- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milan86
tag
válasz
nagylaci6417 #2665 üzenetére
Nekem cold warban nem jelzi a CPmet
-
HaZsolt
őstag
A prestige mód hogyan van pontosan? Az a 100 prestige amit el lehet most érni azt csak december 10ig lehet? Utána már ilyen ikonnal rendelkező prestiget nem tudok szerezni? Vagy marad a ez csak +100-al kitolják?
Szerintem mehetne összefoglalóba is, ha összeszedtük hogy pontosan hogyan van.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lehet késik Cold War-Warzone integráció
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nagylaci6417 #2684 üzenetére
Hun. Na de ki van hun? Ja hogy HUN... MAGYARORSZÁG, MAGYARORSZÁG, OLÉOLÉOLÉ!
*wattafak
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
nagylaci6417 #2680 üzenetére
Kivégzés benne van. Park <3
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nagylaci6417 #2680 üzenetére
Park-ot? Jaja, bár oriic figyeli őt igazán.
Finishing move-ra gondolsz? Most is van a játékban.
-
evola
senior tag
Hatalmas csalódás ez a játék, sokszor lefagy vagy ha betölt kilép memória hibára hivatkozva.
Folyamatos textúra hibák.. ha ezt előre tudom egy forintot se adok érte.
A grafika maxon se nagy eresztés- -
ffodi
veterán
válasz
shotika #2678 üzenetére
Ismerős helyzet...sőt amit még észrevettem, hogyha túlzottan jól megy, akkor igyekszik olyan csapatba rakni a következő meccsnél, ahol a csapattársak viszonylag gyengék, az ellenfelek pedig arányosan túl erősek (tipikusan egy már eleve vesztett meccs közepére rak be). Ilyenkor hatványozottan igaz, hogy alig tudsz létezni a pályán, mert a többiekre se nagyon lehet számítani, ezért ha már egy megkezdett játékba tesz be, akkor az az első, hogy ellenőrzöm a csapattársak és az ellenfelek statját, és ha túl aránytalan, akkor azonnal kilépek, sok anyázástól megkímélve magam.
-
shotika
őstag
Furcsa ez a játék. Nuketown HC, egyik körben első hely, lövök egy 40/10-es statot, kövi meccs, utolsó hely, 8/24. És kb végig ilyen. Amiken rosszabbul megy, ott meg laggol a játék. Ilyen negyed-fél mp-es laggok vannak...
-
Casanova*
veterán
[What is Reveal Distance in Black Ops Cold War?]
[Best Attachment is the Flashlight!? ]
Egy nagyon hasznos videó. Ez a Reveal Distance kieg nagyon fain. Sokszor nem látom az enemyt. Ezzel a kieggel előbb kiszúrom...#2675csabamigo:
köszi -
ribizly
veterán
Na ma elért engem is egy crash, pedig nagyon nem jellemző. Nem állok neki nyomozni, de azért ez igen szokatlan egy CoD-tól.
-
Maestr0
tag
válasz
Casanova* #2567 üzenetére
Muzzle flash concealment befolyásolja azt is hogy mennyi időre vagy látható a radaron ha lősz a fegyvereddel.
van egy youtuber aki minden apróságot tesztel (XclusiveAce), ezek jöttek ki:
no attachment: 3 sec
50% concealment: 1 sec
85% concealment: 0.3sec
90% concealment: 0.2 sec
suppressor: nem jelensz meg radaron. -
KaitouP
nagyúr
A mai nap az utolsó a Nuketown fegyver bundle ingyenes megszerzésére. Részletek: [link]
-
Corpuscle
őstag
válasz
Örülök, hogy másnak is tetszik a játék és időnként eljátszogat vele.
-
stilo18
addikt
válasz
Az igen, le a kalappal
Amúgy igen, azt
-
salvation
aktív tag
Sziasztok! Auto shotira valaki tud valami jó összeállítást miket kéne rárakni hogy jó legyen
-
Rony949
őstag
válasz
laragirl83 #2661 üzenetére
Szerintem azok a fegyver skinre értendőek meg a red dot hajszálkeresztjére (reticle).
-
laragirl83
őstag
Hello, felmerült bennem egy kérdés, több alkalommal láttam olyat, hogy killcamben vagy felidőnél, meccs végénél, mikor mutatja best play-t, ugye jobb felső sarokban írja adott fegyvert, illetve h milyen kiegészítők vannak rajta.
Szinttől függően, 1-2-3...5 stb. És ugye ott tételesen kiírja mik vannak ráaggatva.
Viszont többször volt olyan, hogy csak 1 attachment-et ír meg utána annyit, hogy "+customized".
Ez mi? Van vmi speci dolog mögötte, vagy gunfighter wild card, 8 attachment és nem listázza ki fullosan? -
Corpuscle
őstag
Akkor gyorsan goldozom mindkettőt. Aug már max level, M16-on kell még dolgozni.
#2656 soo277 Körönként 8-10 fejest bead mindkét fegyver. Nem feltétlenül csak az én érdemem. Damage növelő kieg fennt van, egy burst rövidebb távra. A vége felé a távolságot is ki lehet küszöbölni. Szerintem is kell a nerf.
#2657 oriic Itt van Mr. Kisbalta..., akarom mondani Tomahók is?
-
pulffy
őstag
Ezek már multkor is kaptak nerfet
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nos elvileg M16 és AUG nerf jön.
Mondanám hogy ideje volt.
-
Rony949
őstag
válasz
Hzoltan969 #2640 üzenetére
Oké, majd valamikor összehozunk egy Prohardver partit.
-
nutella1
őstag
Ma volt valamilyen patch? Nem (mikro)laggol már 4k-ban sem, 110-120 FPS, Dlss-el.
-
KaitouP
nagyúr
Leak: Rebirth Island néven tér vissza Alcatraz Warzone-ba: [link]
-
Maestr0
tag
Ezt csak úgy itt hagyom, tényleg működik, nincs sprint to fire késedelem lövés előtt
Más: PS4-en másnak is olyan a Spectator mód SnD-ben, hogy bárkit nézek, kb. 10-15 fps-e van?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Casanova* #2643 üzenetére
Ez én voltam, nincs rajta ranger barrel, no scope, és van egy két one shot one kill is: [link]
Ettől függetlenül nem rossz a ranger barrel, de akkor érdemes olyan setupot összerakni, hogy a rate of fire a lehető leggyorsabb legyen, vagy legalábbis ne kisebb mint az alapsebesség szerintem.
-
Casanova*
veterán
hauer 77 - muzzle: infantry v-choke és barrel: ranger
így a leggyilkosabb a shoti. Így lőjj vele nagyon messzire! No zoom 2 lövés és meghal. Nem kell zoomolni. -
Maestr0
tag
Sztem nincs is olyan önálló mutató, amiből pontosan következtetni lehetne arra, hogy ki mennyire jó/mennyire objective játékos, köszönhetően az sbmm-nek.
Nekem E/D ratio-m 1.91, W/L 1.01, PS4, eddig csak kizárólag soloban.
Minden győzelemért vért kell hugy..ni, mostanság javarészt olyan lobbikat dob össze, hogy 3-4-5 fő prestige 100, meg 5-6 fő prestige 2-es játékos ( én is prestige 2-es vagyok).Mivel solozom, így valószínűleg mindig marad 1 körül a W/L. Csapattal, de akár csak 2-3 fős partyban nyilván hozható kb. bármilyen W/L. Emlékszem AW/Bo3-ban mikor összeálltunk legalább 3-an, akkor kb. 20 meccsből 1-et ha elveszítettünk. Szóval solo vs csapat nagyban befolyásolja a W/L-t.
Overall SPM-et Search and destroy nyomja le szépen, mivel ott alig tudsz 100-120-as SPM felé menni. Nuketown 24/7 illetve egy-egy hosszabb killstreak meg hozza szépen felfele.
E/D nyilván azért nem lehet mérvadó, mert teljesen más szint egy pro közel 2-es E/D ratioja más prok ellen, mint az enyém az én szintemen.
Igazából SBMM-et nerfelni kellene de nagyon, public matchmakingbe sztem nem kellene. Lehetne egy kezdőket védő rendszer, hogy mondjuk 10 óra játékidő alatt csak egymással dobálja őket össze a játék. De afelett jobb lenne anélkül, lenne mód kipróbálgatni gyengébb fegyvereket, vagy csak szórakozásból játszani. Így minden meccsen izzad az ember a győzelemért.
-
stilo18
addikt
Amúgy mi alapján számol a SBMM? Látom sok embernél van ilyen 1.3 körüli plussz/mínusz arány, nyilván skillben meg azért van különbség...
SPM? Killstreak? W/L arány? (tuti nem) Én tippre a leadboards-ot mondom, ki hol helyezkedik el. Nyilván egy kezdő nem lesz benne a top 50k-be...
Aztán gyors meg is cáfolom magam.. Mész pár szar kört, aztán egyből jönnek a gyengébb emberek..
-
Hzoltan969
tag
Rony, soo, Milan - küldök majd én is FR-t, bár inkább csak 10-e után fogok játszani, de akkor majd jól jön a társaság.
Lara, neked is küldenék, de nem tudom az ID-dat.
-
válasz
KaitouP #2635 üzenetére
Nagyon jó hozzáállás!
Én tavaszig egyedül vagyok itthon (se munka, se párkapcsolat) - így egy kicsit többet játszom a szokásosnál. Bár így se sokat, mert az elmúlt 15-20 évben azért egy "kicsit" ráuntam már a gamingre.
Szerk.: mindjárt ránézek a Genshin Impact-re.
Corpuscle: Nekem is a kedvencem! Csak a változatosság kedvéért van mellé betéve a TDM is.
-
Corpuscle
őstag
válasz
bulikavagyok #2632 üzenetére
KC! Tudtam valamit kihagytam a listából, pont a kedvencemet. Nálam only core.
-
stilo18
addikt
Meg se merem mondani hogy nálam 2 nap felett van a játékidő
-
KaitouP
nagyúr
válasz
bulikavagyok #2632 üzenetére
Összetevői a "kevés játékidőnek":
- Sok munka
- Párkapcsolat ❤️ (és ez az egyetlen tényező ami miatt nem bánom hogy kevesebbet CoD-ozok, mert nekem a párom az első, akármennyire is klisésen hangzik)
- Genshin Impact ❤️ (fantasztikus egy játék, naponta játszom ha tehetem)
- Egyéb játékok még emellett (White Day, Celeste, Hollow Knight, etc.)
- Szándékosan kevesebb CoD (csak akkor ha tényleg élvezem, a grind a BP cuccokért már nem érdekel)Egyéb okai a továbbra is kevesebb CoD játékidőnek:
- Jön a CP 2077
- Egyéb király címekDe a Modern Warfare is kb. ennyit, illetve csak kicsit többet ment nálam, és azt már októberben abbahagytam, októberig meg kb. 500 óra ment bele, amit egyébként egy kicsit sokallok is. Szóval a CW pont annyit megy, ameddig élvezem, és hogy naprakész legyek hogy jó minőségű információval segítsem (én is oriical együtt) a topik olvasóit.
-
-
Corpuscle
őstag
válasz
KaitouP #2628 üzenetére
Köszi!
Az app az összesítettben nem hoz SPM-et, csak a weeklyben. Játékon belül néztem legutóbb. Weeklyben 394.1, de ez nem reális, sok volt a Nuketown hétvégén.
"Nem egy nagy szám, de az tisztán látszik, hogy ha valaki becsületesen teszi a dolgát csapatsziten, az meglátszik az SPM-en is."
Így-így!
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Corpuscle #2626 üzenetére
Teljesen jó vagy!
A lifetime (14 óra 35 perc játék, 124 meccs mostanáig) kicsit több csak nálam, 361.81, bár ebben benne van hogy főleg TDM-et nyomtam, a heti adatom egyelőre (csak objective-es meccsek, főleg Domination) már jóval több:
Nem egy nagy szám, de az tisztán látszik, hogy ha valaki becsületesen teszi a dolgát csapatsziten, az meglátszik az SPM-en is.
-
Milan86
tag
Nekem 1.3 , de TDM-en javul , többin romlik.
Akik fragre jatszanak minden módot és lelő a saját spawn helyemen, holott a hardpoint a pálya másik fele ... -
Corpuscle
őstag
válasz
Rony949 #2618 üzenetére
Az SPM többet elmond, de az sem feltétlen (only nuketown-on szépen fel lehet tolni). W/L arány beszédesebb. Ez utóbbi nekem 2,42. Akkor legyen,
.K/D 1,37 Nekem többet ér egy win 1-es k/D-val, mint egy loss 3-as K/D-val. Játékmódok: Dom, hardpoint, control. Nuketown-on becsúszott egy pár TDM is.
-
stilo18
addikt
válasz
Rony949 #2618 üzenetére
Igazság szerint azért nem ér semmit a K/D arány, mert a nagyon agresszív SBMM miatt mindenki a saját szintje ellen játszik.
Tesómnak 1.3, nekem 1.36 környékén van és sokkal jobban megy nekem mint neki. Mi minden este 4-6 fős csapattal megyünk, szerintem elég sikeresen, 2 körüli a W/L arányunk.
Ezt ő is tudja, ezért nem is játszik velünk sokszor, nem is szeret, mert neki úgy nincs sikerélmény...
Szóval...nem tudod összenézni rendesen a játékosokat KD arány alapján.
-
Rony949
őstag
Egy kis pöcs méregetés végett megkérdezném, hogy kinek milyen a K/D aránya jelenleg?
Nekem kemény 1.30.
(A Leaderboards-os adatra gondolok) -
Casanova*
veterán
Elmúlt napokban mindig kifagyott a game. Utána néztem,hogy mi a megoldás erre. Ezeket kellett feltelepíteni. És lám azóta jól fut a game,semmi kifagyás.
[vc_redist x86 x64 ARM64]
[DirectX End-User Runtime Web Installer]Más: Hát gyerekek megszerettem ezt a codot. Nagyon jókat lehet itt domizni. Hauer 77 shoti fegyver lett a nagy kedvenc.
-
Corpuscle
őstag
válasz
csabamigo #2611 üzenetére
Nem rég jelent meg, a Season 1 még csak most fog kezdődni. Szerintem egy ideig nem lesz olcsóbb, esetleg kap egy 10%-ot pár napra. Cod-ra amúgy sem jellemző a nagy leárazás. Én sem vagyok egy nagy zombis, múltkor kipróbáltam és nem olyan rossz, csak tudni kéne mi merre.
-
Milan86
tag
válasz
laragirl83 #2612 üzenetére
Én is .
Lara vegyél fel >>> Bajgunar#2800 -
laragirl83
őstag
Rony949, soo277, addoltalak titeket, majd fogadjátok aztán mehet pt
-
csabamigo
aktív tag
Üdv
Nem lesz esetleg ebből a részből is egy "Zombimentes" olcsóbb kiadás? -
KaitouP
nagyúr
- Black Ops 5 lehetett volna a játék eredeti címe - derül ki ez a játékban található apró placeholder logókból
- Találat érzékelési problémákat fedeztek fel játékosok
- Az öt legjobb fegyver a játékban
- Nuke Event ikon és Alcatraz calling card szivárgott ki
- Top 5 tipp és legjobb pozíciók a győzelemhez Nuketown '84-en
- Top 5 tipp a győzelemhez Cartel-en
- Woods eredeti megtestesítője viccet csinált karaktere Cold War-os "hagymás" mondatából -
Milan86
tag
Nincs mit nerfelni rajta.
Lassú ? Mint a bűn.
Sokáig tölt ? Még annál is tovább.
Erős ? Az távolra.
Füstön pedig alapból átmegy a termal scope. -
Corpuscle
őstag
Csak azért írtam, mert bejött neked. A végén szorozd meg kettővel a hatékonyságot. Volt, hogy már felnevettem. "Ez is fejes!" Amikor éreztem, hogy fejes lesz, már rá se húztam a második burst-öt. Most nem tudom a pontos setupot, de van damage növelés, meg recoil csökkentés a vége felé elég jelentős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest