- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dombi81
senior tag
Gazna Raid hatodszor, előfizető lettem
Vicc.
-
Rison77
senior tag
Tegnap még teljesen jól ment a játék, ma elindítom kiírja hogy jött valami update restartolja a játékot, oké, megvolt a restart, végigvárom azt a 2-3 percet amíg megint végigszüttyögi és közben kinyírja a gépem a shader loading, aztán betölti a mapot a beérkezésnél meg szimplán eldobja magát a játék hibaüzenet nélkül,bármilyen mapra is rak be. Agyrém mit össze szenvednek ezek.
Szerk: Nah ez egyre jobb, még valami hasfájás esetleg? Kukába ne dobjam ki a gépet?
-
dombi81
senior tag
Nagyon jó a játék, de ezt a 3-4-szer ugyanazt a pályát adja vissza jelenséget még mindig nehezen tudom megszokni. Lassan profi leszek, annyit megyek a Ghazna Raid-en. Behalok neki, annyira unalmas.
-
.LnB
titán
Ps4-en ha az első szakasz letöltődött, és indíthatóvá válik a játék, akkor a kampány legalább már játszható? Vagy végig kell várnom az egészet?
-
.LnB
titán
Sziasztok,
Sima, és az ilyen-olyan verziók között semmi érdemi különbség nincs ugye a jövőben megjelenő tartalmak tekintetében?! Csak adnak plsz skin-eket, meg cicomákat és ennyi? Ugye jól látom?
-
raggg
senior tag
válasz
BandiHUN #4887 üzenetére
Szerintem érdemes megvárni a battle passt, míg megjelenik, én úgy vettem le, hogy az első 30 (?) szint free, aztán fizetős, addig tudsz rá aludni párat.
A dupla XP-t énis nagyon élvezem most amúgy, az a jó, tök jó, hogy kevesebb killel ki lehet nyitni a camo challengeket, és így hamarabb gyűlik
Nekem most 50 sniper fejest kéne adni, a BO4-ben rettenetesen béna voltam a sniperekkel ,de itt az AX-50 most nagyon adja.
-
KaitouP
nagyúr
Index cikk egy remek poénnal a végén:
Szomorú gémer órák: az új Call of Dutyban nem lehet földbe döngölni a noobokat [link]
-
BandiHUN
veterán
Fúú,hát 1 este alatt,kábé 2 óra idővel 40 personalt szerezni...megvolt a napi feladat.Se kis plusz idővel sikerült,nomeg hardline-vel,bár ez utóbbi garantálta a szívatást amivel lehet,mert ugye ugrott a ghost.De jó poén volt végülis,kihúztam az AUG-ot szintben,egész jól fel lehet szerelni.
136-nál járok,csak meglesz a 155Jó,hogy dupla van.RPG-t tolom még,egész szép gazságokra vetemedek vele,még egy szint az uccsó' skinpack.A többihez már nem kell a dupla xp
Nameg összejött a még kellő 6 kivégzés is ma az egyik feladathoz,végülis nem volt rossz.Viszont ma is volt egy LMG-s aimbotos,59:4 stat,remélem azért érnek valamit a reportok.Előre rettegek a téli szünettől,ha kijön valami hack jobban...
Most végülis akkor már az első battlepasst meg kell venni?És vajon mi lesz,ha igen,és mondjuk free kezdi valaki,majd kifizeti később?Nekem van annyi tartalék pontom,hogy meglenne a megszerezhető ingyenessel...vajon később hipp-hopp akkor megkapom az összes fizetős szintet utólag?
-
Dave567
addikt
Na sikerült megoldanom a problémát, eléggé érdekes mondjuk.
Felraktam az Nvidia Experience-t és optimizálta magának, így most tökéletes, néztem a beállításokat, hogy min változtatott a 1920*1080 ba játszok, és a Render Resolution is ebben volt, Viszont az Nvidia Experiance 2400*1350-re rakta, és így már nem akad.. LOL -
Dave567
addikt
Sziasztok
Érdemes felrakni az nvidia experience-t? -
Provox OW
újonc
Nagyon tetszik a játék, még akkor is ha nekem ez már nagyon nehéz. FFA-ban, kill conf.-ban még úgy ahogy. A többi viszont már nagyon gyors nekem, de azért tetszik. MW2 kb fele ennyire gyors pl. Coop mód sem rossz. Ott idegen random arcokkal sikerült 2 Operátort adó pályát nagy nehézségek árán teljesíteni. De a "paladinost" sehogy sem sikerült senkivel sem. Lényeg az, hogy nagyon ott van ez a játék.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ok ez nekem így nagyon tetszik.
-
stuka20
senior tag
Ez itt azt mutatja, hogy még meddig tudom felhasználni azt a két tokenem?
-
Corpuscle
őstag
Az szép! Én a 15 equipment hack-kel bénázok. Körökön keresztül semmi, majd nem is az ellent nézem csak rohanok az aknához, hogy végre eggyel több legyen.
Csak azért vergődök még vele, mert nálam az E.O.D perk amúgy is kedvelt.
BO4-ben jobban élveztem ezt a részét a játéknak. -
raggg
senior tag
válasz
Corpuscle #4862 üzenetére
Inkább a félbehagyott challenge-k zavarják az OCD-m.
Még úgy is, hogy kvázi semmi nem jár érte. Tegnap írta valaki, hogy kövi. season elején jár érte valami, de szerintem csak a megszerzett emblémát kapjuk meg...
Az viszont igaz, hogy az utolsó pár szint 55-ig sokkal több idő volt, mint az utána következők.
-
raggg
senior tag
Remélem kicsit több időt adnak a BP-re, mint az első officer challengekre, napi 2 óra játékkal kb. a fele lett meg, és lvl 104 vagyok.
Azért így is többet játszottam, mint szoktam. BO4-ben átlag napi 1-2 meccsel vígan el tudtam érni simán az operationök végére, ott adta meg az új fegyókat (amikor a lootboxos fegyókat betették, letöröltem)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Csokishurka #4859 üzenetére
Ez xboxhoz van. A beepitett felvevovel rogzitett videokat listazza ki.(Regen xboxdvr.com volt az oldal neve)
-
Segal
veterán
válasz
KaitouP #4855 üzenetére
Az oké de az nem vehető cod pontból? Magyarul a cod pontból max a következő battle pass-t vehetem ha sikerül összegyűjteni a pontokat vagy skineket/emblémákat stb is lehet majd belőle venni?
Más: Hogyan nézi a pályát egy profi és egy amatőr FPS játékos?
-
KaitouP
nagyúr
Lépcsőkre (tier) lebontva kiszivárgott a teljes első szezonos Battle Pass tartalma, ime: [link]
Érdekesség, hogy 1300 CP lesz kifarmolható (kérdés, hogy ehhez mennyire kell kockának lenni, mennyire kell naphosszakat a jatek előtt ülni) ami talán azt jelentheti, hogy a következő BP jó eséllyel "ingyen" lesz.
-
jegenye77
addikt
Na végre! Semmi késés nem volt. Ment is szépen a játék ma ( ps4 )
Nem tudom mi történt de kb 2 óra játék alatt egyszersem votl, hogy késett volna nálam a kép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest