-
PROHARDVER!
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
omfgk
veterán
válasz
Casanova* #2217 üzenetére
Bármennyire is erős az Aim Assist, de tényleg bármennyire, még azzal se lesznek lépéselőnyben a konzol játékosok crossplay-en.
Az egér egy fps-ben brutál előnyt jelent. Egyszerűen képtelenség ezt a különbséget kompenzálni.
Cold War-ban esetleg azért feltűnőbb a dolog mert jóval több a közelharc.
Például egy MW Ground War módban esélytelenek már a konzol playerek. Ott már tényleg nagyon jól kell bánni azzal a joystick-al ,hogy ne legyenek szanaszét lőve crossplay-en.Moddolt kontrollerek... Na az más tészta. Megint el fognak terjedni.
-
omfgk
veterán
Sajnos a cod nagyon hasonlít ebben a fifára.
Akkor is veszik mint a cukrot ha szar.
Ha pedig a szart is veszik akkor minek csináljanak jót? Ennyire egyszerű.
Battlefield 5 buktája után nekem kapóra jött az MW. Egész pofás lett. Sokat nyomtam vele. Mivel azóta se jött új bf így kipróbáltam a CW-t. Ment a refund. Mert ez a rész röhej. Minden szempontból gyenge.
De láttam ,hogy ez is ilyen meg olyan eladási rekordokat döntögetett. Tehát bőven elég ez a szint is ahhoz ,hogy a lé csorogjon. -
omfgk
veterán
Nem nagyon követtem mostanában a Cold W-hoz köthető híreket.
Terveznek valamilyen nagyobb módot a Multihoz?
Valami olyasmi mint MW-ben a Ground War?
Vagy esetleg más 32v32? -
omfgk
veterán
Nézem a Jackfrags féle videót...
Hát nem is tudom.
Egy árkádosabb BF4-nek tűnt nekem ez így elsőre.Fura nekem az egész. Grafika nem jön be...
Esport feeling.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hardcore café
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest