- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
-
PROHARDVER!
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
Atish19 #5620 üzenetére
Őszintén? Semmi nem fog segíteni, egyszer csak abbahagyja majd. Ezek a kedves üzenetek már a 2019-es MW óta szerves részei a Call of Duty-nak.
Sajnos a netes, youtube-os megoldások jó része semmit se ér, szinte kizárólag a látogatottságra, nézettségre mennek a segítő videók.
-
shotika
őstag
Ma este ilyenekkel volt tele a játék
:
-
shotika
őstag
A Carv2 tactical rifle az WZ only? Csak mert én CW-ben sehol se találom.
-
shotika
őstag
válasz
jozefgucci1 #4772 üzenetére
Ezek a hibák akkor is jelen voltak, azt hittem, idővel javítják, de tévedtem.
-
shotika
őstag
válasz
KaitouP #4751 üzenetére
Az a helyzet, hogy várom, leginkább azért, mert ezen a Black Opson nagyon érződik a feszített tempójú meló, sajnos nem sikerült számomra megfelelőre. Többször is próbálkoztam vele megjelenés óta, de nem tudom őszintén szeretni. Örülök neki, hogy nem költöttem semmire se benne pénzt. (persze ettől másoknak bejöhet)
Amit mindenképp várok az új résztől az az élsimítások jobb használata, vagy valamit találjanak ki, mert a játék nem elég éles.Az biztos, hogy nem lesz első napos vétel. Az elmúlt 2 epizód,a technikai hibáktól hemzsegő, és állandóan kifagyó MW2019, és a félkész Black Ops CW miatt sajnos nem tudok már bizalmat szavazni a sorozatnak.
-
shotika
őstag
Ez a csöves játék direkt szopat. Tegnap faszán ment este, ma meg direkt minden tetves meccsen auto shotis és lc10-es noob klánok ellen rak be, akárhova megyek. Gyűlölök klánok ellen játszani pubon, mert ha meg én kenem el a szájukat, olyan rage quit-et vágnak mindig, hogy ihaj.
-
shotika
őstag
-
shotika
őstag
Feltűnt már valakinek, hogy a játék hova menti a shadereket? Én legalábbis most fedeztem fel, hogy csinált egy Activison Black Ops mappát az alapból rejtett Programdata mappába, és 7gb-ot pakolt bele.
-
shotika
őstag
válasz
Csokifalo #3793 üzenetére
Még tizenévvel ezelőtt, CoD4-es időkben, mikor adminként felügyeltem több szervert is, párszor "leültem" beszélgetni egy-egy olyan csalóval, akit én kaptam el, és általában a legtöbbjük érve abban volt azonos, hogy állításuk szerint sokan csalnak.
De a valódi okra, hogy miért is teszik, hiszen kereshetnének más játékokat is, arra nem találtam választ.Ha valaki egy pénzdíjas versenyen csal, azt meg tudom érteni - abban az értelmezésben, hogy ott van tétje. Természetesen elítélem, de van mögötte egy olyan motiváció, aminek legalább van alapja. Viszont a klasszik multizásban semmi értelme nincs. Aki jó játékos, annak nem nyered el a gratulációját, mert tudja hogy csalsz, míg a kevésbé gyakorlott játékos meg inkább lelép.
Ráadásul ott van van, amit te is írsz, hogy ez színtiszta önbecsapás. A csalással nyert meccset egyszerűen nem tudom felfogni, milyen értelemben doppingol, hogy fejlődj, hogy ismét játsszál, hiszen ez lenne az egész lényege.
Talán az lehet a csalás állandó jelenléte mellett egy igazolható tény, hogy az átlag csalók folyamatosan újratermelődnek. Nagy a fluktuáció közöttük, és kevés olyan játékos van, aki huzamosabb ideig megmarad egy-egy címnél, hiszen mennek át az újra és közben jönnek az új generációk is, akiknek bizonyos százaléka mindig ki fogja ezeket próbálni, hiszen könnyen hozzáférhetők, olcsóak. Az ember meg kíváncsi.A közel 17 éves CoD-os pályafutásom alatt (te jó ég, 17 év!!) szerintem sokat javult a helyzet, én legalábbis nem érzékelek annyi csalót, mint mondjuk 10 évvel ezelőtt. Az MW2-es időkben tényleg voltak olyan időszakok, amikor minden meccsen volt egy aimbotos, és hát azért ettől már messze vagyunk, szerencsére.
-
shotika
őstag
válasz
Lifer092 #3719 üzenetére
Én már most elengedtem ezt a részt, legalábbis olyan tekintetben, hogy se blueprintet, se szezont nem veszek már meg. Ennek egyik oka a technikai gondok, a másik, hogy az sbmm valóban túl agresszív, a harmadik ok pedig az, hogy 3-4 hónap múlva, már nyomják az új rész promóját, aztán azt is beerőszakolják majd a meglévő játékokba, mint tették az MW-vel.
A fejlesztőknek nincs idejük befejezni a játékokat, a játékosoknak pedig nincs idejük kiismerni az adott epizódot - persze megértem az Activison oldalát és nyomni kell, mert van rá kereslet, de játékosként én ezt nem támogatnám tovább.
-
shotika
őstag
válasz
KaitouP #3640 üzenetére
Remek kis cikk lett, tetszik, hogy kitértél arra is, hogy mik mozognak a háttérben. Annyival egészíteném ki, amit csak érintget az írás, és nemrég néztem youtube-on egy beszélgetést a CP2077 kapcsán, az az, hogy mikor egy adott rész sikeresebb lesz a közönség visszajelzései alapján, azok az újdonságok vagy változtatások, amik megjelennek egy adott epizód fejlesztése során, azt a fejlesztők/készítők se tudják megmondani, hogy az mennyire fog beválni. Ez érintheti akár azt is, hogy mikor játszódik az adott rész. A 2008as World at War a 2. világháború alatt játszódott, ami akkoriban kisebb visszalépésnek hatott a 2007-es Modern Warfare korszakához képest, de nyilatkozták is utólag, hogy nem hitték volna, hogy ekkora kereslet lesz a modernebb hadviselésre.
Ugyanígy igaz ez a játékmenetbe épített megoldásokra is. Ezeket időbe telik kitalálni, beleépíteni, és még akkor se biztos hogy mondjuk beleillik-e az adott koncepcióba.
Az én megközelítésben, a Call of Duty sorozat minden ágának van egyfajta indentitása, ezek azok a jegyek, amik egymástól jól megkülönböztetővé teszik ezeket az ágakat.
A Modern Warfare vonal a legjobb akciófilmeket idézte, profi tálalásban és új szintre emelte a videojátékok akciójátékok műfaját. És baromi jól csinálták.
A Black Ops egészen máshogy közelített, kissé szatirikus és egyszerre naturálisabb módon lett felépítve.
Mindkét ágat eltalálták, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy ez a kettő ért meg egynél több részt - most a 2003-2006 érát hagyjuk. A többi epizódnál is vannak csak rájuk jellemzőbb vonások, de az összhatás nem elég markáns.
A részemről az idei Black Ops jó játék lett. Nagyon más, mint az előző Call of Duty. Viszont az előző Black Opsokat csak meglovagolja, ahhoz nem elég markáns élmény, hogy hasonlóan megújítsa saját ágát, mint a 2019-es Modern Warfare. És ez, hosszabb távon szerintem nem túl jó jel a folytatásra.
Mindezek tükrében a Cold War egy jó 7/10 pontos cucc, de egy Black Ops 2 pedig 10/10. -
shotika
őstag
válasz
ribizly #3364 üzenetére
FB CW csoportban jellemző ilyen arányokról beszélni. 10ből 7 ember csal meg ilyenek... Egyik haverom szokott ott összekukázni embereket, néha megyek velük egyet-egyet, és csak a sírás megy.
- áhh ez csal!!
Nézem a visszajátszást, mondom ez biztos, hogy nem, csak jól nyomja. Az ilyet sokszor meg lehet állítani arról, hogy valaki hogyan mozog a karakterrel, hogyan vált fegyvert, hogyan reagál egy szituban. -
shotika
őstag
válasz
nutella1 #3264 üzenetére
Nekem ma valami brutálisan adja, pedig jó ideje szinte semmit se gameltem vele!! Múltkor hegesztettem kicsit a beállításokat, DLSS-t kilőttem ugye a f..ba, AA mediumra, és amennyire lehet fluiddá tettem a gamet, és 14x nyertem egymás után HC Dominationbe!! Persze voltak benne meccsek, ahol kevésbé ment jól, de még ott is pozitív stat. És csak megerősíteni tudom, hogy vmit hegesztettek a háttérben a srácok, mert a hitreg megjavult, és a ping is végig jó volt.
Két dolog volt csak, ami nem ment: mp5-tel visszaestem, egyszerűen még mindig nem tudok vele jól lőni, illetve a sötét Nuketown pályán még mindig bedarálnak.Viszont volt olyan meccs, ahol 3x lőttem egymás után 10 feletti streaket.
Illetve egy-két kép arról, hogy jelenleg mennyire éles jelenleg a játék (persze nem tudom mennyire adja vissza):
-
shotika
őstag
válasz
Corpuscle #3150 üzenetére
Így a pályaválasztásnak sincs sok értelme, hisz minden meccs után újrakalibrál a játék. Hetek óta nem láttam mapválasztási lehetőséget.
De egyébként sincs túl sok kedvem a játékhoz. Nézegettem a szezont is, de annyira meg nem köt le, hogy ott gubbasszak minden este a játék előtt a teljesen jelentéktelen skinekért.
Ami jó lenne, az meg drága külön.Éjszakai Nuketown meg szánalmas. Eddig is macerásan lehetett meglátni a gubbasztó enemyt, hát még annyira se lehet kiszúrni...
-
shotika
őstag
Ja igen, update "újdonság":
Végre mutatja a játék, hogy hol lett új fegyver kiegészítő kilockolva (zöld pöttyel)
(mondjuk ez nem értem miért 1 hónappal később lett berakva... kb azonnal szemetszúrt, hogy van fegyonként 150 féle kiegészítő, azt mazsolázd ki, melyik az új - ok az előző meccs riportban kimutatja, de így átláthatóbb. -
shotika
őstag
válasz
sanyi0627 #2864 üzenetére
Ó én a hsz-eim tartalma ellenére viszonylag nyugodt vagyok. A problémám ezzel az un SBMM-el az, hogy demotivál - nem érzem a fejlődés menetét. Főleg, ha feljebb akarnám húzni a K/D-t, ezzel elég nehéz. 0.97 jelenleg, amit én azért érzek kevésnek, mert 10 éve egy fél órás meccsen átlag 400/30-as statokat hoztam CoD4-ben. (jó, más idők voltak, de azért nagy a kontraszt)
De majd meglátjuk, egyelőre 35 órám van csak a játékban összesen, ez irtózatosan kevés- könnyen lehet, hogy türelmetlen vagyok magammal szemben
Hozzáteszem, MW2019-ben se sokkal jobb a K/D-m...De valami haladás azért van, mert pár napja néztem, és a rangsorban vhol 600ezer környékén lehettem, most ezt durván 300ezer. (azért ez elég nagy ugrás pozitív irányban)
Az SPM pedig jelenleg 467.05, és 14 kill a legtöbb, ami ment halál nélkül. -
shotika
őstag
-
shotika
őstag
HC-n nagyon kijön, hogy mennyire nehéz kiszúrni az ellenfeleket. Egyrészt, meccsenként, legalább 5x lőnek le a társak (persze egy Nuketown HC TDM, dehát egyszerűen nem dob be DOM-ra). A kép tökéletesen szemléti azt, hogy ahova nézek, ott a büdös életbe nem szúrok ki senkit. És itt, szigorúan teszt jelleggel, 4x lőttek ki egymás után, és még csak nem is ugyanaz az ellenfél. Persze belemehetünk abba, hogy hát épp a legszarabb scope van a fegyon, a lényeg sztem átjön.
Szvsz a játék egyrészt még mindig nem elég éles - ez már a tavalyi epizódban is probléma volt. Másrészt egy reflex alapú játékhoz képest tele van olyan pontokkal a legtöbb pálya, ahol annyira beleolvad a játékos, hogy nem lehet észrevenni. Ehhez túlságosan is pörög a meccs, és az effajta rossz balance a játékstílust illetően, a részemről, az adott rész teljes ignorálását is jelentheti.
Ez(ezek) olyan jellegű hiba, ami talán ha más címben jön elő, már azonnal passzolnám is azt, itt azért, tekintve a sorozat múltjára, még döntés előtt áll - meglátom, hogy változik a játék. És hát főként a Nuketown HC DM hozta ezt ki belőlem, normális játékmódban, bár zavaróak, ennyire nem jön ki. -
shotika
őstag
válasz
nutella1 #2722 üzenetére
Nálam fej-fej mellett halad az IW és a Treyarch is. BO2-őt mind single- mind multi imádtam, a legtökéletesebb "nem szerverbérlős" rész számomra. BO3 single pocsék lett, a multit ugyan élveztem, de a variálgatások ellenére is csak egy újramoddolt BO2 volt - és hát a 4 is. Az IW legnagyobb durranása a 2007-es MW volt, ezt azóta se tudták megugrani - legalábbis multiban, mert kampányban nálam az MW2-BO2 az etalon. Ezeken kívül nekem multiban még a WW2 adta, az Sledgehammer Games.
A tartalom nekem nem problémás, a 2019-es MW is ugyanilyen "üres" volt az elején, azt szépen felhizlalták, itt is ez lesz majd.
Technikailag viszont mind2 új rész egyest kap, még annak ellenére is, hogy nálam a CW nem fagy ki, de azt látom, hogy sokan ugyanazokkal a problémákkal küzdenek benne, ami végigkísérte az MW2019-es pályafutásom. -
shotika
őstag
válasz
nanorambo #2712 üzenetére
Én a 2012-es BO2 óta nem érzem egyik részt sem érzem át úgy igazán. Egyik se volt igazán átütő. Ahhoz túl hamar kihaltak, hogy komolyabban játszhassak velük. Kell 100 óra minimum, hogy rápörögjek, és olyan 4-500 óra ahol már azon gondolkozom, hogy hova dobjam a gránátot, hogy 2 helyett 3 haljanak, és közben lövök is. Ehhez ma már kevés a türelmem, és az idő is rá.
-
shotika
őstag
Furcsa ez a játék. Nuketown HC, egyik körben első hely, lövök egy 40/10-es statot, kövi meccs, utolsó hely, 8/24. És kb végig ilyen. Amiken rosszabbul megy, ott meg laggol a játék. Ilyen negyed-fél mp-es laggok vannak...
-
shotika
őstag
válasz
nutella1 #2461 üzenetére
Hogyne: "Ismét bebizonyosodott, hogy csak az Infinity Ward tud igazán jó Call of Dutykat készíteni." MW3? Ghosts? Inf Warfare?
Remek cikk valóban
Az a baj, hogy lerí, hogy a cikkíró nem szereti a Black Ops-okat. Még azt se vette figyelembe, hogy a két sorozat mennyire tér el egymástól stílusában, pedig ez sem elhanyagolható szempont.
Illetve én már sok éve alkalmazom az aktuális Codhoz azt a mérőszalagot, hogy nem az egyel előtti részhez, hanem az adott epizódot fejlesztő csapat eddigi játékaihoz hasonlítom a játékot. Mindkét (-három-négy) csapatnak van egy koncepciója, ami alapján elkészítenek egy részt. A Black Ops stílusa is egy ilyen koncepció része. Ahogy a Modern Warfare se a sorozat origója, amihez mérni kell az összes többit. Persze lehet, csak nincs értelme, mert láthatjuk, hova vezet ez. És hát szerintem elég nagy baj, ha azt kérjük számon egy Black Ops-tól, amit a Modern Warfare nyújt, mert ha olyat adna, elveszne a stílusa. És ugyanígy fordítva is, MW-től nem érdemes BO-t várni.Szerintem a sorozat történelmében talán most először vált külön ennyire élesen más stílusú játékká a Call of Duty és ezért is erősödtek fel ennyire a véleményellentétek.
-
shotika
őstag
válasz
steele80 #2412 üzenetére
Ez a Nuketown, már az elején jól el lett találva, minek variáljanak vele.
Sokkal jobb lett, mint a gyalázatos 3. és 4. rész féle verzióAmúgy ez full ugyanaz, mint az első részben:
#2394: Nagyjából balanszoltnak tűnik most a legtöbb fegyo, bár az mp5 szerintem még mindig túl erős. Illetve az LMG-k még mindig lassúak sajna.
-
shotika
őstag
Borzalmas laggok vannak. Már tegnap-tegnap előtt is észrevettem, de sajnos nem javult.
Eldobom a gránátot és van egy fél mp-es késés. Lövésnél is sajnos jól érezni. -
-
shotika
őstag
válasz
KaitouP #2181 üzenetére
"Egyébként a Treyarch mentette meg a szériát olykor sokkal érdekesebb Call of Duty játékokkal," Pontosan.
"befuccsolt" a Ghosts, az Infinity Warfare, az Advanced Warfare, a WW2 pedig jópofa volt, de végül az is kipusztult.
Most meg az Inf Ward csinált ennyi idő után egy faszább részt, azt most ők az istenek. Pedig már az MW3-nál is bőven rezgett a léc. Olyan jól sikerült a multija, hogy azzal játszottam a Cod-ok történetében a legkevesebbet -
shotika
őstag
Jött valami 4 gigás update, de még nem találtam infot, mit variáltak.
Más: Most, hogy "nutella1" már ötödjére hasonlította egy mobiljátékhoz az új részt, és az is kiderült, hogy hasonló kapcsolatbontási és error kódos üzenetek vannak, mint az előző CoDban --> elhiszem/ elhisszük, hogy nem jön be, de akkor most már tényleg ott van az MW topic, ahova át lehetne fáradni.
Nekem is jobban tetszik az új rész. A héten visszamentem MW-zni, és ugyan most kivételesen nem fagyott szét, de már annyira megtetszett az új rész gunplay-e, hogy képtelen lennék visszaszokni. Nyílván ráfér bőven a balance, az MW se kezdett erősebben az elején.Hozzátenném, én nem szeretném csorbítani az MW eredményeit. Imádtam. De ez jobban bejön.
-
shotika
őstag
válasz
Tomko78 #2066 üzenetére
Nekem sikerült valamennyire élesebbre állítanom, de még mindig nem az igazi. Már az MW-ben is hisztiztem azért, mert nem elég éles a játék. Egy Warzone még oké, ott hatalmas a terep, de a sima multiban ez szánalmas. CW még keményebb is, mert alig-alig látszik ki vki ha nagyon elbújik.
Mondjuk emiatt külön örülök, hogy nem került bele a lean és a mount a játékba, még több kemper lenne... -
shotika
őstag
válasz
Acheron #1922 üzenetére
Nekem ilyen téren kevésbé maradt meg a WaW főhőse, meg úgy az egész játék sztorija, sőt úgy ánblok az egész játék szinte teljesen kiesett, egy-két missziót leszámítva. Rég vót már.
Na, végeztem a kampánnyal. Szerintem az eddigi Call of Duty-k közül ez lett a legrövidebb. 4 és fél óra alatt bedaráltam a cuccot (valószínűleg a rövid fejlesztési időnek esett áldozatul), viszont baromi szórakoztató volt. Tetszettek az átkötések a Black Ops szériák között, illetve volt pár ismerős helyszín is, ahol azért dobogott a szívem. Szóval simán felér az első 2 részhez.
Ez a hero walking kva jó! :
Más. M16 a kampányban full-automata. Kár hogy a multiban burst-os lett. Nem értem miért kellett.
-
shotika
őstag
válasz
Acheron #1920 üzenetére
MW2-ben én is nagyot néztem anno! Az egy nagyon rohadék küldetést volt, megfeszített tempóban, időre kellett valami fájlokat megszerezni, aztán mindenhonnan özönlöttek az ellenfelek, és amikor elértük a helikoptert.. huh. Na ott nagyot néztem én is.
Petrenkora én nem emlékeztem. Most amikor újrajátszottam, Reznov meséje alapján tűnt érdekesnek, hogy, mint hős beszél róla, na mondom utána nézek. És tényleg!
-
shotika
őstag
válasz
KaitouP #1913 üzenetére
Az durva
Még nem vittem végig, de nem bírtam megállni, hogy ne kattintsak rá!
Amúgy nemrég újrajátszottam a BO1-et, amiben Viktor Reznov-val kell a 40-es években végrehajtani egy küldetést. Reznov ugye szerepelt az CoD World at Warban, viszont szerepel benne még valaki, aki eddig fel se tűnt nekem.
A képen középen, ő Dimitri Petrenko. Reznov úgy beszél róla, mint egyik legjobb barátja, és a szovjet nemzet legnagyobb hőse. Ő volt a World at War főhőse, és hát itt elég csúnya véget ér az élete.
-
shotika
őstag
Huh, egész éjjel verettem, de megérte. Linkelek egy képet, jól látszik rajta, hogy az utolsó 10 meccs kb felénél kezdtem ráérezni (de az is látszik, hogy az elején nagyjából végig hoztam egy ismerkedős, konstans szintet), aztán nagyon beindult a game.
Egyre jobban bejön a játék, főleg így hogy jönnek a sikerélmények is
Fegyokkal most annyira nem foglalkoztam, QBZ-re álltam most rá, illetve ismerkedtem a mapokkal is. Fagyás nem volt az éjszaka, viszont néha be-be laggolt a játék, ami idegesítő volt.
A pályák osztályzásra részemről (egyelőre):
ARMADA - 4/5 - A hajós map. Ma este be se dobta, de csípem.
CARTEL - 4.5/5 - A bétában is csíptem, de HC-én kell egy kis idő míg rááll a szemem. Egy kis terep igazítás még ráférne
CHECKMATE - 3.5/5 - Killhouse Remastered kb. Amennyire kicsi, annyira tele van kempfészkekkel... meglátjuk.
CROSSROADS - 5/5 -Tipik CoD map. Nagyon durvákat lehet rajta kaszálni. Jelenleg a NO1
GARRISON - 2/5 -Talán az egyik legfantáziátlanabb pálya... Még szoknom kell, de biztos nem lesz kedvenc.
MIAMI - 1/5 - Az este már nagyjából jól körbeírtam, miért is rühellem HC-én, s ez mostanra se változott.
MOSCOW - 4/5(?) - HC-én sokkal keményebb, mint Core-on a bétában. A magas osztályzat ellenére, azért ha lehet, inkább kerülöm még.
SATELLITE - 4.5/5 - Itt leginkább a spawn-nal volt bajom, illetve a B zászlónál a roncs az kicsit átláthatatlan néha, simán szitává tudnak lőni néha, mert nem látom körülötte rendesen az enemyt.Végül pár kép az esti beállításokról: nem folytam bele túlzottan, a lényeg a magas framerate megtartása volt (130-190 fps), jól nézzen ki, és amennyire csak lehet éles legyen a kép. A volumetric fog opciót azért lőttem lowra, mert idegesített a kissé szürke tónus, amit ráhány a képre.
-
shotika
őstag
Tesztelgettem még a HC-ét, és hát ráfér azért még némi balance. A legnagyobb bajom, hogy kezd átállni a játék a mikrokempre. Mivel a karakterünk viszonylag lassan mozog, ezért több olyan map is van, ahol ha befoglalják a B-t, a játék kb állóháborúvá változik. Érezni a játékosokon is, hogy kevésbé mozognak, mert egész egyszerűen nem kifizetődő.
Nagyon kéne némi plusz sebesség, mert sokszor mire elérnéd a pontot, simán leszed egy kemper. Aztán ha eléred valahogy a zászlót, és lelőnek, akkor visszarak hátulra és megint kezdődik az egész elölről...
Ez a már említett Checkmate mapon nagyon szembetűnő, de ott a pálya viszonylag kisebb mérete miatt még valamennyire kezelhető. Viszont a Miami az totál használhatatlan lett így. Sötét, nagy, és tele van olyan helyekkel, amikre borzasztó nehéz rálátni, míg onnan meg játszva ki lehet szedegetni az embereket. Már ha épp arra megy valaki.
És ez csak egy példa a sok közül, amin sokat segítene, ha picit nagyobb lenne az ADS és kicsit nagyobb a HP, mert képtelenség ennyire gyorsan reagálni. -
shotika
őstag
Jó, akkor nem csak én érzem ezt a fajta komótosságot
Érdekes, mert a legtöbb kritika azért érte a CW-t, hogy árkádosabb lett mint az MW, viszont én meg pont azt érzem, hogy ugyan szűkült pár lehetőség, de belassult vele picit a játék.
HC-én most az AK74-el tolom, kb olyan erős, mint a 47-es, viszont alapjáraton gyorsabb az ADS-se.
-
shotika
őstag
válasz
Ed3r_X_ #1823 üzenetére
Én próbáltam mindent, lehet hogy mostanában kimerült vagyok, de ennyire szarul CoD még sose ment. Van persze, hogy rá-rá érzek, de mocsok mód szopok HC-én.
Valószínűleg koncentrációs probléma - sajnos ahogy öregszem, egyre nehezebben megy -, főleg sötétebb mapokon egyszerűen nem látom rendesen az enemyt. Mozgást is szoknom kell még, mert teljesen elüt a 2019-es MW-től, mintha lassabb lenne minden, mint ott.Mondjuk a játék színezését már a 2019-es részben is sok-sok órába telt mire megszoktam, de ott egy-két mapot levéve nincsenek túl nagy terek. Itt meg több pályán is simán át lehet lőni, úgy, hogy fingod sincs honnan kapod.
Mindenesetre még jó sok óra kell, mire ráérzek erre az epizódra.
-
shotika
őstag
válasz
nutella1 #1672 üzenetére
Jól fut, FHD-ban, RT + DLSS 80-95 fps (ezt nem is nagyon babráltam, csak kikapcsoltam), offolva 130-144 fps (én framerate limittel játszom)
Majdnem minden beállítás maxon, ami kivétel az a letölthető High-Resolution Assets - azt nem szedtem le, illetve az RT beállításokat is hagytam mediumon (ezt gyárilag így állította be).
Hibával nem találkoztam. -
shotika
őstag
Nem azt
DDDD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- World of Tanks - MMO
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Magic: The Gathering Arena
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest