- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanorambo
őstag
A multiplayer menüjének a zenéje nagyon adja
-
Milan86
tag
válasz
Zilko87 #2266 üzenetére
Összegzés >>>
https://www.youtube.com/watch?v=QQT2nLh2tRs
Ezt követve megcsináltam mindent. Nála kb minden minimumon vagy közepesen van, még én magasabbra is tettem a grafikát mint ő és megszüntek az ipari beakadások. Most olyan 50-90 fps között menetel a dolog, de messze nem 10-20.Határozottan feljavult a dolog.
Akinek gondja van az fps droppal, ajánlom a fenti linket.
Activision pedig elmehet a p****ba. Szép , hogy 20ezres játék esetén nekünk kell még optimalizálgatni és átfabrikálni ennyi mindent. Nem kéne kiadni, ha nincs kész.Amatőrség magasfoka.
Nem normális, hogy 300ezres gépen akadozik és 50 fps , kávédarálón meg ultra 100 fps.
Nem egy BF programozás az fix .... -
Tomko78
őstag
-
válasz
laragirl83 #2279 üzenetére
Köszönöm
-
Casanova*
veterán
válasz
nagylaci6417 #2290 üzenetére
Erősebb gépem lenne,nem butítanám le ennyire a grafikát. Viszont fps laggokkal élvezhetetlen játszani. Nem vagyok szánalmas.
-
soo277
őstag
válasz
DrTechnoid #2269 üzenetére
Ez 1 beteg állat,nézem én is sokat,neki lett elöször Mw be a Dan skin,
-
nutella1
őstag
válasz
nagylaci6417 #2284 üzenetére
Szerintem laptopon tolja, azért kell minimumra butítania a grafikát.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
mivel még mindig a quake 3 motort használják, ezért lehet a régi beállításokkal olyan szintre is butítani a falakat. ha ezt nem akarják akkor majd lezárják azokat a parancsokat, így csak menü beállítás nincs rá de félhivatalosan engedélyezett.
-
Casanova*
veterán
válasz
Miért lennék csaló? Adjanak erősebb gépet,akkor feljebb tolom a grafikát.
-
Casanova*
veterán
válasz
#15779328 #2278 üzenetére
[link] itt tudod letölteni a config fájlokat. Dokumentum mappában,a Call Of Duty Black Ops Cold War nevű mappában,player mappában a 10Kb méretű config.ini fájlokat cseréled le. És ott a számsor mappában pedig a 9Kb méretű config.ini fájlokat cseréled le. Ha mégsem tetszik a beállítás,visszacseréled a fájlokat. no para!
-
laragirl83
őstag
válasz
Sebibalu #2270 üzenetére
Nálam is csinálta, legutóbbi nagy update után, mikor ismételten kicrashelt fatal error hibaüzivel. Mondom lefuttatom (lefutott már vagy 15x, semmi értelme, nem írt hibát), hátha. Na akkor kezdte el ezt! Elindítani se tudtam.
Szóval erre a konkrét problémára a megoldás (redditről):
belépsz telepítési mappába, bocw/data/data.
Itt fogsz látni sok filet, lesz egy rakat IDX kiterjesztésű, ezekkel ne foglalkozz.
Lejebb görgetsz és lesz egy halom data.050 data.051 stb stb, delehet nálad más számokkal lesz, 60, 70 stb. NA. Ha találsz ilyen kiterjesztésű filet aminek csak 1kB a mérete (nálam volt vagy 20) azokat szépen DELETE. Majd indítsd bnet appot és voilá.
A többihez ne nyúlj, ami nem 1kBos.
Ettől függetlenül nálam még mindig totál random Fatal error üzivel (0xC0000005 (0x0) N) folyamatosan kicrashel game, van hogy 1-2 perc után, de van hogy lemegy 2-3 meccs is.... -
törölt tag
válasz
#98320896 #2276 üzenetére
A singleplayer 4k-HDR biztos elég, multit nem próbáltam, megnézem.
A WDL-ban 16:9 és a 32:9-ben ugyanúgy skálázódik.
3840x2160=8.294.400 , 5120x1440=7.372.800 , a kettőt elosztva 1,125, az fps 63:56=1.125
Megmérem a codnál is.#2277
"Piszkáld meg a config fájlokat!" Küldenél egy linket a leíráshoz.
4K-ban nem játszom de dual qhd-n meg van a +200 fps. -
törölt tag
-
Milan86
tag
válasz
Zilko87 #2266 üzenetére
Csak ennél a játéknál szórakozik.
Milyen ötleted lehet.
Leírom a pontos gépet , hátha találunk eltérést valahol.
- Gigabyte B450 Aorus Elite
- AMD Ryzen 5 3600
- 16GB HyperX Predator CL16 KIT (2x8GB)
- SAMSUNG 250GB 970 EVO Plus M.2
- SAPPHIRE RX5600XT Pulse 6GB DDR6
- Seasonic Core GM 650W Gold
Többi nem hiszem, hogy lényeg. -
Corpuscle
őstag
válasz
DrTechnoid #2269 üzenetére
Leginkább azért sok idő, mert nem lehet mindent azonnal húzni. Amúgy az összes kihívás könnyen teljesíthető, nem kell kiesni a megszokott ritmusból. Jól fel van építve, a 20 bloodthirsty-t korán el lehet kezdeni. A végére már csak dupla kill marad.
-
-
Őt szoktam nézni, most grindeli a Dark Matter-t napi 18-22 vagy több órában, és így viszonylag gyorsan halad. 9 nap telt el a megjelenés óta , és 10 gold-nál jár , ebből a sniper már diamond, launcherek is lassan beérnek. Ebből a szempontból egy full time streamer jóval könnyebb helyzetben van mint mi , mivel ezzel a grindeléssel keresi a napi betevőjét is, nekem is csak a 2 hónapos tavaszi pandémia pihenő miatt lett meg a damaszkusz. Am nekem még egy darab gold sincs , egyszerűen nem létezik ennyi időm a folyamatos 12 órás meló meg némi alvás mellett.
-
KaitouP
nagyúr
Új in-game update jelent meg a játékban, az erről szóló patch note itt olvasható: [link]
-
pulffy
őstag
Skacok, felétek jól megy a matchmaking? Ps5 kidobál a haverokkal (ps4 is) , de ugy hogy az egész codot bezárja...
-
Milan86
tag
mindenféle média rögzités és egyebek levannak tiltva.
-
dunc
nagyúr
válasz
Milan86 #2247 üzenetére
Próbáld ki a béta driverrel, Ray tracing-ot kapcsold ki. És marad 1080p be.
-
Milan86
tag
Üdv.
Probléma továbbra is fent áll.
Ryzen 5 3600 // 16 gb ram // 5600 xt
Hivatalosan ezzel a géppel nem kéne, hogy gondom legyen. Rendesen ajánlott felett van. Viszont ha highra pakolok mindent akkor is droppol az FPS spontán 10-20ra.
Ha közepesen játszok akkor is , ha lowon akkor is. Játszhatatlan.
Meg nem venném ha tudtam volna, hogy ugyan olyan produkciója lesz mint bétán. Bétánál ugyan ezt produkálta.
Van esélyem megreklamálni és visszakérnem az árát ennek a trágyarakásak?
Egyéb infók:
- Windows friss
- Nem fut háttérben semmi
- Hőfok gond nincs, max terhelés esetén a legmelegebb pont 64.
- Más játék nem csinálja, előző CoD sem.
- Radeon ajánlott driver van fent 20.9.1
- Opcionális "félig" késszel nem próbáltam.
Előre is köszönöm -
Ok, a fegyora már nem csinálja. De most meg a terep tárgyakat mossa el ha fedezékbe megyek.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nutella1 #2239 üzenetére
"és de, az MW-ből többen is távoztak, rosszul tudod, épp azért bukott meg a széria."
Elmondanád hogy mégis mi a fenééről beszélsz?? Most mondtam, hogy a MW=Modern Warfare, egy játék neve, onnan MAXIMUM a virtuális karakterek távozhatnak. Az IW=Infinity Ward, mint fejlesztőstúdió, igen, onnan felálltak páran, meg is lett oldva a dolog, sikeresen megjelent az érintett játék (MW3). Semmilyen széria nem bukott meg, akkor is rekordeladások és dollárhegyek folytak be a stúdióhoz, mint ahogy kvázi minden rész megjelenésekor.
-
nutella1
őstag
válasz
KaitouP #2232 üzenetére
Senki nem mondta, hogy nem így működik maga a stílusmodell. Működik, igen, elég szépen, mint ahogy magad is láthatod. Viszont megjelenhet még akármennyi fércmunka, ugyanúgy csúcsokat fog döntögetni, tetszik-nem tetszik, ez van. .. és de, az MW-ből többen is távoztak, rosszul tudod, épp azért bukott meg a széria. Megbízhattak volna valami épkézláb stúdiót is, mint a Treyarch-ot, lehet éppen ők voltak kéznél, vagy csak kedvezőbb szerződési feltételek álltak rendelkezésre, ki tudja, nem voltál ott. Pont az a probléma, hogy az idei részt tekintve a Treyarch hátradőlt, meglovagolta az MW által gerjesztett hullámokat, elég sűrű kávé szünettel, lábakat asztalra téve, és ez lett a végeredménye.
-
Üdv Urak.
Hogy a bántba tudom kikapcsolni az elmosódást célzáskor ? Iszonyat idegesítö. Eddig mindig sikarült, de itt nem találom.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Casanova* #2217 üzenetére
+ többiek, akik becsatlakoztak a témába:
MOST (!) engedjük el az aim assist, a konzolos csal, meg noob meg kutyafüle témákat. Egyrészt olyan tévhitek és állítások röpködnek hogy az már fáj, másrészt az előző játék topikjában már százszor a szátokba lett rágva, hogy az aim assist hogy működik, és hogy hogyan hat a cross-playben űzött játékra. Szóval elég.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nutella1 #2216 üzenetére
Én emlegettem PS4-en hiányosságokat:
- Ezek technikai jellegű hiányosságok, nem magát a játék mivoltát, annak koncepcióját, elemeit minősítő, a kettő két külön dolog, ne keverjük őket
- A hiányosságok kimondatlan, de nyilvánvaló okát is elárultam - next-gen konzolokra való terelésAz hogy nincs konkurens játék, nem a Call of Duty széria hibája. Közben jön 1-1 próbálkozás (például a Titanfall széria) ami szép meg jó, csak nem ér fel ahhoz a szinthez amit a műfajban a CoD széria képvisel, ami nekünk CoD játékosoknak éppen ugyan olyan szar mint akik nem érdekeltek a szériában, mivel nincs verseny a játékosokért.
Lehet minősíteni a 2400 CP-s skinek "lekönyvelését", csak éppen annyira mennek vele "nem sokra" hogy dollármilliókat csak mikrotranzakciókból keresnek, szóval ja, biztos nem mennek vele sokra...
Pedig a telefonos hasonlat teljesen ugyan ez a jelenség, három lépésből áll, mutatom:
1. Jön az új
2. User megveszi mert az az új, és neki mindenképpen az új kell
3. Gyártó örül és dől a lé.
Na, ugyan az megy a CoD széria esetében is. És működik ez az üzleti modell."A Treyarch részemről nem "megmentette" a szériát, hanem tudomásom szerint az MW-ből távozó fejlesztők miatt kényszerültek bevonni egy másik csapatot is a fejlesztésbe, amott megint mások maradtak, akik valóban nem tettek le semmit az asztalra. Summa-summarum-ez a rész (is) bőven többet érdemelt volna egy félkész munkánál."
Ezt már idéznem kellett, annyira pontatlan állítások vannak benne... Egyrészt az MW-ből senki nem távozott, mert az a Modern Warfare, akikre meg te gondolsz, az az Infinity Ward (IW). Ja, onnan távozott az MW3 idején Vince Zampella meg pár fontosabb kulcs arc, de messze nem annyian hogy az komoly problémát okozott volna, kéznél volt a Sledgehammer Games, besegített. Az SHG akkor már rég az Activision-nek dolgozott az első önálló Call of Duty játékukon, az Advanced Warfare-en (2014) aminek a nevét csak 2011-ben módosították erre, állítólag Call of Duty: Fog of War volt az eredeti játékuk (terve...), és a vietnámi háborúban játszódott volna. Az AW-t illetően a Raven Software, mint elég régen az Activision felügyelete alatt szorgoskodó, jobb/rosszabb napokat is látott stúdió működött még közre, a Treyarch meg hátradőlve, lábakat az asztalra feltéve, sűrű kávészünetekkel dolgozhatott a saját alszériáján, és abban az időben ők végezték a legösszeszedettebb munkákat.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
#98320896 #2227 üzenetére
Igen itt már a Beta alatt is láttam érdekes lekövetéseket.
MW pár hete katasztrófa de voltak érdekességek Warzoneban is.Nyomtalanul mentünk be a házba Warzoneban már 10 perce campeltünk (Mert 2 kört láttunk előre, éljenek a recon küldik) egyszer csak gyerek kamionnal... jön kiugrik be az ablakon tudta melyik szobában melyik ajtót tartom én és haverom nem igazán érdekelte, hogy cold blooded + ghost-ok voltunk.
Én Gulagot buktam haverom éled, ugyan ez a srác ismételte az esetet, helivel a tetőre be a házba és tudta hova kell prefireölni.
MW-ben meg olyan soft aimokat nyomnak páran...
-
szgabor12
tag
Remélem a point blank killre jön valami patch a későbbiekben, mert konkrétan bele kell állni az ember fejébe, hogy megadja. Ha fél métert elmozdul, azt már nem adja meg... Az MP5-öt végigszenvedem, ha már belekezdtem, még 28 kell a goldhoz, de a többi SMG-nek nem biztos, hogy nekiállok, ha így marad.
-
ribizly
veterán
válasz
nagylaci6417 #2224 üzenetére
Jelen. Pontosan. A gyerekeim nem tudom mikor (, de feltehetően jó sokára) fognak egerezni. Ám egy konzol lassan már elő fog kerülni (pl. A switch egy kus sakkozásra már elő is került).
-
szgabor12
tag
-
szgabor12
tag
válasz
nagylaci6417 #2224 üzenetére
Ez nem csak a most 5-6-7 évesekre igaz, az e-sportolók többsége kontrollerrel játszik már most is.
nutella1
Szerintem ebbe felesleges is belemenni, egyrészt PC-hez is ugyanúgy használható a legtöbb ilyen eszköz (és sokan használják is), másrészt PC-hez még egyéb ,,segédeszköz" is létezik, amit ugyanúgy sokan használnak... -
nagylaci6417
aktív tag
-
omfgk
veterán
válasz
Bármennyire is erős az Aim Assist, de tényleg bármennyire, még azzal se lesznek lépéselőnyben a konzol játékosok crossplay-en.
Az egér egy fps-ben brutál előnyt jelent. Egyszerűen képtelenség ezt a különbséget kompenzálni.
Cold War-ban esetleg azért feltűnőbb a dolog mert jóval több a közelharc.
Például egy MW Ground War módban esélytelenek már a konzol playerek. Ott már tényleg nagyon jól kell bánni azzal a joystick-al ,hogy ne legyenek szanaszét lőve crossplay-en.Moddolt kontrollerek... Na az más tészta. Megint el fognak terjedni.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
#98320896 #2219 üzenetére
Tehát a konzolosok noobok. Egyre jobb kijelentések repülnek el.
Ezek nélkül a noobok nélkül egy év múlva még akár szüreti pörit is lenne majd időd főzni a matchmaking alatt.
És még így is meglepően sokan kikapcsolják a CP-t mert a gyík ki lesz a csalókkal.... de ja noobok.
-
ribizly
veterán
válasz
Ez teljesen felfoghatatlan számomra. A PC-s player-ek (ami magam is vagyok) folyamatosan szívtak az évek során, hogy kihaltak a játékok, az új rész megjelenésével. Most abba bele sem szeretnék menni, hogy hányan szóltak be a konzolon játszóknak, hogy "kontrollerrel nem is lehet rendesen játszani".
Erre reagáltak és lett crossplay.
Most meg "sírnak a PC-sek"?!?
Számomra ez is egyfajta kihívást jelent. Semmi gond nincs ezzel. Inkább örülni kéne, hogy lesz player később is a játékban. -
Casanova*
veterán
Észrevettétek,hogy a a konzolosoknak nagyon erős az ,,aim assist,,? Főleg a konzolosok darálnak le,nem a pc-sek.
[Aim Assist is Broken in Cold War? (What Changed?)
hogy működik cold war-ban az aim assist....
[Black Ops Cold War - HUGE AIM ASSIST ISSUE THAT NEEDS TO BE FIXED!] Itt a srác mondja,hogy nagyon erős a célzósegítő. Egérrel nagyon jó az aimja ,mégis kontrollerrel jobb kd arányt játszik.
[Black Ops Cold War - How Get Mouse & Keyboard Only Lobbies]
Hogyan szerezhetünk csak egeret és billentyűzetet a lobbiban?
Beállításokban: interface - Input device icons ,,shown,, ra és Account & Network - Crossplay - ,,disabled,,-re kell állítani. A srác mondja only pc-sekkel élvezhetőbb a játék. -
nutella1
őstag
válasz
KaitouP #2181 üzenetére
Konzolon biztos megmarad a játékostábor, de emlékeim szerint PS4-en nem is tudom ki emlegetett hiányosságokat? A COD széria vége pedig nincs itt, ahogy ez ezután sem lesz így, mivel nincs konkurens játék, ami ehhez a szinthez egyáltalán felnőjön, ami a minimum elképzeléseket, igényszintet elérje, megütné. Marketingelni- marketingelhetik ezt a játékot, nem mennek vele többre, mint pl. a haszontalan 2400 cp-ért kidobott skinekért kiadott utalások lekönyvelése, természetesen lényegi tartalom nélkül, mert nem hiszem, hogy a Nuketown mellé bármi értékelhetőt villantanának. Részemről a telefonos hasonlat sem állja meg a helyét, mert ha a jelenlegi csúcsmodell ha minimálisan is többet tud az előzőnél, az emberek ennek ellenére megveszik, így működik a piac, az értékesítés, de az még nem feltétlenül "jobb", kirívóbb. Ami jelen esetben jelenvaló, inkább visszalépés ugyanúgy a szériát tekintve.
A Treyarch részemről nem "megmentette" a szériát, hanem tudomásom szerint az MW-ből távozó fejlesztők miatt kényszerültek bevonni egy másik csapatot is a fejlesztésbe, amott megint mások maradtak, akik valóban nem tettek le semmit az asztalra. Summa-summarum-ez a rész (is) bőven többet érdemelt volna egy félkész munkánál. -
ribizly
veterán
válasz
Micsurin #2214 üzenetére
Az egy igen erős kivétel. Hihetetlen mennyiségű energiát fektettek bele, hogy úgy tudjon kinézni, valóságosnak érződjön és mégis megmaradjon a klasszikus CoD feeling.
Én eddig minden részt élveztem, megtaláltam benne azt, amitől élvezni tudom. Ez a mostani sem kivétel.
Most a megújulás nem sikerült. -
-
Trebron09
őstag
Hogy lehet HC-t tolni? Meg valaki írta hogy mapokat is ki lehet választani, csak én vagyok vak hogy ezeket nem találom?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Rony949 #2210 üzenetére
Nem igazán, az első Titanfall mellett jött Call of Duty fronton az Advanced Warfare, és abban már volt jetpack (exoskeleton). Oké, wallrunning abban még nem volt, de a BO3 movement system-e az AW-ben látottakon alapul. (Aztán egyébként a két széria fejlesztésiről nyilvánvalóan ilyen-olyan módon, de megtudnak egymástól a fejlesztőcsapatok.)
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz
ribizly #2206 üzenetére
Jaja, annak ráadásul - bár ez már szubjektív véleményem - mérföldekkel jobb sztorija, karakterei, zenéi és világa van, nagyon örülnék egy teljes értékű remasternek belőle.
Valóban, ha végignézünk a franchise-on, a leginkább eredeti ötletek a Black Ops szériában jelentek főképp meg, ebben a T-s srácok jobbak. A jetpack + wallrunning történet az egyik legjobb dolog ami a szérával történt, kár, hogy a sok károgó miatt (egy darabig) nem látjuk viszont ezt a mozgásmechanikát.
-
Linem
senior tag
válasz
sz.atesz89 #2192 üzenetére
Jó, akkor nem játszottam az MW-vel. Bocsánat, biztos rosszul emlékeztem akkor a dolgokra, és nem én játszottam vele, hanem a haveromnál láttam pár meccset, abból gondoltam, hogy nem ad elég pontot.
-
ribizly
veterán
válasz
KaitouP #2204 üzenetére
Komolyan?!?!
Na akkor még lehet egyszer előveszem.
Egyébként nem tudom miért kell ezt a szériát szidni.
Nem tökéletes, ez igaz. De mindig ez tartalmazta a leginkább bátor újításokat. Minden részben megújul, kicsit más arcát mutatja. Sose hittem volna, de BO3-ba jó sok órát pumpáltam, mert nagyon bejött az ugri-bugri. -
ribizly
veterán
-
ribizly
veterán
válasz
Rony949 #2200 üzenetére
Hagyd ki azokat a kommenteket.
Nem tökéletes a játék ez biztos:
- Először van több befejezése a single-nek. Ennek is lehet örülni.
- Szinte alig van recoil. Ez is lehet egy pozitívum.
- Szarok a map-ok (legalábbis a legtöbb). Ez sajnos tény.
- Sok esetben (főleg konzolon) szarul fut.
- Nem olyan szép, mint az MW. Vitathatatlan.
- A zombi módja közel tökéletes.
- Jobban kivehetőek merről érkeznek a hangok, mint eddig kb bármikor.
- A dirty bomb egy gyenge BF copy.
- Az XMP meg a Hauer shotgun HC-ben brutális.
- Kaotikus sokszor a multi (ez adódik a kis map és scorestreak rendszerből).Számomra egyértelmű, hogy nem az MW helyett készült ez a rész. Azt az űrt tölti ki, amire lehet sokan meg vártak. Nekem sem egyértelmű, hogy meddig fogom tolni, mert az egy db nuketown meg az a néhány, amit jobban elviselek (armada, checkmate, garrison) been lesz elég...
-
oriic
HÁZIGAZDA
HÁt a Famas használhatatlan lett így nerf után.
Go back AK.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
nagylaci6417 #2197 üzenetére
Nem azt mondom, hogy lehetetlen, de van mikor annyira nem találom el a fonalat, merre megy az ellenfél, hogy körbe-körbe szaladok úgy, hogy pont nem találkozom senkivel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmgyűjtés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest