Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Szellem. #9901 üzenetére
Nice!
Te meg majdnem megölted Kylo Ren-t álmában! Na jó, lehet csak Ő hitte ezt.Letöltöttem gyorsan azt a laza 120 gigát, hogy tudjak menni 10 v 10-et.
Hát nem túl nagy örömmel konstatáltam, hogy onnan is kivették! Pedig tavaly, mielőtt megjelent a 2. rész, mindig olyat mentünk feleségemmel.Na de mondom megyek akkor 1-2 kört, ha már letöltöttem. Rögtön az első meccsen egy olyan cheaterbe futottam bele, én ilyet még nem tapasztaltam, aki ennyire nyíltan, undorítóan durván tolta... Mindenhonnan (is) lelőtt minket. Falon keresztül, de tényleg. Azt sem tudtam honnan, csak egy pillanatra pirosodott a képernyő, aztán halál. Néztem a killcamot, pálya másik végéről kb. superstore-ból.
Gyorsan reportoltam is, de a többiek is írták, hogy menjen a fenébe... Aztán kiléptem, de még vagy kétszer visszadobott ugyanebbe a meccsbe! Nagyon örültem neki...Még 1 report, aztán léptem ki megint. Egyébként kicsit szerintem visszafogta magát, amikor írtuk neki, hogy report, meg folyamatosan kilépkedtünk a csapatból.
De tényleg, az ilyen ember, aki így "játszik", az milyen lehet az életben? Sikeres, elismert, ügyes? Úgy találkoznék egyszer személyesen egy ilyennel, úgy megismerkednék vele.De aztán végre találtam egy másik meccset, ahol az "insta" klán nem képviseltette magát, az egyből élvezhetőbb meccs volt...
Léptem is ki utána, mondom ezt itt kell abbahagyni!
Na várom akkor sok szeretettel, kevesebb türelemmel a 10v10-et újra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest