- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
Azoknak üzennék, akik felvettek ismerősnek Battle.net-en még 1-2 hete. Bocsi, hogy inaktív vagyok, csak most a Cyberpunk teljesen lefoglal.
-
Rony949
őstag
Why Is Black Ops: Cold War SO BAD?! - The Act Man
Egyik kedvenc YouTuberem megint egy remek bemutatót hozott össze. Habár én a fagyásokat és cutscene szaggatásokat nem tapasztaltam és a multival is el vagyok nagyjából, a többivel teljesen egyetértek.
-
Rony949
őstag
-
Rony949
őstag
válasz
Csokifalo #2756 üzenetére
Engem csak az idegesít (még mindig) a sniperekkel kapcsolatban, hogy a flinch szinte nem létezik. Hiába kezdesz el lőni előbb, ő csak rádhúzza a célkeresztet és véged van.
A héten kipróbáltam a snipert. Ez volt az első alkalom a játék megjelenésétől számítva. És azta rohadt, nagyon könnyű vele ölni. És azt úgy mondom, hogy nem célzok olyan jól. A sniper op és nem azért, mert túl nagy sebzése lenne, hanem a flinch teljes hiánya miatt. Ezen állítanának egy kicsit, máris kibalanszoltabb lenne.
Engem az nem érdekel, hogy a sniper puska sokkal lassabb. 5 lövedék van a fegyverben és minden lövés után fel kell húzni. Egy sniper puskás nehogy megnyerjen már egy full közeli tűzharcot, ez bullshit.
-
Rony949
őstag
válasz
laragirl83 #2661 üzenetére
Szerintem azok a fegyver skinre értendőek meg a red dot hajszálkeresztjére (reticle).
-
Rony949
őstag
válasz
Hzoltan969 #2640 üzenetére
Oké, majd valamikor összehozunk egy Prohardver partit.
-
Rony949
őstag
Egy kis pöcs méregetés végett megkérdezném, hogy kinek milyen a K/D aránya jelenleg?
Nekem kemény 1.30.
(A Leaderboards-os adatra gondolok) -
Rony949
őstag
válasz
nagylaci6417 #2514 üzenetére
Nekem még a prestige sincs meg. xD
-
Rony949
őstag
válasz
nagylaci6417 #2398 üzenetére
Tudtommal az új szezonokkal majd bejönnek az új prestige szintek is.
-
Rony949
őstag
Beszarás mennyi ember prestige-ben van már. Én meg még itt szenvedek 40-es szinten.
De hát na, ilyen ez ha dolgozni is kell.
-
Rony949
őstag
Most hogy kaptak egy kis buffot az LMG fegyverek, egész jókat lehet darálni vele.
Amúgy tipikus SBMM. Egész hétvégén nem játszottam. Most az este mentem egy kört, szuperjó voltam. Utána lévő meccseken meg nagyon meggyaláztak.
-
Rony949
őstag
válasz
KaitouP #2301 üzenetére
Nekem a World at War viszi a prímet! <3 Sean Murray - Heart of the Reich
-
Rony949
őstag
Értjük kristálytisztán hogy szar a játék. Véleményeket pedig le lehet írni. De a topik 50%-ban azzal van teli spamelve, hogy "ez szar", "ez szar", "ez szar".
50 új hozzászólásra jelentkeztem be a fórumra. Már készültem, hogy olvasni fogom a multis és zombis élményeket, beszámolókat a fegyverekről, a pályák jó spotjairól stb.
De nem. Bejelentkeztem és ez szar, ez szar, ez szar.
Kicsit kiábrándító, na. És ilyenkor tényleg jogosan felmerül a kérdés: "Akkor minek vettétek meg?" Volt egy bétája is, ami már vagy 10 éve az jelenti, hogy az egy demo a kész játékból.
-
Rony949
őstag
A napalmmal csak én vagyok béna vagy valóban gagyi scorestreak? Szinte soha nem találok el vele senkit.
Illetve elmondanám, hogy ezzel már most jóval többet játszottam, mint a BO4-el. Az a rész valahogy nagyon nem jött be számomra.
-
Rony949
őstag
Zombi módban lement egy körülbelül 1 órás menet. A 29. menetig bírtuk ki. Még mindig szoknom kell, de egyre jobb vagyok benne. Kezdem érteni mik a feladatok, meg hogyan tudok fegyvert fejleszteni stb.
-
Rony949
őstag
válasz
Casanova* #2021 üzenetére
"És a játékban az anti ailasing quality-t pedig toljátok fel highra vagy ultrára"
Na ez az, amit én játékokban soha nem csinálok. Ha nagyon csúnya nélküle, akkor maximum FXAA. De amúgy az élsimítás zabálja a teljesítményt, emellett pedig homályossá is teszi a játékot, ami bőven a láthatóság rovására megy. -
Rony949
őstag
válasz
Tomko78 #1979 üzenetére
Én azt nem értem, hogy az Activision ott ül a Modern Warfare 2 Remastered Multiplayer-én.
Mi a retekért nem adta ki azt, ebben az évben? És akkor a srácoknak még lett volna idejük hegesztgetni a Cold War-t?
De aztán mindig eszembe jut, hogy az Ativision-ről beszélünk....a játékipar egyik legpénzéhesebb cégéről.
-
Rony949
őstag
válasz
Tomko78 #1974 üzenetére
2019 tavasz környékén csatlakozott Treyarch, hogy kisegítse(megmentse) a Sledgehammer projektjét. Forrás: [link]
Bizonyos alapok biztosan készen voltak már a SH által, de képzeld el, hogy egy teljesen másik csapat munkáját és elképzelését kell átvenned és kidolgoznod. Ez olyan, mintha Donatello elkezdene faragni/formálni az új szobrát, de félbehagyja és átadja Michelangelo-nak. Abból remekmű sajnos már nem lesz.
-
Rony949
őstag
válasz
Casanova* #1952 üzenetére
Komolyan fordítva vagyok bedugva.
1-2 pályától eltekintve, nekem a nagyja teljesen bejön.
Kedvencem még mindig Moscow. Olyan jókat lehet kerülni benne.
A nagyon utált Miami-val is elvagyok (azt támogatom, hogy kaphatna nappali változatot).
Checkmate még vegyes, tegnap összejött rajta egy szerver első helyezés. De nagyon nehéz benne kerülni/forogni, ha pontfoglalós módba játszunk.
A Garrison nekem vicc nélkül nagyon bejön. Sok fele kell nézni, de mégsem egy Miami/Piccadilly, ahol bárhonnan lelőhetnek.
Cartel még mindig béna. A bokrok hagyján, de a harcok 70-80%-ban a hangár környékén zajlanak, a lenti sziklás rész teljesen ki van halva, ergó a pálya nincs kihasználva.
Armadát imádom, bétában nagyon féltem tőle hogy szar lesz, de kifejezetten jól kibalanszolt és mozgalmas map. A sniperek sajnos képesek elszaporodni ezen a pályán, de jó hír hogy ilyenkor könnyebb pontot foglalni.
Satellite számomra gyenge. A sziklás, roncsos oldalán "tömeg" nyomor van, kőkemény akciózás megy, a tiszta, sivatagos rész pedig szinte teljesen ki van halva. Ha van is ott valaki, az 90% hogy sniper. -
Rony949
őstag
Jajj, redditen mutatta valaki, hogy kioldotta az összes fegyver skint, de a gold festést mégsem oldotta ki a játék.
Vannak bajok.
szerk.: Állítólag egy játék újraindítás megoldja a problémát.
-
Rony949
őstag
Szép.
Mikor hogy. Néha egész jókat produkálok, de utána meg végtelenségig nyúló szopóroller. (az ellenfeleknek érdekes killeket ad be a játék, én meg belesorozok valakibe egy csomót, de csak a fél HP-ja tűnik el, vannak érdekes dolgok)
A gránát jelző még mindig bugos. Egyszer azért haltam meg, mert azt mutatta a játék, hogy a gránát mögöttem van. Killcamben kiderült hogy előttem volt.
Zombi módot én is próbáltam egyszer. A multi nekem átlagosan 70-90 fps-el megy, pályától függően, de zombiba volt hogy lement 40 alá is. Igen, a nagy hordák már megakasztják a játékot sajnos.
-
Rony949
őstag
válasz
bulikavagyok #1860 üzenetére
Begyütt az SBMM, mi?
-
Rony949
őstag
Valakinek volt már szerencséje használni az Akimbo Magnum-ot? Múltkori meccsen az egyik ellenfél végig ezzel nyomta és one shotolt mindenkit 10-15 méterről.
Ez lehetséges ezzel a fegyverrel így, hogy nem is céloz (mivel ugye dualba nyomja)?
Én minden esetre nyomtam egy reportot rá, mert ilyet én még nem láttam.
-
Rony949
őstag
válasz
steele80 #1824 üzenetére
Nekem legfrissebb NV driver van letöltve és lekopogom, de még nem fagyott ki a játék és jól is fut.
Egyszer-kétszer volt egy-egy mikro akadás (pont mikor az enemyre rácéloztam), szóval érdekes. Amúgy köbö medium beállításokon, 1080p-ben 80-100 fps megvan.
LvL 12-es vagyok és eddig nagyon jól szórakozok a multival. Korábban mondtam, hogy a béta után honvágyam volt. Nos, mai nappal ezt be is pótoltam. Jó érzés volt megint Cold War-ozni.
Alap pályák jók, de kevés van belőlük. Remélem a régi jó mapokat megkapjuk. A Nuketown-t, azt tudom hogy jön. Továbbá egy Firing Range, egy Summit, egy WMD, egy Array meg egy Grid jó lenne, ezek remek mapok.
-
Rony949
őstag
Srácok, aki Discorddal együtt szeretne zombizni, az szóljon. Én itt vagyok.
Más: A calling card-ot nektek sem menti el, igaz?
-
Rony949
őstag
Lement a stáblista nálam. Szerintem a kampány teljesen jó volt (első rész feelingjét nem teljesen adja át), maga a sztori is bejött. Érdekesség, hogy a sztorit David S. Goyer írta, én ezt személy szerint nem tudtam.
Majd évekkel később még megérhet egy újrajátszást, már csak a különböző döntések miatt is.
Most már ideje multizni is. Tali a terepen.
-
Rony949
őstag
Lassan végzek a kampánnyal, utána belecsobbanok a multiba. A sztori és a küldetések kifejezetten jók és szórakoztatóak. Visszatér egy meglepetés karakter is. Én ott csak néztem hogy mi van?
-
Rony949
őstag
Kampány: Ha a bázison ki tudjátok nyitni a lakatos ajtót (aminek a kombinációja nem olyan nehéz, ha egy kicsit is van történelem ismeretetek
), akkor azon belül tudtok régi, szöveges szerepjátékokkal játszani. Tök állat!
-
Rony949
őstag
Kicsit gáz, hogy még a kampánnyal se lehet játszani, ha megszakad a net. Egyszerűen kidob a főmenübe és ott is csak a kilépést lehet választani.
-
Rony949
őstag
Menjél egy meccset és aközben próbálgasd melyik neked az ideális FOV érték. Mi nem tudjuk neked megmondani mi a jó neked.
Én 100-ra állítottam. Afölött nekem már rossz, mert túlságosan kinyújtja a képet az én ízlésemhez mérten, viszont 100 alatt meg már rosszul érzem magam, olyan mintha a fejem 20-30 centivel előrébb helyezkedne el a vállamtól.
-
Rony949
őstag
Hűha, tolom a kampányt és vannak puzzleök, ahol konkrétan gondolkodni kell. Egy CoD játék, ahol GONDOLKODNI kell. Beszarás!
-
Rony949
őstag
Berosálok, még a pre-load is konzol exkluzív. [link]
Xbox One és PS4 tulajok (magyar idő szerint) november 6-án tölthetik, míg PC tulajok csak november 10-én.
(Vagy ezzel akarják tehermentesíteni a szervereket?) -
Rony949
őstag
Révén, hogy nem vagyok Battle Royale rajongó, kíváncsi vagyok, hogy az 1 év alatt hány órát teszek majd bele a Warzone-ba.
-
Rony949
őstag
Zombies Main Theme [link]
-
Rony949
őstag
Alapjáték 175 giga. Én nem mondok semmit. Vagy kukázni kéne ezt az elavult engine-t, vagy a fejlesztőknek kéne már tényleg megtanulni tömöríteni.
-
Rony949
őstag
válasz
mcwolf79 #1342 üzenetére
"Egyedül annak éri meg ezt PC-n tolni , aki a 1** fps-re gerjed"
Ez nettó bullshit. Én pl. olyan 2003-2004 óta gamelek komolyabban és eddig FPS játékot MINDIG egér+billel toltam. Számomra az egér a természetes. Próbáltam már FPS-t játszani kontrollerrel, borzasztó élmény volt.
Mondom ezt úgy, hogy kontrollert egyébként szoktam használni bizonyos játékoknál. (Dark Souls, Assassin's Creed, egyéb autós címek stb)
-
Rony949
őstag
válasz
CptAdamica #1316 üzenetére
Én a megjelenésig a Black Ops 1-et pörgetem.
-
Rony949
őstag
Cold War-ban milyen állat lenne ha bekerülnének a Wager Match játékmódok. Ez azért eléggé fun! (de nagy valószínűséggel ebből nem lesz semmi) [link]
-
Rony949
őstag
Sose szerettem mikor egy filmet, sorozatot vagy éppenséggel egy videójátékot elsietnek, abból jó sose születik. Sok potenciál van a Cold War-ban, a hidegháború korszakát alapból szeretem, a Treyarch játékai eddig nagyrészt nagyon bejöttek és még egyszer mondom, én a CW-t élveztem, de látszik rajta hogy egy-másfél év alatt készült csak.
-
Rony949
őstag
Topikban jelenleg így érzem magam:
(csak poén, nehogy komolyan vegyétek)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest