Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjung44
tag
válasz
jozefgucci1 #22057 üzenetére
engem a fegyverek nem zavarnak, kiloval leszedem a snipereket, mp5 helyett meg viszem az as valt mostanában és jo vagyok közelre is. ezekkel kéne inkább foglalkozni mert szánalmas hogy egy game-en belül 2en is szándékosan erre játszanak. és nemrég olvastam hogy egy streamer zsinorban 4szer kapott ki igy tegnap. a rengeteg bug, a sorozatos fagyások és szerver disconnected-ek meg a csalok uj hulláma ami tönkreteszi a játékot!! fegyverböl mindenki kiválaszthatja a leghatékonyabbat és akkor egyenlöek az esélyek. de ez... tömegesen játszanak rá és csak azt a meccset nyerheted meg ahol nincs egy ilyen nyomorék sem
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Classic / Xbox 360
- EA Sports WRC '23
- Lenry: Már megint el fog pusztulni a világ
- 3D nyomtatás
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest