nem érdemes sokáig húzni, nekem 140es és csak 3/9 -
Szabolcs4
csendes tag
válasz
Saskakas18 #3572 üzenetére
Köszönöm
-
Land
veterán
válasz
Saskakas18 #3350 üzenetére
Gondolom voltak visszaélések vele. 6-an pöcögtettek egy accot, hogy folyamatosan online legyen. Erre tudok gondolni.
-
hey73
tag
válasz
Saskakas18 #3204 üzenetére
Feltétlenül számolj be a tapasztalatodról
Átmenetileg jó az 1/5 heavy blow 5/5 még jobb lenne. Berserk 5/5 nél meg kitagadunk a családodból is
de pl egy 5/5 speed talenthez képest csodás
-
hey73
tag
válasz
Saskakas18 #3191 üzenetére
pedig jó lehet az keres vissza itt a forumon van egy link youtube-s videóra ahol stun nélkül intézik el bosst.
Lényege az volt:
Úgy kell lerakni egy távtámadót cupid v. druid hogy felé induljon és amikor rámozdul odarakni pd-t aminek ha atalentja aktiválodik belassitja, másodikra meg is állítja egymás utáni kiváltodására Mivel nem éri el mindig a druid felé megy te meg nyugodtan üthetted és még a druid is eléri a video mutatja mennyire keményÉn tesztelgetném a helyedbe mert ez lehet többet ér én pl örülnék ha kapnék vmely hösömre forgatáskor
-
Csunyello
csendes tag
válasz
Saskakas18 #1955 üzenetére
Egyébként megint van egy játék ma indult nézd meg...
-
Csunyello
csendes tag
válasz
Saskakas18 #1950 üzenetére
Csak annyi hogy egy képet kellett feltölteni telefon, tablet, gépen hogy éppen ez a játék megy rajta...ennyi
-
nubyy
aktív tag
válasz
Saskakas18 #1886 üzenetére
Mar nem tudja, TW szerveren mar tuti kiszedtek, de v.mi ilyesmit olvastam mar a rank vonatkozo updatek kozott is.
-
Mike
veterán
válasz
Saskakas18 #1649 üzenetére
azt hogy méred? nekem ha van 150 egyből elszórom
-
Baulu81
tag
válasz
Saskakas18 #1144 üzenetére
Hát jókérdés. Nekem CP előbb lett. Eleinte nem becsültem, de ahogy fejlődt már kezdett megtetszeni a koma miatt. Aztán jött a SC. Arénában SC szerintem elengedhetetlen. Én spec arénában szeretem őket. Boss hoz még fejleszteni kell a tankot hogy CP tudjon kómáltani míg SC becsettint nagyon erős a silkje.
-
nubyy
aktív tag
válasz
Saskakas18 #1144 üzenetére
Egy jo szerkesztes lejart. En championt, raid, arena es boss kozben is hasznos a stun miatt. Succubus nekem nincs, Arenaban odab@sz nagyon, boss kozben sztem a 3mp stun tobbet er mint 35k dmg, raid soran sztem champion jobban birja (legalabbis eleg gyakran pislogok, h ez hogy van meg eletben), succubus eleg hamar lepihen abbol amit eddig lattam es ott is jol jon a 3mp stun. Ha az arena a fo cel akkor mind2
Champion jo ha szembe jon az enemy, succubus meg brutal dmg.
-
nubyy
aktív tag
válasz
Saskakas18 #1137 üzenetére
TG TG TG TG TG TG TG TG TG TG TG TG
-
Land
veterán
válasz
Saskakas18 #1137 üzenetére
Általában a Druid marad utoljára, de akiknek van GR, azt is dícsérik vagy az AC is jó tank.
Én a TG-ot szeretem, jó a skillje, de az életereje miatt közepesnek nevezném "halandóságban".
Ha rollolsz, akkor ami összejön... Gyűjtögetésben a TG jönne össze a leghamarabb az említettek közül.
Succubus Arenaba jó vagy a Bossra is 35k-t csap a skillje. Raidre vannak jobb hősök szerintem. -
Land
veterán
válasz
Saskakas18 #1128 üzenetére
Ezen én is agyalok. Erős, de könnyen hal, tehát így nézve haszontalan. Belerohan a halálba. Ráadásul az enyémnek Sprint talentja van...
-
nubyy
aktív tag
válasz
Saskakas18 #919 üzenetére
HBM E es Dungeon.
-
Atus85
aktív tag
válasz
Saskakas18 #919 üzenetére
Alap.
-
Baulu81
tag
válasz
Saskakas18 #888 üzenetére
Hát ez szerencse és teljesítmény függvénye is. Szerver leálláskor szoktak adni 500-800. A többit meg az ajándék dobozba meg a balalsó sarokba a zászlónál látod.
-
hey73
tag
válasz
Saskakas18 #867 üzenetére
Druid és Thunder god szerintem alap, az utóbbi nem tank pl 80 szinten pala 20k életerővel rendelkezik addig TG 12k -val. Szerintem a shardért beszerzési sorrend druid - TG - aztán ami tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Maps
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Rendszergazda topic
- DOOM: The Dark Ages - Már több mint 3 millióan kipróbálták
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- PlayStation 5
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest