- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepsy
senior tag
Mit javított az új patch?
-
apropéter
csendes tag
75fix fps + graf ami lehet az full
-
danilla
őstag
Az új 11.01 catalyst driverrel (még csak beta) átlagban 12fps-el több az fps-em, szerintem érdemes feltelepíteni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Menj oda Steam-ben ahol a játék található (BlackOps Multiplayer) jobb gomb: Tulajdonságok
Majd a Helyi tartalomnál nyomj egy olyan gombot meg, hogy Helyi tartalom ellenőrzése (vagy hasonló).
Ez átnézi a gépeden a telepített fájlokat. Ez után működnie kell. Ha nem működik és nincs másnak jobb ötlete, akkor BlackOps reinstall. -
knbs
senior tag
Sracok felesleges szidni a jatekot, hamarosan jon az MW3! "Call of Duty: Modern Warfare 3. Het spel moet in november op de markt komen. »" Szoval november
-
Kanczy
veterán
Csak nekem nem elérhető a játék?
-
apropéter
csendes tag
Ennek a játéknak mi a jobb WIN7en 32bit vagy 64? vagy tök mind1?
-
Valek81
csendes tag
Jött ki új patch!
Call of Duty: Black Ops
MP Audio stuttering on certain systems.
Playercards sometimes not showing properly.
Added three Private Match Server Settings: Team Change, Team-Up Period, and Keep Balanced Teams.
Added Alternate Color Scheme for accessibility: Settings / Multiplayer / Player Name Indicator.
Changed Team-Up Period countdown interval to 10 seconds.
Combat Training sessions are no longer counted in Server Browser Unranked tab.
Friends on your team will now show as blue on your minimap.
Prevention of various exploits.
Objective markers localized for all languages.
Various stability improvementsCall of Duty: Black Ops Rcon Tool
Recognize new "invalid password" server response -
Pepe78
őstag
válasz
Undoroid #6579 üzenetére
Hi!
Driver csere nem segített. Újra raktam a Gámét.
Mondjuk ezt a drivert most fen hagyom. -> 1,5 óra alatt se fagyi, se kimeredés se semmi.USER ERROR volt folyamatban egyébként.
Biosban egy kísérleti ki nem tesztelt beállítást (véletlenül gondolom) választottam.
És nem szerette a masina.Azt hogy most a rossz HTbeállítás korrigálása , a reinstall vagy a 10.9 segített azt nem tudom.
De ma éjszaka már alszok kicsit, mert tegnap agyvérzés közeli állapotban kerestem a hiba okát. És fáradtan nem is néztem körül teljesen körültekintően.Köszi a tippet mindenkinek.
-
ooooobi
senior tag
Na tegnap megértem h már engem is kivágta FGJM-től, pedig én béna vagyok
Konklúzió, óvatosan a tactical insertasion használatával
-
Undoroid
őstag
Szia Pepe78!
Gyomláld ki teljesen (driver sweeper) azt a legújabb VGA-drivert és tedd fel a 10.9-est!Eddig azzal volt a legkevesebb probléma!
* * *
Valaki itt ígért egy aprítós/nyomulós videót!Lehet, hogy lemaradtam róla?
Ha jól emlékszem, akkor egy nagy,fekete sárkány lehetett?
-
Pepe78
őstag
Most először is újra rakom a Bo-t.
Megpróbálok mindent amit lehet frissíteni.
Csak azért nem tiszta, mert minden más game hibátlan!
Pedig órákon át játszok általában.
Na majd ha sikerül megoldani megírom mi segített,.. -
LW
őstag
Szia.
Ez valóban elég kellemetlen, ugyanis a játék amúgy is szeret ledermedni, viszont a képszétesést, több mint valószínű, hogy más váltja ki.Első körben eszközölnék :
- DirectX frissítést
- ATi Catalystban egy Options->Preferences->Restore Factory Defaultsot
- config_mp.cfg fájl törlését
- Steam adatellenőrzést (Verify Integrity of Game Cache)üdv. LW
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Fura jelenséget tapasztalok BO Multiban.
Az egy dolog , hogy néha fagyogat, de mostanság "szétesik a kép" -> CTRl+Alt+Del onnan visszalépek és 10 mp múlva megy tovább a game....
Jelenleg 5770 1Gb van benn, de hasonlóan voltak gondok a 4890 el is, méghozzá 2db 4890 is volt itt.
Aláírásomban a jelenlegi konfigom.Amit nem értek:
-BO single-> hibátlan
-MW2 multi-> hibátlan
-SC2 single & multi hibátlan
-furmark alatt is max 74 fokos a vgaA WIN 64 bit kb 1,5 hónapos. Ati driver 10.12 a legfrissebb.
A BO multit kivéve hibátlan minden!!Na most adjatok tanácsot!
-
LW
őstag
válasz
apropéter #6570 üzenetére
Ha 4 giga vagy annál több ramod van, 64biteset használj. Feltételezem 64bites Windows 7ről van szó. (vannak elvetemült XP fanok is)
A játékok nagy része nem fut ismerősnél? USER ERROR
Nagyon egyedi hibáról lehet szó, ami szimpla szerencsétlenségre vagy menthetetlen lámaságra vezethető vissza.
Az általad játszott játékok mindegyike fut 64bites Windows 7 rendszeren. -
Kanczy
veterán
Rámentem a Scout secondary ill. One Shot részére, és hát elég csúfos eredményeket produkáltam. Lehet, hogy Nuketown nem a legmegfelelőbb választás volt, de akkor is...
-
nanus
senior tag
válasz
jozefgucci1 #6562 üzenetére
Én 45 éves f@sz admin vagyok
,az én szerveremen csak magyarul lehet megszólalni különben kick -bann
,engem nyugodtan le lehet lőni!-de kick-bann
,
aki megáll egy pillanatra körülnézni mire körbefordul -kick-bann! -ne kempeljen
ha nem én vagyok a mapelső mindenkinek kick-bann, TK -van és már az első után kick -bann/nem állitom át sehogysem-ki sem kapcsolom ne rinyálj mert kick-bann,
Különben meg nehogy már valaki feljöjjön az én szerómra játszani mert kick-bann!!!UI:még nincs szerverem de ha lenne mindenkit szeretettel/kick-bann/ várnák
-
apropéter
csendes tag
Hello!
Olyan problémám lenne, és ebbe kérnék tippet vagy tanácsot hogy mit érdemes..
Nagyon fasza configom van aminek már 64bit lenne a kötelező, (jelenleg 32bit van) és hogy érdemes felraknom, mert egy ismerösömnek a játékok 80% nem fut hiba üzennettel dobálja ki pl:cod2,cod4.
Én viszont az egész cod szériával játszok+ crysis stb.. és most mi tévő legyek maradjak 32bitnál amin minden faszán megy vagy probálkozzak 64bittel hogy mutassa a teljes nagyságú stb.. ramom?Válaszokat javaslatokat várom!
Elöre is köszi! -
Hdkiller
csendes tag
Sziasztok! A múlt héten leírtam, hogy a multi 10-20másodperc után lefagy. Ezt sikerült kitolni az 1pályás határig köszönhetően ferero linkjének, de 1map után egyszerűen a kép megáll és Ctrl+Alt+Del-lel léphetek ki. MI lehet a probléma? ( Konfigom 1-2oldallal előrébb)
-
Black Dragon
addikt
De az a gond, hogy valamikor szó nélkül dobnak ki a szerverről, és ki sem írják, hogy no clay vagy no bunny hopp és stb, csak kivágnak.
Megvan ezekről is a véleményem... Tanuljanak meg játszani, mivel ez is a játék része, hogy ha megnyomod a space és az előre gombot adott esetben akkor úgy is ér lőni.
De egyértelmű, hogy azért nem engedélyezik, mert a fejlődési listán a célózásnál leállt.
-
jozefgucci1
addikt
Ezzel a jelenséggel találkoztam már én is amúgy .Volt hogy raktak ki emiatt szerórol srácot mert ugrált.Nem kel oda menni annyi szerver van még a keresőben.Igaz azt írják , hogy a szám csökkenni fog amint lejár az első három hónap.Sokan nem fogják meghoszabbítani .Remélhetőleg a normális szerverek maradnak.
-
knbs
senior tag
Tobb szerverrol kinyomtak nemreg, aztan vedtem a faradtsagot es rakerdeztem az egyiknel, hogy miert. Azt mondta, hogy bunny hopp meg ilyenek... szerinte nem er ugras kozben loni! Eleg sokat adott be ugrasbol, ilyen a stilusom, nem is tudok kozelharcnal nem ugralni... most ez bugos valyon es azert nyomtak le, vagy csak neki nem tetszett, hogy az egere le van horizontalisan fixalva es nem tud felfele celozni??
-
goodluck
tag
válasz
jozefgucci1 #6562 üzenetére
"a vérpistike meglátásom szerint .Nemhiába vér-pistike és nem vér pistabá az elnevezés"
Most fakadtam sírva a kacagástól!
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Black Dragon #6561 üzenetére
Van benne valami .Amúgy a legtöbben azért bérelnek szervert , hogy nyugodt körülmények között tudjon játszani.Mert ha admin vagy és valaki nem úgy viselkedik akkor néha elég ha szólsz amúgy elküldenének anyámba.Nálam nem okoz merevedés egy kick , de biztosan van akinél igen.Alapból a szerverbérlést szigorúbb feltételekhez kötném.Betöltött 18 év és külföldi bérlés esetében valami nyelvtudás .A kort mindenképpen valami fényképes igazolvánnyal bizonyíttatnám.Nyílván vannak 40 éves f@sz adminok a kor nem jelent agyi érettséget , de azért 18 alatt több a vérpistike meglátásom szerint .Nemhiába vér-pistike és nem vér pistabá az elnevezés
-
Black Dragon
addikt
Szerintem csaltál, ez az egyetlen értelmes magyarázat rá! Nincs más, mivel akit kirúgtak egy szerverről, azokat csak csalhattak, mivel az adminok a világ legjobb játékosai, és náluk nem lehetsz jobb.
Ennyi.
Mit vársz az ilyenektől, de komolyan?
Sokak már csak azért bérelnek szervert, hogy megmutassák milyen hosszú a fa''uk... és erre még rájön az is, hogy ha bérelnek, akkor akik náluk jobban, azokat szó nélkül bannolják. Mert azt hiszik, hogy ők a jedi mesterek, és nehogy már egy padavan jobb legyen náluk.
-
BigStraw
senior tag
Áttérzem a helyzeted !! Én Hq szerveren voltam nuketown ! Bementem foglalni összejött a care package+hue persze úgy hogy közben foglaltam a hq-t! Erre következő hq-t befoglaltam lehivtam a hue-t! Következő hq-t megint befoglaltam care packagebe közben meg jött egy gunship ! És kirugott az admin ! Csak azért mert nem birta elfogadni, hogy valaki jól játssza az adott módot !
Off : NFL- Gooo BEARS
-
Kanczy
veterán
Ehh... most rúgtak ki egy FFA szerverről, gondolom azért, mert 3 mapot nyertem egymás után csúfos fölénnyel. Idegesítőek az ilyen vérpistik
-
LW
őstag
[Xfire: 60-2]
...ééés még fel is vette a demoBot -
Kanczy
veterán
Kinek mennyi a max. xp, amit egy körben kapott? Nekem azt hiszem, ez. Jó napom van... lazán átmentem a vizsgán, megszereztem Lightweightből, Warlordból és Marathonból is a prot (megint), és eddig végig jól ment a játék.
-
NOD
senior tag
válasz
jozefgucci1 #6550 üzenetére
Nem, bár nem lenne hülyeség. Most nem nagyon fogok/akarok játszani vagy fél évig ugy hogy felesleges lett, majd cod8-ra visszajövök
-
NOD
senior tag
Tudom hogy ez off , de mivel aprón nem lehet a steam accot említeni itt azért beirom hátha érdekel valakit.
[link]
Steam account és rajta : black ops, mw2, l4d2, cs:s, soc. -
zH.
senior tag
Valakinek nincs valami normális frag-e? Mindegy a map ,játékmód stb. Tegnap 3 kör nuketownot letoltam ,egyik mapon sorba lőttem az ellent ,garázsból toltam egy 6-os kill-t egy tárból ,erre nem vette fel egyiket sem.
-
jozefgucci1
addikt
Sokaknak van hasonló probléma néha .Nekem is volt a múltkot prestige váltás után , hogy hiába vettem meg a fegyvert +perket mentés után nem volt ott. Ugyan úgy maradt minden. Sőt klántársam volt , hogy az utolsó 10 szintet egy prestige alatt egyhuzamban csinálta végig mert nem mentett neki a játék ha kilépett.
-
polonic
félisten
-
Kanczy
veterán
válasz
polonic #6534 üzenetére
Nekem valahogy az overall élmény nem jött be eléggé, és napok óta csak Nuketownon játszom. Valószínűleg mikor elérem a prestige 1 level 50-t, és mindent megvettem, abbahagyom a játékot. Annyi biztos, hogy nincs meg benne a cod 4 marasztaló ereje, azzal máig jókat játszom, ebben meg igencsak gyorsan a kötelező grind (mindent megvenni) mezejére léptem
-
Akos93
tag
Szevasztok!
Egy kérdésem lenne. 6-odik prestige 15ös szintjén vagyok, és nem tudok fejlődni. Felmegyek játszani, látom már 17es vagyok, van cod pénz is, lelépek, beállítom kis ak-t, pénzem elköltöm, kilépek, látom menti. És kiléptem, megint creat a calss menübe vagyok, lvl15-ön és a pénz is letűnt. És nem tudom mi a sz@rért dob vissza =( Hihetetlen, eddig semmilyen gond nem volt. Sz@r az egész =(
Valaki? 5let? Tapasztalat? Hogy mitől lehet, vagy mi ez? :S -
polonic
félisten
válasz
Gyufaaa #6533 üzenetére
Az eddigiekből kiindulva 15 € a várható ár.
-------------
Na most mondhatni azt, hogy meguntam a játékot. Most léptem prestige 2-be, azt hittem, majd jó lesz megint. Erre abbahagytam a játékot a második meccs közepén, meg sem vártam, hogy vége legyen. Ugyanaz kezdődik előlről, amit már kétszer megcsináltam, semmi új, érdekes dolog nincs már benne.
-
Gyufaaa
veterán
Gondolom, hogy még nincs PC-s "szellőztetés" így árat sem lehet tudni?
Kellemes mapok.
-
bognar110
őstag
válasz
jozefgucci1 #6531 üzenetére
Jaja arra emlékszem. Azért az kibaszás volt.
-
BalaNce87
addikt
válasz
polonic #6518 üzenetére
Nincs meg a játék de a dlc videót megnéztem ott azt mondja 1200 ms point lesz, az pc-n olyan 13-15 euro, bár vannak benne ötletes dolgok p leszakad a híd vagy átlehet siklani egyik tetőről a műsikra, cod-ba ilyet még nem láttam, ettől függetlenül drága, mondjuk mw2-höz képest már jobban megéri mert mind ÚJ map.
-
danilla
őstag
válasz
apropéter #6523 üzenetére
Én a VTX3D-d mint videokártya márka csak ajánlani tudom
(azért olcsóbbak a kártyái mint más gyártói, mert új a piacon, és szinte semmit nem a kártya mellé, csak egy dvi átalakító és egy driver cd van a dobozban a kártya mellett) Nekem 5850-em van ettől a gyártótól, nem referencia hűtő van rajta, ami teljesen hangtalanul teszi a dolgát még terhelés alatt is.
-
LW
őstag
válasz
apropéter #6523 üzenetére
Valóban ide tartozik.
Teljesítményre és alapvetően ugyan az. Viszont a hűtés, esetleg felhasznált anyagok minősége változhat. Szvsz Sapphire az egyik legjobb gyártó ATi(AMD) kártyákhoz.
http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=981
Ő pl. nagyon pofás darab. Van referencia és nemrefhűtős változat is, úgy nézem ez az utóbbi. A terméklistájukon a másik kettő(az egyik toxic) hűtője nem bejövős.
Egyedüli hátulütője a Sapphire kártyáknak, hogy (általános) 3 helyett 2 év gari van rá a többi gyártóval szemben.Nem lebeszélni akarlak, mert nem rosszak a gigabyte kártyák, de voltak biosbugos darabok, nézz utána, ha olyanra kacsintgatsz. VTX-el mint gyártóval még nem volt dolgom.
-
apropéter
csendes tag
Hello!
Tudom hogy nem ide tartozik de mégis meg szeretném kérdezni hogy mivel új vgat akarok venni és megfogott a RADEON HD6870 vga.. csak gyártóba van többfajta drágább olcsóbb..és az lenne a kérdésem hogy mivel gyártóba a VTX3D RADEON HD6870 olcsóbb mint a SAPPHIRE gyártóstól igy mind1 hogy melyiktől veszem, van-e külünbség
megyjegyzés : teljesitményben minden eggyezik...
-
bognar110
őstag
dlc Remélem pc re is jön
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Dantenero72 #6512 üzenetére
Terheléses hibákkal én mostanában nem találkoztam. Egyedül a fagyi, de szerencsére az is egyre ritkábban.
Valami álad nem klappol szerintem is.
-
ferero
tag
válasz
Dantenero72 #6512 üzenetére
valami nem koser nálad. enyém gép kicsit gyengébb, de mégis van 80fix fps. ha nagyon neki eresztem 200ig is felmegy(néha)
ha indulásnál nem fagyok bele , utána már semmi gondom. nyomhatom míg kinem lépek. egy kis türelemmel szépen belehet állítani
amúgy nektek minden rendben a net-el? nekem két napja nagyon belassult. yutube is katasztrofa. magyar oldalak futnak fainul, de külföldi site-ok, game szerverek szinte élvezhetetlenek
-
Dantenero72
aktív tag
Nah ez aztan egy hatalmas nagy kalap xar játék lett -.-" Oké hogy nem egy BC2 ahol egy kis pisztolyból nem 1másodperc alatt lövöm el a 12gólyót de hát az akkor is vicc xD De ez még hagyján. OPTIMALIZÁLÁS GYEREKEK ISTENEM HA NEM BIRNAK 1PERCET AZZAL TÖLTENI HOGY A XAROS KONZOLROL ÁT IRJAK RENDESEN AKKOR INKABB KISE ADJAK!!!!! A profilomon található proci mind a 4magja 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!on megy a játék alatt és az fpsem 30-60fps között ugral nyilt teren 30fpsnek örülök és ha fordulok akkor beszaggat mintha mégcsak akkor töltené be a mapot SZÁNALOM!!! A cod6nak 100x szebb a grafikaja és fix90fpsel fut hmm csoda talán azért mert azt nem ez a fos treybaxom csinalta....
-
venom123
tag
Nem tudja valaki hogy jön- e ki razor1911 release?
-
polonic
félisten
Tudtok olyan nem hc HQ szervereket, amin tiltva vannak a killstreakek, a gl, clay meg ilyen egyéb dolgok? Én tegnap játszottam egy ilyenen, de nem tálom, elfeljtettem kedvencek közé és a nevére sem emlékszem.
-
ooooobi
senior tag
minden fegyver calassnal van legalul egy arnyekfegyo valami ilyesmi felirattal
"Declassified after 3 more submachine gun purchases."
Ez mi lenne, elvileg 50es vagyok. -
Musaka
senior tag
Tudom hülye kérdés.
De Prestige szintet kell ahhoz ugrani hogy a fegyverre pl hangtompítót és RED DOT tegyek? Láttam multkor egy ilyen AK ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjelent a Huawei Nova 14 széria Kínában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Metal topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest