Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoby36
senior tag
Délután játszottam,aztán gép lekapcs.Most be akarok lépni,de a steam nem enged.Rossz jelszó.Tudom tutira,hiába írtam be,de semmi.Új jelszót kellett csinálni.Másnak is volt ilyen?
-
hoby36
senior tag
Üdv!Hallottatok márt az nbk klánról?
-
hoby36
senior tag
Üdv!Haver le akarja nullázni teljesen a játék multi részét is.Hogyan lehet?
-
hoby36
senior tag
Ma engem is felhúztak játék közben.Persze magyar volt az illető.Aránylag jól játszottam,egyszer csak írja,hogy feljelent.Kérdezem,hogy mégis miért?Mert aimozol.Érdekes mert még sosem csaltam.Írom neki,hogy ok,de én is jelenthetlek ennyi erővel.Midjárt vissza:jaj,de én még nem tettem meg...
^1.:HVCS:.^7Rap^2tor volt a k.csögnek a neve. -
hoby36
senior tag
Most akartam rendelni,de én a takarékszövetkezetnél vagyok és Maestro nevű kártyám van.Nincs a hátulján biztonsági kód sem.Nem is tudom így megvenni?A steam hibát ír,hogy adjak meg létező számot...
-
hoby36
senior tag
A dlc csak letölthető lesz vagy lemezen is?
-
hoby36
senior tag
Hellotok!Az hogyan lehet,hogy most először meglett a nuke,de amikor hívtam,pont 2 percére rá robbant?
-
hoby36
senior tag
Ti most tudtok játszani?Nekem nem talál egyáltalán servert.
-
hoby36
senior tag
Hellotok!Konzolosoknak is ennyi gond van a játékkal,vagy az nem számít,hogy min játszunk?
-
hoby36
senior tag
Hogyan lehet a betüket szinezni a névnél?
-
hoby36
senior tag
Haver tegnap este játszott és amíg ki nem dobta a steam 2 mapon keresztül minden ölésre 50000 pontot kapott.
2 prestige szintet lépett ezalatt. -
hoby36
senior tag
Nem igaz.Állandóan kidobál ma 1000 féle hibával.
-
hoby36
senior tag
Csak én vagyok béna,vagy tényleg nem lehet sehogy olyanok ellen játszani,akiket invitálok?
-
hoby36
senior tag
Most kezdem a prestiget.Hiányozni fog az AK.Egy napot játszottam vele,de nagy darálás volt.
-
hoby36
senior tag
Most láttam,hogy új crack van megint pár oldalon.Remélem előbb-utóbb feladják!
-
hoby36
senior tag
A steam-mel is lehet a játék közben képet készíteni?
-
hoby36
senior tag
Ti tudtátok a steamet magyar nyelvűre állítani?Megtaláltam a prohardver csoportot,de nem tudok csatlakozni hozzá.Hogyan kell?
-
hoby36
senior tag
Megjött nekem is a game.Telepítés,aztán halál mindenkire...
-
hoby36
senior tag
Ma reggel megrendeltem a játékot.Márt fel is hívtak,hogy holnap hozza a futár.
-
hoby36
senior tag
Hány prestige szint van?
-
hoby36
senior tag
Hellotok!Lehet gáz,de mielőtt megvenném,kipróbáltam a multit.
Most rendelném jövő héten,de 1 munkatársam szerint mivel a gépemen márt multiztam /5-10 percet/Márt nem tudom az eredetit használni.Ez tényleg igaz,vagy csak más nick néven kell regisztrálnom?Mindenképpen eredetit akarok venni fizetéskor.
-
hoby36
senior tag
Hellotok!Valaki rendelt márt a pcdome.hu-ról?Ott néztem ki a codmw2-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Tippmix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Milyen légkondit a lakásba?
- Opel topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ThinkPad T15p Gen3 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX 3050 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Keveset használt Sennheiser IE 100 PRO
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G 6/128GB Kártyafüggetlen!
- Meta Quest 3 512GB BONTATLAN
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest