- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
válasz
bandiie #13803 üzenetére
Előre is elnézést kérek. Nem hozzá nem értőnek nézlek (mert magam sem vagyok profi), hanem próbálok segíteni.
Tégy egy próbát a win7-en belül. A hangbeállításokon belül a rögzítő eszközöknél van egy olyan opció ha bemész a mikrofonod beállításaiba (ami ugye alapértelmezett eszköz, zöld pipával) kettő klikk és kijön egy újabb ablak és itt a 2. fül alatt van egy olyan kis négyzetecske, hogy "az eszköz figyelése". Ezt pipáld be, majd az alkalmaz gomb megnyomása után saját magadat kell hallanod a fülesedben vagy a hangszórókon. Ha nem hallod, akkor gubanc van. Menj végig a többi fülön, mert szinte mindegyikben van olyan lehetőség, amire elnémul a mikrofonod. (pl a speciális fülön a mintavételezés elég, ha 2 csatorna, 16 bit, 44100 Hz-en van)
Ha hallod magad, akkor még egy gondolatom van: lesd végig az ún. keverődet a win7en belül. Jeleníts meg mindent és inaktiváld a némításokat, hátha rábukkansz, hogy mi okozta a némulást az MW2-őn belül.
Sok sikert!
-
Polllen
nagyúr
válasz
bandiie #9415 üzenetére
A steam-n belül van egy opció, hogy "Sértő magatartás jelentése..." Ha rá mész az illető profiljára, jobb felül!
Nyomjátok fel azonnal azokat, akik ilyeneket küldözgetnek!
Update
Most reggel a tegnap esti után a Steam újra frissíti magát...Lehet megoldás sokak problémájára...Nekem a tegnapi frissítés után is, meg most is fut mw2 meg a többi gém.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
bandiie #9415 üzenetére
Ezt én is kaptam. Néztem is, hogy mifene, PH!-s arc akar lődözni velem? Aztán láttam, hogy kukás...
LamaCube:
Hát, biza láttalak szívni elég sokat.. le-fel-le-fel-le-fel, ennyit láttam a jobb felső sarokban.
Mondjuk én, miután sikerült Steam-et indítsam, játszottam 3 órát, és a szokásos dobálásokon kívül nem volt bajom. Az meg, hogy mennyi a csíter, az tök 8. Ha tele van a pálya, akkor is 25-30 a stat, ha nincs egy se, akkor is. El se tudom dönteni, hogy ki-mikor csítel. Csak őrjöngök, fuckolok, és sorra halok meg, ha gúy lőnek le, ami szerintem nem fer...
-
Polllen
nagyúr
válasz
bandiie #9395 üzenetére
Haver belép a steam-be...elindítja MW2-t, majd kiírja a játék, hogy bocs, de ehhez a gémhez a steam-nek futnia kell...
Komolyan szánalom, hogy tudnak kiadni így egy patch-t...összebaxák, aztán ennyi...
Nálam mondjuk teljesen jó, de este 3-t játszottam...2x volt aim meg wh...Szóval ma több csalót láttam egy este, mint amúgy összesen, mióta meg van a játék...és mind2x hc tdm-ben zúztak...(onnan láttam a wh-t, hogy csapattársak voltak...tudtam nézni, mit művel a kis fostalicskamajom)
Na erről beszéltem Lamecube...
-
-
Hunter2
addikt
válasz
bandiie #9276 üzenetére
ez se nyert , úgy tűnik kénytelen leszek 1024x768-ban tolni.
Egyébként wide , egyszer volt javításon és lehet hogy az agyhalottak más vezérlőpanelt raktak bele . Everest szerint 26"-os viszont fizikailag meg 32".
Drivert meg persze sehol nem leht szerezni hozzá.
Nemtudtok valami programot amivel lehet drivert szerkeszteni? -
Undoroid
őstag
válasz
bandiie #9232 üzenetére
Az hittem,hogy ez egy easter-EGGS!
-
SipiBcs
őstag
válasz
bandiie #9143 üzenetére
Az igen.....
Saint.. a =NYEV-=ből toljuk öten. Jókat szoktunk együtt játszani a gyermekbetegségeket félretéve..... Sajnos a warozás, mint klasszikus értelemben véve nincs a dedikált szerverek hiánya miatt, de valahogy megoldható... mi eddig nem kaptunk rá még! A többiek nevében is mondhatom, hogy mi akik játszunk vele azt mondjuk: nem bántuk meg.
-
danilla
őstag
válasz
bandiie #9072 üzenetére
Arról nem tudok, de ha lesz valami nagy bannhullám, akkor lesz hír róla a gamepod-on tuti.
frame>24: akkor jó. Örülök, hogy valakit tudtam informálni.
SzlobiG: én is nagyon remélem, hogy nem a levegőbe beszélnek, és tényleg frissítettek dolgokat.
VAN der BOSS: nem tudom, remélem a warezosok semmilyen formában nem tudnak majd velünk játszani.
MmDorian:igen mi. Ph-ról hárman, meg még jó pár ember.
-
tomi_mod
aktív tag
válasz
bandiie #8949 üzenetére
8-9-es szintet már láttam nem kirívó stattal szal ez már elérhetőnek tűnik.
Én összidőben durván 4 nap alatt vittem ki 70-es szintre, de az elején sok tdm és ffa volt ami csak az időt vitte az xp-t alig hozta.
Sok SDvel simán lehet rövidebb idő is...két hónap alatt meg volt már annyi délután, így már biztos van hax nélkül max -
boogie84
veterán
válasz
bandiie #8176 üzenetére
Részben igazad van. És részben a játék hibája h ilyen a hq
Ennek ellenére akkor sem tartom okos dolognak h a hqt statra nyomja vki.. Félre ne érts ha hqt játszottál akkor ok a dolog, és én nem arra írtam aki normálisan játszik!Őszintén, te normális embernek tartanád aki csak azért játszik hq-t h többet ölhessen, szaladgáljon a pályán?
-
BandiHUN
veterán
válasz
bandiie #6363 üzenetére
na ja
a cod4-nél legalább lehetett turbózni a punkbustert,pl.game violations,és itt lehetett screenshotokat,stb beküldeni is elemzésre,fórumtopik,stb,amit a fejlesztők láttak és a többi gv-szerveradmin,lehetett pontozni,stb.itt már ez is kimaradt...annó én menedzseltem jópár szervert cod4 alá,több ilyen rendszerrel,és sikerült is jópár csalót megfogni.mondjuk sokan nem tudják,hogy a pb saját szerveren igen jól alakitható dolog,pl.a játékban használt cvar-okat és akár a bindeléseket is lehet manuálisan is akár hozzáadni,ilyen komolyabb monitorozó rendszer esetén pedig elbirálás után az általános pb konfigurációba felvetetni.de sajna cod4-nél sem terjedt el ez,mert igényel komolyabb hozzáértést a szerverbérlő felől,némely szolgáltatóval jópár email és msn-csatát kellett vivni akár a teljes pb-könyvtár hozzáférhetőségéhez is a szerveren,mert annyi nem szakértő barmolta el a bérelt szerverét...sok szerverbérlő még frissiteni se tudja a szerver alap punkbusterét,persze,hogy virágzott a csalás.mondjuk ez a punkbuster hibája is,mert pl.ha felraksz egy ilyen játékot,alapból a kutya nem magyarázza el még játékosként se,hogy mi a teendő,ha kidobálnak a szerverek.a pb is jó alap lett volna,ha valaha autofrissitéssel került volna akármelyik játékba,és a gazdái is úgy törődnek vele,mint a game-violations,akik felvállalták a törődést pl.tök ingyen a játékosok kedvéért.de valljuk be,igenis nagyobb lelkesedés kellene a játékosok részéről is,a csalásvédelmesektől meg több lehetőség.
-
F e Z o
veterán
válasz
bandiie #6065 üzenetére
Sajna demolition-ban még nincs hardcore mod, remélem nemsokára lesz.
Ma toltuk egy 1,5 órát hc hq-n 6-an innen a phról. Nem tudom ki volt az ellen, de nem mentünk 100 pont felé. Mondjuk volt egy-két model1887-es, meg gl-es láma az ellenfélnél, mig mi szinte csak mezei fegyókkal mentünk. A végére már majdnem felmérgeltem magam. -
Hunnia
tag
-
Ijk
nagyúr
válasz
bandiie #5405 üzenetére
Ja nem neked szántam
Én nem tudom mi az oka, vagy a netem rossz, vagy ez csinálja ki, hogy nincs dedikált szerver. A NAT-om is strict, pedig már nyitottam átjárót. Mindenesetre így élvezhetetlen számomra. Amikor először toltam már akkor is furcsa volt, hogy sokszor már fedezékben szednek ki, de mostanában még rosszabb. Mesterlövésszel még csak-csak leszedem a bénákat, de akkor is 1mp-el később ér oda a skuló. Így megette a fene az egészet -
Ijk
nagyúr
válasz
bandiie #5403 üzenetére
Nem lehet valamit mókolni a játékkal a ping miatt? Vagy egyszerűen a netem ilyen szar? 70-80%-ban 3 csíkom van a "ping"-nél, és 1 másodpercet is késik a játék. Természetesen így agyaggalamb vagyok a pályán, most hoztam össze egy 6-16-os arányt. Ugyanezzel a netemmel régen nem tapasztaltam ilyen laggot MW-nál.
-
Ice!?
őstag
válasz
bandiie #4853 üzenetére
Köszi szépen.
LittleSteVe: Nevetni fogsz, de 2 napja raktam fel egy hirdetést, hogy keresek mw2-t, és 6-an kerestek fel úgy, hogy 5-6k -ér adnak acc-ot, ha előre utalok.
Hihetetlen, h mennyire madárnak nézik az embert. Ráadásul némelyiknek rosszabb volt a helyesírása, mint noname-nek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged