- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Aktiválták a Prestige shop-ot.
-
Srácok ebben van slide/ becsúszás? Nem találom.
-
KaitouP
nagyúr
Multiplayer:
- Hogyan vehetünk részt az ingyenes Cold War hétvégén? Letöltés menete és egyéb részletek: [link]
- Igazítás történt a "Behind Cover" camo challenge-en, hogy könnyebb legyen: [link]Warzone:
- A legjobb Groza loadout Warzone-ra: [link]
- A legjobb Krig 6 loadout Warzone-ra: [link]
- A legjobb XM4 loadout Warzone-ra: [link]
- A legjobb Pelington 703 loadout Warzone-ra: [link]
- A legjobb Rebirth Island landolási pontok: [link]
- Dec. 18 patch notes: [link] -
Trebron09
őstag
Nálatok nincs olyan hogy egy pár meccs után nem reagál sem az egérre sem a billentyűzetre a játék? Az egér mozog de kattintani nem lehet, ilyenkor kilépni sem tudok. Eddig nem csinált ilyet.
-
Csokifalo
senior tag
válasz
Corpuscle #3176 üzenetére
alapból hosszútávra eléggé szór az elején a Groza, vagy kevés...remélem később jobb lesz, 30-as weapon szinten vagyok vele, de közelre nekem az M10 jobban adja, sőt jól felszerelve még távolra is jó, a Groza szemtől szemben olyan lassú mint egy medve ahhoz képest, bár nyilván egyén függő, én a rohangálást szeretem nem a pálya egyik végéből a másikba lőni
-
válasz
markknight #3187 üzenetére
nekem a legjobban az útóbbi idők CD jai közül a 2019-es COD MW. jött be a legjobban. Nekem ahhoz képest ez most visszalépés, főleg a gunfight béna számomra, a grafika még hagyján, bár abban is vicces hogy tök gyakran látok lábmozgás nélkül mozgó ellenfeleket. korcsolyázni a talajon. Azért 2020 ban ez necces.
-
válasz
markknight #3184 üzenetére
Engem inkább az IW.COD-ra emlékeztet sajnos. Részemről pénzkidobás volt, szintén sajnos.
-
BITBOYS
addikt
Te jó ég, szétszednek mint Foxy a lábtörlőt
Ha lenne Public Enemy skin abban mennék -
Sziasztok!
Most vettem meg a játékot, mert videók alapján eléggé bejövős.
Olyan kérdésem lenne, hogy melyik CoD-hoz hasonlít legjobban szerintetek, hogy alapként mit mondjak havernak, hogy rá vegyem a megvételre... -
x_pnK
tag
válasz
Casanova* #3175 üzenetére
be quiet Pure Rock 2 hűtő van a procin, így játék közben kb. 60-70 °C között van. 3,7Ghz körülig boostol játék közben. Néztem a magonkénti terhelést is, 80% fölé egyik thread sem megy meccs közben.
Videókártya pedig szintén hasonló tartományon belül van végig. Biztos, hogy nincsen thermal throttling. A gépházam az sajnos eléggé zárt kivitelű, szóval lehetnének ezek a hőmérsékletek jobbak is, de nem hiszem, hogy itt lenne a gond...Lehet, hogy egy Win10 újratelepítés segítene? Ezt szeretném utoljára hagyni, mert eléggé be van már lakva a rendszer..
szerk.: ezt a válasz gombot megint sikerült benéznem. GhostPetya #3174-es hsz-ére válaszoltam...
-
csabamigo
aktív tag
Ha majd később veszem meg a játékot, akkor is megmaradnak a BPban feloldott cuccok ha most csak az MWvel játszom?
-
x_pnK
tag
válasz
KaitouP #3163 üzenetére
Csak a gyárilag ráapplikált ASUS TUF OC van rajta, én utólag nem próbáltam húzogatni, mert FHD-ra nekem bőven elég gyári órajelekkel is, azokhoz a játékokhoz amikkel játszogatok.
Minden létező overlayt kikapcsoltam, az AMD Radeonét, Afterburnert, RIVA-t bezártam, Discordot bezártam, minden feleslegesen futó alkalmazást kilőttem. 70%-os VRAM limittől minden beállítás mellett elkezd akadozni.
Annyi tök érdekes még, hogy amikor amikor állítgatom a VRAM Limitet, a játéknak a VRAM kijelzése, sokkal kevesebb VRAM-ot ír felhasználtnak, viszont az MSI Afterburner akkor is 5500-5800MB VRAM felhasználást ír.
65%-kal is 5700 MB környékén vagyok, viszont így legalább úgy néz ki, hogy nem ér kritikus tartományba. Gondolom így egy picivel kevesebb az FPS-em, szóval én is szeretném kideríteni, hogy miért csinálja ezt. Reméljük AMD-ék kijönnek hamarosan valami optimalizált driverrel... -
steele80
senior tag
A Stich operátor küldetés 4. részét, warzone-ban - 3 most wanted küldetés kell teljesíteni - valakinek sikerült már megcsinálni? Én már 4-et megcsináltam, de nem számolja valamiért.
Bár gondolom, hogy nem egy meccs alatt kell teljesíteni a 3 küldetést, mert úgy űber brutál lenne.
-
Corpuscle
őstag
MS Store-ban akciós a játék. [link]
-
frame>24
addikt
És nálatok mik a level up game módok?
HC? Core? Ezeken belül?
Valami darálós HC domination? -
KaitouP
nagyúr
-
shotika
őstag
válasz
Corpuscle #3150 üzenetére
Így a pályaválasztásnak sincs sok értelme, hisz minden meccs után újrakalibrál a játék. Hetek óta nem láttam mapválasztási lehetőséget.
De egyébként sincs túl sok kedvem a játékhoz. Nézegettem a szezont is, de annyira meg nem köt le, hogy ott gubbasszak minden este a játék előtt a teljesen jelentéktelen skinekért.
Ami jó lenne, az meg drága külön.Éjszakai Nuketown meg szánalmas. Eddig is macerásan lehetett meglátni a gubbasztó enemyt, hát még annyira se lehet kiszúrni...
-
x_pnK
tag
Na, sikerült kiküszöbölni a problémát.
Valamiért még lejjebb kellett vennem a VRAM limitet, az MW-ben is bevált config módosítós megoldással 65%-ra állítva már high beállításokkal, ultra AA-val, Nuketownon is 80-110 fps közötti értékekkel fluid a játék.
Ha valakinek hasonló problémája lenne az alábbi elérési útvonalon található fájlban módosítsa a video_memory paramétert 0.65-re, vagy extrém esetben 0.55-re.
c:\Users\%SAJÁT_FELHASZNÁLÓNEVED%\Documents\Call Of Duty Black Ops Cold War\player\config.ini -
Csokifalo
senior tag
Nah, meglett a piros sapkás Helen, jó a szerkó, de folyton le akarnak vadászni, piros sapka nem is feltűnő...kb Red Baron -nak érezhetem magam
egyébként most akkor jól értem hogy a prestige key-ek semmire se jók ha nem játszok warzone-al?
Ma rengetek tag hátul b@sszta a rezet SnD módban, miért nincs ráírva kód hogy ha inaktív akkor kidobja ezeket? Mindegyik elejétől a végéig hátul ácsorgott, ráadásul azt bámulta mindenki mikor találják meg addig áll a játék. Cod WWII-ben volt kick -
x_pnK
tag
válasz
Corpuscle #3154 üzenetére
Sziasztok!
Kb egy hete váltottam videokártyát a gépben RX570-ről RX5600XT-re, és sehogyan sem tudom belőni úgy a játékot, hogy ne legyenek irdatlan FPS dropjaim a legutóbbi patch óta.
Főleg Nuketownon gáz a helyzet, tök mindegy, hogy milyen részletességekre állítom a dolgokat, az avg. fps nyilván változik tőle, de kb 10mp-enként 100-120 közötti fps-ről leesik 50-60-ra egy pillanatra és ez azért elég zavaró. Full mikrolaggos lesz tőle a játék.
RAM nem fogy el, MSI Afterburnerrel annyit látok, hogy a GPU usage leesik 50-60%-ra olyankor.
Tápom nem hiszem, hogy hibás lenne (1 éves kb.), a procinak elviekben ki kellene hajtania a kártyát (FHD-ban jászom), más játékban nincs is gond.További infók:
Ryzen 5 2600 @ stock
HyperX Fury 2x8GB 2666 Mhz
be Quiet System Power 9 500W
A játék pedig SSD-ről fut.Amiket próbáltam:
- beállítások mindenfele állítgatása (lowesttől-highig)
- legfrissebb GPU driverrel, illetve a tegnapi patch notesban megemlített verzióval is
- VRAM limit állítása 70-80-90%-raBárkinek bármi ötlete lenne, szívesen venném.
szerk.:
(bocsi, nem válasznak akartam írni.)
-
nanorambo
őstag
válasz
Corpuscle #3154 üzenetére
Igen, egy fárasztó nap utan kicsit kikapcsolna az ember. De itt bakker külön rá kell készülni. Kialudni magad, energiaital (utalom), reflex edzés stb. És akkor mehet a game úgy hogy levegőt sem veszel közben mert már azt is bünteti és kapod a headshotot. Nevetséges. Sajnos érik az uninstall. Lehet újra elkezdem az rdr2-t.
-
válasz
nanorambo #3149 üzenetére
A Zombi mód viszont tök jó lett! Egy körre kapható vagyok benne.
Előtte mondjuk érdemes végignézni egy tutorialt, hogy mi merre van, hogy értsed mi történik, de utána tényleg fun.
pl.:
https://www.youtube.com/watch?v=mxnb30rNruU
vagy ez is jó
https://www.youtube.com/watch?v=oKCcegmSGXQ -
Corpuscle
őstag
válasz
nanorambo #3149 üzenetére
Ezt én sem értem, miért kell ennyire keményre venni, az előző részben már kapott elég kritikát a rendszer. Ráadásul megjelenés utáni hetekben ez nem volt tapasztalható. Még örültem is neki, hogy tanultak a hibákból. Voltak keményebb menetek, de élvezhető, izgalmas körök jöttek egymás után. Tegnap Oriic-kal csapattuk, kb. 1 óra után el is ment a kedve az egésztől.
-
nanorambo
őstag
Kb most jött el az, amikor nyilvánvalóvá vált, hogy számomra jatszhatatlan a jaték. Nem vagyok kezdő, de ez az sbmm olyan durván szigorú lett, hogy egyszerűen megmozdulni nem tudok.
Tökre jszanék most a játékkal (mivel nincs semmi más helenleg, cp2077 et felreraktam) de ennek így nincs értelme sajnos. -
-
markknight
veterán
Szeretném majd kipróbálni a gémet free weekenden, hátha végül megtetszik
A trialt modern warfaren belül tudom leszedni? Ott nekem kiírja a MW-s és a Cold Waros data packkokat is, leszedtem a multiplayer base pakkot CW-hoz, gondolom ez tartalmazza a trialt is nem? A többi az kampány meg zombies, valszeg ez nem fog kelleni.
-
KaitouP
nagyúr
PlayStation exkluzív Season 1 Combat Pack érhető el, az korábbi játékhoz hasonló módon. Részletek: [link]
A tartalma:
- Epic Operator Skin for Sims
- Legendary LMG Weapon Blueprint
- Legendary Watch
- Legendary Calling Card
- Epic Emblem
- Epic Weapon Charm
- 60-minute Double XP Token -
KaitouP
nagyúr
Ünnepi 2XP event jön: [link]
-
Corpuscle
őstag
Az SBMM most már tényleg hajaz az MW félére. Eddig nem sok bajom volt vele, de a tegnap este katasztrófa volt. Arra is figyel a rendszer, ha partyban vagy, akkor lehetőleg komplett csapatok ellen dobjon be. Oriic ez a te hibád!
A Mac 10 valami siralmas. 30-as tár, az mp5 ehhez képest egy sniper lassúságú valami, mellé brutál recoil.
Új pályák. Raid tetszik, korábbi részekben nekem ez kimaradt. A másikat szokni kell. Viszont itt barom jó zenék szólnak. Ha már úgy is kempeltem a ruhásboltban, hallgattam egy kis zenét.Itt már megmozdulni nem volt kedvem, rommá gyaláztak.
BP baromi lassan halad, pedig kíváncsi vagyok az új AR-re. Az új operátorok kimondottan jól sikerültek. -
Csokifalo
senior tag
válasz
laragirl83 #3134 üzenetére
nem tudom játszottatok-e cod wwII war pályát, ott ugyanez volt, a hidat senki se építette, a tankot senki se kísérte, beálltak hátra snípelni'... cold waban leginkább free for all-t nyomok, ott legalább rajtam múlik a top3 nem máson.egyébként tudom szokás kérdése, de itt egyenruháról se ismeri fel az ember az ellenséget, van annyi verzio, WWII esetében azért fel lehetett ismerni a szövetséges vs német egyenruhát, nem azt kellett sasolni kinek van piros felirat a feje felett
-
laragirl83
őstag
Eleje óta ezt tapasztalom én is, van egy pár nyert kör, de kb vért izzadok pl hardpoint, csapatomban atlag foglalasi idő 20-40, nekem 200 körül. Utana elvágták, sorozatban olyan teambe rak ahol konkrétan senki nem jatsza objektivát. Én meg kb megdögölhetek, 1edül esélytelen. Persze ellen teamben vegzik dolgukat, de legalább 2-3 biztosan, és persze kb halhatatlanok, ill még 1vs1be is esetek többségében belőnek...
Aztan dominationt v kc-t már nem is emlitem... Félidő után kb mindig orditok mikibe h take fokin' b (nuketown), különben garantált bukta meccs, le se xarják...
Az a helyzet nincs meg az a fun faktor, meg feeling mint mw-ben.. -
BandiHUN
veterán
válasz
deadwing #3129 üzenetére
Ugyanez,én csak felmérgeltem magam,11-29 lett a "legjobb" eredmény,és ilyen kis semmiházi,alap emblémás fosoktól,mellé ilyen,hogy 44 meg 53. szintű emberke???Komolyan 2 órát játszottam,pontok hasonló,mint a 2-3as K/D-nél,dolgoztam sokat,eredmény: MÁSFÉL szint+tier skip még ennyi se,ez valami vicc??
Dugig van ugrabugra überprofival a játék,mintha most mentem volna az első napomat,folyamatosan dobálták ránk a napalmot,már spawnon megjelenve kigránátoztak,birka volt az egész csapatom,senki nem foglalt pontot,se UAV,semmi,lapítás,komolyan az egyetlen dolog,amit csináltak...Talán ez bosszú az 1.5-ös winrate-mért vajon?0.99 a K/D-m,szerencsére csak 1 századot romlottPlusz kijött a szokásos zöldpetty-bug is,remélem jön a rohadt clear all gomb megint.Nagyon vacak lett a játék,és minden kör után 40-60 mp-ről számol vissza,addig kellett várni csak az összeszedett lobbival is,hát rohadtul meg fogja érni a dupla xp,kör után is látszik homályosan,hogy beballag a képbe a katona,jönnek a statok,stb...
Hát ezzel a free-vel lehúzhatjuk magunkat a retyin.Mégha 70 nap is van az első seasonra,akkoris.Dupla meg tuti nem lesz... -
Csokifalo
senior tag
másnál is előjön az hogy nincs minimap, illetve a kockák vannak a killstreak helyén?
-
Trebron09
őstag
válasz
Csokifalo #3124 üzenetére
Akkor az már nagyon menő TV volt.
#3126 Tomko78: Végül is nem tudom mi a baj az 1989-el, hiszen az még a cold war.
#3129 deadwing: Lesznek bőven ilyenek, pláne hogy most megnyitják az egész multit.. így se volt garantált szerintem a problémamentes játék na de majd most..
-
deadwing
addikt
Húha... nagyon felbaszott a mai gém.
1-5 szintű emberek 9-10-ről induló, a végére 4-5-ös kd-kkal...
Megmozdulni nem tudtam. 3 barátommal játszottam, de már ők is mondták hogy valami nem kerek. Kijött valami új cheat?
Volt olyan szerver, hogy csak ilyenek voltak odaát. 2-es szint, 5-ös kd. Hihető. -
Csokifalo
senior tag
az egyébként újítás hogy nincs minimap SAD módban a plázában? vagy bug?
illetve eddig is úgy volt hogy le lehetett lőni a saját társat csak nem figyeltem? -
Csokifalo
senior tag
most nem azért de mindenki fikázódik itt másnapos fejlesztőkről, meg sz@r munkáról, Nektek az kellett volna mint az én időmben
, VHS kazetta sz@rrá másolt narrátoros Norris filmekkel, 640x460-as felbontású videoton tv-n, betárcsázós net, 13 colos crt monitor, pentium 1 es 300 MHz, 16 MB sdram...akkor tudnatok becsülni egy ilyen játékot...vannak hibái és? pénzbe kerül és? szerintem fikázás helyett örülni kellene hogy van, főleg ebben a covidos helyzetben
-
frame>24
addikt
válasz
Hzoltan969 #3122 üzenetére
Hiába tiltották le, nálam csak azóta működik, ha JÁTÉKON BELÜL is kikapcsolom.
Vagy az lehet, hogy patch előtt már game-eltem, és csak manual kikapcsolva oldódott meg (mert közben rá-googliztam, de még nem érvényesült a patch).
MOST épp kiléptem, és lám, el is kezdett patch-elni (2,10+ GB). -
-
Corpuscle
őstag
Aki eddig hozzám hasonlóan hanyagolta a Type 63-at, BP-ban nyitható egy elég komolyan felszerelt. 10-es szint körül valahol.
-
frame>24
addikt
#Zed 398 Swift Clover
PC:
HA kikapcsoljátok (disable) a "crossplayt"-t a SETTINGS / ACCOUNT & NETWORK fülön belül, akkor megy. -
Linem
senior tag
válasz
Hzoltan969 #3112 üzenetére
Értem. hát nem tudom, ma nekem eddig nem fagyott le. Pedig sokat TDM-eztem.
Régebben az MW-nél volt egy olyan patch, ami sokakat érintett, és nálam is előbukkant azon a napon párszor a hiba, de azt estére javították is. Azóta szerencsére COD-nál nem találkoztam ilyennel. -
pulffy
őstag
Ez a mini BR ez pörgös, meg is lett az első win 10 kill-el.
-
steele80
senior tag
válasz
Sebibalu #3104 üzenetére
És ez már kezd kínossá válni, mivel gyakorlatilag 10 órája játszhatatlan a CW multi. Nem tudom, hogy a történelem során fordult-e már elő ilyen , de ha fordult is, bizonyára nem sok. A karácsonyi bónusz a számlán, viszont nagy ívben tesznek azokra, akik azt összedobták nekik. Bosszantó!
-
És hurrá.
Zed 398 Swift Clover oda tette magát
-
Linem
senior tag
válasz
Milan86 #3099 üzenetére
95%?
Az 5% mit állítgat? Ez miből jött? A topikban a 4-5 tag panaszaiból?
Jelentem nálam továbbra is minden hibátlanul megy: MW, CW, WZ. Délelőtt WZ ment, utána 3 óra MW, most 2 órája CW. 9 rankot ugrottam csak ma. Tehát olyan nagy gond nem lehet. Nyilván ekkora változtatás nem fog mindenkinél zökkenőmentesen zajlani, de ez várható volt. Kisebb patch-nél is volt már gond. Majd javítják, hogy nektek is menjen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest