- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
- Jön a javítás a Zombies mód hibás XP elszámolásához
- Kiszivárgott az első Zombies concent csomag tartalma
- Tippek SMG-vel való longshot-ok elérésére
- A játék grafikáját illető gyenge láthatóság miatt egy játékossal "falnak álcázott" ellenfél végzett
- Megérkezett a tapasztalati pontok (Multiplayer & Zombies) kiosztását illető hibát javító patch
- Warzone: egy nagyon ritka hiba kihasználása megállíthatatlanná teszi a Juggernaut-okat -
Milan86
tag
Nincs valami magyar csapat, ahova beléphetnék?
-
nutella1
őstag
válasz
Milan86 #2589 üzenetére
5600 xt-vel felejtsd el. Gondold el ha 1080 ti-vel idegesítően akad, 80-100 fps környékén, fullon, 2k-n. AMD-nél nincs dlss sem, sem semmiféle driver support. Öcsém ugyanezen idegeskedik fentebb említett vga-val, 9900k, 5000 mhz-en. Nvidia támogatott a játék, szerintem ehhez minimum egy 2070-80-as kell, hogy normálisan, élvezhetően fusson, még 1080p-ben is, annyira optimalizálatlan.
-
Milan86
tag
-
nutella1
őstag
Egyvalamit nem értek, a Screen Space Reflection miért állítódik mindig vissza "low"-ra? PC-ről van szó, valaki nem tudja véletlenül?
-
nutella1
őstag
válasz
Milan86 #2581 üzenetére
Rtx kártyákon kívül gyanítom mindennel FPS droppol( de ahhoz is egy patch kellett, hogy javítsák).More over, hiába állítod be, fixálod driverből, és itt nem a vsync-re gondolok, úgy sem oldódik meg tökéletesen. Bosszantó, én is úgy gondolom. A gránatelhajítás valóban szánni való.
-
KaitouP
nagyúr
Kiszivárgott egy új, Dropkick névre hallgató játékmód: [link]
-
Milan86
tag
Ez a játék jelenleg 70%os.
A legnagyobb baja : Optimalizálatlan
Béta után eltolni 2 hónappal és kiadni rendben.
A hiányos dolgok majd idővel pótolva lesznek. Remélem az optimalizálásra is figyelnek, mert ez , hogy 300ezres gépen darabos mint a kutyaszar. Kávédarálóval meg stabilan nyomják, az vicc.
Ez a mozgás, gránát dobás (ballal?? !!! Ápropó nem lehet átállítani jobb kézre ????? ) , késsel vágás .... mint egy Resident Evil 1 , 1998 tán . Brutális kidolgozatlan az egész. -
Casanova*
veterán
Mi a különbség damage és effective damage között? huaer 77 shotit tesztelem. Néztem videókat és sokan a ranger barrel-t állítják be,nem a task force-t. ranger +30% effective damage, task force pedig +45% damage és -13% effective damage. Amúgy ez a shoti nagyon állat. Jókat lehet vele darálni,elég messzire is beadja két lövéssel.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Németh Péter #2574 üzenetére
-
Olyan büszke vagyok magamra, végigjátszottam a zombi módot!
Megvan a Seal the deal plecsni!
-
nutella1
őstag
Nézem a progression-t, de nem találom benne, valaki nem tudja, hogy lehet átváltani az 1-es prestige végén a következőre?
-
Casanova*
veterán
srácok! muzzle kiegészítőkben a ,,muzzle flash concealment,, ez mit takar, mire jó?
más: a ksp45 target force barrel-el iszonyat erős közel,nagyon jó smg. Közelről erősebb,mint mp5. Jó célzással elég 1-2 burst.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
xcvbxcvb #2563 üzenetére
A kolléga nem lépett át a személyeskedés kategóriájába, ha megtetszi (bárki) annak a hozzászólásnak a sorsáról személyesen kezeskedünk topikgazda társammal, efelől megnyugodhatsz. Furcsállta, hogy számodra ez a játékmenet funkció zavaró, ennek a furcsállásnak hangot adott. Ennyi.
-
Casanova*
veterán
srácok! muzzle kiegészítőkben a muzzle flash concealment, ez mire jó?
-
nutella1
őstag
válasz
Tomko78 #2551 üzenetére
2080ti-vel, 2k-ban a multi vajsímán fut, a nov. 8-i driverrel, 130-150 FPS (max beállítások mellett), 4k-n már DLSS-sel is döcögősebb. 90-100 fps körül már helyenként érezni, hogy mikrolaggol. Szerintem te érted mire gondolok. Jó lesz az előbb-utóbb AMD-vel is!
Viszont, öcsém gépén, 1080 ti-vel 2k-n már szétlaggolja magát, szinte élvezhetetlen a játék: 90-70 FPS között száguldozik, volt ahol megvolt a 100, nem számított. Mindkét esetben 9900K a proci, 5 GHZ-en. Ami ebben érdekes, hogy az MW, nála is vajsíma, csak a CW nem. Driverből szerintem megmókolták már azt a generációt is. -
Tomko78
őstag
-
KaitouP
nagyúr
További informatív összeállítások a maximális siker eléréséhez:
Fegyver loadout ötletek:
- Black Ops Cold War: LW3- Tundra weapon guide
- The best QBZ 83 Class in Black Ops Cold War
- The best Stoner 63 class in Black Ops Cold War
- This Magnum class destroys enemies in Black Ops Cold War
- The best RPD Class in Black Ops Cold War
- Top 5 best Krig 6 loadouts to use in Black Ops Cold War
- Best KSP 45 loadouts in Black Ops Cold War
- Best M82 loadout in Call Of Duty: Black Ops Cold War
- Best DMR 14 loadout in Black Ops Cold War
- Best Hauer 77 loadout in Black Ops Cold War
- Best M60 class in Black Ops Cold WarEgyén információt, guide-ok:
- All Black Ops Cold War multiplayer maps
- Black Ops Cold War dev confirms fix coming for Mastery camo bug
- How to get massive Weapon XP in Black Ops Cold War Zombies -
Linem
senior tag
válasz
Tomko78 #2545 üzenetére
Én is AMD-vel viszem a CW, MW párost. Nyugi, nincs azzal gond, sem a kártyával, sem a driverrel. Soha nem fagyott le egyik sem. Viszont nálam semmi nem fut a háttérben játék közben. Jobb alul látom, hogy van nálad pár cucc, amikkel simán összeakadhat a game. Nyilván másoknak is fut a háttérben sok program, de nekik nem fagy ki a játék. Szóval ezeket is megpróbálnám a helyedben egyesével ideiglenesen kiiktatni, hátha ez a gond. Például az utorrent, afterburner, defender és társai.
Esetleg még olyan is előfordulhat, hogy az integrált videokártya, vagy hangkártya összeakad a dedikált hardverekkel. Ha nem használod ezeket, akkor kapcsold ki a biosban. Nem tudom írtad-e már, de milyen CPU-d van? A memória XMP, DOCP profil van beállítva, vagy OC? és a frekvencia mekkora? -
pulffy
őstag
Ma mentem elsőre egy solo die maschine round 22-őt
-
steele80
senior tag
válasz
Tomko78 #2534 üzenetére
Nézd már meg, hogy véletlenül nincs-e nálad bekapcsolva a windowsban a Beálítások - rendszer - kijelző - grafikai beállítások - hardveresen gyorsított GPU ütemezés. Ha ez be van kapcsolva akkor mindenképpen kapcsold ki. Legyen még kikapcsolva az xbox game bar és a játék üzemmód. Ezek a beállítások bekapcsolva sok kellemetlenséget tudnak okozni bizonyos játékoknál.
-
KaitouP
nagyúr
Más: LOL ez a commercial: [link]
-
stilo18
addikt
Mikor jönnek az új rangok?
Az új Season - nel? -
-
mennyi helyet foglal a játék PC-n? van egy olyan érzésem nem fogok elférni az 500GB SSD-n ezzel is és a MW vel + Windows
-
szepsy
senior tag
Egy amatőr kérdés:
Single-ben az evidence boardon honnan tudom melyik küldit csináltam már meg?
-
Trebron09
őstag
Ki mit mond melyik a jobb: AK-74u vagy MP5?
Amúgy azt vettem észre hogy itt nem sebez nagyobbat a 7,62-es lőszer mint az MW-ben olyan mintha csak a tűzgyorsaság számítana.
-
nutella1
őstag
Wow, már Kill Confirmed is lett Nuketown-on.
-
Rony949
őstag
válasz
nagylaci6417 #2514 üzenetére
Nekem még a prestige sincs meg. xD
-
nagylaci6417
aktív tag
valakinek meg van már a 10000 kill?
-
szgabor12
tag
Ha fegyvert/camot farmolok, akkor általában a 8 attachmentes perket használom (az MP5-nél a point blankekhez használtam a dupla perket), a két elsődlegest pedig abban az esetben, ha az a cél, hogy nyerjünk és komolyan vegyük a játékot. A dupla equipmenteset akkor használom/használtam, amikor a fegyvernél már csak az a camo rész volt vissza, hogy ,,stunned, blinded, detected", ott jól jött, hogy volt nálam kapásból 2 stun újraéledésnél.
-
pulffy
őstag
-
KaitouP
nagyúr
Előzőben Field Upgrade volt, azelőtt meg rendes, folyamatosan működő Perk volt, ahogyan most is az lett. Ugyanúgy működik ahogy régen, a lényege a csöndben futás illetve a Field Mic elleni immunitás, csak az MW féle "aktiválási boost effekt" marad el, de hülyén is nézne ki.
-
KaitouP
nagyúr
Meme: [kép]
-
pulffy
őstag
Amúgy nem arról volt szó hogy itt is lesz Dead Silence? Vagy rosszul emlékszem... Petya?
-
soo277
őstag
Új Perkek
]
Új hozzászólás Aktív témák
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest