Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Asztrofotózás
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LackoMester
addikt
válasz
F e Z o #26349 üzenetére
Köszi az őszinteséget, megtistelsz ( minket ).
Nincs semmi akadálya a visszavágónak, persze nyukodt körülmények között.
Egyénbként fogalmam sincs kivel vitáztam.
Angel az nagyon komoly volt, csak úgy süvített az RPG, de elég is volt belőle 1 pálya.Eltudom képzelni mennyire kedveltél mikor kilőtelek vele.
A billentyűt meg tedd ki a kukák mellé, majd csak valakinek jó lesz.( nálam az egér szokot kifagyni, bár nagyon-nagyon ritkán )
-
LackoMester
addikt
válasz
F e Z o #26344 üzenetére
Köszi játékot,
sajnos pár csapattársad rosszulviselte, h. kilőttem ( lőttük ) Őket, állítólag én a spawnt lőttem, na ez persz nem igaz
Bocs,de ha nálam elgurul a cérna akkor ez van, főleg ha valaki oktalnul gyanusítgat.
Azt, h. csapattársam, azthiszem Lankadatlanról beszélsz, mit csinált, nemtudom, nemfigyeltem. -
albert8
veterán
-
LackoMester
addikt
válasz
F e Z o #25509 üzenetére
Nem csak a németek csalnak, csal itt már mindenki, tényleg elég sok a csaló. Állítólag amióta feltörték PS3-mat, ott még rosszabb a helyzet. Szívjanak csak a konzolosok is.
Sajnos egyre többen használnak ( megrendelésre gyártott ) egyedi cheat-et, amiket elég nehéz kiszűrni.Qurvára pofátlanok egyesek.
-
LamaCube
addikt
válasz
F e Z o #25439 üzenetére
Franc essen bele
Ó új avatar nem is ismertelek meg hirtelen
Ezt egyébként miért kapja az illető és, hogyan, miként választja ki? Gondolom ezek egyediek.
Tupa
Várunk szeretettel. Winne is volt ma, de mikor fel akarta rakni a gépre az mw2-t, ránézett a borítóra és egyből meg is unta, így nem játszott
-
LamaCube
addikt
-
Trident28
tag
válasz
F e Z o #23218 üzenetére
Az élményindex csak kíváncsiságból érdekel, mivel közel ugyanaz a lap. Csak ugye neki 1066-os ramok vannak... Azért írtam az everest-et is!
Nálam az Everest Ultimate Edition ~4000 pontal erősebbre értékeli, mint az i5 650 HT-t Dual DDR3-1333-al. Még a QX9650-et is veri 200 pontal egy GA-EP35C-DS3R lapban Dual DDR3 1066 rammal!
Persze ezek alapon, húzás nélkül... gondolom... AMD-ből a 4x Phenom II x4 Black 940 és a 8x Opteron HE 2344 marad alatta úgy 3-3500 pontal. Húzás nélkül épphogy az i5 alá értékelte.
-
Trident28
tag
válasz
F e Z o #23192 üzenetére
Sephi és Winne!:Ahogy elnéztem ennek a lapnak a topic-ját szenvednek a 2GB-os modulokkal rendesen. A cucc pedig innen jön. Három oka is van a döntésemnek: 1,: -mint írtam ezeket bisztos, hogy lekezeli a deszka. 2,: -az ára alapból nem volt rosz, pénzem sincs sok és még engedményt is kaptam. 3,: -ha nagyobb kell(mert kevés lesz), megválok az 1-ik pártól és még mindíg ott a másik, tehát tudom használni a gépet amíg megérkeznek az új ramok.
Sipi mestert faggattam, hogy mekkora külömbség van szerinte(mert nekem tapasztalatom nem nagyon van erről) a 800-as és az 1066-os ramok között.... Hát magyarázott nekem 1-2-pár dolgot, volt amit értettem meg javarészt nem...De abban maradtunk hogy igazából, ha az a 266MHZ-es külömbség nem okozna maradandó emlékű külömbséget felmutatni. Ráadásul ott van az FSB limit(FSB WALL) is ami ugye az 1066 ramoknál nagyon kiütközne(tekintve hogy max. a lapnak köszönhetően 1200-on tudnának menni, ahhoz pedig osztót találni...)! Ezek a Kingstonok nem olyan rosszak pl.: láttam ebből fent olyat ami hűtőbordázva(nem az A.C. 4,5k-s verzió) 2,1 volton 1066-ot mentek stabilan 5-5-5-18-as időzítéssel.
Ha jól emlékszem 26-28-ért árulta a gyerek...
Mindenestre ami bisztos, hogy ki van fizetve így már csak meg kell érkezniük.
-
Laraxior
titán
válasz
F e Z o #23120 üzenetére
Kétlem..ahhoz túl drága autó
Kicsit feljebb húztam meg a mércét,valószínűleg még várnom kell vele egy évet minimum...mire meglesz.De legalább nem lesz rajta hitel,ami elég nagy előny mostanság.
Egy Imprezát szeretnék...ill az is lesz...ha törik ha szakad.
Remélem azért a benzin ára nem fog 4essel kezdődni,mert elég szomjas egy autó -
LamaCube
addikt
válasz
F e Z o #22704 üzenetére
Domi volt Underpasson. Cod1-2 óta nem látom a csipázásnak értelmét, ahhoz túl pörgősek lettek a folytatások.
Winne
Hova dugjam a csapatszellemet, amikor csipával futkározok gépfegyverek ellen???
persze, ahogy elővettem a jó öreg AK-t kicsit jobb lett csak, akkor már késő volt
Kempelni meg nem fogok -
Winne
nagyúr
válasz
F e Z o #22373 üzenetére
Ha megveszed a BO-ot, akkor az újdonság ereje miatt úgyis azzal fogod tolni, de felveszlek akkor mindjárt, hátha leszel fennt néha.
@(#22375) busman: Busman Úr tudhatná, hogy a jelenlévők mindig kivételek.
@(#22376) DjDanee87: így már értem, és grat a szép eredményhez.
Az ilyen helyzetek viccesek, csak a sötétben későn találtam meg, hogy melyik gombbal vegyek fel, így nem lett túl hosszú.
-
Winne
nagyúr
válasz
F e Z o #21851 üzenetére
@(#21852) SipiBcs; @(#21853) LamaCube: Szabályok végülis nem lettek hozva, félig pub volt a játék, nem is lett volna baj belőle, ha nem HQ-t játszunk egy kis pályán. Szerintem már mindenki találkozott a helyzettel, amikor nem tudod elfoglalni a HQ-t, mert van pár tdm sheep, aki nem is akar a játékmódnak megfelelően játszani, hanem csak a HQ-t lövi a szarjaival kívülről. A mi esetünkben nem volt ez akkora dráma, csak leírtam. TS-en aki fennt volt azzal nem is volt baj, csak amit írtatok ti is, amikor először kaptuk a gl-t, páran egyből mondták, hogy akkor én is előveszem. Szerencsére nem vette.
-
SipiBcs
őstag
válasz
F e Z o #21851 üzenetére
Bár nem voltam ott, de nem hiszem, hogy szabály lett volna. Mint inkább minden játékos tudja... vagy tudnia kellene, hogy a GranadeLauncher az egy olyan fegyver, ami a rutintalan játékosnak is sok kill-t hozhat. Na most ha egy előveszi... még ha csak véletlen nyomott is rá a classra és véletlen bökte meg a hármas gombot, amikor véletlen éppen belecélzott a véletlen egy kupacban álló ellenfélre....
........Azonnal elő fogja abból a kupacból legalább 2 ember venni, hogy "bosszút" álljon!Innentől pedig lőttek a privát partinak
Tegnap, hogy ellenetek is játszottam csak az egészséges "affenehogymármegintlelőttek" érzéssel kellett megbirkóznom. Ami teljesen jó volt. Legalább nem kellett üvöltöznöm, hogy csítershit!!! Jobb játékostól kikapni nem szégyen, maximum unalmas.
Én majd a hülye fejemmel igyekszem helyt csinálni magamnak köztetek és nem a szuper statjaimmal.
-
Winne
nagyúr
válasz
F e Z o #21714 üzenetére
Sajnos ez ilyen egy ideje, lassan nem is hiszek benne, hogy jobb lesz valaha is...
@(#21715) jozefgucci1: az oltás kell is, ha már a játék egyre fosabb.
Gyere máskor is.
@(#21716) Svájcinéger: gondolj csak arra, hogy az enyém szarabb!
@(#21721) Laraxior: nem olyan rossz az, mint pl a carnival, az az igazán kemperes...
-
SipiBcs
őstag
válasz
F e Z o #21545 üzenetére
Az igen!!
Pont tegnap gondoltam bele, hogy 14 meccs, ha nem TDM és ha csapatban tolom, akkor általában DEM vagy DOM nem kevés idő..... Szerintem már régóta nem játszom ennyit naponta összesen .....
Terentinus: Nem vagy még elveszve, mert érződik az intelligencia az írásodon.
Jobbulást neked!!
Csak annyit tennék hozzá, hogy ha Ő így döntött, akkor valószínűleg ezt ennyi idő után nem hirtelen haragból, indulatból tette. Ha az Exed nem érezte jól magát a kapcsolatotokban, akkor jól tette. Ha nyúlik, mint a rétestészta, akkor az csak rossz vért szül. Így most el szét tudtok válni balhék nélkül, barátságban.... Nincs is annál szebb dolog, mikor évek múlva esetleg téged kér fel a keresztszülői posztra vagy a házasságához a tanúnak! (köhömmm... személyes élmény!!
) Szóval kalandra fel!! Az egyetemen ott csiporognak a kislyányok... tessék hajtani őket.... Mi szurkolunk neked!
(mellé kell tennem, hogy most irigykedek egy picit, hogy hajthatod őket)szer: Még az jutott eszembe, hogy az ilyen csalódások erősítik a jellemedet. Keress szebbet - jobbat . No meg ne kövesd el ismételten azokat a hibákat, amiket úgy úgy gondolod, hogy jogosan hozott fel és az ő elvesztéséhez hozzájárultak.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
F e Z o #21376 üzenetére
Te egy igazi csapatjátékos vagy akkor.A legtöbben szarnak bele a HQ-ba.Vagy van olyan is hogy egy foglal a többi pedig megy skra eléd.Ezzel a taktikával amúgy könnyű összelőni a nukot.Gyorsabban összejön mint tdm-ben , mert ott inkább taktikusabban-kempelve játszik az ember , néha úgy kel keresni az ellent.
Amúgy kérdés : Attack heli vs Harrier a jobban bevált.Csak mert van hogy egyet nem lő a harrier pedig nincs mindenkinek berakva a coldbloded .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- Autós topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest