Hirdetés
- UHD filmek lejátszása
- TCL LCD és LED TV-k
- Magyarországon is elkezdték forgalmazni az új Samsung smart monitort
- Felfedte a Meteor Lake AI fókuszát az Intel
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trebron09
őstag
Én azt nem értem hogy ha már úgyis utolsó battle pass.. (mondjuk akkor miért számol újból visszafelé mind eddig... utána?) miért nem tették be a szabad pálya választást vagy hogy milyen "pályatípusokon" akar az ember játszani. Értem én hogy egy évig akarják a több pénzt behúzni a játékért, de utána mi lesz mondjuk aki most veszi meg.. úgy értem anno ha nem vetted meg a COD4-et csak két évvel később ugyanazt az élményt nyújtotta, most ez egyáltalán nincs így, ezért hamar ki fog kopni ez a játék.
[ Szerkesztve ]
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
-
pulffy
őstag
Minek kell ezt a f@szom Juggernautot betenni a WZbe?
Egész mapot túléli...
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
nyul105
senior tag
sziasztok, a narancssárga kis lapocskák képernyő baloldalán egyértelműen a lag miatt vannak (ami szerver és netfüggő), vagy lehetnek hddről töltések, egyéb miatt is ?
-
CptAdamica
veterán
Ezt a truckos módot elfogadnám állandónak. Csak szerdáig lesz?
Megyen!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
CptAdamica
veterán
válasz
CptAdamica #21911 üzenetére
Ilyen köröket tolok javarészt, méltó lezárása a napnak egy győzelem.
Megyen!
-
Acheron
őstag
válasz
nanorambo #21898 üzenetére
Nem igazán értem az új "snipert" érintő hozzászólásokat. Egyrészt nem sniper, hanem marksman rifle - nagyon nem ugyanaz, még ha összevont kategória is ebben a játékban platinázáshoz. Másrészt Core módban - talán épp ezért - harmatgyenge, egy lövés biztosan nem elég belőle, és kínosan lassan tölt újra - legalábbis amíg alapon van. Jó példa erre tegnapelőtt az állomás, ahol a két kocsi között elém háttal kiugró komát öt méterről sóztam teli testen hátba, amibe persze nem halt bele, ellenben míg a következő skuló csőre húzásával bíbelődtem, kényelmeden megfordult és lesorozott egy automatával. Ezt sorozatban adta a játék. Gyakorlatilag esés - kelés van vele. Igaz, a HC -n ennek szöges ellentéte, ott valóban remekül lehet vele aratni - már ha valaki szereti/tudja használni az ilyen jellegű fegyókat (Rush -on minden alkalommal imádtam, sajnáltam, hogy véget ért a játék). De hogy ebben általánosságban mi az OP, azt nem értem...
-
-
RaZroX
addikt
Hali! Ezidáig Xboxon codoztam, viszont most átülök PC-re. Azzal tisztában vagyok, hogy újra meg kell venni a gamet, de a boxon használt accot, hogy tudom majd tovább használni?
This is the way
-
szalaitoomi
friss újonc
.
[ Szerkesztve ]
-
nyul105
senior tag
válasz
Acheron #21913 üzenetére
Szia,
Azért OP, mert hitscan, ahogy írták is, egy railgun... ez quakeben jó dolog, de akkor hiányolom a plasma gunt.
Fénysebességgel utazik a lövedéke, ez eléggé OP.
Gyereket lekaptam zuhanás közben úgy, hogy 250 méterre volt. Egyszerű pixelvadászat, előtte még senkit se sikerült zuhanás (ernyő nélkül) közben lelőnöm levegőben... -
-
nyul105
senior tag
válasz
h_benjamin #21923 üzenetére
Nvidia panel: gsync on, vsync on.
Ingame: vsync off, frame per sec (fps) limit: 140.
Így kell beállítani. -
Pro!Petya
addikt
2 hónapja nem játszottam , gondoltam ma megyek egy kört
Azt tudtam hogy volt azóta frissítés hozzá , de na ~120GB update ..... elmennek a 'csába
Ott rohadjon meg[ Szerkesztve ]
LG 65" C2 * Samsung Q935B * Nv Shield Pro * Edifier S360DB *
-
jozefgucci1
addikt
-
Pro!Petya
addikt
válasz
jozefgucci1 #21928 üzenetére
Király , akkor még pihentetem továbbra egy kicsit ezt a játékot
addigra hátha lesz vagy 200GB is amit majd le kell szednie[ Szerkesztve ]
LG 65" C2 * Samsung Q935B * Nv Shield Pro * Edifier S360DB *
-
Dave567
addikt
Ha értelmes javításokat hozna az is remek lenne....
(#21927) lowzor: Kb most ez a leghasználhatóbb fegyver, mert semmi se kell rá, elég csak lőni vele, persze szépen rá vezeti az Acti, hogy vedd meg a Bp-t, mert most jelenleg az AS-Val a leghasználhatóbb..
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz
Pro!Petya #21929 üzenetére
Nekem is parkolóban van. Néha elkap a gépszíj és elindítom, de 20 perc után már idegesít a balansztalanság.
A másik meg a tempómmal van a baj: az új csipa most erős, lehetne vele érvényesülni, de még kell vagy 3 szint hozzá. Asval meg...na talán 2 hét múlva...addig mind2 nerf lesz valszeg azt mennek a tucatcuccok közé és a büdös életben nem veszem elő egyiket sem. Tudom, velem van a baj, h nem tudom már 6. alkalommal is ugyanazt csinálni újra és újra.Dio3-ban is mire összeszedtem a gear-t, addig lenerfelték vagy volt egy sokkal jobb azt amit addig szereztem cuccot mehetett a kovácshoz, gg.
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
pulffy
őstag
Nekem az új fegyók nem nagyon szimpik, eleve nem vagyok sniper/marksmanos típus, az új AR meg hát meh... Multiba még elmegy, de WZ semmi esetre sem...
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
aerosmith
őstag
válasz
jozefgucci1 #21928 üzenetére
na ez szép, akkor megnézem
-
Val egész kellemes, 10-es lőszer üt igazán nagyot, de semi auto (macrozni kell
)
Új sniper 30 felett kezd brutális lenni, egész jól alakítható.mod: Most jött egy update, tudja valaki mit hozott?
[ Szerkesztve ]
marvel, dc képregények: https://hardverapro.hu/apro/marvel_dc_kepregenyek_eladok_cserelhetok/hsz_1-50.html XSX csere vga-ra
-
Liem
kezdő
Sziasztok csak egy kérdésem lenne mindenkire vadásznak mimden meccsén? Mert engem 95%-ban mindig megjelölnek függetlenül attól hogy br. vagy plunder.
-
Best of válasz by csibe1:
"Ez több mindentől is függ, de pár dolgot érdemes figyelembe venni.
Rakétakerülők tízparancsolata:
1. Ne fordíts hátat a rakétának. Lehet, hogy tábla van a hátadon "Ide lőjetek!" felirattal.
2. Ne integess a közeledő rakétának, lehet azért talál meg téged.
3. Kapcsold ki a nyomjelződet, hátha akkor nem talál meg a rakéta.
4. Szedj le magadról minden rakétamágnest!
5. Szedd le a hátadról az "Ide lőjetek!" táblát!
6. Igyekezz, hogy abba az 1%-ba kerülj akit nem kap el a rakéta!
7. Figyelj rá, hogy minél többen legyenek közted és a rakéta között, ha mégis betalál.
8. Tegyél táblát a sisakodra "Nem vagyok célpont!" felirattal, ha mégis integetnél.
9. Tegyél táblát a hátadra "Veled vagyok" felirattal, hogy ha esetleg elfutnál akkor is megismerjen.
10. Ne menj olyan helyre ahol eltalálhatnak.
+1 Ne indítsd el a játékot, akkor garantáltan megúszod a rakétatámadást."
Amúgy pedig megérzik a félelmet, és már a repülőn kipécéznek Téged!
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Macskámat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 2042
- bacsis: Készülődés a BRSZK-ra
- UHD filmek lejátszása
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Trollok komolyan
- Magyarországon is elkezdték forgalmazni az új Samsung smart monitort
- Divinity: Google Pay használata Magyarországon
- További aktív témák...
- Precision 5530 15.6" FHD IPS i7-8850H P1000 16GB DDR4, 512GB NVMe gar
- Precision 7730 17." FHD IPS i7-8850H Quadro P3200 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD gar
- Latitude 7320 13.3" FHD IPS i5-1145G7 Iris Xe G7 16GB 256GB NVMe WIFI 6 IR kam gar
- Új ASUS ROG Strix G15 Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 9 6900HX 32/1TB RTX 3070Ti WQHD 165Hz
- iPhone 11 128GB Black - Vodafone, Garanciával
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest