Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lacus83

    senior tag

    Én már nem sírok utánad ;) instant shift + del. De gondolkoztam az ssd ketté törésén is hogy nyoma se maradjon ennek az egész jónak induló katyvasznak.
    Olyan ez mint egy kapcsolat,az elején izgalmas és érdekes,aztán már csak idegesít,kicsinál míg a végén szakítasz.
    Rush,Atlas - minek?
    Server Disconnect ha gigabit net van alatta akkor is.
    Server kereső nincs,pálya választó nincs,ping jelzés nincs,de kis millió lila - rózsaszín -babafingszagú skin,biléta,makk simogató az van ;)
    Igen rossz az egész,egyik pöts rontja azt ami eddig jó volt.Persze költs sok pénzt hogy kapj karaktert meg 100 felesleges bizbaszt,erre pénzt?Soha többet!

    Mielőtt indulna a keresztre feszítésem,Már Nem Nem játszom és azért is fikázom,mert ez a bug halmaz játszhatatlan a puncsos pályáival együtt.
    A gamer társadalom pedig igencsak felhígult,fogalmuk sincs mi a lényege a csapatjátéknak.Csak pörögjenek a szintek hogy legyen babarózsaszín AK meg MP7.
    A sniperes mint olyan a legjobb játékos mikor visítva röhög bele a mikrofonba hogy ki tudta szedni azt aki rohan és szeretné élvezni ezt a nagy múltú ugyan olyan egy kaptafa pályás lövöldét.Kár koptatni a mechanikus billentyűzetet meg drága omron kapcsolós egeret.

    Budha legyen veletek :R

    [ Szerkesztve ]

    MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Megahalems Cooler,LIANLI Lancool III,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,LC Power 600W,ASUS ProArt 4060,LG 27GL850B

Új hozzászólás Aktív témák