- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Activision elvileg újra lecsapott Twitteren felfüggesztették @BKTOOR_ csatornáját. Ő volt az egyik, ha nem a legnagyobb leaker COD témában.
-
KaitouP
nagyúr
Ja, elég fos, addig valószínűleg barátnőm fog rajta játszani többet, addig PS4-en elvagyok a Cold War-al, azta majd jövő év első negyedévében talán sikerül venni egy másikat is... Igazából ha nem lennénk most ennyire a rahedli játék, trophy system meg ilyenek miatt a PS-hez köztve, szerintem elgondolkoztunk volna két XSX-en is.
-
KaitouP
nagyúr
Zombies Onslaught - 2 player co-op játékmód, mely időlegesen exkluzív PlayStation platformon jövő év novemberéig: [link]
-
HaZsolt
őstag
2v2 mód lesz benne? nekem az mwnél az nagyon bejött
-
Rony949
őstag
Cold War-ban milyen állat lenne ha bekerülnének a Wager Match játékmódok. Ez azért eléggé fun! (de nagy valószínűséggel ebből nem lesz semmi) [link]
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nutella1 #1269 üzenetére
Egyik se üti a másikat, mert ez nem Bud Spencer féle pofonosztás.
Ízlés dolga, kinek melyik zeneszerző dalai, stílusa jön be, szerintem mindkettő remek munkát végzett a széria történetében a zenéket illetően. Nekem kifejezetten tetszett a Black Ops 2, Jack Wall által megálmodott elektronikus zenei tematikája. Egyik kedvenc részem a diszkóban történő lövöldözés volt, amikor átléptünk slow motion-be, és megszólalt egy Skrillex track.
Ez utóbbi persze nem csak Jack Wall érdem, de már a játék menüzenéje is chilling volt.
-
HaZsolt
őstag
ha a lemezes verziót veszem meg ps4-re és később a ps5-ön szeretnék vele játszani (jövőre) akkor, a lemezeset is lehet valahogy upgradelni mint a digitálist?
-
KaitouP
nagyúr
Visszatért Jack Wall a Cold War zeneszerzőjeként: [link] (Utoljára emlékeim szerint a Black Ops II - ben hallhattuk relék OST-jait.)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az ingyen Tier a béta után egy héttel lesz elérhető, erről volt szó már. [link] (ott a leírásban)
-
nutella1
őstag
Ha kell valakinek Russel Adler karakteréhez Call of Duty mobile-ra letöltőkód, írjon rám privátban.
Oriic: nem tudom sajna, de hátha tud vele az új gazdája kezdeni vmit. Bezzeg az ingyen tier skippek nem bírnak megérkezni.
-
Rony949
őstag
Sose szerettem mikor egy filmet, sorozatot vagy éppenséggel egy videójátékot elsietnek, abból jó sose születik. Sok potenciál van a Cold War-ban, a hidegháború korszakát alapból szeretem, a Treyarch játékai eddig nagyrészt nagyon bejöttek és még egyszer mondom, én a CW-t élveztem, de látszik rajta hogy egy-másfél év alatt készült csak.
-
-
Trebron09
őstag
válasz
Trebron09 #1256 üzenetére
Lejárt a szerk.:
37-es szintig vittem pár órát lekötött.
Nekem ami tetszett:
-Olyanokat 'engedett' meg a játék amikre az MW-ben nincs lehetőség, pl. ha az összes perk engedélyezve volt akkor nem tiltotta le a
killscorestreakeket. Vagy pl. ott volt a '4 perk' vagyis a Wildcard, Gunfighterrel pl. az összes kiegészítőből fel tudtál valamit pakolni az elsődleges fegyverre. Meg még volt pár dolog ez a része átgondoltabb szerintem mint az MW-ben.
-Jobban tudtam érvényesülni benne ez alatt értem azt hogy nem kellett fél óráig ellenfeleket keresni vagy jobban mentem bele olyan szituációkba ahol 2-3 ellenfél is volt egy bolyban.
-A fegyverre rakható kiegészítők érezhetően javítottak vagy rontottak a fegyverek adottságain és kezelhetőségén.Ami nem tetszett:
-Lag tenger nagyon sokszor hiába volt jó a ping de olyan is volt hogy 40-50ms-ről hirtelen felment 8-900-ra majd vissza 30-ra de ezt tudják a legkönnyebben javítani.
-Túl erős fegyverek pl. Gallo SA12 vagy hogy egy sniperrel is ugyanúgy lehetett lőni mint egy AR-el, így rengeteg quickscooposal találkoztam.
-Gránát eldobása sok időbe telt. Sokszor volt olyan hogy rádobtam a stunt, majd dobtam volna a gránátot is egyből de mire dobtam már megtalált valaki hátulról.Ennyi jutott eszembe voltak még apró dolgok de 'megszokás' után már nem figyeltem fel rájuk.
A grafikára direkt nem írok semmit mert low- közeli értékre kellett lemenjek tekintve hogy a kártyámmal lassan csak söprögetni lehet.Hogy megveszem-e? Teljes áron biztosan nem de később akcióban lehet, megvárom milyen lesz a végleges.
-
Rony949
őstag
Topikban jelenleg így érzem magam:
(csak poén, nehogy komolyan vegyétek)
-
Trebron09
őstag
Nem úgy volt hogy még nálunk holnap 10:00-ig megy a béta?
-
Rony949
őstag
Leírok egy olyan dolgot, amivel szerintem MINDENKI egyetértene.
Ez a játék ugye eredetileg 2021-ben jelent volna meg. Annak ellenére, hogy én nagyrészt jót szórakoztam a bétával, a Cold War-ra még nyugodtan ráférne egy féléves fejlesztés, de még azt is kibírnám, ha csúszna egy teljes évet (persze ebben az esetben kérném vissza a pénzemet, amit kifizettem az előrendelésért). Addig meg, mittudomén az Activision kiadhatna erre az évre egy Modern Warfare 2 Multiplayer Remastered-et. Azzal el lenne a nép egy ideig.
Tudom, erre már 2% esély sincsen, mert a nyakunkon a megjelenés napja és a marketingre is milliókat költhettek már, plusz ez egy CoD, ami évente jelenik meg, az Activision biztos nem foglalkozna ezzel ilyen komoly szinten. Ő kurvája leszarja milyen minőségű a játéka.
-
hcol7
senior tag
ha ugyanarrol beszelunk, akkor az az mw2 utani bo1 volt. arra meg kesoesti offline odaautozos dvd megvevos szeanszot remdeztunk minimum 5 en, ami utan hazasiettunk, feltelepitettuk, es kb mindenkinel jatszhatatlan volt, pedig majdnem mindenkinek (akkori) fullos konfig volt.
ez akkora letdown volt (nekem legalabbis) , h azota egyetlen bo reszhez s nyultam hozza, pedig cod1 ota tolom mindegyiket(uo mekkora kiraly volt, including gfm mod).
a betat feltettem, de mar a keybind resze is szarul volt megcsinalva, ugyhogy ki sem probaltam. ezutobbi miatt off az egesz :) -
shotika
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ribizly #1247 üzenetére
"Ezt leszámítva semmi gond nem volt vele."
Valamelyik másikkal keverhetem akkor. Egyik COD rész 4 vagy 8 GB RAM alatt el sem indult, mókolással lehetett csak életre kelteni, később meg talán patchelték.
Ettől függetlenül fenntartom, hogy lehetne sokkal jobb a COD széria optimalizálása, sokkal.
Pár hete még PC-n játszottam MW-vel és bár viszonylag tűrhető gép volt 1080p-re, azért a 40-50 FPS drop Warzone-ban eléggé feltűnő volt (A patch-ek furcsa FPS csökkentő hatásáról, amiről másik topikban is szó volt nem is beszélve)
-
ribizly
veterán
Ez nem igaz. Külön ki volt emelve anno a BO3 és 4 esetében is, hogy komoly hangsúlyt fektetnek a PC-s port teljesítményére. És bár mindig erős HW-eim voltak, sosem volt gond azóta a részekkel.
A Ghosts is azért volt problémás, mert a "tesselation"-t (amit valami fantázianévre cseréltek a beállításokban) nem optimalizálták és ki kellett kapcsolni, valamint PC-n cfg-be kellett nyúlni, hogy a multi ne 800ms-es ping-ig engedjen keresni (hanem mondjuk 150-ig).
Ezt leszámítva semmi gond nem volt vele. -
Mr Bond 007
őstag
Egyébként ps4 pro-n teljesen jó volt grafika ügyileg, se akadás, se net code gondot nem vettem észre. Szerintem technikailag nagyon rendben volt a béta. Lehet már megcsömörlöttetek vele. Én elég sokat kihagytam, legutóbb a Kevin Spacey-s epizódot játszottam ismerősnél single only, azóta csak a Black ops 4-et normálisan.
Metal Gear Solid 5 óta nem láttam jó hidegháborús játékot. Emiatt nekem elég várós.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
boogie84 #1238 üzenetére
"Kenyerpiriton is illene jol futnia, bar mostansag az rtx mania koraban mar valoban kell nemi optimalizacio is."
Kenyérpiríton persze. Már a GHOST vagy melyik rész mesterségesen felhúzott RAM igénye óta hulladék a PC-s hardver kezelése a szériának. És az hány éve volt?
To all:
Megkérném a mélyen tisztelt felhasználókat, hogy ha nem tetszik nekik a játék, vagy úgy döntenek hogy nem veszik meg, akkor legyenek szívesek ne kelteni a feszkót felesleges hozzászólásokkal. Elfogadjuk, tiszteletben tartjuk, hogy ez nem a ti játékotok, cserébe tartsátok tiszteletben, hogy van akinek bejön és meg is fogja venni. A feszkó keltés nem ide való, ha valaki nem tervez a játékkal a jövőben kérem ne írjon feleslegesen csak azért hogy gyűljön a hozzászólása, vagy megpróbálja megmagyarázni a maga igazát.
(Továbbiakban ha személyeskedésbe vagy egyéb ócsárlásba megy át a topik, akkor a hozzászólások törölve lesznek, és jelenteni fogjuk moderátoroknak azokat akik keltik a feszültséget)
Köszönjük.
szerk:
Mielőtt bizonyos userek félreértik, véleményeket le lehet írni a játékról/bétáról, de nem kell többször leírni ugyanazt. Nem papagájok vagytok.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
boogie84 #1238 üzenetére
Abban semmi igazság nincs, hogy a "fiatalok zabálják a szart, nekik jó lesz ez".
A bunkó stílust ne validáljuk már azzal, hogy "én erősen fogalmazok, de az igazságot mondom". Senkit nem lehet egy kalap alá venni, minden korosztályban van igényes, igénytelen, stb, bár szerintem illik a másik ízlését tiszteletben tartani, és azt nem úgy titulálni, hogy szar, akármennyire ellenszenves számodra az adott dolog. Engedjük már meg a másiknak, hogy azt kedveljen és vásároljon meg ami számára tetszik, anélkül, hogy megbélyegeznénk, hogy igénytelen.
-
nutella1
őstag
válasz
boogie84 #1231 üzenetére
Az lehet, és valahol egyet is értek, finomabb szegmensekben, de emberségében(és ezt soha ne feledd) senkit NEM bántunk meg! Akár tetszik neki valami, akár nem, ezt soha ne feledd. Soha nem dőlhet el a borjú az emberben. Valakinek tetszik, megint másnak nem, ez van, így kell elfogadni. Nekem sem tetszik az új Black Ops, de ezért nem megyek neki másoknak.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #1236 üzenetére
Nincs, ez a koncepción látszik. Hanyagságból, igénytelenségből nem lehet valamit árkádosabbra venni.
Az igénytelenség abból fakadna, hogy kidolgozatlanok a textúrák, nem működnek animációk, lefagy, crashel a program, sorolhatjuk még. Itt erről szó sincs, a játék össze van rakva, apró bugokat mindig lehet találni, de stabil volt a Beta.
+ #1237 lowzor
Ugyan ezt ismételném amit feljebb írtam.
-
boogie84
veterán
válasz
KaitouP #1232 üzenetére
Pont h kedvcsinalonak irtam a mondandom elejet. Jozefet szemelyesen is ismerem.
Probaltuk egyutt a jatekot. Sztem ez esetben most a jokedv teged kerult ki.
Ami a hasonlatot illeti en mindig erosen fogalmazok. Sokaknak nem is tetszik de van igazsag benne. Aki minosegi jatekra szamit sztem nem ez lesz a kedvence.
Es nem ezzel van baj, hanem a mondandom lenyegevel ami nem jott at ezek szerint. Ha az emberek megelegednek azzal amit kapnak akk sosem lesz jobb jatek, mindig csak olyan amit epp kapnak. Persze ezzel el is van kaszalva az az opcio h rakenyszeritsek az emberek akik megveszik a jatekokat h a keszitok minosegit alkossanak.Johet a duma h jol fut. Egy cod hogy fusson? Kenyerpiriton is illene jol futnia, bar mostansag az rtx mania koraban mar valoban kell nemi optimalizacio is.
Jonnek azzal az emberek h draga. Jonnek masok h akinek draga pcje van mééé nem tudja megvenni. Ez is egy erdekes tema. Erre is csak azt tudom irni, hogy aki igen is befekteti a penzet a vilag legrosszabb uzletebe, akkor talan el is varhatna ilyen hardver arak (lasd rtx sorozatu nv kartyak pl) mellett h minosegi jatekokat vesz.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #1234 üzenetére
Hát én azért elolvasnám mégegyszer, mert bőven degradáló egy adott korosztályra nézve a hozzászólás.
Semmi vicces nincs abban hogy valakinek tetszik a játék és szépen fut nála, nyilvánvalóan így is van, ezt meg éppen annyira illik tiszteletben tartani, mint az, hogy valakinek nem tetszik a játék, és ennek kulturált formában hangot is ad. El lett mondva párszor, hogy ez egy szándékosan árkádosabb Call of Duty lett, akinek ez bejön, bőven annyira el fog tudni szórakozni vele, mint az, aki a Modern Warfare-re voksol, ettől viszont egyik fél se lesz igényes, sem igénytelen.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
KaitouP #1232 üzenetére
Szerintem nem akart degradálni a kolléga és nincs kőbe vésve , hogy bizonyos kor felett legyél igényes vagy sem .A béta tökéletesen jól megmutatta hol áll jelenleg ez a játék az Mw-hez képest ,de említhetném a többi codot is és a hajrában nem sok esélyt látunk a változásra .Elég sok konkrétumot leírtak itt is már ami a negatívumokat illeti , de válaszul az , hogy nekem tetszik meg ilyen a cod meg nálam szépen fut viccesen hat azért
-
BITBOYS
addikt
Köszönöm a lehetőséget, nekem ez nem lesz meg
Annyira meguntam, hogy idő elött letöröltem. -
boogie84
veterán
válasz
jozefgucci1 #1228 üzenetére
Tudjátok mi a bajotok? Öregek vagytok!
Ami alapvetően nem is baj, de ti/mi még játszottatok/tunk jól elkészített játékokkal! És van egy egészséges igény a jó játékra, de sajnos nem azt kapjuk.
Az MW sztem a sorozat egyik legjobban sikerült része a Warzonnal együtt (csalókat most hagyjuk, nem is cod lenne ha nem lenne csaló) az utóbbi időkben. Azt egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem!
Sajnos rengeteg olyan fiatal van akik tányérjára
fagyi gombóccod helyett szart kapnának egy minőségi cod helyett akkor a kiskanállal kikapargatnák a maradékot is, és kinyalnák a tányért. Mi nem ilyenek vagyunk.#1221nutella1
-
lowzor
veterán
válasz
jozefgucci1 #1228 üzenetére
Ha még csak ezek lennének benne bugyuták, már félsiker lenne...
-
nutella1
őstag
válasz
KaitouP #1227 üzenetére
Pontosan, de van itt elég véglet, megmosolyogtató.
Esetenként nem árt ha az embernek adatik egy egészséges kritikai érzéke, még a játékokkal kapcsolatban is, ezzel ugye nincs probléma. Azzal már inkább, ha valaki félreteszi ezt, avagy ellenkező oldalról szemlélve, nekimegy mindennek amit csak érhet.
Van aki a mai napig úgy szerepel a telefonomban: "Skywalker", ha hív, mindig ezt látom.
-
jozefgucci1
addikt
Sajnos elég sokan gondoljuk azt , hogy az SBMM megléte egyáltalán nem kedvező , emlékszem sokan a másik topikban írták is ha itt is marad nem jönnek át ide .Gyanítom az alap hibákon nem igen tudnak mit reszelni már . Gondolok itt a bugyuta gránátdobásra a nevetséges fegyverhangokra és az elnagyolt textúrákra.
Sokkal jobb lett volna ha egyfajta EarlyAcces-ként dobták volna ki fél áron és szépen reszelgetve egy fél év után kaptunk volna egy kész a codhoz méltó művet .Korai hozzáférésként többen lenyelték volna ezt a hányaveti kiadást . -
ffodi
veterán
válasz
shotika #1219 üzenetére
Nos, K/D ide vagy oda, azért ülnék le játszani (ilyen játékokkal multiban), hogy lazítsak és levezessem a feszültséget. Ehelyett a kezdeti bemelegítés után (5-10 kör mondjuk) jön az, hogy percekig kell várni a lobbyban, majd berak olyan ellenfelek közé, akik nagyon kemények (egytől egyig) és vért kell h*gyozni, hogy talpon maradjak. Vannak helyzetek, amikor ez jó és kell, de nem mindig, sőt általában nem, nekem legalábbis nem. Erre jön az sokszor, hogy az ellenfél csapat túl erős, a játékosok lelépnek, balance rendszer meg nincs. Innentől jön a mérgelődés és anyázás, a feszültséglevezetés helyett, pedig...végül az SBMM a latency rovására is megy általában (nálam legalábbis).
"A negatívumaid jó része szinte minden másik kompetitív mulitplayer játékot érint, nem értem miért pont a Black Ops-on vezeted le a feszültséget."
Ez egy játékkal kapcsolatos fórum, ahol a játékosok megoszthatják a véleményüket legyen az negatív, pozitív, vagy akár olyan általánosság, ami más játékokra is igaz, nem beszélve róla, hogy most egy beta-tesztről beszélünk... Én is csak a tapasztalataimat írtam le, ilyennek látom a játékot, hátha másnak ez az információ segít.A felsoroltak közül vannak dolgok, amik javíthatók, és vannak amik elnézhetők, csalók pedig mindig lesznek. Az SBMM megléte és a konzolosokkal szembeni latency viszont mindig is ilyen marad (lásd MW) így ez számomra a skip kategória marad.
-
Rony949
őstag
Végső értékelésem:
A core gameplay engem megvett. A gunplay jó, élvezetes lőni. A fegyverek között lényeges különbségek vannak, így majdnem hogy mindenki megtalálhatja magának az ideális lőfegyverét. Balansz problémák vannak, az SMG-k és a sniperek OP-k egy kicsikét, azokon állítsanak egy kicsit és rendben leszünk.A négy multi pálya alapvetően jól átgondolt, Moscow kifejezetten jó lett. Miami felépítése is jó, csak szerintem túl nagy 12 embernek. Cartel bokrainak pedig mennie KELL, szétrombolja az egész játékélményt hogy az emberek bennük bujkálnak.
Combined Arms mód pályái is jók, de a Cartel szerintem túl kicsi erre a játékmódra, jobb lenne kivenni. Az előzetes idején az Armada-tól nagyon féltem hogy rossz lesz, de kellemeset csalódtam. Kifejezetten fun tud lenni és eléggé dinamikus is.A Dirty Bomb móddal nem sikerült sokat játszanom, mert párszor próbáltam egyedül, randomokkal és többnyire rossz élményeim voltak felőle. Érdekes játékmód, de egy összebeszélt csapat nélkül elvész a lényege és átmegy TDM-be az egész. Lősz-halsz-lősz-halsz....
Hangokon finomítsanak még. Egy-két fegyvernek nagyon gyenge, játékfegyver hangja van és a léptekkel is van egy kis bibi (de könyörgöm, ne legyen olyan hangos mint az MW-ben, annak semmi értelme és csak idegesítő).
A grafikával nekem semmi bajom sincs, inkább az optimalizációra álljanak rá, mert azon még van munka bőven. Főleg Satellite pályán van durva frame droppom, a pálya közepén, a lezuhant repülőnél, pedig nincs olyan hihetetlenül szar kártyám (GTX 1060 6GB).
Körülbelül 10-15 órát játszhattam a bétával. A nagyját élveztem, de persze volt sok anyázás is, mikor érthetetlen módon haltam meg. Nem vagyok pro játékos, tudomásul veszem, hogy béna vagyok, de úgy gondolom hogy netcode bajok is vannak és sokszor a két játékos egyáltalán nem ugyanazt látják a képernyőjükön.
Szóval a multi meggyőzött és emellett még jön a kampány és a zombi mód is. Várom november 13-át!
-
KaitouP
nagyúr
válasz
shotika #1219 üzenetére
"Ez az SBMM nagy hisztiket okoz, amióta létezik, de nekem semmi gondom vele. Az elején szoknom kellett, de szerintem tök jó, hogy így minden meccsnél ott van a kihívás lehetősége - persze aki állandóan a K/D-ját nézi, azt nem csodálom, hogy felhúzza. Én már elengedtem a régi rendszert."
Pláne, hogy láthatóan tesznek azért a fejlesztők a statboard és egyéb funkciók módosításával, hogy a player ne a K/D arányát nézze. Mostanában egyre többet hozom fel (köszönhetően annak hogy barátnőm belevitt, és azóta aktívan nyomjuk) az Overwatch-ot, számomra az ottani megoldás a legszimpatikusabb. Nincs K/D arány, minden egyes killben való részvétel "Elimination" pontként számolódik el, persze számol "Solo Kill"-t is, azonban sokkal fontosabb adat az hogy a játékos a minél több DMG kiosztására, vagy minél több heal kiosztására figyeljen. Nagyon jó az ottani rendszer, és sokkal de sokkal inkább csapatjáték az, mint jelenleg a Call of Duty. Házon belül a fejlesztők a CoD-nál is elhaladtak ebbe az irányba, de még mindig nem az igazi ezek szerint, tekintve hogy sokan még mindig a K/D-t nézik, ami nem baj, igenis örüljön a player ha ez a szám minél magasabb, de ne legyen prioritás, és pláne ne érezze magát vagy a játékot szarnak, ha a K/D éppen negatív. Többet számít, hogy megnyerte-e a csapat a meccset, vagy sem. -
shotika
őstag
Ez az SBMM nagy hisztiket okoz, amióta létezik, de nekem semmi gondom vele. Az elején szoknom kellett, de szerintem tök jó, hogy így minden meccsnél ott van a kihívás lehetősége - persze aki állandóan a K/D-ját nézi, azt nem csodálom, hogy felhúzza. Én már elengedtem a régi rendszert.
A negatívumaid jó része szinte minden másik kompetitív mulitplayer játékot érint, nem értem miért pont a Black Ops-on vezeted le a feszültséget.
Nem neked, hanem általánosan: sokadszorra is bebizonyosodott, hogy a játékosok igen nagy része képtelen objektívan megítélni egy játékot, hihetetlen, hogy mennyire végletesen képesek egyesek osztályozni. Ha valami nem az illető szája íze szerint lett megvalósítva, akkor az egész egy rakás szar.
-
ffodi
veterán
Egy kis update hozzá:
- Sokszor van lag lag hátán. Cartel map-on volt, hogy az ellenség ugrott ki a fűből és egyik képkockán nem volt senki, következőn telibe láttam, semmi átmenet és lelőtt.
- Jött valami update, ami rontott a teljesítményen kb. 10%-ot
- Megjöttek az ablakból kempelős haverok is
- Konzolosok ellen továbbra is ott az anomália, hogy mintha előbb látna, mint én őt, ezt a killcam is visszaigazolja
- Meccs végén itt is záródik a lobby és újat keres
- SBMM is itt van újra, ahogy vártam, fel is b@szott
- Ja és mintha találkoztam volna WH-s játékossal is, mielőtt beléptem az ajtón már lőtt, radaron nem láthatott, mert applikálva volt a megfelelő perk, nem futva mentem, és követett a falon keresztül, vagyis nem a hang leplezett le...+ Egy pozitívum a sok negatívum között, hogy lehet szavazni map-ra
MW-nél ugyan ez volt, azt anno megvettem, ezt nem fogom...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #1213 üzenetére
Csipával lehet azt írtam nem tudom de smg és ar-rel nekem még nem sikerült.
-
nagylaci6417
aktív tag
válasz
Mr Bond 007 #1213 üzenetére
Biztos hogy van én is lőttem már.1golyó 2 ember
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Micsurin #1176 üzenetére
"Az egyébként nagyon zavar, hogy a golyónak nincs test átütése ergo ha megölsz valakit és összeesik a karakter majd egy másodpercet vesztesz ha valaki állt mögötte."
Engem úgy öltek meg hogy a társamra lőttek, csak átment rajta is a golyó. (sniper fegyóval)
Szerintem van az.
-
Sipasanyi
tag
A végleges verzióban több fegyver lesz ? Főleg az LMG -re gondolok.
-
Rony949
őstag
A mai Infinity Ward már nem az original IW. Annak a nagyja átment a Respawn-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest