Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Acheron

őstag

válasz markknight #8405 üzenetére

Érezd magad szerencsésnek. Fogalmam sincs, a platform okozhat -e ilyet, lehet, valamelyik este elrekvirálom a lányomtól a PS5 -öt, megveszem rá a játékot, és kipróbálom. Lehet, csak ennyi a titok. :F
    Ezzel együtt örülök, ha te nem tapasztalsz ilyet, de ettől még ne zárd ki a lehetőséget, hogy létezik.
    Ismétlem magam: ha azt érezném, hogy kizárólag én találkozok ilyesmivel, elgondolkoznék az elmeállapotomról. De ezt, vagy bármelyik topicot az MW 2019 (és ezzel az újkori SBMM) megjelenése óta olvasva úgy érzem, nagyon nem vagyok egyedül ezzel a tapasztalattal.
    Így kénytelen vagyok tartani az autópályás hasonlatot...
    És még egyszer: nem kezdőként vagyunk sokan jelen a játékban ezzel a tapasztalattal. Ha megnézed, kik panaszkodnak erre, azt fogod látni, hogy sok év COD tapasztalat van a háttérben. Pl azt eredeti MW2 -ben szó sem volt ilyen SBMM -ről - pedig ott is volt játékos szintek szerinti meccs keresés (és milyen jól ment) A mai napig visszasírom - ha lenne rá még értelmes játékos bázis, ma is azzal játszanék.

Új hozzászólás Aktív témák