- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Corpuscle #5725 üzenetére
Nagyon jó érvekkel kellene meggyőzniük, hogy azt tudjam mondani hogy nagy eséllyel visszajövök... Talán egy Modern Warfare 2 visszahúzna, ha hozza az elődje által felállított minimum színvonalat, de hogy biztosan igent mondjak, ahhoz alapjaiban kellene megreformálni a szériát. Most tolják ezt a - számomra bullshitnek tartott - "new generation" szöveget, de ezt már eljátszották a 2019-es MW-rel. Amennyiben komolyan gondolják önmagukat, hogy jó lenne bevezetni a már pletykált 2 évenkénti megjelentetést, és jó lenne, ha nem a grindfestről, az ócska Battle Pass farmolásáról, hanem a puszta játékélményről szólna a game. Ha így lenne, visszajönnék.
-
Deck
titán
válasz
Corpuscle #5626 üzenetére
Nekem kezd megtetszeni. A MW mapjai igen unalmasak voltak és kb 1 színből állt az összes + lassabb gameplay. A BO4-t szerettem az jóval pörgősebb volt. A CW-nál azt mondják kicsit arcade-osabb és pörgősebb. + a mapok sokkal változatosabbak. Csak ki ne haljon a játék...
-
nutella1
őstag
válasz
Corpuscle #5562 üzenetére
Ha volna konkrét csapat (ami régen megvolt), az a játékos bázis, akikkel lehet együtt játszani, akkor egyértelműen BF. De egyedül nekivágni értelme nincs. A másik fontos tényező az idő, ami nincs. A COD elé le lehet ülni rövid tíz percekre is, így a felé billen a mérleg nálam.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Corpuscle #5554 üzenetére
Választást is tudnék nyerni így...
Ahh, köszönöm, legalább egy valakinek nem szúrom a szemét a CoD topikokban...
Mondanám, hogy mennék, de úgy döntöttem hogy (legalább) idén kihagyom a szériát. Aztán a továbbiakban meglátom, mennyire hiányzik. Helyette Splitgate megy, meg az új BF majd CoD pótléknak. Kicsit sok volt a CoD az elmúlt évtizedben, szeretnék mást is kipróbálni, meg kiszakadni ebből a grindfesztiválból. Sajna már egyre kevésbé okoz örömet. De még nem jelentem ki, hogy nem térek vissza. Viszont most kell egy kis pihi.
-
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Corpuscle #5246 üzenetére
Akkor az említett Magma, Studio mint DLC-s map jöhetne szóba, ha abból indulok ki, hogy mik voltak a fan favorite pályák.
Én a második Pfizer után kimentem a konyhába, és - de ez full komoly - bekapcsolt magától a kávéfőző!!
Szerintem tuti a Bil Géc volt a mikrocsipszeken keresztül.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Corpuscle #5236 üzenetére
Amióta megkaptam a két adag
Pfizertmikrocsipszet, ötször gyorsabban gondolkodok az 5G miatt! Tuti azért jósoltam meg a pályákat.Ha a korábbi játékok base pályát nézem, akkor Slums tökre esélyes, DLC pályákból Grind, Studio, Magma, ezek BO2 mapek. BOI-ből Jungle, Summit, WMD, Firing Range, Launch... Sok fan favorite pálya van ott, bár tény, hogy a BO4-ben sokat ellőttek, szóval vagy repetázunk megint ezekből, vagy kitalálnak valami újat is.
-
Corpuscle
őstag
válasz
Corpuscle #5195 üzenetére
Meg van a megoldás! Lehet másnak is segít. Én mindig MS fiókkal lépek be, ennek a jelszavát nem fogadta el aktiváláskor. Mint kiderült, korábbról van már létrehozott Activision fiókom (PC-s időken csinálhattam, nem is emlékszem rá, pláne a jelszóra). Egy jelszó helyreállítással megoldódott.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Corpuscle #5094 üzenetére
Számomra az volt a probléma vele, hogy semmilyen volt. Sokan - valahol köztük én is - a Call of Duty 2 visszatérését vártuk tőle, de végül inkább csak egy ötlettelen sémajáték lett. A pályák felejthetőek voltak, a mindenfajta megszerezhető kozmetikai cuccok meg a BO3 után a második legbugyutábbak voltak számomra.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Corpuscle #4791 üzenetére
Valóban, az LC10-zet rendesen megvágták, mondjuk a debütáltása óta meta volt, így nem bánom hogy kicsit más SMG is szerephez jut. A Milano buff szintén valóban jogos, én különösen örülök neki, mert mostanában kezdtem el aranyozni. KSP szintén favorit, hát még a mostani szezonos blueprintjével, örültem a változásnak. Úgy általánosságban véve jónak tűnik, de persze ez is majd csak a gyakorlatban mutatkozik meg igazán.
-
nutella1
őstag
válasz
Corpuscle #4793 üzenetére
Nem értem miért kell a fegyvereket állandóan variálni, miért nem lehet már eleve rendesen beállítani őket.? Boldog-boldogtalan az LC10-el rohangált Nuke-on, ahogy észrevettem, miközben az Assault fegyvereket maxoltam. Most váltottam smg-re, de, hogy az MP5 mekkora egy fosrakás lett..
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Corpuscle #4571 üzenetére
Pontosan. Látszott, hogy a fejlesztők a legelső alkalommal vezetik be a Perk rendszert a játékukba, és csak enyhe fogalmuk volt arról, hogy nagyjából hogy kéne működnie, de a gyakorlatban sok volt a gond, és akkor még nem volt annyira up to date a folyamatos balanszolása a játékmenetnek. A Juggernaut is egy pöcs perk volt amúgy, kötelező volt azt használni, ha jót akartál magadnak.
Egyetlen előnye a bérelhető dedikált szervereknek anno az volt, hogy be lehetett állítani a használható elemeket. -
KaitouP
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Corpuscle #4379 üzenetére
Jaj nem arra utaltam, haverokkal tok jo egy ket orat elhulyulni. Public meccsek cinkesek inkabb azok miatt akik nem tudjak mit kell csinalni(amivel nem is lenne meg gond), es nem hallgatnak meg.
Szerk:
Amugy is sztori easter egg questek hamar megvannak, akar 1 ora alatt megcsinalhatoak.
Szerk2: Outbreakben ugye most quest sincs meg.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Corpuscle #4084 üzenetére
Hogy pontosan mit néz, arról nincs információm, de valóban, itt azért már többtényezős a dolog. Nyilván a win az nagyon számít, meg az hogy a csapatodban mennyit teszel a győztemért, mennyi pontot harácsolsz össze egyszemélyben, K/D arány is fontos lehet... Szóval kb. így.
Ez a cikk egyébként jól összefoglalja a CDL-el kapcsatos információkat: [link]
Itt meg van pár loadout tipp az elinduláshoz: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest