Hirdetés
- Apple notebookok
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini-ITX
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Bivaly26 #21750 üzenetére
Én nem tölteném le újra...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
KaitouP #21749 üzenetére
Ismerem mar mint rossz penzt, nem veszem mar magamra ezeket.
(#21746) Ed3r_X_
Amugy ez lehetett volna sokkal tobb kill is, csak en hulye veletlenul elozo challenge miatt benthagytam uav-t.
Igy normalis killstreakek helyett folyamatosan azt hivtam le. Kozben csapattars meg Nyuggernauttal akciozott mar
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
Deck
félisten
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE
-
-
DonDennis
senior tag
Azért ez a 225gb-os COD kezd kicsit zavarba ejtő lenni.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
Deck
félisten
Ezt próbálta valaki?
Máris bugos a Warzone metró – Nagyon könnyen szerezhető győzelem
-
Laraxior
titán
Az a köhögés most a monitor elől jön, vagy a gépből?
Mert ha nem a gépből akkor valamelyik nagyon kovidos...
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
20,000 Call of Duty: Warzone cheaters were banned on Monday
By Andy Chalk
First Published[link]
“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
Trebron09
őstag
Mennyien is vették meg a játékot? 50-60millió? Tegyük fel csak a fele multizik.. Ahhoz képest ez a 20k semmi.. Jah hogy csak a warzone-ból bannoltak.. Mert aki ilyet használ biztos csak azt tolja a sima multit amiért fizettünk azt nem.. Értem.
Amúgy nekem simán felment a 250-es SSD-re és nem dobott hibaüzit sem a játék (multi, Amd) ellenben észre vettem hogy mintha sötétebb lenne a kép pedig a fényerő ugyanúgy van mint előtte, homályosabb is lett megint mókoltak valamit ezen.
[ Szerkesztve ]
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Trebron09 #21766 üzenetére
Gyanítom az ingyenes Warzonban több a csaló mint a multiban ,de akárhogy is ez elég kevés . Lényegesen több csaló lehet sajnos , arról nem is beszélve , hogy bármekkora számot odaböföghetnek
A kezdetek óta a társaságunk jó része ( 8-10 fő ) minden este játszik és soha senki nem kapott visszajelzést , hogy a reportolt alanyt kirakták volna . Itt a fórumon is 1 ember kapott ilyet .
Érdemes benézni más Multi játékok topikjába , hogy ott tele van a fórum bannolt printscreen képekkel , itt ilyenekkel nem foglalkoznak .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Deck
félisten
válasz
jozefgucci1 #21768 üzenetére
Miért, bannolnák őket? Veszik a skineket stb..
-
Az új nvidia driverrel.Bekapcsolható lett a reflex input lagg csökkentés.
Csak kérdés,miért nem tudom experience-ből kiíratni(nincs opció),hogy mennyi a latency?
Meg azért nem tudom miért a graphics beállításokhoz rakták be.[ Szerkesztve ]
The Last of Us Part I/Saints row/Dead Island 2 is van :)
-
Laraxior
titán
Amióta visszavettem a VGAn az órajeleket alapra, azóta nem dobál hibaüzenetet
-
Laraxior
titán
válasz
Dave567 #21774 üzenetére
-
magellaner
tag
Sziasztok Az uj seasonnel most akkor ráfér egy 250gb os ssd re vagy nem?
-
Laraxior
titán
válasz
magellaner #21776 üzenetére
Nekem a 250-es SSD-n 232 szabad helyet mutat, a játék viszont 234GB.
-
Clapaucius
tag
válasz
magellaner #21776 üzenetére
Nekem nem fért rá, ha frissítettem.
Letöröltem az egészet és szűzen felraktam újra, így gond nélkül felment!
221 GB a végső mérete nálam, viszont telepítésnél majd írja, hogy 242 gb hely szükséges hozzá. Nálam nem volt probléma.
[ Szerkesztve ]
....
-
szinesz.bob
senior tag
Jó neked!
-
Dr.Zolo
csendes tag
Valaki találkozott már ilyennel?? játék közbe bedobja, nem mindig, fogja magát, kilép... (bocsi a szar minőségért, de prtsc sysrq gomb nem ment, túl nagy a felbontásom..)
Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van.
-
Laraxior
titán
válasz
Dr.Zolo #21782 üzenetére
Igen, az utolsó 3 oldalon van még egy pár screen + bejegyzés.
-
csákány.
aktív tag
Csak a Warzone-t tolom, és nálam megoldotta a játék kifagyást és a kilépkedést, hogy Display Driver Uninstaller-rel levettem a legújabb drivert, és tiszta telepítéssel visszatettem az eggyel előbbi(456.38) nVIDIA drivert. Azóta mentem pár kört és minden f@sza.
[ Szerkesztve ]
-
Linem
senior tag
válasz
csákány. #21785 üzenetére
Jó, hát pár kört én is szoktam menni fagyás nélkül. Például ma még csak kétszer dobott ki 30 TDM meccs alatt. Már írtam, hogy kételkedem a sima driver cserében, mert akkor nálam nem fagyna, ha CSAK driver probléma lenne, hiszen nálam nincs új driver, ugyanaz van, nem is vót és nem is lesz másik AMD driver. Nah..
Mondjuk nem értem, hogy meddig ülnek még a problémán. Jöhetne a javító patch. -
-
KaitouP
veterán
Modern Warfare & Warzone Sept 30 update fixes crash issue: [link]
[ Szerkesztve ]
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun
-
Nálunk ma haverokkal 1x se volt error az 5 játék alatt (2 armored, 2 BR Quad, 1 plunder), BP megvéve, még mindig sok a k*csög
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Macskámat...
-
AAntii
őstag
válasz
jozefgucci1 #21768 üzenetére
Én kaptam ma egy üzenetet, miszerint az egyik reportolt embert bannolták, de mivel személyieségi jogokra hivatkozva nem írták meg melyik féreg kapta meg a jutalmát, így lehet csak marketing ez is
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
gjung44
tag
https://www.youtube.com/watch?v=FNq5rhs28A0
ezt a jelenséget tapasztalta már valaki más is vagy csak engem szomorit egy ujabb bug? haverom azt mondja nála nincs ilyen. season 6 hozta magával és borzasztoan idegesitö. ugyan ezt csinálja amikor egy autobol ugrok ki. háttal dob ki az ellenfélnek és mire megtalálom simán hátbalönek. alapköve a stratégiámnak az ilyen támadás ugyhogy nekem ez hatalmas szivás
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS i5-8365U 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, magyar vibill., gar
- Motorola Edge Neo 5G - 8/128GB - Very Peri hibátlan 2 év garancia!
- Next Level Racing Szimulátor állvány - Racing Wheel Stand DD
- Elitebook 830 G8 13.3" FHD IPS i5-1135G7 Iris Xe G7 16GB 256GB NVMe WIFI 6 IR kam gar
- Új Samsung Galaxy Watch5 Eladó okosóra dobozzal eredeti csomagolásban
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest