- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Nekem csak az a bajom ezzel az "újramelegített" pályákkal, hogy kicsit átverésnek érzem a régi pálya használatát...Fizetek érte nem keveset és újra megkapom azt, amit korábban már megvettem.
A COD-sorozat 4.-részéig rendben volt minden. (Az 5. résznél csak a hivatalos, hárompályás kipróbálható verzióig jutottam el, de mivel már akkor tele volt a játék csalókkal, így azt már meg sem vettem, nem is játszottam) A 6. részben már DLC-formájában lehetett újra megvenni a régi ismerőst...maga az egész rendszer is annyira gyenge volt, hogy időnként szinte játszhatatlan volt (a számtalan más hibáját nem is részletezem, aki
játszottakínlódott vele az tudja) és itt végleg el is engedtem ezt a sorozatot! A legnagyobb szégyen az volt, hogy a warez-verzió ezzel szemben sokkal stabilabban ment...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DIRT Rally 2.0
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Honda topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Kingston Fury 2x16GB DDR5-6000 KIT (KF560C36BBEAK2-32)
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- HP Prodesk 600 G6 mini PC gyári WIFI - Core i5 10500T- 16GB - 256GB NVMe SSD - több db!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest