- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akos93
tag
Én nem szoktam TDM-ezni, akkor már HQ, vagy DOM.
Nekem Sam Turret, Care Package és Chopper Gunner(Nekem a Sam turret jön be nagyon, le lő minden enemy repcsit automatice
-
Akos93
tag
Akik raknak be a képeket, azok írják már oda hogy legnagyobb módban milyen játéktípussal játszanak légyszives, érdekelne
Mert nem mindegy hogy csak HQ-zol meg TDM-ezel, vagy csak SD-zel.
Én legtöbbször SD. Néha HQ de az csak 17es szintig, amíg nincs kis ak
-
Akos93
tag
Ennyi erővel én is betudom másolni
http://kepfeltoltes.hu/110417/2011-04-17_00002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
De nem egy nagy cucc.
-
Akos93
tag
válasz
SloWater #8671 üzenetére
Mikor megvettem a Cod7-et, nekem sem volt egy ismerősöm sem akinek meg volt. Aztán hozzá verődtem egy jó kis baráti társasághoz, és néha felmegyünk egy Angol SD szeróra, és a 18 emberből 12-en ts-en vagyunk. óriási hangulat, beszélgetünk + játszunk. Óiási
Van mikor hajnalig is nyomjuk akár
Amúgy valaki Cod4-et tolja köztetek?
-
Akos93
tag
válasz
SloWater #8666 üzenetére
Szia!
Hát, ez, hogy TDM-ben egy adott területet próbálsz védeni, szerintem hülyeség. Mondjuk személy szerint a TDM-nek sincsen semmi értelme
De amit írsz, ahogy játszol nem akkora halálos bűn hogy bann-t kapj érte.(bár nem tudom hogy figyelmeztettek-e a bann elött, de ha nem akkor az adminnal van baj) Szerintem próbálj ki valami másik játékmódot is. Nagyon jók, főleg úgy ha ismerőseiddel, ts-en keresztül játszotok. A hozzá nem értéssel meg tudsz te is kezdeni valami: olvass, kérdezz
Vissza térve, szerintem nem kempelsz, bár én ha néha-néha, nagy ritkán TDM-re kerülök fel, körbe-körbe rohangálok a mapon és darálok -
Akos93
tag
Vélemény a DLC-ről:
Szét baszták vele a játékot... A kedvenc szeróim amik mindig tele szoktak lenni, üresek. Felmegyek, végre össze jönne 6 ember hogy kezdhessük a játékot, erre váltáskor nem kirak 6ből 5öt mert nincs DLC? És az összes szerón ez megy. Egyszerűen Óriási. -
Akos93
tag
Ez óriási, játszok a szerón, jön kövi map. Vége annak is, várom a következőt, erre kirak
Hogy nekem nincs meg a következő pálya
Ez így nagyon jó...
-
Akos93
tag
Megint de kiakadtam ezen a játékon. Mi a f@szért nem a hibákat javítják ki? Minek a DLC mikor még mindig tele van hibával ez a sz@r??? Ha kifagy a szeró, persze hogy amit addig ott szereztem xp-t elvesztem... Ha beállítok egy fegyót, kiírja hogy tölt, persze hogy nem állítja be , de a pénzt leveszi. Hihetetlen. DLC? Minek mikor még tele van hibával?
-
Akos93
tag
Szerintem inkább az alap hibákat csinálták volna meg mint kiadják az új DLC-t...
Meg a reportolt emberekre szánnának több időt. -
Akos93
tag
válasz
Dantenero72 #7824 üzenetére
Szerinterm hülyeség. Nincs atom gépem, BO-ba van 70-80fpsem, és mégis legtöbbször jó pár szerón benne vagyok az első 3-ba
A másik, haverom most vett egy atomerőművet és még mindig ugyanolyan sz@rÍrtam neki, hogy skill-t mért nem vett?
-
-
Akos93
tag
a FullClip nevű klánról a véleményem: lol
Felvettem 1-2 embert közülük steam-re, mire hülyének néztek. Az egyik tag (nevezetesen Unnamed) átírta a nevét Community Adminra, és meg akart engem győzni arról hogy nyertem valami arany minősítést mert 300 órát játszottam a Cod7-el (akkor tartottam 200 körül xD) És mondta hogy adjam meg az acc-omat, meg a jelszómat. Ezek után mit gondoljunk egy ilyen klánról? Megbízható, korrekt banda lehet... Tehát a FullClip-pel vigyázzatok, és kerüljétek el őket...
U.i.: Arra nem volt képes hogy a steam profilját leszedje, még a képe is kinn volt hogy FullClip UnnamedHihetetlenül szánalmas. Utána meg adta az ártatlant mint aki nem tud semmiről
-
Akos93
tag
Szevasztok!
Egy kérdésem lenne. 6-odik prestige 15ös szintjén vagyok, és nem tudok fejlődni. Felmegyek játszani, látom már 17es vagyok, van cod pénz is, lelépek, beállítom kis ak-t, pénzem elköltöm, kilépek, látom menti. És kiléptem, megint creat a calss menübe vagyok, lvl15-ön és a pénz is letűnt. És nem tudom mi a sz@rért dob vissza =( Hihetetlen, eddig semmilyen gond nem volt. Sz@r az egész =(
Valaki? 5let? Tapasztalat? Hogy mitől lehet, vagy mi ez? :S -
Akos93
tag
válasz
BandiHUN #5344 üzenetére
Én már találkoztam a problémáddal. Beléptem Creat a class-ba, átállítottam más dolgokat, kilépek, mentek, azt semmi változás, régi fegyók régi cuccok
Kicsit ideges lettem, de sokadjára sikerült
Próbáld úgy hogy csak 1-1 dolgot változtatsz, hátha. De én sem tudom mitől lehet :S Ha valaki tudja, azért érdekelne
-
Akos93
tag
Majd valaki FGJM-es kérdezzen már utána klánon belül hogy mi rosszat tettem amiért kickeltek
Mert még első se voltam :/
-
Akos93
tag
válasz
jozefgucci1 #5022 üzenetére
Én nem wenigma-t védem, nem tudom hogy játszik, hogy játszott, lehet hogy okkal rakták ki, nem tudom. De azt tudom hogy nyakival nekem is vannak problémáim. Amúgy a szeró rakott ki, véletlen egy granyóval 2 csapattársat trafáltam mikor HQ-ra dobtam hogy az enemy le ne szedje :S
Amúgy ez a videó alapján eltudom képzelni NOD-ot isŐ is ilyen 1 személyes csapatjátékos lehet
Az alapján ahogy írta hogy mindenki úgy játssza a HQ-t ahogy ő akarja...
-
Akos93
tag
Hali
Hát srácok ezt nem hiszem el. A mai napig nálam semmi lagg, semmi akadás nem volt egyszer sem. Ma 2x is kifagytam egymás után. Megállt minden, se kép se hang. Nem hiszem el :S Mitől lehet? Ha eddig egyszer se volt semmi fagyás? Se lagg?
-
Akos93
tag
válasz
jozefgucci1 #4890 üzenetére
Én ezt már írtam neki
Ha HQ szeróra megy valaki akkor HQ-zzon, azért HQ szeró. Ha nem HQ-zik menjen TDM szeróra és kész. De ennek a "rétegnek" ezt magyarázhatod
-
Akos93
tag
Most játszottam egyet DOM-on. link
És nem menőzni akarok hogy "de fasza gyerek vagyok mert első lettem a csapatomba" hanem hogy csak én törekedtem a zászlók elfoglalására. És ez megy HQ-nál is, DOM-nál is, mindennél. Mert Én majd fedezem a többit ők majd foglalnak... -
Akos93
tag
-
Akos93
tag
Részben egyet értek veled, de ez hogy mindenki úgy játsszon ahogy akar (?!) ezzel nem.
Ha HQ szerverre fel megy valaki akkor HQ-zzon! Menjen HQ-ra szedni, menjen oda védeni, maradjon a közelében, ne a spawn felé rohangáljon, és ne TDM-ezzen. Ha lenne szerverem, és HQ lenne rajta, aki sz@rna a HQ-ra én is kidobnám a francba... Utálom mikor felmennék egy jót HQ-zni, egyfolytába a camperekbe akadok ( ha a HQ a map egyik oldalán van, akkor a camper a másikon ) és TDMesekbe. És még a saját csapatom se tud HQ-zni. Mint pl tegnap, bull is látta... Egész map alatt én szedtem le 1db HQ-t, mindenki más sz@rt rá. Akkor az ilyen miért jön HQ szeróra??? Menjen TDMezni. Nem?? -
Akos93
tag
Próbáltam egy SD-t (kép) De ez nem az én műfajom :S Maradok a jó öreg HC HQ-nál
-
Akos93
tag
Na hali
Ezek a németek, ha már kicsit jobban megy egyből csíternek hisznek. Ráadásul kitalálják hogy aimozok is
link
Pedig szerintem egy aimost elég nehéz össze téveszteni egy olyannal aki nem aimozik.
Vagy tévedek?ja, és az admin mondta...
-
Akos93
tag
Na hali
Valaki tudja hogy lehet playercardot csinálni? Mert csomó embernél látok tök f@szákat, de én nem tudom hogy kell csinálni :S Valaki valamit?
-
Akos93
tag
válasz
BandiHUN #4489 üzenetére
Igen, ha egy jót akarsz játszani menj olyan szeróra ahol vannak adminok. Eddig ok. De, én már voltam így: adminok, de f@sza, biztos rendet tartanak, erre: hc hq, az adminok szartak a HQ-ra, ők voltak a legnagyobb tdm-ezők. És ott kicsit elment a kedvem a játéktól =(
Ezért ha még van is admin, abba sem bízhatsz 100%ig. -
Akos93
tag
válasz
Black Dragon #4483 üzenetére
Ha többen össze dobjuk, nem lenne szerintem olyan sok, és tudnánk élvezhetően játszani
-
Akos93
tag
Erre a sok k...ög problémára egy megoldás van. Saját szeró, és aki h*lye kick/bann-olni.
-
Akos93
tag
válasz
Black Dragon #4412 üzenetére
Akkor úgy kérdezem, hogy majd valamikor vissza kapcsolják? hogy lehessen váltani?
Mert volt már olyan, hogy egyik team-be full erősek, másikba gyengék, átakarok menni hogy egál legyen, de nem tudok, mert nem lehet... Meg ha van egy klánod nem tudtok egy csapatba lenni, vagy haverok össze jöttök... Sorolhatnám. nagyon nem jó ez így :S
Kéne az a csapat választás. :S -
Akos93
tag
Szerintetek miért kapcsolták ki a csapat választást?
És vajon vissza fogják kapcsolni?
-
Akos93
tag
Hát nekem nagyon bejön a játék. Nekem szerencsére nem szaggat, win7 alatt.
De nem értem, hogy ha win7en rosszabb akkor mért azt javasolják oprendszernek?
Amúgy meg jó a multi, csak unom a sok h*lye küldföldit ^^ azt bírom mikor felmegyek egy HQ szeróra ,és mindenki TDMezik.... Senki 1 HQ-t nem foglal. Hát ennyi
Amúgy a prestignek van valami értelme? :S És hol lehet prestigelni? -
Akos93
tag
Szevasztok
Nekem 4gb ram, hd 5770, phenom II 550 és maxon stabil 60 fps, akadás nélkül. Amúgy tényleg érdekes, hogy valakinél rosszabb gépen jobban megy a játék, mint másnál jobb gépen
Amúgy egy PH partyra én is beneveznék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest