Új hozzászólás Aktív témák
-
Keller16
aktív tag
válasz
ricshard444 #48 üzenetére
Nem, csak a digitális fog működni PC-n.
-
Sziasztok! Én is tervezem a Horizon megvételét, persze egyelőre még várok a demora, hogy megnézzem milyen. Sokallom az Ultimate verzió árát, így az biztos visszafog majd.
Ha megrendelem a dobozos Xbox verziót, azt tudom aktiválni ugyanúgy Store-ban gépre?
-
Keller16
aktív tag
My body is ready for Horizon 3 -
Keller16
aktív tag
-
sagem
addikt
Lehet, hogy a következő hónapban lesz free demo, PC-re ez különösen jó hír lenne
-
sagem
addikt
Már nem kell rá sokat várni
Félórányi Forza Horizon 3 anyag érkezett -
Elmör
őstag
válasz
STC Speed #36 üzenetére
Megírom őszintén az 1-2-t én is úgy tolom X360-on, mivel nem origi, szóval nincs vele tapasztalatom multiban, de ahogy a gép autói ellen lehet versenyezni amikor free ride módban vagy, úgy gondolom a többi játékossal is, akik épp szelik az utat erre-arra, illetve gondolom össze lehet hozni konkrét versenyt is valós játékosokkal.
-
sulu1701
aktív tag
Szisztok!
Valaki fel tudna homályosítani, Xbox Play Anywhere-el kapcsolatban?
Az megvan, hogy egyszer veszem a játékot és megy mindkét gépen (nem egy időben) szinkronizál stb.
De hol "kell/érdemes" őket megvásárolni?
A Windows áruházban sehol sincsenek ezek a játékok, viszont az Xbox storeban előrendelhető a FH3 is, sőt ott még érdemesebb is, ha tudok "teleportálni".
Van infó, fog működni-e verzióknál?
De a többi új játék sincsen Windows áruházban: Recore, GoW4, Halo Wars 2, stb.Akkor most teljesen mind1 hol veszem?
-
gali777
őstag
-
sagem
addikt
Meglátjuk hogy alakul a PC-s ár, illetve már a konzolos verziót is lehet figyelni, hiszen azt is lehet PC-re regelni
Tudom, hogy alapban drágább szokott lenni a konzol játék, de biztos lesznek páran, akik géppel együtt veszik a játékot és nem tartanak rá igényt
Plusz szingapúri (vagy milyen) MS store-ból véve jóval olcsóbbak voltak eddig az MS store-os játékok, lehet, hogy ez a kiskapu most is nyitva lesz.
-
gali777
őstag
A Car pass a Horizon 3-hoz vajon elérhető lesz külön is? Csak ezért nem vennék ultimate editiont. Előző forzáknál, hogy volt az ilyen, ha volt egyáltalán?
-
sagem
addikt
válasz
rantotthusi #25 üzenetére
Topiknyitó hszt nézd meg, abban van egy másik megoldás is, ha az MS féle nem menne, de elindulnia annak is el kellene elvileg.
-
rantotthusi
tag
sziasztok nekem az lenne a gondom hogy a market kiirja hogy frissiteni kell a windowst 10240 es buildom van és nem tudom letölteni a jatekot a forzát! mi lehet a megoldás? ja azt is irja látogassak el az aka.ms/winup oldalra beirom letölt egy kis fájlt megnyitom de nem jön be semmi!
hogy tudnám akkor frissiteni a windoest vagy hogy tudom leszedni a jatékot??? Légyszives segitstek!!!
-
Elmör
őstag
Én is várom, néztem is, hogyan lehet előrendelni PC-re, de úgy látom nem lehet megkerülni a Microsoft store-t. Sajnos X360-om van csak a pc-n kívül, így amit felajánlanak, hogy digitális vásárlás esetén Xone-ra és pc-re is tudnám használni az ugrott. Ez végülis csak akkor gond, ha nem lesz optimalizálva jól, akkor egy atomerőmű is kevés lenne hozzá.
Az E3-as trailer igen ott volt, bár számomra a Forza Horizon sokkal jobban tetszett, mint a Horizon 2, valahogy a helyszín meg a zenék sem az igaziak, úgyhogy várom a 3-at, mert ott Ausztrália igen ott volt a videóban.
-
sagem
addikt
No, kezdhetünk éledezni, ahogy azt sejteni lehetett jön a Forza Horizon 3 PC-re is!
Kedvcsináló videó: [link]
Érkezése szeptember végén várható, cross platform támogatással, azaz lehet a konzolosokkal együtt is játszani
-
raubisoda
senior tag
Tehát te az fps-re gondolsz.Nekem azzal bajom nincs.Mint fentebb írtam a konfig sztem bőven elég kell legyen csak a fránya VRAM ami nem dukál szépen a Forza elvtársnak.De várom én is ez ütni fog nem is mert szimulátor lenne hanem a szépsége az fog meg.Brutál baba amúgy.
-
sagem
addikt
Kíváncsi vagyok, hogy a "véglegesben" lesz e technikai előrelépés a bétához képest. Kisebb dolgokat nyilván csiszolnak még, de pl. a 21:9-es képarányra én kevés esélyt látok
-
tescodr
aktív tag
Saját tapasztalat: Rakjatok alá ramot,SOKAT! 6gigám van azt megeszi mint a pinty.Emiatt ki is lépked.Egyébként R7 260x oc 2gb 80% on dolgozik mellé egy phenom 2 x4 965 van az meg alszik 50-60%-on ram pedig elfogy de nagyon...
egyébként ha nem lép ki tökéletesen fut medium beállítások mellett
-
kovsol
titán
A teszt 8xMSAA használata mellett készült.
Egyébként elmondható, hogy a játék kedveli az AMD kártyákat a DX12 miatt, és a multi gpu kezelés az nem létező dolog. -
sagem
addikt
Csak érdekességképpen, nem flamekeltés céljából
PC vs X1 grafikai összehasonlítás
[link]Eget rengető különbségek azért nincsenek, összességében egy picit részletesebb a PC-s verzió, persze 4K-ban nyilván látványosabb a különbség, de az azért még nem az átlag PC kategória
Talán az esős időjáráskor lehet a legtöbb különbséget látni egyébként.
Lényeg a lényeg, mindkét verzió előtt le a kalappal, és eddig úgy tűnik, hogy nem lesz ez rossz port, sőt. Ok, nyilván még reszelgetni kell itt-ott, pl. a kormányok támogatásán is dolgozniuk kell még, de biztató kezdet mindenképpen.
-
sagem
addikt
Én perpill nem nagyon láttam még olyan megoldást, amivel ki lehetne kerülni az áruházas letöltést (pl. torrent stb.), de elképzelhető, hogy létezik, talán lesz okosabb
. Teljesítmény..háááát, szerintem eléggé gyászosan muzsikálna sajnos, legfőképpen a VGA miatt, de a 4GB memória is a minimum alatt van sajnos, ha el is indulna nem sok köszönet lenne benne valószínűleg
-
HollyBoni
veterán
Azt írja a store hogy gyengusz a gépem, ami tényleg igaz, ráadásul ősrégi is.
i7 920
GTX580
4GB ramMeg lehet valahogy kerülni hogy le lehessen tölteni, vagy felesleges mert majd el sem indul? Én még 720p-ben is eljátszok, de nagyon nagyon ki szeretném próbálni a játékot.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Forzásokat a különböző PC specifikus témákkal (konfig kérdések, driverek, peccsek, PC-s hírek stb)."
Nagyon remélem hogy ez nem abban fog majd kimerülni, hogy egy új rész megjelenésekor az lesz hogy nekem ennyi és ennyi FPS-em van de mé nem több.
-
sagem
addikt
-
sagem
addikt
Sziasztok!
Mivel a Forza sorozat részei elérhetőek lesznek PC-re is (mind a Horizon, mind a Motorsport), úgy gondoltam, hogy nyitok a sorozatnak egy PC-s gyűjtőfórumot, mert itt nem zavarjuk a konzolos Forzásokat a különböző PC specifikus témákkal (konfig kérdések, driverek, peccsek, PC-s hírek stb).
A Forza Motorsport Apex nyílt bétája már beszerezhető.
Forza Motorsport Apex ismertető
"A Forza Motorsport Apex elhozza a díjnyertes Forza sorozatot a Windows 10 rendszerre. A Windows 10-es számítógépekre fejlesztett ingyenes játék olyan új versenyzési módokat tartalmaz, amelyek felelevenítik a Forza Motorsport 6 izgalmait. A legmodernebb ForzaTech grafikát és fizikát nyújtó, DirectX 12-re épülő motorja és a 4K felbontás támogatása révén a Forza Motorsport: Apex a legjobb PC-versenyzési élményt garantálja. Megjelenés: idén tavasszal."Ajánlott gépigények
Minimum gépigény:
Windows 10 64-bit
Intel Core i3-4170@3,7 Ghz
NVIDIA GeForce GT 740 vagy Radeon R7 250X
HDD: 30 GB
RAM: 8 GB
VRAM: 2 GBAjánlott gépigény (1080p/60FPS):
Windows 10 64-bit
Intel Core i7-3820 @3.6 Ghz
NVIDIA GeForce 970 vagy Radeon R9 290X
HDD: 30 GB
RAM: 12 GB
VRAM: 4 GBUltra gépigény (4k/60FPS)
Windows 10 64-bit
Intel Core i7-6700k @ 4 Ghz
NVIDIA GeForce GTX 980ti vagy Radeon Fury X
HDD: 30GB (Ajánlott SSD-re telepíteni)
RAM: 16 GB
VRAM: 6 GB, vagy annál többIsmert problémák és megoldásai:
Nem tudom letölteni a játékot az áruházból, mert frissítenem kell a Windowsom, de a rendszerem nem talál új frissítésMegoldás:
Töltsd le és futtasd a Westlake által készített telepítőt, ez megfelelő verziószámra frissíti a rendszered.vagy
Látogasd meg az http://aka.ms/winup oldalt, szedd le a hivatalos MS féle telepítőt, és futtasd.
A következő megjelenés várhatóan a Forza Horizon 3 lesz, a híreket és egyebeket majd nyomon követjük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Hálózati / IP kamera
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- ArchiCAD és Artlantis topik
- eFootball
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest