-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
En ezt az uj snipert elengedtem. Instakill barki hasznalja, nalam meg sokszor kell 2 vagy 3 loves is.
AS Val viszont jo cucc.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Laby
senior tag
Ez az új patch valóban megoldotta a kidobásokat?
Vagy esetleg szokásos, nem sikerül elsőre megoldás, esetleg más típusú kidobásokat eredményez?
Készüljek ma játékra vagy totál felesleges? -
Laby
senior tag
Na, akkor talán tényleg megjavították, tűzök is haza. Köszi!
-
jozefgucci1
addikt
válasz
AAntii #21797 üzenetére
Kaptam én is tegnap egy visszajelzést , hogy valakit bannoltak a reportom alapján
Sem nevet sem dátumot nem adtak meg hozzá , így lehet még a legelső Season-os repotomat dolgozták fel és abból is az elsőt
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
boogie84
veterán
válasz
jozefgucci1 #21809 üzenetére
Azért ez már pozitív dolog!
-
soo277
őstag
-
Dave567
addikt
válasz
jozefgucci1 #21809 üzenetére
KB 200 játékosból én egyszer se kaptam, csak amelyiket blokkoltam, nem is reportolok már senkit, csak a blokk...
-
Evil Snowman
őstag
Srácok két technikai kérdésem lenne:
1. Jelenleg PC-n nyomom a WZ-t ugyebár BattleNET-en keresztül. BattleNET acc hozzá van kötve az Activision acc-omhoz. Emellett az Xbox Live acc-om is hozzá van kötve az Activision acc-omhoz. Ha letöltöm a játékot Xbox One X-re és ott bejelentkezek az activision acc-ommal, akkor úgymond minden úgy lesz (szintek, megszerzett, cuccok etc.) ahogy a PC-n abba hagytam?
2. Box-on tolja valaki bill+egér párossal? Ha igen mik a tapasztalatai?
Előre is köszi a választ.
-
válasz
Evil Snowman #21813 üzenetére
Ha ugyanahhoz az Activision fiókhoz van kötve a B.net és a Live-os fiókod is, akkor XBox-on ugyanúgy meglesz minden eredményed. ÉN is így csináltam. Most jöttem vissza boxra és ott folytatom ahol abbahagytam. (Annyi, hogy a COD pontokat nem tudod áthozni, azokat csak az adott gépen tudod elkölteni vagyis vagy csak PC-n vagy xboxon)
Live-Die-Respawn
-
Evil Snowman
őstag
KIrály, köszönöm.
CP nincs sok, 300. Max azt bukom. Ugyanazon Acti acc alatt van mindkettő.
Még a bill + egeres részre várok választ attól, aki próbálta, mert tudom, hogy te kontrollerrel nyomod.
Vagy kipróbálom, ha nem érkezik válasz mástól.
Nagyon off, de ha eza megoldás így "bejön" akkor viszont semmi értelmét nem látom már a gamer laptopomnak, szóval lehet eladom aztán lecserélem egy Tab S6-ra.
-
válasz
Evil Snowman #21815 üzenetére
" CP nincs sok, 300. Max azt bukom."
Nem feltétlen. Ha nem akarsz hozzá venni, akkor vegyél mondjuk két Battle Pass szintet, az talán pont 300 pont.Live-Die-Respawn
-
-
KaitouP
veterán
válasz
Evil Snowman #21818 üzenetére
Azt jelenti, hogy jön a Cold War.
GymBeam XBEAM Energy Powder termékteszt: https://new.playstationcommunity.hu/termekteszt-gymbeam-xbeam-energy-powder
-
Dave567
addikt
Jó az új patch 3 db 90 latencys emberke rohangál össze vissza, persze majd nem mindig headshoot...
Ment is a Block...
A Broadcast viszont jó pálya lett, vissza hozta az 1 szépségét, viszont itt rosszabb a játék élmény...
[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
válasz
Dave567 #21821 üzenetére
Én sajnálom, hogy a Broadcast-ot hozták vissza a COD 4-ből.
Az épület belül ideális a shotisoknak (ami a 4-ben nem volt ekkora gond, mert közel sem voltak ennyire OP-k a shotik).
Plusz több ideális kempelési hely van rajta snipereknek.
Marha nehéz rajta érvényesülni számomra. -
ridiculous
tag
most hétvégén lesz free multi weekend?
[ Szerkesztve ]
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
huby80
senior tag
Ez a coop Survival mod ami eddig exlusive volt a Ps tulajoknak egész szorakoztato
-
-FLY->
őstag
Tegnap mekkorákat mentünk, olyan volt az wz, mint a legelején. Konzolosok fagyiztak, velük mentek a dobozosok is, pc elvileg ban hullám volt, új csipával sem találkoztunk.
Duoban 20 killeket össze lehetett lőni, ki tudtuk mozogni a lövéseket, nem volt rajtunk lock.
Sajna a ptw tehetségtelen csalók újra el fogják lepni a csatateret, de majd legfeljebb nem ezzel játszunk. -
Maxell014
senior tag
Sziasztok !
Eddig csak warzone-t toltam néha, és ez elég is volt. Viszont két és fél hete történt egy baleset és eltört a lábam. Pár napja végre ide bírok ülni a géphez de a warzone-t már rohadtul unom játszanék mást is. Így eldöntöttem hiába másfél hónap múlva jön az új rész meg veszem a Modern Warfare-t. Az volna a kérdés, hogy ettől jelen pillantaban tudtok-e jobb vételt ?
Egyeltalán szabad megvenni ezt az új Accountos dolgot ?[ Szerkesztve ]
-
huby80
senior tag
-
Laraxior
titán
válasz
lowzor #21832 üzenetére
Meg a shotgunnal, meg a pajzzsal, a sniperekkel...
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz
prokxy #21835 üzenetére
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
lowzor
veterán
Ha valaki javítani akar a K/D-ján, nyomja a Killstreak Confirmed-öt.
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Pc-n Cod warzone nem akar indulni, igazából leragad a kapcsolódásnál, jó sokáig, aztán kidobja, hogy loginnoljak be, megteszem, de akkor meg loginol sokáig
Kipróbáltam már a csodás dns frissítést, és a cmd- s ipconfig bohóckodást, de semmi, van valakinek ötlete?
Xbox One: bandymnc
-
KaitouP
veterán
Már valószínűleg szembesültetek vele, és egy fórumtárs is említette, de meghirezem: mindenkinek elérhető már az eddig PS4 timed exkluzív Survival mód: [link]
GymBeam XBEAM Energy Powder termékteszt: https://new.playstationcommunity.hu/termekteszt-gymbeam-xbeam-energy-powder
-
H14
kezdő
-
Mobilos APP frissítése után már lehet Bundle csomagokat is ajándékozni barátoknak.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7490, 14" FULL HD IPS Érintős, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD WIN 10
- Dell Precision 3520 Laptop/Notebook, 15,6" FHD IPS, I7-7700HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, NVIDIA 2GB
- Dell XPS 9360 Laptop/Notebook, 13,3" QHD+ Érintős, I7-7500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10,
- Flipper zero
- MSI KATANA GF66 I 11. gen. i7-11800H I 15"6 FHD 144HZ I RTX 3070 I 16GB RAM I 1 TB SSD
- Eladó szinte új Hp Victus 16" FHD/Ryzen5/16GB/512 GB SSD/Rtx3050Ti
- Asus Vivobook S15 S530U i7-8550 - 16GB DDR4 RAM - IPS - 2GB DDR5 Nvidia - 256GB Nvme SSD + 500GB HDD
- DDR 4 memóriák 2x8 2666 - 2x16 3200 RGB
- Digitális Oscilloszkóp Labloot 1102 Új - Eladó
- Apple watch 42-44-45-49 mm órákhoz szíjak eladóak
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest