- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
kribe
őstag
válasz
SipiBcs #11458 üzenetére
Dedi szerverek is lesznek, de csakis unranked módban. A szerver admin szabadon beállíthat bármilyen korlátozást illetve unlock-ot, viszont ott nem kapsz XP-t.
és kiemelve a lényeg:
"Are Dedicated Servers Ranked or UnRanked?
Only matchmaking to public games are Ranked (meaning, you have to rank up to unlock weapons to rank on the leaderboards), choosing to play on a Dedicated Server is UnRanked. Meaning unlocks are completely controlled by the Server Admin. They can choose to unlock everything or limit class restrictions to whatever they like to fully customize the experience. You do not have to rank up in Public games to have access to weapons in Dedicated Servers, you have complete control over what is unlocked for you in a Unranked Dedicated Server."Azt hiszem nem kell ecsetelni miről fog szólni a ranked p2p játék... nagy ping, host előny, disconnectek és host migration-ök, kirúghatatlan cheater és hacker tömegek... teljesen mint az MW2.
-
Góliát
őstag
válasz
SipiBcs #9598 üzenetére
Ma én is, és azt kell mondjam:ÁLLATI.
Főleg mikor a világító szemű kutyusok támadtak. Egy kicsit rossz volt a csapatmunka, mert a többiek össze-vissza rohangáltak és bejöttek a zombik. A hangjukon meg jót mosolyogtam. Németeket fogtam ki a szerveren mindig. Jól el lehet szórakozni a gyilkolászással. -
Dantenero72
aktív tag
válasz
SipiBcs #7822 üzenetére
Minden FPS játék lényege hogy SOK FPS-ed legyen! A profik se azert profik mert emberfeletti reakció időjük van,hanem mert olyan családban élnek ahol megveszik nekik a hiper über jó gépet amin 200fpsel toljak. Oda adnal neki egy gepet amin fut 40fpsel a jatek,célozni nem tudnának...
ui.: pl BCBF2 maxon 30:32-es stat,full lowon : 50:4-es statot csinalok hmm vajon miért? -.-" -
BandiHUN
veterán
válasz
SipiBcs #7324 üzenetére
hát igen...ennél csak a full legnagyobb cod4-es szerók voltak ratyibbak,ahol a szádba spawnolt az ellen...de ott legalább az ilyen szeróknak megvolt a célja,remek volt a headshotszedésre,mert egyet hátraléptél(ha tudtál...),és már előtted is termett a következő...Itt sajnos állandó feature,én azért haragszom,hogy összevissza megy a dolog,bizonyos körök lemennek rendezetten,fordul a spawn,de max 1-2 potyaleső gyors kiirtásával helyet cserél a 2 oldal,más körök meg végig azzal mennek,hogy vegyesen van a 2 csapat,és mindenki 2 lépés után már húzza az lmg ravaszát...
szóval mintha néha nagyon nem lenne képben a szeró,hogy is pakolja az emberkéket le,ezértis jobb xp-zni is pl.a DEM,mert ott fixek a spawnok és a killstreakeket is el lehet biztonságosabban sütni. -
BandiHUN
veterán
válasz
SipiBcs #7279 üzenetére
Na ja,de nekem eddig nem is nagyon kellett,én RC-ztem,Care package vagy chopper gunner,gunship volt bent,az emberek fele hc-n repül is,ha elsüti a napalmot,ha nem a csapatát bombázza le,akkor egyszerűen pár birka megy a lángba a csapatából,aki még nem szokta a hc-t.
Mondjuk amúgy sincs szebb,amikor mentek az ajtó felé,beQr az ember egy gránátot,a csapattársai meg reflexből elindulnak erre BEFELÉhiába,a sima mód beidegződése...
Pont most toltunk pár kört egy PH-ssal 24/7-en,közös csapat,hááát...meg is jegyeztem,hogy több tk-m van,mint ahányszor az ellen lelőtt,pont kifogtuk...de jó körök is voltak azért.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
SipiBcs #2530 üzenetére
Mert mi a probléma vele? Nem hiszem hogy ott lopott kulcsokat arulnanak.... de ahogy erzed, megyek modker topikba legkozelebb, figyelmeztetés nélkül.
mod: egyebkent halkan megjegyzem, a Treyarch az alteriw-s sracokat is alkalmazta a BO projectben, nehany dolog (nem a lag) nekik köszönhető.
Amugy meg AlterOps is coming...
-
Gyufaaa
veterán
válasz
SipiBcs #1773 üzenetére
Hát szerintem az beb@szna, ha félmillás gépet kellene venni, hogy egy coddal tudjak játszani. Azért az kemény lenne!
Ez badarság ismét! Erős géped van. Nem hinném, hogy gond nélkül ne futna a játék ha normálisan optimalizálva lenne.
SzlobiG: Nem arról van szó, hogy nem lehet vele játszani, csak zavaró az "anomália" a gépezetben!
ViTaZi: "Azt az 1 napot mindenki túlélte ma már rendesen lehet játszani. Köszönjük!" Itt is oszlik a vélemény. A másik fél véleménye pedig nem idegesítő szerintem. Mint inkább érdekes.
-
BalaNce87
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP3BLAXXE) FREESTYLE PROJEKTOR ! AKCO!!!
- SAMSUNG (QE85QN95BATXXH) 217CM NEO Q-LED SMART 100hz ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85Q70D 215CM Q-LED SMART PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest