Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanus
senior tag
"Nem Csak arról van szó hogy ott nem volt semmi veszteni valóm és nem is rendszeresen használtan hanem párszor amikor egy-kettő wh-s hülye gyerek felbaszott akkor én is használtam hogy megszívassam őket ennyi az egész "
Hát igen, más játékban nem volt veszteni valód???anyagilag......a becsületed meg semmit sem ér/vagy csak 10.000ft-ot ??? elég olcsón adod, nincs olyan ok ami elfogadhatóvá tenné hogy bármely játék multijában csalj!
Winne:
Hány szavahihetőnek vélt ember mondta már nekem hogy ő nem csalt/ COD4-ben a screenshot,vagy épp a felvett demo kétséget kizáróan bizonyította/ mégis váltig állitotta hogy ő bizony nem.....pedig de. -
Undoroid
őstag
Köszönöm!
Látszólag minden rendben!
Priviben átdobod a legutolsó CFG-file-d?Holnap délután összehasonlítom az enyémmel!(Mivel kb. 1hete nem voltam fent a STEAM-en,és legutóbb "jól" működött nálam minden!Ezen kívül nem nyúltam bele a CFG-be!)Volt frissítés a .184-óta?Megváltoztatni úgy sem tudjuk a BAN-t,esetleg rájövünk,hogy pontosan mi is okozta...Sajnos többet nemigazán tudok segíteni Neked!
* * *
" akkor csap le a banhammer, ha a csitet futtatod és látja " Az a baj,hogy nem egy csalóval futottam már össze ezidáig és azok vígan alkalmazták a nem megengedett dolgaikat!WH,AIM...és még a fene sem tudja,hogy miket?
Zsubi-Fórumtársunk -saját bevallása szerint- nem használt semmit és mégis kapta a "meszelőt" Ez azért több,mint érdekes...
-
Undoroid
őstag
Szia!
Nem semmi!
Van rá lehetőség,hogy annak az üzenetablaknak a teljes tartalmát bemásolod ide?Kíváncsi lennék arra,hogy mi volt a kiváltó ok?Szerintem nem az egyéb játékra "fenntartott" csalásoddal lesz a baj,hanem valami mással!Módosított CFG-file vagy az általad leírt szerver utóhatása...
szerk.: Más nem fér hozzá a gépedhez?Nem adtad kölcsön az ACC-od?
* * *
Henesa!
Sikerült valamit összehozni a masináddal?Megy rendesen a MW2?Mivel eddig nem válaszoltál,ezért azt feltételezem,hogy minden rendben van?!
-
-
Zefír
őstag
Nem voltál oylan lobbin ahol 1 kil mondjuk 2000pontot ért? meg midenki 500-al futott?
Mert az lehet, hogy amiatt kaptál ban-t.
De mien jó ez a k_u_r_v_a VAC .. a lvl hekereket meg a whsokat nem szűri ki, de aki nek hót más gamehez van csítje azt kiteszi. Az ilyen kicsit idegesítő. Jólenne kezdenének magukkal valamit, mert ez a folyamatos lobby closed meg hasonló hiba üzenetek is idegesítőek
-
Lajkó
őstag
Nem rossz kis videó! xD Bár én is tudnék ilyet csinálni, ha unalmamban bökővel a kezemben szaladgálnék vagy egy hétig...
Tupa: Te vetted meg?
Nem tudom hogy hol, de úgy rémlik, mintha olvastam volna már nyelv átválltásról, beleintegrálásról, vagy hasonlóról... Lehet hogy itt a PH-n?
Egyébként neked már a Combatot kéne nyüstölni, mert ledarálnak Söregen mint a ....-T!
szerk.: Tegnap, vagy tegnapelőtt msn-en felvett egy thegamerz@windowslive.com-os srác, és arra kérlelt, hogy regisztráljak már egy lockerz.com nevü oldalra! Természetesen nem tettem! Lehet hogy ez is valami account-tolvaj oldal?
-
Screamer84
tag
Hát igen, de valljuk be 10 ből 9x akkora szerencséje volt, hogy az csak na. Én még 1x nem használtam azt a kést, valahogy jobban bejön a semtex meg a gránát. Lehet nekem is be kéne próbálni, igaz ha jól tudom HC meccseken nincs célkereszt a késnél sem és úgy elég nehéz dobálni.
-
Undoroid
őstag
Szia!
Kicsit játszottunk...Hárman voltunk és szokatlanul hamar sikerült csatlakozni a játékhoz!Már az első 10perc után kezdett unalmassá válni a sok csatlakozás és azonnali leszakadás...
Tényleg minden maradt a régiben!
* * *
Másik kártyával tényleg egészen más volt a játék!
-
Undoroid
őstag
Szia!
" nem mutatja a game a győztes kill-t " Ez már Nekem is feltűnt.Sokáig látható volt a Domination-nál,de már régen nem láttam Én sem!Legutóbb tegnap láttam,de csak Sabotage-játékmódnál!Az pedig lényegtelen,hogy a csapatom vesztette avagy nyerte az aktuális meccsett!
Nem lehet,hogy az aktuális HOST-nál van valamiféle belebabrálás a játék mappájában?Pl.: szinte mindenhol látom a módosított ping-kijelzést is!
szerk:
Most látom csak!
Gratula a #12000. hsz-hoz!
-
Undoroid
őstag
Szia!
Igen,eléggé necces lesz úgy tolni a játékot,hogy közben folyamatosan dolgozik majd a rendszervinyód!
* * *
Értettem Én csak most vissza akartam adni a marásod!
Sikerült?
" azért úgy láttam nem kíméltetek " A többiek veszedelmesen tolják a témát!Időnként sikerül egy körön belül 9kill-nél többet is csinálnom!Néha jut Nekem is ellenség!
Ahogy leszedtél,már ment is az árulkodás,hogy hová kell nekik figyelni és lőni!
-
Laraxior
titán
megkérdezem anyukámat hogy bekapcsolva maradhat-e a gép, és anyázhatok-e 6után
Természetesen, amíg van rá igény és ember,addig szívesen vállalom a host szerepet.
Kipróbáljuk ma hogy alacsonyabbra veszem a grafot,hátha segít a laggon...nem mintha olyan sok panasz lett volna,de ha csinálunk valamit,hát csináljuk rendesen -
priti
addikt
Priorizálható vele több párhuzamos kapcsolat. Én azért használom, mert ha p2p elkezdek letölteni akkor lassú a böngészőm, lassan jönnek be az oldalak, de ha ez fennt van akkor tökéletesen tudok netezni letöltés közben és persze multizni is. Azért került szóba mert tud olyat is hogy a pinget javítja a sávszélesség rovására, tehát akinek magas a pingje de a nete amúgy bőven jó annak érdemes bepipálni mert segíthet.
-
gege71.hu
addikt
Nekem kb tizedik nekifutásra végre már a lemezről rámolja a telepítést de kb 4MB/sec-et tud olvasni a plextor dual layeres cucc ami a zsiroskenyeret is szokta irni/olvasni. Röhej. Ezt a kurva steam-et, hogy mi a bánatos Jóistennek kellett belekavarni?! Nem tudom. Békaphassák
12+ k-ért azért ennél nagyobb gördülékenységre számítottam.
Gondoltam egyet estére feldobom ha már ma megvettem, nyomok egy install nex-next-finisht, majd PLAY.
Ehelyett itt baszódok már vele lassan egy órája -
SipiBcs
őstag
Én is így jártam. Semmi gond. Rakd be még egyszer a lemezt és reinstall. Szépen fel fogja pakolni, de előtte nem árt ha megcsinálod a steam accot és regisztrálod a serialod, online hagyod magad. Akkor nem fog kérni semmi serialt, hanem csak felcsúszik. Én már tolom az SP-t, csak megálltam pisilni!
A többieknek köszönöm a válaszokat, nem vagyok steam kérdésekben otthon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- HP Compaq 8200 Elite asztali számítógép PC i5 / 8GB ram / 120GB SSD + 500GB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest