- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
feka007 #10655 üzenetére
Szia!
Privátban már korábban leírtam Neked a szerintem ideillő kiegészítéseket az első hsz-hez!
* * *
Szerintem erről lehetett szó!
Elég ritkán,de előfordulhat a NUKE...
* * *
Szerintem próbálkozz valami VGA-tesztprogrammal,ami kicsit stresszeli a vasad!Írok egy privit...
-
Hunter2
addikt
válasz
feka007 #10631 üzenetére
Frissíthetnéd az 1. hsz-t mert kicsit gyakran teszik fel ugyanazokat a kérdéseket.
ezeket a kérdéseket mindenképpen bele kéne rakni:-Ha újra rakom a gépet elvesznek a mentéseim?
-Prestige módba lépve resetelem az összes fegyvert és kihívást?
-Végigtoltam a a játékot mégsem mutat 100%-ot, ez miért van.Biztos van még pár amit oldalanként feltesznek.
-
Undoroid
őstag
válasz
feka007 #9891 üzenetére
Szia!
Nos,ez remek!
Tegnap délután lövöldöztem az egyik ismerősömmel.Ketten is elég nehéz volt bárhová is csatlakozni!A legelső map-tökéletesen ment,de a következők már nevetségesek voltak.A legújabb poén az volt,amikor nagy nehezen felcsatlakoztunk valahová és rögtön leszakadtunk,majd azonnal visszacsatlakoztunk és ismét leszakadtunk!Ez a csiki-csuki állapot kb. 20mp-ig volt,majd megszakadt a csatlakozás és jött valami Steam hibaüzenet.Egyikünknél sem volt NET-probléma,mert közben Ventrillo-n beszélgettünk.
Volt még olyan is,hogy felcsatlakoztunk és betöltötte az aktuális mappot,de időtúllépéssel többször is megszakadt a kapcsolat (ledobott)!Itt is simán beszéltünk egymással,tehát ez vélhetően nem NET-hiba volt!
* * *
Laraxior!
Küldök egy privit!
* * *
Remek az új arcod!
* * *
A szájkaratét kéretik privátban letudni!Egymással való személyeskedéssel nem megyünk semmire!Azzal nem oldunk meg semmit!Köszönöm!
-
Siiiiix
tag
válasz
feka007 #9949 üzenetére
De te idióta attól hogy a VAC rövidítése Valve Anti Cheat attól a STEAM nek NEM AC je ... Nézd meg hány steam es játék van aminek köze sincs a VAC hoz... Bírom a codos idiótákat akik 2 hónapja használják a steam-et és azt hiszik ők a májerok meg átlátják az egészet. Annyira fura se az 1.6 osoknak se a a Sourcesoknak se a Dod osoknak se a Dod Sourcesoknak soha nincs semmi bajuk a steam el... 90% ban még mindig user oldaláról vannak a hibák mert nekem ha naponta 2x nem tud becsatlakozni akárhova akkor nagy számot mondtam.
-
Siiiiix
tag
válasz
feka007 #9942 üzenetére
Egyre nagyobb baromságokat beszélsz... Steam nek nem anti-cheat rendszere a VAC... Steam Accountot TILOS eladni... Ha nem tetszik MIÉRT fogadtad el a szabályzatot azaz MIÉRT regeltél be steamre? idióta...
Am amit írtatok frissítések az nem az mw2-é. Az a steam frissítése az mw2 felé.
-
-
Siiiiix
tag
válasz
feka007 #7220 üzenetére
De az nem attól függ. Olyankor azért lesz nagy a pinged mert a szolgáltatód nem tudja rendesen kezelni azt hogy egyszerre több irányba használod a netet. Anno Invitelnél simán cod2-z tem ugy hogy töltöttem le 600 al meg 30 al fel azt volt 20 as pingem, csak azóta invitel is trágya lett
-
-
TTomax
félisten
válasz
feka007 #6881 üzenetére
Én csak egy GTS250-en tudom tesztelni jelenleg,és 1600x1200-ba de rá fogok nézni mert a GTX280 olyan 150-300fps-et dob igaz csak 1360X768-ban.... a CoD4 azért ennyire nem megy jól ugyanezen a felbontáson...kiváncsi vagyok...
A DX11 meg mire eléggé elterjed addigra egy,de lehet két generáció vga is lecseng,és tisztábban lehet látni...
Ez a reptéri mészárolósdi nem nagyon tetszik...ezt meg lehetet volna elegánsabban is oldani...
(#6883) henesa
Szerintem csak DX9-et tud ez... -
LamaCube
addikt
válasz
feka007 #6761 üzenetére
feka007
"Meg hát aki mai világban nem tud egy középszinten angolul az sztem ássa el magát."
Még,ha a vigyor ott is van ,azért ez kicsit durva megállapítás .Pl. a nagyszüleid gondolom nem tudnak ,akkor ássák el magukat???Netalán,ha én csak németül,oroszul,szerbül tudok vagy netalán csak magyarul ,akkor nem is vagyok érdemes az életre??????Óvatosan az ilyen megállapításokkal volt már a történelemben 1-2 idióta akik a hajszín, bőrszín stb. alapján diszkrimináltak...
-
frame>24
addikt
válasz
feka007 #6704 üzenetére
Hát nem is a free for all a legjobb mód, én viszont ezzel szoktam kezdeni egyáltalán a fejlődést, az új résszel való ismerkedést, meg ha épp "kinyitott" fegyót tesztelek. Most már zömében demolition-t, domiantion-t, HQ-t játszok. (hm, CTF-et még ki sem próbáltam...) S&D-hez szvsz most nem lesz türelmem, azt CoD4-ben toltam többet.
-
frame>24
addikt
válasz
feka007 #6694 üzenetére
Hát bocs, de a FFA-os részben nem értem a logikát. Minél kevesebben vannak valahol, annál inkább pont a mozgásra vagy ítélve, ha látni is akarsz valakit. Gondolj bele, ha pl. 2-en vagytok és mindenki vár, mennyi az esélye, hogy összefuttok a kemp-helyre menés közben, és mennyi, ha a 20-an?
A kemp csak a legnagyobb játékos-számnál kifizetődő...
-
boogie84
veterán
válasz
feka007 #6675 üzenetére
A hq érdekes! 20mp-ig offline a hq, gyakorlatilag addig tdm van. Utána meg meghal az a csapat amelyik már elfoglalta. Sajnos nem ugyan olyan a hq mint a 4ben.
Ha ebben legalább olyan lenne h a támadó csapatnak is lenne legalább 10mp-nyi resi ideje akkor már jó lenne. Na de így h ömlenek a hqra
Ja és azt a 20 mp-t spawnkill -el töltik -
Proky
senior tag
válasz
feka007 #6480 üzenetére
Steam/játék mappa/Players/config_mp.cfg fájlban seta cg_ScoresPing_MaxBars "9" kell hogy legyen. Mást ne írkálj át mert BAN veszély is lehet, és csak saját felelősségre. Hozzáteszem 10. első nap valaki ezt leírta átírtam azóta semmi baj nincs vele, plussz IW fórumon is olvastam hogy ez egy megengedett változtatás, bár nem hivatalos forrás szerint azért raktak be érték helyett csíkokat és alapban abból is 5-öt hogy ne lássa a mezei játékos hogy mennyire sz@r pingek vannak.
-
Proky
senior tag
-
BandiHUN
veterán
válasz
feka007 #6172 üzenetére
én most szedtem el egy sráctól,aki azzal nyomta kétszer is,volt neki rajta red dot,de semmivel se éreztem magam jobbnak tőle...az m4,az mp5 és az acr a legjobb szerintem hagyományosból,esetleg valami gyorsabb machine pisztoly akimbóval irtani,nomeg az öreg shotgun duplát kipróbáltam,az sokkal durvábbat nyom,mint a shotik,10m-en belül kampó egy ráduplázás....már várom,hogy legyen,asszem 67-esen kapom majd
-
SzlobiG
félisten
válasz
feka007 #6172 üzenetére
Majd meglátod 70-en, hogy nem egy nagyszám az AK.
Van tőle jobb...kicsit még bohóckodok 70-en azt nyomom befele még is a prestiget úgydöntöttem, nincs így semmi kihívás már nem olyan mint a wow, hogy eléred a szintet azt onnét kezdődik a lényege a játéknak.
Keldor: Ha az ACR-re gondolsz, akkor az az egyik ami még jó, meg nekem bejön a 3lövetű is attól függ milyen kedvem van meg milyen a map. Amivel nem igazán megy az a sniper nem olyan mint cod2-be volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Asustor NAS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest